Gas en licht vergelijken Slochteren Nu leveranciers vergelijken en bespaar wel €195


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is eigenlijk een synoniem voor aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht maakt samen de maandelijkse energienota. En dat is soms best een flink bedrag. In de eerste plaats het gasverbruik kom je weer tegen in je energierekening. Om die reden is het beslist niet onverstandig om na te gaan welke energieaanbieder de laagste prijzen hanteert. Vlug gas en licht leveranciers in Slochteren vergelijken? Vul postcode + huisnummer en ook verbruiksgegevens in. Door middel van de energievergelijker kun jij zonder problemen de kosten van gas licht berekenen. Daarop ontdek je direct de goedkoopste energiemaatschappij. Overstappen doe je gewoon online. Gas en elektra vergelijken kan nu iedereen doen!Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Slochteren [Update maart 2023]

Het is een ontzettend bekend begrip: gas, water en licht. Het zijn dan ook – met afstand – de basis aansluitingen in een woning. Gas, water en licht bestel je niet aan de hand van één compleet abonnement. De wateraansluiting bestel je bij de verantwoordelijke wateraanbieder actief in de buurt van Slochteren (dat kan zijn Oasen). Gas en licht afsluiten in Slochteren is gewoon mogelijk bij één leverancier. Via onze tool tref je het pakket met de laagste prijs. Maar hoe kan ik dat doen? Begin nu met het 7-stappen model (of bezoek vergelijk direct De Vastelastenbond).

Voordeligste gas en licht contracten vergelijken?

  1. Selecteer eerst je locatie (Groningen).
  2. Schat je energieconsumptie.
  3. Filter op de looptijd van je nieuwe contract.
  4. Selecteer de gewenst stroombron (co2 gecompenseerd, groen uit EU, grijs, groen uit NL, groen).
  5. Bekijk de stroom en gastarieven voor maart 2023.
  6. Spot de voordeligste energieleverancier.
  7. Sluit het pakket online af, en je kunt snel overstappen naar je nieuwe aanbieder.

Gas water licht aanvragen

Verhuizen? Dan neem je het energiecontract mee. Het pakket is namelijk persoonsgebonden, en niet op jouw huis. Wil je toch een ander pakket? Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in Slochteren.

Bouw je een nieuw huis? Gas water en stroom kan je aanvragen bij Mijn Aansluiting. Zo nu en dan doet de aannemer dit voor jou.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een stroompakket is genoeg bij een warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten maart 2023

Kies jij voor Pure Energie, Essent, Eneco, Vattenfall, Greenchoice of Budget Energie, Powerpeers, Energiedirect.nl, Qurrent, Oxxio? In de opsomming vind jij een aantal meest gekozen stroom en gas pakketten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas Onbepaalde tijd
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Actie 1 jaar Vast

Gas en licht kosten berekenen

Ieder mens maakt gebruik van gas en elektriciteit. De energiekosten fluctueren wel per gezin. Gemiddelde maandafrekening bedraagt tussen de €120 – €210. Binnen no-time jullie gas licht kosten berekenen? Ook jij kan dit doen door gebruik te maken van onze gaslicht-vergelijker. Schat jouw verbruik (kWh stroom en m3 gas), en check de kosten voor elektra en gas. Nieuwsgierig naar gas water licht kosten, dan kan je energieprijzen Slochteren vegelijken. In het schema hieronder tref jij de modale tarieven voor enkele klasse woningen en grootte van bewoners. Scoor ik hoog of laag? Neem jouw energierekening, check de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Slochteren. Betaal jij op dit moment te veel? Via de volgende tabel ontdek je een gemiddelde van het energieverbruik in de regio Slochteren.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €98,25 €121,5 €132 €141,25
Tussenwoning €108 €140,25 €155 €163,25
Hoekwoning €131,5 €152 €167,25 €178
2 onder 1 kap €146 €168,25 €182 €194,25
Villa €177,5 €200,25 €214,75 €224,25
Standaard €123,75 €147 €158,5 €168,75

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen is niets nieuws. Meestal heeft dit te maken met de netbeheerder (zoals Enduris). De oorzaak is vaak te vinden in werkzaamheden aan het netwerk. Gebruikelijk is zo’n elektriciteitsstoring heel erg snel weggewerkt. Wanneer je zonder stroom zit kan dat zorgen voor veel problemen. Is er sprake van een storing bij de netbeheerder in Slochteren? Dit is nooit exclusief te wijten aan Energieflex en Pure Energie: alle klanten krijgen ermee te maken.

Besparen op gas en stroom
Schrik jij van je energierekening? De energienota omlaag bijstellen is te doen op diverse manieren. Hierna ontdek je tips & tricks om meteen te besparen op energie.

 1. Minder energie gebruiken
  Gelijk profiteren? Minder stroom consumeren resulteert direct in minder lasten. Mogelijkheden zijn “een programmeerbare thermostaat ” en “Let bij het energieverbruik als je een (nieuwe) wasmachine koopt.” Of koop een HR-ketel van Intergas, Atag, AWB, Remeha of Vaillant.
 2. Energieleveranciers vergelijken en overstappen
  Regelmatig overstappen van energie kan snel uit! Selecteer een (kort) 1 jarig abonnement inclusief aantrekkelijke wekomstvergoeding. Deze bekijk jij snel op basis van onze zoekmachine.
 3. Wissel de CV in voor een duurzame (gratis) energiebron
  Warm water maken zorgt voor een hoge gasrekening. Tegenwoordig is er keuzen uit diverse “groene” energiebronnen die goedkoper in gebruik zijn. O.a. warmtenet, zonnepanelen, warmtepomp, pelletkachel, zonneboiler.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke leverancier van gas en elektra kiezen?

In Holland vind je diverse maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welk bedrijf is het beste? Dit wordt bepaald door wat jij belangrijk vindt. Vind je zaken belangrijk als betrouwbare medewerkers, schone stroom, of kijk jij enkel naar de prijs? Ook interessant: energiepakket Landhorst vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

De kwaliteit van gas en stroom is overal hetzelfde. Is prijs het enige dat telt? Bezoek dan moeiteloos de goedkoopste leverancier van stroom en gas. Hoe vind ik de laagste prijs? Vul jouw verbruik in, en filter vervolgens op prijs. Je bekijkt ogenblikkelijk de goedkoopste leverancier van gas licht (die werken in Groningen) passen bij je energiegebruik.

Groene stroom en milieuvriendelijk gas

Wil jij vooral dat energie op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Markeer dan uiteraard de optie “duurzame energie”. Een andere optie is te zoeken naar gas + stroom pakketten met bronnen zoals zonne-energie, windenergie, groene stroom uit NL, CO2 gecompenseerd gas.

Beste reviews

Sommige huizenbezitters willen de beste klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, medewerkers met kennis, en transparantie is onmisbaar. Hiervoor kan je kijken naar het eindcijfer en actuele beoordelingen van andere consumenten voor energiebedrijven Slochteren.

Overstappen

Elke energiemaatschappij is blij met nieuwe klanten. Overstappen van energie kan soms lastig worden door de aanwezige opzegtermijn. Analyseer daarom de einddatum van je contract. Ga pas daarna jullie nieuwe energiecontract aanvragen. Dit voorkomt dat je een boete krijgt.

Zakelijk energie vergelijken

Op zoek naar meer advies betreft zakelijk gas-licht? Ook voor zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Slochteren gaat nu online. Er bestaan hiervoor pakketten voor de zakelijke markt. De tarieven worden omschreven in bruto en netto prijzen. ZZP’ers mogen het BTW bedrag terugvragen. Vaak kunnen consumenten dat ook bij de aanschaf van o.a. zonnepanelen. De stroomtarieven van bedrijven zijn soms scherper dan wat normale huishoudens betalen. De compensatie kan hoger worden wanneer je meer dan standaard gas en elektriciteit inkoopt. De meerwaarde bij ZZP’ers: een zakelijk contract voor de privé aansluiting bestellen. Het aandeel van het privégebruik mag men aftrekken als kosten voor het bedrijf. Andere regio? Begin nu direct met gas en stroom in De Waal afsluiten.

Groene stroom + gas voor zakelijk gebruik
Het is een goede ontwikkeling: ondernemers investeren in zonnepanelen of een eigen windmolen. Besparen op energiekosten in Slochteren? Doe dit door te kiezen voor groene energiebronnen zoals zonneboilers, biomassaketels, infraroodpanelen en warmtepompen. Binnen afzienbare tijd zal ook de zakelijke wereld het gasverbruik moeten terugdringen. Oftewel: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook fabrieken en kantoren. Zo neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor een beter milieu.

Energiepakketten Slochteren vergelijken A la minute een elektra & gas abonnement afsluiten + aanvragen