Gas en licht vergelijken Dodewaard Vergelijk alle leveranciers en bespaar tot €190


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is hetzelfde als aardgas en elektriciteit of stroom. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de maandelijkse energierekening. En dat is elke maand weer een tegenvaller. In de eerste plaats het gasverbruik zie je terug in jouw energiekosten. Hierom loont het om na te gaan welke energieleverancier een aantrekkelijk contract aanbiedt. À la minute gas en licht leveranciers in Dodewaard vergelijken? Vul jouw locatie en energieverbruik in. Middels de vergelijker kan je als consument moeiteloos de kosten van gas licht berekenen. In de tweede stap ontdek je eenvoudig de goedkoopste energiemaatschappij. Overstappen is niet ingewikkeld. Gas en elektra vergelijken kan nu iedereen doen!Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Dodewaard [Update mei 2024]

Je hoort het dikwijls om je heen: gas, water en licht. Het gaat hier om – overduidelijk – de meest onmisbare voorzieningen voor jouw huis. Gas, water en licht zijn alleen niet aan te vragen middels 1 combinatie abonnement. Water krijg je van de betreffende leverancier werkzaam rondom Neder-Betuwe (denk hierbij aan Waterbedrijf Groningen). Gas en licht afsluiten in Dodewaard kan gelukkig wel bij één partij. Met behulp van onze tool bekijk je de voordeligste. Maar hoe kan ik dat doen? Volg het advies van onze experts (of lees verder over Leon Zeewolde 3 jaar contract mei 2024).

Gas en licht afsluiten voor lage prijzen?

  1. Selecteer eerst je locatie (Gelderland).
  2. Maak een inschatting van de benodigde hoeveelheid energie.
  3. Bepaal een kort- of lange termijn contract.
  4. Klik op het type energieopwekking (groen, groen uit EU, zon, grijs, co2 gecompenseerd).
  5. Vergelijk de gas en stroom tarieven voor mei 2024.
  6. Check de voordeligste energie aanbieder.
  7. Laat de bestelling online doorvoeren, en stap online over naar een ander contract.

Gas water licht aanvragen

Hoe zit het met verhuizen? Jouw contract wordt dan niet ontbonden. Deze is gebonden aan de persoon, en niet op basis van een adres. Overstappen is altijd mogelijk. Je kunt dan een opzegvergoeding krijgen van jullie energiemaatschappij uit Dodewaard.

Betreft het nieuwbouw? Gas, elektra en water regel je via www.mijnaansluiting.nl. Bijwijlen is dat uitbesteed aan de aannemer.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een elektriciteitspakket is toereikend wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Meest gekozen gas en stroom energiepakketten mei 2024

Ben je al bekend met Pure Energie, Eneco, Vattenfall, Greenchoice, Essent of Energiedirect.nl, Qurrent, Powerpeers, ENGIE, Oxxio? In de kolommen hierna vind jij een aantal kwalitatieve energiecontracten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actieprijs
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas onbepaalde tijd
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 1 jaar

Gas en licht kosten berekenen

Ieder mens maakt gebruik van gas en elektriciteit. De maandelijkse kosten wisselen wel per huishouden. Het doorsnee maandelijkse voorschot bedraagt tussen de €80 en €155. Eenvoudig jouw gas licht kosten berekenen? Dit kan aan de hand van de tariefvergelijker. Geef jouw energieverbruik door, en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Weetgraag naar gas water licht kosten, start dan met energieprijzen Dodewaard vegelijken. Via de volgende tabel achterhaal jij aannemelijke tarieven voor populaire soorten huizen en type gezinnen. Hoe verhoudt mijn energierekening? Check jouw rekening van de energieaanbieder, bekijk de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Dodewaard. Liggen jouw kosten hiermee op 1 lijn? Via de volgende tabel bekijk jij het gemiddelde energieverbruik in de regio Neder-Betuwe.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €101 €121,5 €131 €142,5
Tussenwoning €107,5 €140,75 €154,5 €164,25
Hoekwoning €132,5 €150,5 €167,5 €179,5
2 onder 1 kap €144,75 €169,75 €183,75 €191,5
Bungalow €176,5 €200 €212,75 €221,5
Modaal €122,5 €145,25 €161 €168,75

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen is niets nieuws. Meestal komt dit door de netbeheerder (denk aan Coteq Netbeheer). Dit komt vaak door inspectie of onderhoud. In de regel is een elektriciteitsprobleem binnen een paar minuten beëindigd. In het geval je geen stroom kunt gebruiken schieten mensen gauw in de stress. Heerst er een storing bij jouw netbeheerder in Dodewaard? Het maakt niet uit of je zit bij DELTA en UnitedConsumers: alle huishoudens vallen hieronder.

Bespaartips voor gas en stroom
Is jouw energierekening hoog? De kosten van energie reduceren kan jij bereiken aan de hand van meerdere opties. Hierna achterhaal jij tips & tricks om vandaag nog te besparen.

 1. Verlaging van energiegebruik
  Vandaag nog aan de slag? Jouw energieconsumptie reduceren is het meest voor de hand liggend. Bijv. “beperkt elektrisch bijverwarmen ” en “Een waterbesparende douchekop gebruiken.” Of bestel de HR-ketel van Intergas, Nefit, AWB, Atag of Vaillant.
 2. Contracten vergelijken en overstappen
  Structureel overstappen van energie is erg raadzaam! Neem een (kort) 1 jarig abonnement met een hoge welkomstkorting. Je regelt dat binnen no-time op basis van onze vergelijker.
 3. Stap over op een duurzame energiebron (gratis)
  Je huis verwarmen is een kostbaar proces. Tegenwoordig kan je profiteren van allerlei groene oplossingen die veel minder stroom gebruiken. Neem nou warmtenet, zonneboiler, warmtepomp, pelletkachel, infraroodpanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder kiezen?

In Nederland zijn er een hoop verschillende maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welk energiebedrijf past bij mij? Dat is sterk afhankelijk van wat jij belangrijk vindt. Zoeken jullie vriendelijke klantenservice, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of wil jij beslist de goedkoopste aanbieder? Misschien vind je dit ook relevant: energiepakket Vierpolders vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

De kwaliteit van gas en stroom is overal hetzelfde. Wil jij vooral een goedkoop contract? Kies dan eenvoudig de gunstigste energiemaatschappij van stroom en gas. Hoe vind ik de laagste prijs? Vul je postcode en het verbruik in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Je treft simpelweg de goedkoopste aanbieder van gas en elektra (actief in Gelderland) die past bij jullie energieconsumptie.

Duurzaam gas en groene stroom

Hecht jij waarde aan het feit dat energie met duurzame energiebronnen wordt opgewekt? Kies dan voor groen gas en groene stroom. Sorteer dan de “duurzame energie” bron. Tevens kun je uitkijken naar gas + stroom pakketten op basis van bronnen zoals groene stroom uit EU, zonne-energie, CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit NL.

Uitstekende waardering

Steeds meer consumenten eisen een uitstekende klantenservice. 24 uur per dag beschikbaar, een snelle service, en transparantie is onmisbaar. Om dit te weten te komen check je het eindcijfer en recente meningen van huidige contractanten voor energiebedrijven Dodewaard.

Overstappen

Elke aanbieder wil graag extra afnemers. Overstappen van energie kan niet altijd omdat de contracttermijn nog niet verlopen is. Controleer altijd de einddatum van je contract. Hierna kan jij pas jullie nieuwe energiecontract aanvragen. Vroegtijdig overstappen kan worden bestraft met een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Verwacht jij meer details inzake zakelijk gas-licht? Ook wanneer je op zoek bent naar zakelijke energie ben je hier aan het juiste adres. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Dodewaard kan moeiteloos via internet. Daarvoor zijn unieke zakelijke abonnementen. De prijzen kunnen gevonden worden zowel in als uit de BTW. Bedrijven kunnen de betaalde BTW terugvorderen. Vaak kunnen consumenten dat ook bij het aankopen van o.a. zonnepanelen. De gas en licht prijzen voor grootverbruikers zijn altijd scherper dan die voor consumenten. De korting kan toenemen op het moment dat je meer dan standaard gas en elektriciteit afneemt. Een pluspunt aangaande ZZP’ers: een zakelijk contract voor de privé aansluiting inkopen. Het onderdeel van het privégebruik kun men dan aftrekken van je winst. Nu ook online: gas en stroom in Nieuwersluis afsluiten.

Groene energie speciaal voor bedrijven
We zien het steeds vaker: bedrijven zien heil in windparken en zonneweides. Besparen op energiekosten in Dodewaard? Dat kan door te gaan voor groene energiebronnen zoals pelletkachels, biomassaketels, zonneboilers en warmtepompen. Over een aantal jaren zal ook de industrie het gasverbruik moeten terugdringen. Kortom: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook de bedrijven. Op deze manier draagt iedereen bij aan minder CO-2 uitstoot.

Energiepakketten Dodewaard vergelijken Nu een elektra & gas contract aanvragen en afsluiten