Gas en licht vergelijken Smilde Snel energiemaatschappijen vergelijken en bespaar €240


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is in feite hetzelfde als aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht gebruik restulteert in de energiekosten. Dit kan een flinke kostenpost zijn. Vooral het gas beïnvloedt de energiekosten. Om die reden is het goed om te bekijken welke energieleverancier de beste aanbieding heeft. Snel gas en licht leveranciers in Smilde vergelijken? Voer je adres en verbruiksgegevens in. Middels deze website kan je snel de kosten van gas licht berekenen. Daarna detecteer je onmiddellijk de goedkoopste energieleverancier. Overstappen is een fluitje van een cent. Gas en elektra vergelijken kan nu iedereen doen!Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Smilde [Update juni 2024]

Je hoort het regelmatig om je heen: gas, water en licht. Het betreft hier – verreweg – de meest belangrijke voorzieningen in jouw woning. Gas, water en licht kan je alleen niet aanvragen aan de hand van een alles-in-één pakket. Water krijg je van het waterbedrijf werkzaam rondom Midden-Drenthe (dat kan zijn Evides). Gas en licht afsluiten in Smilde kan gelukkig wel bij één organisatie. Door middel van de energievergelijker detecteer je het meest betaalbare contract. Hoe doe ik dit? Gebruik het advies van onze experts (of lees verder over vergelijk direct Fenor).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Selecteer eerst je locatie (Drenthe).
  2. Geef een schatting van de benodigde hoeveelheid energie.
  3. Selecteer de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Klik op het type energieopwekking (grijs, groen uit NL, wind, zon, groen uit EU).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor juni 2024.
  6. Bepaal de voordeligste energiemaatschappij.
  7. Laat de bestelling online doorvoeren, en je kunt snel overstappen naar je nieuwe aanbieder.

Gas water licht aanvragen

Van plan te verhuizen? Het energiepakket verhuis je mee. Deze is gelinkt aan jou, en niet gebonden aan het adres. Overstappen is altijd mogelijk. De kans bestaat dat je dan boetes moet betalen aan jouw energiemaatschappij uit Smilde.

Nieuwbouw? Gas water en stroom regel je via de website mijnaansluiting.nl. Mogelijk kan de aannemer dat voor je doen.

Stadsverwarming? Dan verstook je geen gas. Een stroompakket is toereikend in het geval van een warmtenet.

Meest gekozen gas en stroom energiepakketten juni 2024

Wil jij graag bij Essent, Eneco, Pure Energie, Vattenfall, NLE of Budget Energie, Qurrent, Powerpeers, ENGIE, Oxxio? Hieronder tref je diverse veel bestelde energie-abonnementen.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas Budget Vast 1 jaar
 • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 1 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke persoon consumeert gas en elektriciteit. Deze kosten variëren aanmerkelijk per huishouden. Gemiddelde maandafrekening bedraagt tussen de €85 tot €190. Eenvoudig de gas licht kosten berekenen? Ook jij kan dit doen met behulp van onze gaslicht-vergelijker. Maak een schatting van jouw stroom- en gasverbruik, en bekijk de kosten van gas en elektra. Geïnteresseerd in gas water licht kosten, dan kun jij energieprijzen Smilde vegelijken. In het schema hieronder tref jij de modale kosten voor verschillende woningtypes en gezinssamenstellingen. Betaal ik nu relatief veel? Check jouw rekening van de energieleverancier, check de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk dit met de huidige gemiddelde gas licht tarieven in Smilde. Betaal jij op dit moment te veel? In onderstaand schema achterhaal je een inschatting van het energieverbruik in de regio Midden-Drenthe.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €98,25 €120,25 €133,25 €142,25
Tussenwoning €106,25 €140,75 €154,75 €162,75
Hoekwoning €129,25 €150,75 €168 €177,75
2 onder 1 kap €147,25 €167,5 €183,5 €193,5
Villa €179 €198,75 €212,5 €224
Standaard €122,75 €145,5 €158,75 €170,5

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen is niets nieuws. Doorgaans ligt dit aan de netbeheerder (bijvoorbeeld Westland Infra). De oorzaak is vaak te vinden in onderhoud en reconstructie. In de regel is een stroomprobleem binnen een paar minuten beëindigd. Als de stroom uitvalt is er al snel paniek. Is er sprake van een storing bij de netbeheerder in Smilde? Dit is nooit exclusief te wijten aan Essent en HVC: alle klanten krijgen ermee te maken.

Besparen op gas en stroom
Is jouw energierekening hoog? De energierekening omlaag bijstellen is mogelijk op verschillende wijzes. Hieronder achterhaal je 3 adviezen waarmee jij aan de slag kan.

 1. Minder energie gebruiken
  Snel resultaat zien? Minder stroom consumeren is het eerste wat je kunt doen. Voorbeelden zijn “gebruik uitsluiten A+ apparaten ” en “Gebruik zo weinig mogelijk apparaten die warm worden.” Of bestel de HR-ketel van Intergas, Vaillant, Remeha, Atag of Nefit.
 2. Contracten vergelijken en overstappen
  Aan het eind van je contract overstappen van energie is zeker ons advies! Ga voor een kort abonnement (1 jaar) inclusief aantrekkelijke wekomstvergoeding. Dat zoek jij zonder problemen met onze vergelijker.
 3. CV-ketel vervangen door duurzame (gratis) energiebron
  Centrale verwarming is gewoon duur. Heden ten dage zijn er veel “groene” installaties waarbij je goedkoop uit bent. O.a. zonnepanelen, warmtepomp, infraroodpanelen, zonneboiler, pelletkachel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra leverancier is het beste?

In ons land vind je diverse aanbieders van gas en elektra. Welke maatschappij past bij mij? Dat is sterk afhankelijk van waar jij waarde aan hecht. Geef je de voorkeur aan een goede klantenservice, schone stroom, of kijk jij enkel naar de prijs? Ook interessant: energiepakket Langeveen vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Kijk jij alleen naar de prijs? Bezoek dan à la minute de meest voordelig energiemaatschappij van stroom en gas. Hoe doe ik dat? Vul de vergelijker volledig in, en filter vervolgens op prijs. Je treft moeiteloos de goedkoopste leverancier van gas en elektra (actief in Drenthe) voor jouw situatie.

Groene stroom en milieuvriendelijk gas

Vind jij het belangrijk dat energie op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom zijn het antwoord. Selecteer dan natuurlijk het filter “duurzame energie”. Een andere optie is te zoeken naar gas licht contracten op basis van 0groene stroom uit EU, groene stroom uit NL, CO2 gecompenseerd gas, zonne-energie.

Hoogste waardering

Enkele woningeigenaren gaan voor hoogstaande klantenservice. Altijd kunnen bellen voor vragen, vakbekwame experts, en heldere communicatie wil iedereen. Daarvoor check je de totale beoordeling en recente reviews van huidige contractanten voor energiebedrijven Smilde.

Overstappen

Elk energiebedrijf zoekt niet consumenten. Overstappen naar een andere energiemaatschappij kan soms lastig worden door de aanwezige opzegtermijn. Bestudeer om die reden het einde van je contracttermijn. Start pas hierna met het oversluiten definitief maken. Anders riskeer je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Op zoek naar additieve informatie omtrent zakelijk gas-licht? Ook voor zakelijke energie ben je hier aan het juiste adres. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Smilde kan binnen no-time via de pc. Daarvoor zijn pakketten voor de zakelijke markt. De prijzen kun je vinden in bruto en netto prijzen. Ondernemers kunnen namelijk het BTW bedrag terugvragen. Dit wordt ook gedaan bij de aanschaf van producten als zonnepanelen. De elektriciteitstarieven voor grootverbruikers zijn vaak scherper dan het tarief voor de normale consument. De korting kan groter worden op het moment dat je veel gas en elektriciteit gebruikt. Het grote voordeel bij ZZP’ers: ook stroom voor thuis / een privé aansluiting bestellen. Een deel van je privégebruik mag je aftrekken van je winst. Start nu ook met gas en stroom in Dearsum afsluiten.

Groene stroom voor zakelijk gebruik
Een groeiend aantal bedrijven hebben interesse in zonnecellen en windturbines. Besparen op energiekosten in Smilde gebeurt ook door te investeren in verantwoorde systemen als infraroodpanelen, biomassaketels, pelletkachels en warmtepompen. Binnen afzienbare tijd zullen ook bedrijven van het gas afgaan. Oftewel: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook ondernemingen. Zodoende draag jij je steentje bij aan de energierevolutie.

Energiepakketten Smilde vergelijken Snel een licht en gas abonnement aanvragen en afsluiten