Gas en licht vergelijken Slagharen Vergelijk alle energieleveranciers en bespaar €350


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is in feite hetzelfde als aardgas en stroom of elektriciteit. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de maandelijkse energienota. En dat is elke maand weer een tegenvaller. Bovenal het gas waarmee je jouw huis verwarmt zie je terug in jouw energierekening. Vandaar is het goed om te zien welke energieleverancier het goedkoopste is. À la minute gas en licht leveranciers in Slagharen vergelijken? Vul jouw locatie en ook verbruik in. Op basis van onze tool kun jij eenvoudig de kosten van gas licht berekenen. Daarop detecteer je onmiddellijk de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen is kinderspel. Gas en elektra vergelijken kan nu iedereen doen!Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Slagharen [Update mei 2024]

Vaak noemen we het in één zin: gas, water en licht. Het gaat hier om – zonder twijfel – de basis voorzieningen in een huis. Gas, water en licht kan je niet afnemen in één verzamel contract. Het water sluit je af via de verantwoordelijke wateraanbieder in de provincie Hardenberg (bijv. Waternet). Gas en licht afsluiten in Slagharen is gewoon mogelijk bij één aanbieder. Met behulp van de energievergelijker detecteer je de goedkoopste. Hoe doe ik dit? Begin nu met de stappen hieronder (of check contract Endinet Groep).

Goedkoopste gas en licht afsluiten?

  1. Vul je postcode en huisnummer in (Overijssel).
  2. Maak een schatting van de benodigde hoeveelheid energie.
  3. Geef je wensen door m.b.t. de looptijd van je nieuwe contract.
  4. Klik op het type energieopwekking (wind, grijs, zon, groen uit NL, groen).
  5. Check en vergelijk alle stroom en gastarieven voor mei 2024.
  6. Spot de goedkoopste energieleverancier.
  7. Regel de aanvraag online, wat het overstappen erg eenvoudig maakt.

Gas water licht aanvragen

Binnenkort verhuizen? Het is niet dat je contract dan wordt opgezegd. Deze staat op naam, en niet gebonden aan het adres. Wil je toch een ander pakket? Houd dan rekening met een boete van je energiemaatschappij in Slagharen.

Een nieuw huis aan het bouwen? Gas, elektra en water registreer je bij Mijn Aansluiting. Zo af en toe kan de aannemer dat voor je doen.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een abonnement voor elektriciteit is zat bij zo’n warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten mei 2024

Ben je al bekend met Eneco, Pure Energie, Essent, Vattenfall, Greenchoice of ENGIE, Powerpeers, Budget Energie, Oxxio, Qurrent? In de opsomming vind jij de huidige meest gekozen gas licht pakketten.

 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actieprijs
 • UnitedConsumers – Windstroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas Onbepaalde Tijd

Gas en licht kosten berekenen

Ieder mens nuttigt gas en elektriciteit. De kosten voor energie variëren behoorlijk per huishouden. Gemiddelde maandafrekening ligt in de range tussen de €100 en €220. Direct jullie gas licht kosten berekenen? Dat doe je met onze gaslicht-vergelijker. Begroot jouw stroom- en gasverbruik, en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Meer weten over gas water licht kosten, dan kun jij energieprijzen Slagharen vegelijken. Via de volgende tabel vind jij aannemelijke kosten voor verschillende type huizen en aantal inwoners. Hoe verhoudt mijn energierekening? Neem jouw rekening van de energieaanbieder, check de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk deze met de actuele gemiddelde gas licht tarieven in Slagharen. Betaal jij op dit moment te veel? Hierna achterhaal jij een inschatting van het energieverbruik in de regio Hardenberg.


Soort woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €99,25 €121,5 €132 €141
Tussenwoning €108,5 €141,25 €152,75 €165,25
Hoekwoning €131,25 €150,5 €168 €179,5
2 onder 1 kap €144,5 €167,75 €182,75 €193,25
Bungalow €177,75 €199 €213,75 €223,25
Modaal €121,5 €145,25 €160 €169,75

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. Doorgaans is de boosdoener de netbeheerder (als. Enduris). De oorzaak kan zijn inspectie of onderhoud. Doorgaans is een elektriciteitsprobleem in no-time verholpen. Op het moment dat er geen stroom is, is de impact direct groot. Is er op dit moment een storing bij de netbeheerder in Slagharen? Of je nu klant bent bij Anode Energie of Powerpeers: alle woningbezitters kunnen worden getroffen.

Besparen op gas en stroom
Vind jij dat je te veel betaalt? De energierekening verminderen kan door bewust een aantal keuzes te maken. Op deze website bekijk jij 3 adviezen voor een lagere energierekening.

 1. Minder energie gebruiken
  Vandaag nog aan de slag? Minder energie verbruiken is inherent aan een lagere nota. Voorbeelden zijn “meer truien en dekens gebruiken ” en “De verwarming niet hoog aan zetten als je weg bent.” Of koop een HR-ketel van Intergas, Atag, Nefit, AWB of Remeha.
 2. Pakketten vergelijken en overstappen
  Af en toe overstappen van energie kan snel uit! Selecteer een 1 jarig contract waarbij je een welkomstbonus ontvangt. Deze bekijk jij moeiteloos door middel van onze vergelijkingen.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Water opwarmen verstookt een hoop duur gas. Op het ogenblik zijn er velerlei “groene” producten die op lage kosten draaien. Onder andere zonnepanelen, infraroodpanelen, pelletkachel, zonneboiler, biomassaketel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke leverancier van gas en elektra past bij mij?

Op dit moment zijn er flink wat maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welke stroomleverancier past bij mij? Hiervoor moet je kijken naar wat jij belangrijk vindt. Hecht jij waarde aan een goede klantenservice, groene stroom, of is een lage prijs het enige dat telt? Ook interessant: energiepakket Lage Mierde vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

De kwaliteit van gas en stroom is overal hetzelfde. Kijk jij alleen naar de prijs? Kies in dat geval vlug de goedkoopste energieleverancier van stroom en gas. Hoe vind ik die? Vul jouw verbruik in, en kies voor “laagste prijs eerst”. Je detecteert zonder problemen de goedkoopste leverancier van gas en stroom (die werken in Overijssel) passen bij je energiegebruik.

Groenste gas en elektriciteit

Is het voor jou prioriteit dat energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Markeer dan natuurlijk de “duurzame energie” optie. Ook heb je de mogelijkheid zelf te zoeken naar gas licht contracten op basis van bijv. CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit NL, windenergie, zonne-energie.

Beste beoordeling

Enkele huishoudens gaan voor hoogstaande klantenservice. Ze willen op ieder moment telefonisch contact, een snelle service, en geen kleine lettertjes zijn belangrijk. Om hier achter te komen lees je het klantcijfer en actuele beoordelingen van klanten voor energiebedrijven Slagharen.

Overstappen

Elke leverancier wil nieuwe gebruikers. Overstappen naar een andere energiemaatschappij kan soms lastig worden omdat de contracttermijn nog niet verlopen is. Bestudeer dus de voorwaarden in het contract. Start pas hierna met het energiecontract oversluiten. Vroegtijdig overstappen kan worden bestraft met een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Wens je additionele info aangaande zakelijk gas-licht? Ook voor zakelijke energie ben je hier aan het juiste adres. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Slagharen werkt eenvoudig door het internet. Er zijn flink wat pakketten voor de zakelijke markt. De kosten zijn uitgesplitst met en zonder BTW. Een ondernemer mag de 21% BTW weer terugvragen. Dit is ook gebruikelijk in het kader van bestelling voor producten als zonnepanelen. De elektriciteitstarieven voor bedrijven zijn vaak betaalbaarder dan de particuliere tarieven. De compensatie kan hoger worden wanneer je een hoop gas en elektriciteit inkoopt. Het grote voordeel betreffende ZZP’ers: ook energie voor huishoudelijk gebruik en/of privé aansluiting inkopen. Het onderdeel van het privégebruik kan men opgeven als bedrijfskosten. Wellicht ook beschikbaar: gas en stroom in De Pol afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
Een groeiend aantal zakelijke klanten hebben interesse in windenergie en zonneparken. Besparen op energiekosten in Slagharen? Doe dit door te kiezen voor “groene” oplossingen zoals bijv. infraroodpanelen, biomassaketels, pelletkachels en warmtepompen. Over niet al te lange tijd zal ook de zakelijke wereld afscheid nemen van het gas. Kortom: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook ondernemingen. Hierdoor kan de zakelijke wereld iets doen aan een schoner milieu.

Energiepakketten Slagharen vergelijken Simpel een gas en stroom abonnement afsluiten + aanvragen