Gas en licht vergelijken Steensel Snel energiebedrijven vergelijken en bespaar wel €180


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is niet anders dan aardgas en stroom / elektriciteit. Gaslicht maakt samen de energierekening. En dat is elke maand weer een tegenvaller. In de eerste plaats het gasverbruik beïnvloedt jouw energienota. Vandaar is het verstandig om te achterhalen welke energiemaatschappij een aantrekkelijk contract aanbiedt. Vandaag nog gas en licht leveranciers in Steensel vergelijken? Vul jouw locatie plus verbruiksgegevens in. Op basis van de gaslicht-vergelijker kun je probleemloos de kosten van gas licht berekenen. Naderhand achterhaal je ogenblikkelijk de goedkoopste energieleverancier. Overstappen is niet ingewikkeld. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Steensel [Update februari 2024]

Je hoort het regelmatig om je heen: gas, water en licht. Het betreft hier – zonder twijfel – de meest essentiële voorzieningen voor jouw huis. Gas, water en licht zijn niet verkrijgbaar d.m.v. één verzamel contract. Water wordt geregeld via de betreffende leverancier in de provincie Eersel (denk hierbij aan PWN). Gas en licht afsluiten in Steensel doen de meesten bij één maatschappij. Door gebruik te maken van deze website bekijk je het meest betaalbare contract. Maar hoe gaat dat in z’n werk? Volg de tips van onze specialisten (of bekijk info over stroom van MAIN Energie).

Voordeligste gas en licht contracten vergelijken?

  1. Geef je adresgegevens in (Noord-Brabant).
  2. Geef een schatting van de benodigde hoeveelheid energie.
  3. Selecteer het gewenste aantal jaren (looptijd).
  4. Selecteer de gewenst stroombron (groen, groen uit NL, wind, groen uit EU, zon).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor februari 2024.
  6. Kies het voordeligste energiebedrijf.
  7. Regel de aanvraag online, en geniet op korte termijn van de nieuwe voorwaarden.

Gas water licht aanvragen

Verhuizen? Het energiepakket verhuis je mee. Deze staat op naam, en niet op jouw huis. Liever wel wisselen van pakket? Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in Steensel.

Een nieuw huis aan het bouwen? Gas, water en elektra aanvragen gaat via Mijnaansluiting.nl. Bijwijlen verzorgt de aannemer dat proces.

Stadsverwarming? Dan verstook je geen gas. Een abonnement voor stroom is toereikend bij een warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten februari 2024

Ben je al bekend met Pure Energie, Eneco, Greenchoice, NLE, Essent of Powerpeers, Oxxio, Energiedirect.nl, Budget Energie, ENGIE? In de volgende lijst achterhaal jij de veel afgesloten pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 1 jaar Actie
 • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke Nederlander gebruikt gas en elektriciteit. De kosten variëren enorm per gezin. Het doorsnee maandelijkse voorschot ligt ergens tussen de €90 tot €200. Binnen no-time jouw gas licht kosten berekenen? Dit kan via onze gaslicht-vergelijker. Maak een schatting van jouw stroom- en gasverbruik, en je ziet direct wat jouw gas- en elektra kosten zijn. Benieuwd naar gas water licht kosten, start dan met energieprijzen Steensel vegelijken. Via de volgende tabel ontdek je mogelijke kosten voor verschillende soorten huizen en aantal inwoners. Betaal ik nu relatief veel? Check jouw energierekening, check de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk dit met de huidige gemiddelde gas licht tarieven in Steensel. Betaal jij op dit moment te veel? Hierna achterhaal jij het gemiddelde energieverbruik in de regio Eersel.


Type huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €99,25 €120,25 €131 €143,5
Tussenwoning €107,5 €139,25 €152,25 €164,25
Hoekwoning €131,75 €151,25 €168,25 €177,75
2 onder 1 kap €144,25 €168,5 €183,75 €194
Landhuis €178,5 €200 €215,25 €224
Standaard €124,25 €146 €158,25 €168,25

Stroomstoring
Je hebt vast wel eens te maken gehad met elektriciteitsproblemen. In de meeste gevallen komt dit door de netbeheerder (zoals Liander). De oorzaak kan zijn onderhoud aan de netwerken. Gebruikelijk is zo’n elektriciteitsstoring in enkele ogenblikken gefixt. In het geval je geen stroom kunt gebruiken schieten mensen gauw in de stress. Is er op dit moment een storing bij de netbeheerder in Steensel? Het maakt niet uit of je zit bij Energieflex of UnitedConsumers: alle contractanten kunnen problemen ondervinden.

Zo bespaar je op gas en stroom
Vind jij dat je te veel betaalt? De kosten van energie minimaliseren kan door bewust een aantal keuzes te maken. Hieronder tref jij suggesties waarmee jij aan de slag kan.

 1. Energiegebruik reduceren
  Vandaag nog aan de slag? Jouw energieconsumptie reduceren resulteert direct in minder lasten. Bijvoorbeeld “gebruik uitsluiten A+ apparaten ” en “Niet een te grote vriezer kopen.” Of koop een HR-ketel van Intergas, AWB, Remeha, Nefit of Vaillant.
 2. Pakketten vergelijken en overstappen
  Structureel overstappen van energie kan snel uit! Neem een kort abonnement (1 jaar) waarbij je een welkomstbonus ontvangt. Dat regel je probleemloos met onze zoekmachine.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Warm water maken is niet goedkoop. Op dit moment bestaan er veel verantwoorde energiebronnen waarbij je goedkoop uit bent. Bijvoorbeeld biomassaketel, zonneboiler, pelletkachel, warmtenet, zonnepanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder is voor mij geschikt?

Tegenwoordig zijn er verschillende aanbieders van stroom en gas. Welke aanbieder is voor jou geschikt? Dat ligt aan je wensen en behoeften. Vind je zaken belangrijk als goede hulp en ondersteuning, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of is een lage prijs het enige dat telt? Zoek ook naar energiepakket Lewedorp vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Is prijs het enige dat telt? Bezoek dan simpelweg de betaalbaarste energie-aanbieder van gas en stroom. Hoe vind ik die? Vul je postcode en het verbruik in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Jij treft à la minute de goedkoopste leverancier (actief in Noord-Brabant) die past bij jullie energieconsumptie.

Groenste gas en elektriciteit

Is het voor jou prioriteit dat energie “schoon” wordt opgewekt met bijv. zon en wind? Dan is groene stroom en eventueel groen gas iets voor jou. Sorteer dan uiteraard als bron “duurzame energie”. Of wil jij pakketten voor elektra en gas op basis van o.a. groene stroom uit NL, groene stroom uit EU, zonne-energie, windenergie.

Beste ratings

Meer en meer consumenten kiezen voor goede klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, vakbekwame experts, en duidelijke omschrijvingen is noodzakelijk. Om dit te weten te komen check je het klantcijfer en recentelijke comments van klanten voor energiebedrijven Steensel.

Overstappen

Elke maatschappij wil nieuwe gebruikers. Kiezen voor een nieuw contract (overstappen) is doorgaan niet voor iedereen geschikt omdat de contracttermijn nog niet verlopen is. Analyseer daarom de datum dat je contract afloopt. Start pas hierna met het oversluiten definitief maken. Je kunt anders een boete krijgen.

Zakelijk energie vergelijken

Op zoek naar additieve voorlichting ten aanzien van zakelijk gas-licht? Ook omtrent zakelijke energie ben je hier aan het juiste adres. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Steensel kan à la minute in een online omgeving. Er is een heel scala aan B2B contracten. De kosten worden omschreven zowel in als uit de BTW. Bedrijven kunnen de 21% BTW weer terugvragen. Dit is ook gebruikelijk in het kader van bestelling voor bijvoorbeeld zonnepanelen. De gas en licht prijzen voor grootverbruikers zijn een stuk goedkoperdan het tarief voor de normale consument. Het voordeel kan groter worden in het geval je meer dan gemiddeld gas en elektriciteit afneemt. Een leuke bijkomstigheid aangaande ZZP’ers: meteen ook het gas en stroom voor je huis / de privé aansluiting inkopen. Het aandeel van het privégebruik kan je aftrekken als kosten voor het bedrijf. Op gaslichtafsluiten.nl bekijk je ook gas en stroom in Dodewaard afsluiten.

Groene stroom voor zakelijk gebruik
Meer en meer bedrijven gaan voor zonnecentrales en windparken. Besparen op energiekosten in Steensel kan natuurlijk door te investeren in verantwoorde producten als biomassaketels, infraroodpanelen, pelletkachels en warmtepompen. In de toekomst zal ook de industrie niet langer gebruik maken van gas. Dus: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook de bedrijven. Zodoende kan de zakelijke wereld iets doen aan een schoner milieu.

Energiepakketten Steensel vergelijken Eenvoudig een licht & gas contract afsluiten en aanvragen