Gas en licht vergelijken Stein Nu energieleveranciers vergelijken en bespaar tot €255


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is hetzelfde als aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht gebruik restulteert in de energierekening. En dat is elke maand weer een tegenvaller. Met name het gas dat jij gebruikt heeft veel invloed op de energienota. Daarom is het verstandig om na te gaan welke energieaanbieder het goedkoopste is. Vandaag nog gas en licht leveranciers in Stein vergelijken? Vul jouw locatie & verwachte gas-licht verbruik in. Via gaslichtafsluiten.nl kan jij moeiteloos de kosten van gas licht berekenen. Daarop bekijk jij meteen de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen doe je gewoon online. Gas en elektra vergelijken is nu voor iedereen mogelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Stein [Update maart 2023]

Je hoort het dikwijls om je heen: gas, water en licht. Het betreft hier – verreweg – de meest belangrijke aansluitingen voor jouw huis. Gas, water en licht kan je alleen niet aanvragen aan de hand van één compleet abonnement. Het water sluit je af via een specifieke waterleverancier in de provincie Stein (voorbeelden zijn Oasen). Gas en licht afsluiten in Stein kan gemakkelijk bij één aanbieder. D.m.v. de vergelijker achterhaal je het meest betaalbare contract. Hoe dat werkt? Start direct met het advies van onze experts (of lees verder over stroom van Powerpeers).

Voordeligste gas en licht contracten vergelijken?

  1. Selecteer eerst je locatie (Limburg).
  2. Maak een schatting van je energieconsumptie.
  3. Kies het gewenste aantal jaren (looptijd).
  4. Bekijk welke energiebron je wilt (co2 gecompenseerd, groen uit NL, zon, groen, grijs).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor maart 2023.
  6. Klik op de voordeligste energie aanbieder.
  7. Regel de aanvraag online, en geniet op korte termijn van de nieuwe voorwaarden.

Gas water licht aanvragen

Binnenkort verhuizen? Dan neem je het energiecontract mee. Het pakket is namelijk persoonsgebonden, en niet op jouw huis. Overstappen is altijd mogelijk. Je kunt dan een opzegvergoeding krijgen van jullie energiemaatschappij uit Stein.

Betreft het nieuwbouw? Gas, elektra en water regel je via Mijn Aansluiting. Mogelijk kan de aannemer dat voor je doen.

Stadsverwarming? Een gas aanbieder is dan overbodig. Een elektriciteitspakket is gepast wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Meest gekozen gas en stroom energiepakketten maart 2023

Wil jij graag bij Greenchoice, Essent, Pure Energie, Vattenfall, NLE of Energiedirect.nl, Budget Energie, Oxxio, ENGIE, Powerpeers? Onderstaand tref je de huidige meest gekozen energie-abonnementen.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 4 jaar
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 1 jaar
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 5 jaar Actie
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 1 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke woning verbruikt gas en elektriciteit. De energiekosten variëren nogal per gezin. De kostenpost voor energie (maandelijks) varieert tussen €80 en €150. Moeiteloos jullie gas licht kosten berekenen? Dat is mogelijk met behulp van onze handige energievergelijker. Vul in wat jij aan gas en stroom verbruikt, en je ziet direct wat jouw gas- en elektra kosten zijn. Weetgraag naar gas water licht kosten, dan kan je energieprijzen Stein vegelijken. Hierna achterhaal jij de doorsnee kosten voor verschillende type huizen en aantal inwoners. Betaal ik nu relatief veel? Bekijk jouw rekening van de energieaanbieder, zoek de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk het met de gemiddelde gas licht tarieven in Stein. Betaal jij op dit moment te veel? Hierna detecteer je een inschatting van het energieverbruik in de regio Stein.


Woningtype 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €100,75 €122,5 €133,5 €142,5
Tussenwoning €107,25 €139,25 €153,25 €165,25
Hoekwoning €131 €150 €168,5 €178,75
2 onder 1 kap €145,25 €170,25 €184,25 €192,25
Bungalow €176,75 €200,25 €213,5 €221,5
Gemiddeld €123 €147 €159,5 €168,75

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen is niets nieuws. In de regel is de boosdoener de netbeheerder (denk aan Coteq Netbeheer). Dit komt vaak door onderhoud aan de netwerken. Normaal zijn stroomproblemen in enkele ogenblikken beëindigd. Als je geen stroom hebt is de impact direct groot. Is er op dit moment een storing bij de netbeheerder in Stein? Het maakt niet uit of je zit bij Allure Energie en/of Vrijopnaam: alle huishoudens vallen hieronder.

Bezuinigen op gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De maandelijkse energielasten omlaag bijstellen is mogelijk op verschillende wijzes. Hierna achterhaal je 3 tips om vandaag nog te besparen.

 1. Energiegebruik reduceren
  Nu starten? Minder elektriciteit verbruiken resulteert direct in minder lasten. Onder andere “het gebruik van lichtdimmers ” en “Bij elektrisch koken een pan gebruiken die plat is.” Of installeer een HR-ketel van Intergas, AWB, Atag, Nefit of Vaillant.
 2. Energieaanbieders vergelijken en overstappen
  Regelmatig overstappen van energie kan snel uit! Kies voor een 1 jarig contract waarbij je een welkomstbonus ontvangt. Je regelt dat ogenblikkelijk door middel van onze vergelijker.
 3. Stap over op een duurzame energiebron (gratis)
  Warm water en een warm huis is een kostbaar proces. Op het ogenblik is er keuzen uit velerlei groene producten die veel minder stroom gebruiken. O.a. warmtenet, infraroodpanelen, pelletkachel, zonneboiler, biomassaketel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke leverancier van gas en elektra past bij mij?

In Holland zijn er flink wat maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welk stroombedrijf past bij mij? Dit heeft te maken met je wensen en behoeften. Zoeken jullie een goede klantenservice, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of wil jij beslist de goedkoopste aanbieder? Wellicht spreekt dit je ook aan: energiepakket Lienden vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Kijk jij vooral naar prijs? Selecteer dan vlug de goedkoopste maatschappij van stroom en gas. Hoe gaat dat in z’n werk? Vul jouw verbruik in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Jij spot moeiteloos de goedkoopste leverancier van gas en stroom (uit Limburg) gebaseerd op jouw zoekfilters.

Groene stroom en milieuvriendelijk gas

Is het voor jou prioriteit dat energie op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Selecteer hiervoor de “duurzame energie” bron. Of zoek specifiek naar gas licht contracten op basis van bronnen zoals CO2 gecompenseerd gas, windenergie, groene stroom uit NL, zonne-energie.

Uitstekende beoordeling

Enkele contractanten willen de beste klantenservice. Altijd kunnen bellen voor vragen, een adequate klantenservice, en transparantie wil iedereen. Hiervoor neem je als uitganspunt het cijfer en betrouwbare reviews van afnemers voor energiebedrijven Stein.

Overstappen

Elke energieleverancier zoekt niet consumenten. Een andere abonnement nemen (overstappen) is soms niet toegestaan omdat de contracttermijn nog niet verlopen is. Bekijk om die reden de datum dat je contract afloopt. Vervolgens kan je pas jullie nieuwe energiecontract aanvragen. Je kunt anders een boete krijgen.

Zakelijk energie vergelijken

Wens je additionele informatie met betrekking tot zakelijk gas-licht? Ook wanneer je op zoek bent naar zakelijke energie kan je alles op internet vinden. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Stein is simpelweg in een online omgeving. Men kan kiezen uit unieke zakelijke abonnementen. De prijzen worden omschreven inclusief en exclusief BTW. Bedrijven kunnen het BTW bedrag terugvragen. Dit wordt ook gedaan in het kader van bestelling voor o.a. zonnepanelen. De gas en licht prijzen voor bedrijven zijn regelmatig lager dan die voor consumenten. De bonus kan hoger worden in het geval je veel gas en elektriciteit consumeert. Groot voordeel voor ZZP’ers: een zakelijk contract voor de privé aansluiting aanvragen. Het aandeel van eigen privégebruik mag jij als zakelijke kosten opvoeren. Wellicht ook beschikbaar: gas en stroom in Dokkum afsluiten.

Groene stroom voor zakelijk gebruik
Een groeiend aantal zakelijke gebruikers zijn geïnteresseerd in zonnecentrales en windparken. Besparen op energiekosten in Stein? Dat kan door te investeren in verantwoorde producten zoals bijvoorbeeld zonneboilers, pelletkachels, infraroodpanelen en warmtepompen. In de nabije maanden zal de zakelijke markt van het gas afgaan. Kortom: zowel thuis gasvrij wonen als op zakelijke locaties. Op basis daarvan draag jij met jouw business bij aan een beter milieu.

Energiepakketten Stein vergelijken Eenvoudig een elektra en gas abonnement afsluiten + aanvragen