Gas en licht vergelijken Leiderdorp Nu energieleveranciers vergelijken en bespaar tot €260


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht noemen we ook wel aardgas en elektriciteit of stroom. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de energierekening. Dit kan aardig in de papieren lopen. Voornamelijk het gas heeft veel invloed op de energiekosten. Hierdoor is het beslist niet onverstandig om te zien welke energieleverancier voor jou voordelig is. Onmiddellijk gas en licht leveranciers in Leiderdorp vergelijken? Voer je adres + geschatte verbruik in. Door gebruik te maken van onze tool kan je als consument eenvoudig de kosten van gas licht berekenen. Hierna bekijk jij moeiteloos de goedkoopste energiemaatschappij. Overstappen is kinderspel. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Leiderdorp [Update mei 2024]

Je hoort het dikwijls om je heen: gas, water en licht. Het betreft hier – zonder twijfel – de meest essentiële voorzieningen in een woning. Gas, water en licht kan je alleen niet aanvragen door middel van één compleet abonnement. Water neem je af bij het drinkwaterbedrijf in de regio Leiderdorp (denk hierbij aan PWN). Gas en licht afsluiten in Leiderdorp kan gemakkelijk bij één partij. Door middel van de vergelijker tref je de voordeligste. Hoe dat werkt? Gebruik het bijgaande stappenplan (of bekijk Oxxio voor gas en licht).

Goedkoopste gas en licht afsluiten?

  1. Voer je persoonsgegevens in (Zuid-Holland).
  2. Geef een schatting van de benodigde hoeveelheid energie.
  3. Bepaal een kort- of lange termijn contract.
  4. Bekijk welke energiebron je wilt (groen, zon, groen uit NL, grijs, wind).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor mei 2024.
  6. Calculeer de voordeligste energiemaatschappij.
  7. Bestel het pakket online, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Binnenkort verhuizen? Jouw contract wordt dan niet ontbonden. Deze is gelinkt aan jou, en is niet gebonden aan adres. Willen jullie wel een andere contract? Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in Leiderdorp.

Ga je nieuwbouwen? Gas water en stroom registreer je bij de website mijnaansluiting.nl. Zo af en toe is dat de taak van de aannemer.

Stadsverwarming? Dan verstook je geen gas. Een abonnement voor elektriciteit voldoet wanneer je kiest voor het warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten mei 2024

Kies jij voor Greenchoice, NLE, Eneco, Pure Energie, Vattenfall of ENGIE, Powerpeers, Qurrent, Energiedirect.nl, Budget Energie? In de volgende lijst tref je de huidige top energie-abonnementen.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actieprijs
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en Groen gas 1 jaar vast
 • Budget Energie – Modelcontract stroom en gas

Gas en licht kosten berekenen

Ieder mens nuttigt gas en elektriciteit. Deze kosten variëren wel per huishouden. Gemiddelde maandafrekening bedraagt tussen de €80 en €155. Vandaag nog de gas licht kosten berekenen? Dat doe je met onze vergelijker / tools. Schat jouw verbruik (kWh stroom en m3 gas), en bekijk de kosten van gas en elektra. Nieuwsgierig naar gas water licht kosten, dan kun jij energieprijzen Leiderdorp vegelijken. Hierna tref je aannemelijke energiekosten voor enkele woningtypes en aantal inwoners. Klopt dit met mijn lasten? Check jouw rekening van de energieleverancier, bekijk de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk deze met de actuele gemiddelde gas licht tarieven in Leiderdorp. Betaal ik veel voor gas en elektra? In onderstaand schema bekijk jij het doorsnee- energieverbruik in de regio Leiderdorp.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €100,75 €121,5 €131,75 €142,75
Tussenwoning €109,25 €139,25 €152,75 €164,5
Hoekwoning €132,5 €150,5 €168,75 €178,5
2 onder 1 kap €145 €167,75 €181,75 €192,25
Bungalow €176,75 €199,75 €214,25 €221,5
Standaard €124 €147 €158,25 €170

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen is niets nieuws. In de regel is de “schuldige” de netbeheerder (o.a. Liander). De oorzaak kan zijn geplande onderbrekingen. Doorgaans is een elektriciteitsprobleem in no-time gefixt. In het geval je geen stroom kunt gebruiken kan dat zorgen voor veel problemen. Is er sprake van een storing bij de netbeheerder in Leiderdorp? Dit is nooit exclusief te wijten aan Energiedirect.nl of Leon Zeewolde: alle huishoudens vallen hieronder.

Besparen op gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De kosten van energie minimaliseren is mogelijk op verschillende wijzes. Op deze website achterhaal je suggesties die je direct kan toepassen.

 1. Verminder je energieverbruik
  Snel resultaat zien? Jouw energieconsumptie reduceren is inherent aan een lagere nota. Bijv. “de oven efficiënt gebruiken ” en “Rolluiken gebruiken.” Of plaats zo’n HR-ketel van Intergas, Atag, Nefit, Vaillant of AWB.
 2. Energieleveranciers vergelijken en overstappen
  Structureel overstappen van energie loont! Kies voor een 1 jarig contract waarbij je een welkomstbonus ontvangt. Je regelt dat à la minute door gebruik te maken van onze tools.
 3. Gebruik alternatieve (gratis) energiebronnen
  Water opwarmen zorgt voor een hoge gasrekening. Heden ten dage is er keuzen uit diverse duurzame energiebronnen waarbij je goedkoop uit bent. Onder andere zonneboiler, warmtepomp, pelletkachel, warmtenet, zonnepanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke leverancier van gas en elektra is het beste?

In ons land zijn er een hoop verschillende maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welk bedrijf is voor jou geschikt? Dat ligt aan wat jij belangrijk vindt. Zoeken jullie een goede klantenservice, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of is een lage prijs het enige dat telt? Zoek ook naar energiepakket De Blesse vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

De kwaliteit van gas en stroom is overal hetzelfde. Kijk jij alleen naar de prijs? Kies in dat geval direct de scherpste aanbieder van stroom en gas. Hoe achterhaal ik die? Vul de vergelijker volledig in, en sorteer de zoekresultaten op prijs. Je achterhaalt vandaag nog de goedkoopste leverancier van gas en stroom (werkzaam in Zuid-Holland) voor jouw situatie.

Duurzaam gas en groene stroom

Is het voor jou prioriteit dat energie met duurzame energiebronnen wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom zijn het antwoord. Selecteer dan natuurlijk als bron “duurzame energie”. Een andere optie is te zoeken naar gas en elektra abonnementen op basis van 0CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit NL, windenergie, zonne-energie.

Beste waardering

Sommige huizenbezitters willen de beste klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, een snelle service, en duidelijke voorwaarden is noodzakelijk. Om dit te weten te komen kan je kijken naar het klantcijfer en recente reviews van andere consumenten voor energiebedrijven Leiderdorp.

Overstappen

Elke leverancier zoekt niet consumenten. Een andere abonnement nemen (overstappen) is niet altijd mogelijk omdat je aan een contract vastzit. Bestudeer daarom de voorwaarden in het contract. Start pas hierna met een nieuw energie-abonnement bestellen. Je kunt anders een boete krijgen.

Zakelijk energie vergelijken

Verwacht jij additieve informatie inzake zakelijk gas-licht? Ook wanneer je op zoek bent naar zakelijke energie vind je hier een hoop info. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Leiderdorp kan ogenblikkelijk via internet. Er zijn flink wat pakketten voor de zakelijke markt. De energietarieven zijn uitgesplitst zowel in als uit de BTW. Bedrijven mogen de BTW aftrekken. Doorgaans kan dat ook bij het aankopen van producten als zonnepanelen. De stroomtarieven van zakelijke klanten zijn altijd scherper dan wat normale huishoudens betalen. De compensatie kan toenemen als je meer gas en elektriciteit consumeert. De meerwaarde t.b.v. ZZP’ers: meteen ook het gas en stroom voor je huis / de privé aansluiting afnemen. Een gedeelte van eigen privégebruik mag je aftrekken als kosten voor het bedrijf. Je treft hier ook uitgebreide info over gas en stroom in Veere afsluiten.

Groene energie speciaal voor bedrijven
Steeds meer zakelijke klanten zien heil in zonnecellen en windturbines. Besparen op energiekosten in Leiderdorp? Doe dit door te beleggen in verantwoorde installaties zoals bijv. biomassaketels, pelletkachels, zonneboilers en warmtepompen. Binnen enkele jaren zullen ook bedrijven het gasverbruik moeten terugdringen. Samengevat: zowel thuis gasvrij wonen als ondernemingen. Zo draagt iedereen bij aan een schonere wereld.

Energiepakketten Leiderdorp vergelijken Snel online een elektra & gas abonnement aanvragen en afsluiten