Gas en licht vergelijken Spier Vergelijk alle energiebedrijven en bespaar €195


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is eigenlijk een synoniem voor aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht maakt samen de energiekosten. Dit kan een flinke kostenpost zijn. Vooral het verstookte gas zie je terug in jouw energienota. Hierdoor is het beslist niet onverstandig om te analyseren welke energiemaatschappij een aantrekkelijk contract aanbiedt. Meteen gas en licht leveranciers in Spier vergelijken? Voer je adres & geschatte verbruik in. Door middel van de energievergelijker kan je gemakkelijk de kosten van gas licht berekenen. Naderhand ontdek je direct de goedkoopste energiemaatschappij. Overstappen is niet ingewikkeld. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Spier [Update april 2024]

Je hoort het regelmatig om je heen: gas, water en licht. We praten dan ook over – overduidelijk – de meest belangrijke voorzieningen in een woning. Gas, water en licht bestel je niet d.m.v. één verzamel contract. Het water sluit je af via de betreffende leverancier uit de omgeving Midden-Drenthe (bijv. Duneo). Gas en licht afsluiten in Spier doe je wel bij één maatschappij. Middels de gaslicht-vergelijker bekijk je de voordeligste. Hoe kan ik hiermee aan de slag? Doorloop snel het 7-stappen model (of bezoek vergelijk direct Stedin).

Goedkope prijzen voor gas en licht vergelijken?

  1. Vul je postcode en huisnummer in (Drenthe).
  2. Maak een schatting van gas + stroom gebruik.
  3. Bepaal een kort- of lange termijn contract.
  4. Bekijk welke energiebron je wilt (zon, groen, groen uit NL, grijs, co2 gecompenseerd).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor april 2024.
  6. Bereken de goedkoopste energieleverancier.
  7. Bestel het pakket online, en geniet op korte termijn van de nieuwe voorwaarden.

Gas water licht aanvragen

Hoe zit het met verhuizen? Het energiepakket verhuis je mee. Contracten zijn namelijk afgesloten op individu, en niet op basis van een adres. Willen jullie wel een andere contract? De kans bestaat dat je dan boetes moet betalen aan jouw energiemaatschappij uit Spier.

Bouw je een nieuw huis? Gas, elektriciteit en water vraag je aan bij www.mijnaansluiting.nl. Zo af en toe verzorgt de aannemer dat proces.

Stadsverwarming? Een gas aanbieder is dan overbodig. Een elektriciteitspakket is genoeg in het geval van een warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten april 2024

Kiezen jullie voor Greenchoice, Vattenfall, Pure Energie, Essent, NLE of Energiedirect.nl, ENGIE, Budget Energie, Powerpeers, Qurrent? Hierna zie je actuele meest gekozen stroom en gas pakketten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actieprijs
 • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas Onbepaalde Tijd

Gas en licht kosten berekenen

Elke Nederlander gebruikt gas en elektriciteit. De kosten voor energie fluctueren nogal per gezin. De kostenpost voor energie (maandelijks) ligt ergens tussen de €80 tot €200. Ogenblikkelijk de gas licht kosten berekenen? Dit kan door gebruik te maken van onze handige energievergelijker. Vul de totale energieverbruik in, en check de kosten voor elektra en gas. Benieuwd naar gas water licht kosten, start dan met energieprijzen Spier vegelijken. Onderstaand tref jij mogelijke kosten voor enkele soorten huizen en huishoudens. Is dit in in lijn met mijn uitgaven? Bekijk jouw energierekening, check de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk dit met de huidige gemiddelde gas licht tarieven in Spier. Liggen jouw kosten hiermee op 1 lijn? Hieronder bekijk jij een inschatting van het energieverbruik in de regio Midden-Drenthe.


Soort woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €101,25 €121,25 €132,25 €142,75
Tussenwoning €106,25 €139,5 €155,5 €163
Hoekwoning €132 €151 €166,25 €176,25
2 onder 1 kap €146,25 €168,5 €184,5 €191,75
Vrijstaand €177,25 €198,75 €212,25 €223
Doorsnee €124,25 €147,5 €158,25 €168,25

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen zijn van alle tijden. Normaal is de boosdoener de netbeheerder (als. Enexis). De oorzaak is vaak te vinden in inspectie of onderhoud. Normaliter is zo’n elektriciteitsstoring in no-time verholpen. Op het moment dat er geen stroom is, kun je nog maar weinig kanten op. Is er op dit moment een storing bij de netbeheerder in Spier? Of je nu klant bent bij De Vastelastenbond en Innova Energie: alle klanten krijgen ermee te maken.

Bespaartips voor gas en stroom
Schrik jij van je energierekening? De maandelijkse energielasten minimaliseren is te doen op diverse manieren. Op deze pagina ontdek je 3 tips voor een lagere energierekening.

 1. Energiegebruik reduceren
  Snel resultaat zien? Minder stroom consumeren is het meest voor de hand liggend. Voorbeelden zijn “neem een waterbespaarder ” en “De waakvlam uitzette van je ketel in de zomer.” Of plaats zo’n HR-ketel van Intergas, Nefit, Remeha, Atag of Vaillant.
 2. Aanbieders vergelijken en overstappen
  Af en toe overstappen van energie is zeker ons advies! Neem een 1 jaar abonnement met een hoge welkomstkorting. Deze bekijk jij ogenblikkelijk door gebruik te maken van onze specialisten.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Centrale verwarming zorgt voor een hoge gasrekening. Op het ogenblik kun jij gebruik maken van verschillende “groene” energiebronnen die goedkoop verwarmen. Neem nou warmtepomp, infraroodpanelen, warmtenet, zonnepanelen, zonneboiler.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder is het beste?

In Nederland zijn er verschillende maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welke leverancier past bij mij? Dat is sterk afhankelijk van wat jullie precies zoeken. Zoeken jullie betrouwbare medewerkers, groen gas en groene stroom, of juist het goedkoopste energiecontract? Vind alles uit over energiepakket Leiderdorp vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Is prijs het enige dat telt? Kies dan nu de scherpste energie-aanbieder van stroom en gas. Hoe vind ik de laagste prijs? Vul de gevraagde data in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Jij detecteert zonder problemen de goedkoopste leverancier (werkzaam in Drenthe) voor jullie verbruikt.

Groene stroom en gas

Vind jij het belangrijk dat energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Selecteer dan de mogelijkheid “duurzame energie”. Of willen jullie gas + stroom pakketten op basis van onder andere groene stroom uit EU, zonne-energie, windenergie, groene stroom uit NL.

Goede reviews

Veel woningeigenaren kiezen voor goede klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, vakbekwame experts, en geen kleine lettertjes zijn belangrijk. Om hier achter te komen kan je kijken naar het cijfer en betrouwbare recensies van huidige contractanten voor energiebedrijven Spier.

Overstappen

Elke energieleverancier wil graag extra afnemers. Overstappen naar een andere energiemaatschappij kan niet altijd door de aanwezige opzegtermijn. Controleer hierom het einde van je contracttermijn. Hierna kan jij pas het energie-oversluiten regelen. Anders riskeer je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Verwacht jij aanvullende voorlichting met betrekking tot zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Spier kan vandaag nog via internet. Er is een heel scala aan speciale zakelijke abonnementen. De tarieven worden omschreven met en zonder BTW. Een ondernemer mag de BTW zakelijk aftrekken. Doorgaans kan dat ook bij de aanschaf van producten als zonnepanelen. De elektriciteitstarieven voor grootverbruikers zijn aanzienlijk scherper dan de particuliere tarieven. De bonus kan hoger worden zodra je extra veel gas en elektriciteit verbruikt. De meerwaarde betreffende ZZP’ers: een zakelijk contract voor de privé aansluiting afsluiten. Een gedeelte van eigen privégebruik mag je aftrekken van je winst. Wellicht ook beschikbaar: gas en stroom in Den Hoorn afsluiten.

Groene stroom voor zakelijk gebruik
We zien het steeds vaker: ondernemingen maken de keuze voor zonnecentrales en windparken. Besparen op energiekosten in Spier kan natuurlijk door te investeren in duurzame oplossingen zoals bijvoorbeeld infraroodpanelen, pelletkachels, biomassaketels en warmtepompen. In de nabije maanden zal ook de zakelijke wereld niet langer gebruik maken van gas. Samengevat: zowel thuis gasvrij wonen als ondernemingen. Zodoende draagt iedereen bij aan het verminderen van CO-2 uitstoot.

Energiepakketten Spier vergelijken Eenvoudig een gas & licht contract aanvragen & afsluiten