Gas en licht vergelijken Nieuwersluis Direct energieleveranciers vergelijken en bespaar €340


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een andere benaming voor aardgas en elektriciteit of stroom. Het verbruik van gaslicht resulteert in de energiekosten. En dat is soms best een flink bedrag. Bovenal het gasverbruik zie je terug in jouw energienota. Daarom loont het om te analyseren welke energieaanbieder de beste aanbieding heeft. Onmiddellijk gas en licht leveranciers in Nieuwersluis vergelijken? Vul postcode + huisnummer en verwachte gas-licht verbruik in. Door middel van de vergelijker kan je als consument snel de kosten van gas licht berekenen. Hierna vind je moeiteloos de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen is niet ingewikkeld. Gas en elektra vergelijken is transparant en ontzettend simpel.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Nieuwersluis [Update december 2023]

Ze worden nog vaak in een adem genoemd: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – met afstand – de meest fundamentele voorzieningen in een huis. Gas, water en licht zijn alleen niet aan te vragen in een alles-in-één pakket. Water neem je af bij een specifieke waterleverancier in de regio Stichtse Vecht (dit zijn organisaties als Waterbedrijf Groningen). Gas en licht afsluiten in Nieuwersluis kan gemakkelijk bij één organisatie. Door middel van de energievergelijker bekijk jij de meest aantrekkelijke. Hoe doe ik dit? Volg het advies van onze experts (of lees verder over aanbiedingen van Fenor).

Gas en licht afsluiten voor lage prijzen?

  1. Vul altijd eerst je postcode in (Utrecht).
  2. Maak een inschatting van jouw energieverbruik.
  3. Bepaal een kort- of lange termijn contract.
  4. Bekijk welke energiebron je wilt (grijs, groen, co2 gecompenseerd, zon, wind).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor december 2023.
  6. Zoek naar de voordeligste energie aanbieder.
  7. Regel de aanvraag online, wat het overstappen erg eenvoudig maakt.

Gas water licht aanvragen

Binnenkort verhuizen? Het energiepakket verhuis je mee. Het pakket is namelijk persoonsgebonden, en niet op basis van een adres. Wil je toch een ander pakket? Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in Nieuwersluis.

Betreft het nieuwbouw? Gas, elektriciteit en water regel je via Mijnaansluiting.nl. Soms is de aannemer verplicht dat te doen.

Stadsverwarming? Een gas aanbieder is dan overbodig. Een elektriciteitspakket is genoeg in het geval van een warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten december 2023

Kiezen jullie voor Pure Energie, Vattenfall, Essent, NLE, Eneco of Powerpeers, Oxxio, Budget Energie, Qurrent, ENGIE? Hierna detecteer je onze kwalitatieve energiepakketten.

 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 3 jaar
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 2 jaar
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 1 Jaar Vast

Gas en licht kosten berekenen

Elk gezin verbruikt gas en elektriciteit. Deze kosten schommelen behoorlijk per gezinssamenstelling. De maandelijkse tarieven / nota bedraagt tussen de €95 tot €195. Onmiddellijk de gas licht kosten berekenen? Doe dit met onze vergelijker / tools. Begroot jouw stroom- en gasverbruik, en bekijk de kosten van gas en elektra. Weetgraag naar gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen Nieuwersluis vegelijken. Hieronder tref jij de doorsnee kosten voor verschillende klasse woningen en huishoudens. Hoe verhoudt mijn energierekening? Neem jouw rekening van de energiemaatschappij, check de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk het met de gemiddelde gas licht tarieven in Nieuwersluis. Liggen jouw kosten hiermee op 1 lijn? In onderstaand schema zie je het doorsnee- energieverbruik in de regio Stichtse Vecht.


Type woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €101 €123 €131,75 €143,25
Tussenwoning €107,75 €141,5 €154,25 €163,25
Hoekwoning €132,5 €150,75 €166,25 €178
2 onder 1 kap €146 €169 €183 €194
Bungalow €179,5 €199,25 €213,5 €221,75
Doorsnee €122,75 €147,5 €159,5 €169,75

Stroomstoring
Je hebt vast wel eens te maken gehad met elektriciteitsproblemen. Doorgaans is de boosdoener de netbeheerder (als. Cogas). Dit is vaak toe te wijzen aan geplande onderbrekingen. Normaal is een elektriciteitsprobleem binnen een paar minuten opgelost. Als je geen stroom hebt is de impact direct groot. Een storing bij de netbeheerder in Nieuwersluis? Dit is nooit exclusief te wijten aan Eneco en Vandebron: iedereen wordt erdoor getroffen.

Bespaartips voor gas en stroom
Is jouw energienota aan de hoge kant? De kosten van energie reduceren is te doen op diverse manieren. Bijgaand vind je 3 tips die je direct kan toepassen.

 1. Verlaging van energiegebruik
  Gelijk profiteren? Jouw energieconsumptie reduceren is het meest voor de hand liggend. Voorbeelden zijn “beperkt elektrisch bijverwarmen ” en “Was op een lagere temperatuur.” Of bestel de HR-ketel van Atag, Vaillant, Intergas, AWB of Remeha.
 2. Energiecontracten vergelijken en overstappen
  Structureel overstappen van energie kan snel uit! Selecteer kortlopende energiecontracten met een hoge welkomstkorting. Jij regelt dit vlug door het toepassen van ons zoekscript.
 3. Wissel de CV in voor een duurzame (gratis) energiebron
  Warm water en een warm huis is een kostbaar proces. Op het ogenblik bestaan er diverse verantwoorde systemen die goedkoop verwarmen. Bijvoorbeeld pelletkachel, biomassaketel, zonneboiler, zonnepanelen, warmtenet.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder past bij mij?

In Holland zijn er een hoop verschillende maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welke maatschappij is het beste? Dit wordt bepaald door jouw persoonlijke wensen. Zoeken jullie een goede klantenservice, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of wil jij beslist de goedkoopste aanbieder? Vind alles uit over energiepakket Galder vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Wil jij niet teveel betalen voor je energie? Selecteer dan moeiteloos de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. Hoe gaat dat in z’n werk? Vul jouw verbruik in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Jij bekijkt moeiteloos de goedkoopste aanbieder (uit Utrecht) die past bij jullie energieconsumptie.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Vind jij het belangrijk dat energie met duurzame energiebronnen wordt opgewekt? Dan is groene stroom en eventueel groen gas iets voor jou. Sorteer dan zeker de “duurzame energie” bron. Of willen jullie stroom en gascontracten met bronnen zoals windenergie, groene stroom uit NL, zonne-energie, groene stroom uit EU.

Goede reviews

Steeds meer huizenbezitters willen de beste klantenservice. 24/7 bereikbaarheid, een adequate klantenservice, en duidelijke voorwaarden zijn belangrijk. Om daarvan een goed beeld te krijgen lees je de totale beoordeling en nieuwe recensies van huidige contractanten voor energiebedrijven Nieuwersluis.

Overstappen

Elke leverancier wil graag extra afnemers. Kiezen voor een nieuw contract (overstappen) is doorgaan niet voor iedereen geschikt door de aanwezige opzegtermijn. Bekijk daarom de datum dat je contract afloopt. Hierna kan jij pas het energiecontract oversluiten. Zo voorkom je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Op zoek naar aanvullende voorlichting m.b.t. zakelijk gas-licht? Ook voor het afsluiten van zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Nieuwersluis kan vandaag nog door het internet. Men kan kiezen uit pakketten voor de zakelijke markt. De tarieven zijn uitgesplitst inclusief en exclusief BTW. Een ondernemer mag het BTW bedrag terugvragen. Dit wordt ook gedaan als men een aankoop doet van bijv. zonnepanelen. De elektriciteitstarieven voor grootverbruik zijn regelmatig betaalbaarder vergeleken met de reguliere prijzen. Het voordeel kan toenemen als je een boel gas en elektriciteit verbruikt. Een leuke bijkomstigheid bij ZZP’ers: ook energie voor huishoudelijk gebruik en/of privé aansluiting bestellen. Het onderdeel van het privégebruik kun je dan opvoeren als bedrijfskosten. Start nu ook met gas en stroom in Zaandam afsluiten.

Het voordeel van duurzame energie voor zakelijk gebruik
Steeds meer bedrijven zijn geïnteresseerd in zonnepanelen of een eigen windmolen. Besparen op energiekosten in Nieuwersluis kan natuurlijk door te kiezen voor “groene” installaties zoals o.a. biomassaketels, zonneboilers, infraroodpanelen en warmtepompen. Over een aantal jaren zullen ook fabrieken van het gas afgaan. Dus: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook op kantoor. Op basis daarvan draag jij je steentje bij aan minder CO-2 uitstoot.

Energiepakketten Nieuwersluis vergelijken Snel een stroom en gas contract afsluiten en aanvragen