Gas en licht vergelijken Leerdam Nu energiebedrijven vergelijken en bespaar €220


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is hetzelfde als aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht vormt samen de maandelijkse energierekening. Dit kan een flinke kostenpost zijn. In de eerste plaats het gasverbruik beïnvloedt de energiekosten. Daarom is het verstandig om na te gaan welke energieleverancier het goedkoopste is. Meteen gas en licht leveranciers in Leerdam vergelijken? Geef je huisnummer, postcode en ook verbruiksgegevens in. Middels de vergelijker kan jij ogenblikkelijk de kosten van gas licht berekenen. Vervolgens achterhaal je onmiddellijk de goedkoopste energieleverancier. Overstappen doe je gewoon online. Gas en elektra vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Leerdam [Update oktober 2023]

Het is een ontzettend bekend begrip: gas, water en licht. Het zijn dan ook – veruit – de meest fundamentele aansluitingen in jouw huis. Gas, water en licht bestel je niet door middel van een totaal abonnement. De wateraansluiting bestel je bij het drinkwaterbedrijf uit de omgeving Leerdam (bijv. Waterleidingmaatschappij Drenthe). Gas en licht afsluiten in Leerdam kan gelukkig wel bij één organisatie. Op basis van deze website vind je de voordeligste. Maar hoe gaat dat in z’n werk? Begin nu met het bijgaande stappenplan (of bekijk Innova Energie voor gas en licht).

Goedkoopste gas en licht afsluiten?

  1. Vul je postcode en huisnummer in (Zuid-Holland).
  2. Geef een schatting van je energieconsumptie.
  3. Bepaal de looptijd van je nieuwe contract.
  4. Selecteer de gewenst stroombron (co2 gecompenseerd, grijs, groen uit NL, zon, groen).
  5. Bekijk de stroom en gastarieven voor oktober 2023.
  6. Spot het goedkoopste energiebedrijf.
  7. Via internet kun je alle afsluiten, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Ga je verhuizen? Het energiepakket verhuis je mee. Deze is gebonden aan de persoon, en niet op de woning. Willen jullie wel een andere contract? Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in Leerdam.

Een nieuw huis aan het bouwen? Gas, water en elektriciteit registreer je bij MijnAansluiting. Bijwijlen is de aannemer verplicht dat te doen.

Stadsverwarming? Dan verstook je geen gas. Een abonnement voor stroom volstaat wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten oktober 2023

Wil jij graag bij Pure Energie, NLE, Vattenfall, Essent, Eneco of Powerpeers, Oxxio, Budget Energie, Energiedirect.nl, Qurrent? In de opsomming achterhaal jij diverse scherpe energiepakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actieprijs
 • Nederlandse Energie Maatschappij – Modelcontract Groene Stroom en Gas
 • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke Nederlander consumeert gas en elektriciteit. De kosten voor energie schommelen behoorlijk per woning. De maandelijkse energienota ligt ergens tussen de €115 en €195. Moeiteloos jouw gas licht kosten berekenen? Doe dit door gebruik te maken van onze vergelijker / tools. Begroot jouw stroom- en gasverbruik, en bekijk wat je kwijt bent voor gas en elektra. Benieuwd naar gas water licht kosten, dan kan je energieprijzen Leerdam vegelijken. In het schema hieronder vind je de gemiddelde tarieven voor verschillende soorten woningen en gezinssamenstellingen. Hoe verhoudt mijn energierekening? Bekijk jouw rekening van de energieleverancier, bekijk de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk het met de gemiddelde gas licht tarieven in Leerdam. Liggen jouw kosten hiermee op 1 lijn? Hierna vind je het gemiddelde energieverbruik in de regio Leerdam.


Type huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €99,25 €122,5 €132,5 €142,75
Tussenwoning €109 €141,25 €152,25 €162,5
Hoekwoning €130,75 €150,25 €166,5 €178,75
2 onder 1 kap €145,75 €169 €181,5 €192
Vrijstaand €179,25 €198,75 €215,25 €223
Doorsnee €123 €145,25 €161 €171

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen zijn van alle tijden. In de regel is de boosdoener de netbeheerder (zoals Endinet Groep). Dit komt vaak door werkzaamheden aan het netwerk. Vaak is zo’n elektriciteitsstoring heel erg snel beëindigd. Op het moment dat er geen stroom is, schieten mensen gauw in de stress. Lees je over een storing bij de netbeheerder in Leerdam? Of je nu klant bent bij Eneco en Noordelijk Lokaal Duurzaam: alle contractanten kunnen problemen ondervinden.

Bespaartips voor gas en stroom
Schrik jij van je energierekening? De energielasten verminderen is te doen op diverse manieren. Op deze pagina ontdek je tips & tricks die je direct kan toepassen.

 1. Gebruik energie verlagen
  Nu starten? Minder energie verbruiken is het eerste wat je kunt doen. Mogelijkheden zijn “de verwarming omlaag doen ” en “Elektrische apparaten niet op stand-by laten staan.” Of bestel de HR-ketel van Intergas, Atag, Vaillant, Nefit of Remeha.
 2. Energieaanbieders vergelijken en overstappen
  Af en toe overstappen van energie loont! Neem kortlopende energiecontracten waarbij je een welkomstbonus ontvangt. Deze vind je gemakkelijk op basis van ons zoekscript.
 3. Stap over op een duurzame energiebron (gratis)
  Warm water en een warm huis is een kostbaar proces. Vandaag de dag is er keuzen uit aantrekkelijke duurzame installaties die veel minder stroom gebruiken. Neem nou zonnepanelen, warmtepomp, infraroodpanelen, biomassaketel, zonneboiler.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder is voor mij geschikt?

In Nederland zijn er verschillende bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welke leverancier is voor jou geschikt? Dit wordt bepaald door wat jij belangrijk vindt. Vind je zaken belangrijk als goede hulp en ondersteuning, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of is een lage prijs het enige dat telt? Lees nu verder over energiepakket Dalerveen vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom is overal hetzelfde. Kijk jij alleen naar de prijs? Selecteer dan meteen de betaalbaarste energie-aanbieder van stroom en gas. Hoe vind ik de laagste prijs? Vul de gevraagde data in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Je ontdekt ogenblikkelijk de goedkoopste leverancier van gas licht (werkzaam in Zuid-Holland) voor jouw situatie.

Duurzaam gas en groene stroom

Vind jij het belangrijk dat energie op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt? Dan is groene stroom en eventueel groen gas iets voor jou. Selecteer hiervoor de “duurzame energie” optie. Een andere optie is te zoeken naar gas licht contracten met bronnen als CO2 gecompenseerd gas, windenergie, groene stroom uit EU, zonne-energie.

Uitstekende reviews

Sommige Nederlanders willen de beste klantenservice. 24/7 bereikbaarheid, medewerkers met kennis, en duidelijke voorwaarden is noodzakelijk. Hiervoor raadpleeg je het klantcijfer en actuele meningen van huidige contractanten voor energiebedrijven Leerdam.

Overstappen

Elke leverancier zoekt natuurlijk meer contractanten. Overstappen naar een andere energiemaatschappij kan soms lastig worden door de geldende opzegtermijn. Inspecteer om die reden de datum dat je contract afloopt. Hierna kan jij pas het energie-oversluiten regelen. Je kunt anders een boete krijgen.

Zakelijk energie vergelijken

Op zoek naar extra voorlichting inzake zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Leerdam is gemakkelijk via de pc. Er bestaan hiervoor unieke zakelijke abonnementen. De energietarieven worden omschreven inclusief en exclusief BTW. Bedrijven mogen de BTW zakelijk aftrekken. Dit is ook gebruikelijk bij de aanschaf van o.a. zonnepanelen. De elektra en gas tarieven voor bedrijven zijn een stuk betaalbaarder dan wat normale huishoudens betalen. De korting kan toenemen als je extra veel gas en elektriciteit afneemt. De meerwaarde betreffende ZZP’ers: meteen ook het gas en stroom voor je huis / de privé aansluiting afsluiten. Een deel van je privégebruik kan je opgeven als bedrijfskosten. Je treft hier ook uitgebreide info over gas en stroom in Veendam afsluiten.

Het voordeel van duurzame energie voor zakelijk gebruik
Opvallend veel zakelijke klanten maken de keuze voor windenergie en zonneparken. Besparen op energiekosten in Leerdam? Dat kan door geld te steken in milieuvriendelijke energiebronnen zoals bijvoorbeeld biomassaketels, pelletkachels, zonneboilers en warmtepompen. Over een aantal jaren zal ook de industrie de gaskraan dicht moeten draaien. Dus: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook fabrieken en kantoren. Hierdoor draag jij je steentje bij aan een ‘groener’ Holland.

Energiepakketten Leerdam vergelijken Snel online een gas & licht contract aanvragen + afsluiten