Gas en licht vergelijken Spaarndam Vergelijk alle energiebedrijven en bespaar €295


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht kom je ook wel tegen als aardgas en elektriciteit of stroom. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de maandelijkse energierekening. Dit kan aardig in de papieren lopen. Vooral het gasverbruik heeft veel invloed op de energiekosten. Vandaar is het geen gek idee om te zien welke energieaanbieder een aantrekkelijk contract aanbiedt. Probleemloos gas en licht leveranciers in Spaarndam vergelijken? Voer je adres en ook verwachte gas-licht verbruik in. Via de energievergelijker kan jij ogenblikkelijk de kosten van gas licht berekenen. Daarop zie je ogenblikkelijk de goedkoopste energieleverancier. Overstappen doe je in een paar minuten. Gas en elektra vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Spaarndam [Update juni 2024]

Je hoort het dikwijls om je heen: gas, water en licht. We praten dan ook over – zonder twijfel – de meest cruciale aansluitingen in jouw huis. Gas, water en licht kan je niet afnemen in een totaal abonnement. Water krijg je van het drinkwaterbedrijf uit de omgeving Haarlemmerliede en Spaarnwoude (dat kan zijn Evides). Gas en licht afsluiten in Spaarndam doe je wel bij één aanbieder. Aan de hand van onze tool zie je de goedkoopste. Hoe kan ik hiermee aan de slag? Gebruik het bijgaande stappenplan (of bekijk vergelijk direct Qwint).

Goedkope prijzen voor gas en licht vergelijken?

  1. Vul je postcode en huisnummer in (Noord-Holland).
  2. Schat je energieconsumptie.
  3. Kies een kort- of lange termijn contract.
  4. Bepaal de energie afkomst (groen uit EU, groen uit NL, grijs, wind, co2 gecompenseerd).
  5. Vergelijk de gas en stroom tarieven voor juni 2024.
  6. Spot de goedkoopste energieleverancier.
  7. Sluit het pakket online af, en je kunt snel overstappen naar je nieuwe aanbieder.

Gas water licht aanvragen

Verhuizen? Je kan er dan voor kiezen een adreswijziging te doen. Het pakket is namelijk persoonsgebonden, en niet op de woning. Toch overstappen? De kans bestaat dat je dan boetes moet betalen aan jouw energiemaatschappij uit Spaarndam.

Betreft het nieuwbouw? Gas, elektra en water kan je aanvragen bij MijnAansluiting. Soms verzorgt de aannemer dat proces.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een stroompakket is passend wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten juni 2024

Weet je alles al van Vattenfall, NLE, Greenchoice, Eneco, Essent of Qurrent, ENGIE, Oxxio, Powerpeers, Energiedirect.nl? In de volgende lijst zie je een aantal veel afgesloten energie-abonnementen.

 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Eneco – EcoStroom + AardGas 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • EnergieFlex – 100% Sociaal Groen Gas en Groene Stroom 1 jaar vast
 • UnitedConsumers – Windstroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 1 jaar Actie

Gas en licht kosten berekenen

Elk gezin verbruikt gas en elektriciteit. De maandelijkse kosten fluctueren nogal per woning. De maandelijkse energierekening varieert tussen €115 – €235. À la minute de gas licht kosten berekenen? Doe dit met onze handige energievergelijker. Voer jouw geschatte verbruik in, en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Benieuwd naar gas water licht kosten, dan kun jij energieprijzen Spaarndam vegelijken. Onderstaand vind jij de doorsnee prijzen voor diverse woningtypes en type gezinnen. Is dit in in lijn met mijn uitgaven? Neem jouw rekening van de energieleverancier, zoek de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk deze met de actuele gemiddelde gas licht tarieven in Spaarndam. Liggen jouw kosten hiermee op 1 lijn? Via de volgende tabel bekijk jij het geschatte energieverbruik in de regio Haarlemmerliede en Spaarnwoude.


Woningtype 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €98,25 €120,5 €133 €143,5
Tussenwoning €108,5 €138,25 €152,75 €164,25
Hoekwoning €129,5 €151,5 €167,75 €177,75
2 onder 1 kap €146,25 €170,5 €182,5 €194,5
Vrijstaand €176,75 €198,25 €212,75 €222,5
Doorsnee €123 €145,75 €158,75 €171

Stroomstoring
Je hebt vast wel eens te maken gehad met elektriciteitsproblemen. Normaal ligt dit aan de netbeheerder (denk aan Enduris). De oorzaak is vaak te vinden in netuitbreidingen. Normaliter is een elektriciteitsprobleem in no-time gefixt. In het geval je geen stroom kunt gebruiken kan dat zorgen voor veel problemen. Lees je over een storing bij de netbeheerder in Spaarndam? Dit is niet afhankelijk van Greenchoice of Innova Energie: alle klanten krijgen ermee te maken.

Besparen op gas en stroom
Vind jij dat je te veel betaalt? De energierekening verminderen is te doen op diverse manieren. Bijgaand tref je tips & tricks voor een lagere energierekening.

 1. Gebruik energie verlagen
  Vandaag nog aan de slag? Jouw energieconsumptie reduceren is het eerste wat je kunt doen. Onder andere “let op het energielabel ” en “Maak van je koelkast geen iglo.” Of plaats zo’n HR-ketel van Intergas, Vaillant, AWB, Atag of Remeha.
 2. Pakketten vergelijken en overstappen
  Jaarlijks overstappen van energie is voor iedereen aan te raden! Kies voor een 1 jaar abonnement inclusief aantrekkelijke wekomstvergoeding. Jij zoekt dat nu door middel van onze specialisten.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Je huis verwarmen kost veel (duur) gas. Op dit moment kun jij gebruik maken van meerdere groene systemen waarbij je goedkoop uit bent. Denk aan warmtepomp, pelletkachel, biomassaketel, zonnepanelen, warmtenet.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke leverancier van gas en elektra moet ik kiezen?

Op dit moment kan jij kiezen uit veel maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welke leverancier moet ik kiezen? Dat ligt aan wat jullie precies zoeken. Geef je de voorkeur aan betrouwbare medewerkers, schone stroom, of wil jij beslist de goedkoopste aanbieder? Bekijk ook de mogelijkheden voor: energiepakket Leerdam vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Kijk jij vooral naar prijs? Selecteer dan snel de goedkoopste energie-aanbieder van stroom en gas. Hoe achterhaal ik die? Vul jouw verbruik in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Jij bekijkt simpelweg de goedkoopste leverancier van gas en stroom (uit Noord-Holland) passen bij je energiegebruik.

Groene stroom en gas

Is het voor jou prioriteit dat stroom wordt opgewekt met schone, onuitputtelijke bronnen. Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Sorteer hiervoor de “duurzame energie” filter. Ook heb je de mogelijkheid zelf te zoeken naar gas + stroom pakketten op basis van bronnen als groene stroom uit NL, groene stroom uit EU, CO2 gecompenseerd gas, zonne-energie.

Beste ratings

Meer en meer Nederlanders eisen een uitstekende klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, deskundige specialisten, en duidelijke voorwaarden wil iedereen. Hiervoor check je het eindcijfer en recente meningen van afnemers voor energiebedrijven Spaarndam.

Overstappen

Elke aanbieder van energie is blij met nieuwe klanten. Kiezen voor een nieuw contract (overstappen) kan soms lastig worden omdat je aan een contract vastzit. Bekijk dus het einde van je contracttermijn. Hierna kan jij pas een nieuw energie-abonnement bestellen. Zo heb je een eventuele boete zelf in de hand.

Zakelijk energie vergelijken

Wil je meer voorlichting ten aanzien van zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Spaarndam gaat onmiddellijk online. Je kunt kiezen uit B2B contracten. De energiekosten kun je vinden zowel in als uit de BTW. Een ondernemer mag het BTW bedrag terugvragen. Ook particulieren kunnen dat wanneer men investeert in bijv. zonnepanelen. De stroomtarieven van grootverbruikers zijn aanzienlijk betaalbaarder dan de particuliere tarieven. De korting kan sterk oplopen als je een hele hoop gas en elektriciteit inkoopt. Een leuke bijkomstigheid voor ZZP’ers: een zakelijk contract voor de privé aansluiting bestellen. Het aandeel van het privégebruik mag men aftrekken van je winst. Wellicht ook beschikbaar: gas en stroom in Den Bommel afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
Het is een trend: zakelijke klanten zien heil in windparken en zonneweides. Besparen op energiekosten in Spaarndam? Doe dit door te beleggen in groene systemen zoals bijv. zonneboilers, pelletkachels, biomassaketels en warmtepompen. In de nabije maanden zal de zakelijke markt niet langer gebruik maken van gas. Conclusie: privé gasvrij wonen maar ook de bedrijven. Door dit toe te passen draagt iedereen bij aan een duurzamer Nederland.

Energiepakketten Spaarndam vergelijken Snel een licht en gas contract afsluiten + aanvragen