Gas en licht vergelijken De Waal Snel energiemaatschappijen vergelijken en bespaar wel €190


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is in feite hetzelfde als aardgas en stroom / elektriciteit. Gaslicht gebruik restulteert in de energienota. Dit kan een flinke kostenpost zijn. In de eerste plaats het gas waarmee je jouw huis verwarmt heeft veel invloed op je energierekening. Hierdoor loont het om te analyseren welke energieaanbieder de laagste prijzen hanteert. Onmiddellijk gas en licht leveranciers in De Waal vergelijken? Vul postcode + huisnummer en ook geschatte verbruik in. Via de energievergelijker kun je probleemloos de kosten van gas licht berekenen. In de tweede stap bekijk jij moeiteloos de goedkoopste energiemaatschappij. Overstappen is een fluitje van een cent. Gas en elektra vergelijken kan nu iedereen doen!Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in De Waal [Update mei 2024]

Het is een ontzettend bekend begrip: gas, water en licht. Het zijn dan ook – overduidelijk – de belangrijkste aansluitingen voor jouw woning. Gas, water en licht zijn niet verkrijgbaar op basis van één verzamel contract. Water neem je af bij de verantwoordelijke wateraanbieder werkzaam rondom Texel (dat kan zijn Waterbedrijf Groningen). Gas en licht afsluiten in De Waal kan gelukkig wel bij één organisatie. Via onze tool zie je de voordeligste. Maar hoe kan ik dat doen? Volg het bijgaande stappenplan (of bekijk Clean Energy 1 jaar contract mei 2024).

Gas en licht afsluiten voor lage prijzen?

  1. Selecteer eerst je locatie (Noord-Holland).
  2. Maak een inschatting van jouw energieverbruik.
  3. Bepaal de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Selecteer de gewenst stroombron (groen uit EU, zon, grijs, groen uit NL, groen).
  5. Check en vergelijk alle stroom en gastarieven voor mei 2024.
  6. Spot de goedkoopste energie aanbieder.
  7. Via internet kun je alle afsluiten, en geniet op korte termijn van de nieuwe voorwaarden.

Gas water licht aanvragen

Hoe zit het met verhuizen? Het is niet dat je contract dan wordt opgezegd. Deze is gelinkt aan jou, en niet gebonden aan het adres. Wil je toch een ander pakket? Hiervoor krijg je een boete / opzegvergoeding via de energiemaatschappij in De Waal.

Ga je nieuwbouwen? Gas, elektra en water registreer je bij Mijnaansluiting.nl. Zo af en toe is dat uitbesteed aan de aannemer.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een pakket voor elektriciteit is toereikend in het geval van een warmtenet.

Actuele gas en stroom energiepakketten mei 2024

Kiezen jullie voor Eneco, Vattenfall, NLE, Pure Energie, Essent of Energiedirect.nl, Powerpeers, Budget Energie, Oxxio, ENGIE? Hieronder bekijk je de huidige veel bestelde stroom en gas pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Delta – Groene Stroom en Gas Variabel
 • UnitedConsumers – Windstroom en Gas Variabel 3 jaar
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 3 Jaar Vast

Gas en licht kosten berekenen

Ieder mens consumeert gas en elektriciteit. De maandelijkse kosten verschillen flink per gezinssamenstelling. De kostenpost voor energie (maandelijks) schommelt tussen €75 tot €245. Meteen jouw gas licht kosten berekenen? Dat kan via onze gaslicht-vergelijker. Begroot jouw stroom- en gasverbruik, en je ziet direct wat jouw gas- en elektra kosten zijn. Benieuwd naar gas water licht kosten, dan kan je energieprijzen De Waal vegelijken. Onderstaand vind jij de modale gas-licht kosten voor veel voorkomende soorten huizen en gezinssamenstellingen. Betaal ik nu relatief veel? Check jouw energienota, analyseer de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk dit met de huidige gemiddelde gas licht tarieven in De Waal. Betaal ik veel voor gas en elektra? In de tabel achterhaal jij het verwachte energieverbruik in de regio Texel.


Soort woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €99,5 €120,25 €130,75 €142,5
Tussenwoning €109,5 €139 €153,5 €163
Hoekwoning €130 €152,25 €168,25 €178,75
2 onder 1 kap €145 €167,5 €183,75 €193,25
Bungalow €178,25 €200,5 €212,75 €223,25
Standaard €122 €144,5 €158,5 €170

Stroomstoring
Helaas, elektriciteitsproblemen komen nog steeds voor. Meestal is de “schuldige” de netbeheerder (bijv. Liander). De oorzaak kan zijn netuitbreidingen. Door de bank genomen zijn elektriciteitsstoringen in enkele ogenblikken weggewerkt. Als de stroom uitvalt is er al snel paniek. Is er op dit moment een storing bij de netbeheerder in De Waal? Dit is nooit exclusief te wijten aan Clean Energy en Innova Energie: iedereen wordt erdoor getroffen.

Bezuinigen op gas en stroom
Schrik jij van je energierekening? De maandelijkse energielasten reduceren kan op verschillende manieren. Hierna detecteer je tips & tricks die je direct kan toepassen.

 1. Gebruik energie verlagen
  Vandaag nog aan de slag? Jouw energieconsumptie reduceren is inherent aan een lagere nota. Onder andere “apparaten uitschakelen ” en “Plaats je boiler, geiser of ketel op een zo strategisch mogelijke plek.” Of bestel de HR-ketel van Intergas, Atag, Nefit, Remeha of Vaillant.
 2. Energiepakketten vergelijken en overstappen
  Jaarlijks overstappen van energie loont! Selecteer een kort abonnement (1 jaar) waarbij je een welkomstbonus ontvangt. Dat zoek jij direct aan de hand van onze vergelijker.
 3. CV-ketel vervangen door duurzame (gratis) energiebron
  Warm water en een warm huis is een kostbaar proces. Heden ten dage vind je veel groene producten waarbij je goedkoop uit bent. Neem nou infraroodpanelen, warmtepomp, pelletkachel, biomassaketel, zonnepanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder past bij mij?

Op dit moment kan jij kiezen uit veel leveranciers die gas en stroom leveren. Welke stroomleverancier is voor jou geschikt? Dit wordt bepaald door waar jij waarde aan hecht. Geef je de voorkeur aan een goede klantenservice, groene stroom, of kijk jij enkel naar de prijs? Vind alles uit over energiepakket Ulft vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

De kwaliteit van gas en stroom is overal hetzelfde. Wil jij niet teveel betalen voor je energie? Bezoek dan zonder problemen de gunstigste energieleverancier van gas en stroom. Hoe vind ik de laagste prijs? Vul de vergelijker volledig in, en sorteer de zoekresultaten op prijs. Je detecteert vandaag nog de goedkoopste leverancier van gas en elektra (actief in Noord-Holland) voor jouw situatie.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Wil jij vooral dat energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Dan is groene stroom en eventueel groen gas iets voor jou. Kies daarvoor de “duurzame energie” bron. Tevens kun je uitkijken naar energiepakketten met bronnen als groene stroom uit NL, zonne-energie, groene stroom uit EU, windenergie.

Hoogste ratings

Opvallend veel mensen gaan voor hoogstaande klantenservice. Ze willen op ieder moment telefonisch contact, vakbekwame experts, en transparantie is onmisbaar. Om hier achter te komen raadpleeg je de totale beoordeling en recentelijke comments van klanten voor energiebedrijven De Waal.

Overstappen

Elk energiebedrijf wil nieuwe gebruikers. Overstappen naar een nieuw contract kan soms lastig worden doordat je met een contract te maken hebt. Bestudeer daarom het einde van je contracttermijn. Hierna kan jij pas het energie-oversluiten regelen. Je kunt anders een boete krijgen.

Zakelijk energie vergelijken

Op zoek naar additieve advies betreft zakelijk gas-licht? Ook wanneer je op zoek bent naar zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in De Waal gaat probleemloos via internet. We zien steeds meer pakketten voor de zakelijke markt. De kosten vind je uiteengezet zowel in als uit de BTW. Bedrijven mogen de BTW aftrekken. Dit is ook gebruikelijk wanneer men investeert in bijvoorbeeld zonnepanelen. De elektra en gas tarieven voor grootverbruikers zijn een stuk scherper dan wat normale huishoudens betalen. Het voordeel kan toenemen in het geval je extra veel gas en elektriciteit inkoopt. Een pluspunt bij ZZP’ers: ook energie voor huishoudelijk gebruik en/of privé aansluiting bestellen. Het onderdeel van het privégebruik kan jij opvoeren als bedrijfskosten. Start nu ook met gas en stroom in Nederasselt afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
Het is een trend: zakelijke klanten kiezen voor zonne-energie en windenergie. Besparen op energiekosten in De Waal? Dat kan door te gaan voor groene producten zoals o.a. pelletkachels, biomassaketels, zonneboilers en warmtepompen. In de toekomst zullen ook bedrijven afscheid nemen van het gas. Samengevat: privé gasvrij wonen maar ook fabrieken en kantoren. Zodoende neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor de energierevolutie.

Energiepakketten De Waal vergelijken Gemakkelijk een gas & stroom abonnement afsluiten & aanvragen