Gas en licht vergelijken De Pol Vergelijk alle leveranciers en bespaar wel €290


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht noemen we ook wel aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht gebruik restulteert in de energiekosten. Dit kan een flinke kostenpost zijn. Hoofdzakelijk het gas waarmee je jouw huis verwarmt beïnvloedt jouw energierekening. Hierom is het geen gek idee om te achterhalen welke energieaanbieder de laagste prijzen hanteert. Vandaag nog gas en licht leveranciers in De Pol vergelijken? Geef je woongegevens & geschatte verbruik in. Door gebruik te maken van deze website kun je onmiddellijk de kosten van gas licht berekenen. Vervolgens tref jij moeiteloos de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen doe je gewoon online. Gas en elektra vergelijken kan nu iedereen doen!Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in De Pol [Update mei 2024]

Je hoort het regelmatig om je heen: gas, water en licht. Het zijn dan ook – veruit – de meest fundamentele aansluitingen voor jouw woning. Gas, water en licht bestel je niet middels één compleet abonnement. Water krijg je van de betreffende leverancier in de regio Steenwijkerland (dit zijn organisaties als Duneo). Gas en licht afsluiten in De Pol kan gelukkig wel bij één leverancier. Op basis van onze tool bekijk jij het pakket met de laagste prijs. Hoe dat werkt? Volg het 7-stappen model (of bezoek Westland Infra contract afsluiten).

Goedkoopste gas en licht afsluiten?

  1. Voer je persoonsgegevens in (Overijssel).
  2. Geef een schatting van stroom- en gasverbruik.
  3. Geef je wensen door m.b.t. een kort- of lange termijn contract.
  4. Bepaal de energie afkomst (zon, groen uit NL, co2 gecompenseerd, groen uit EU, groen).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor mei 2024.
  6. Zoek naar de goedkoopste energie aanbieder.
  7. Sluit het pakket online af, en je kunt snel overstappen naar je nieuwe aanbieder.

Gas water licht aanvragen

Binnenkort verhuizen? Je kan er dan voor kiezen een adreswijziging te doen. Deze is gebonden aan de persoon, en is niet gebonden aan adres. Willen jullie wel een andere contract? Hiervoor krijg je een boete / opzegvergoeding via de energiemaatschappij in De Pol.

Een nieuw huis aan het bouwen? Gas water en stroom registreer je bij MijnAansluiting. Zo nu en dan is dat uitbesteed aan de aannemer.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een abonnement voor stroom is voldoende bij zo’n warmtenet.

Meest gekozen gas en stroom energiepakketten mei 2024

Kies jij voor NLE, Greenchoice, Pure Energie, Eneco, Vattenfall of Qurrent, Budget Energie, ENGIE, Oxxio, Powerpeers? Hieronder tref je de huidige meest gekozen pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 3 jaar
 • Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 1 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Ieder gezin maakt gebruik van gas en elektriciteit. De kosten voor energie fluctueren enorm per huis. Gemiddelde maandafrekening varieert tussen €115 – €240. Ogenblikkelijk jouw gas licht kosten berekenen? Dat kan aan de hand van de vergelijker. Geef jouw energieverbruik door, en bekijk wat je kwijt bent voor gas en elektra. Benieuwd naar gas water licht kosten, ga dan energieprijzen De Pol vegelijken. Onderstaand bekijk je de nominale tarieven voor diverse type huizen en huishoudens. Is dit in in lijn met mijn uitgaven? Download jouw energierekening, zoek de gastarieven en stroomtarieven, en zet deze af tegen de gemiddelde gas licht tarieven in De Pol. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? Onderstaand achterhaal je een inschatting van het energieverbruik in de regio Steenwijkerland.


Type huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €99,25 €123 €131,5 €143,25
Tussenwoning €109,25 €141,25 €153,25 €165,25
Hoekwoning €131,75 €150,75 €167,25 €179
2 onder 1 kap €144,75 €168,75 €183 €193,75
Vrijstaand €179,5 €198,75 €213,75 €223
Doorsnee €124,25 €145,25 €160,25 €169,75

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. Doorgaans ligt dit aan de netbeheerder (als. Stedin). De oorzaak kan zijn inspectie of onderhoud. Meestal is een stroomprobleem in no-time gefixt. Als de stroom uitvalt schieten mensen gauw in de stress. Een storing bij de netbeheerder in De Pol? Of je nu klant bent bij Huismerk Energie en/of Vattenfall: alle klanten krijgen ermee te maken.

Bespaartips voor gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De energierekening beperken is te doen op diverse manieren. Hierna achterhaal jij suggesties waarmee jij aan de slag kan.

 1. Verminder je energieverbruik
  Nu starten? Minder energie verbruiken is het eerste wat je kunt doen. Onder andere “wassen op 30 graden ” en “Elektrische apparaten niet op stand-by laten staan.” Of koop een HR-ketel van Intergas, Atag, Vaillant, AWB of Remeha.
 2. Aanbieders vergelijken en overstappen
  Af en toe overstappen van energie loont! Kies voor een 1 jarig contract met een hoge welkomstkorting. Je zoekt dit moeiteloos door gebruik van onze adviseurs.
 3. CV-ketel vervangen door duurzame (gratis) energiebron
  Centrale verwarming kost veel (duur) gas. Vandaag de dag is er keuzen uit velerlei groene producten die goedkoper in gebruik zijn. O.a. biomassaketel, zonnepanelen, warmtepomp, infraroodpanelen, warmtenet.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder kiezen?

In ons land heb je de keuze uit veel aanbieders van stroom en gas. Welke stroom maatschappij is het beste? Hiervoor moet je kijken naar wat jullie precies zoeken. Hecht jij waarde aan goede hulp en ondersteuning, duurzame energie of juist het goedkoopste energiecontract? Vind alles uit over energiepakket Uitdam vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Kijk jij alleen naar de prijs? Kies dan gemakkelijk de gunstigste energieleverancier van gas en stroom. Hoe vind ik die? Vul jouw verbruik in, en sorteer de zoekresultaten op prijs. Je spot nu de goedkoopste leverancier (actief in Overijssel) die past bij jullie energieconsumptie.

Groene stroom en gas

Hecht jij waarde aan het feit dat energie met duurzame energiebronnen wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom zijn het antwoord. Kies dan de mogelijkheid “duurzame energie”. Een andere optie is te zoeken naar gas + stroom pakketten op basis van bijv. CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit EU, windenergie, zonne-energie.

Hoogste beoordeling

Enkele woningeigenaren hopen op een professionele klantenservice. Altijd kunnen bellen voor vragen, deskundige specialisten, en betrouwbare informatie is onmisbaar. Hiervoor lees je de totale beoordeling en actuele comments van afnemers voor energiebedrijven De Pol.

Overstappen

Elke maatschappij zoekt natuurlijk meer contractanten. Overstappen naar een nieuw contract is soms niet toegestaan omdat je aan een contract vastzit. Controleer eerst de datum dat je contract afloopt. Start pas hierna met het energie-oversluiten regelen. Je kunt anders een boete krijgen.

Zakelijk energie vergelijken

Behoefte aan extra voorlichting inzake zakelijk gas-licht? Ook wanneer je op zoek bent naar zakelijke energie kan je alles op internet vinden. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in De Pol kan eenvoudig in een online omgeving. Je kunt kiezen uit unieke zakelijke abonnementen. De energiekosten worden weergegeven zowel in als uit de BTW. Een ondernemer mag de BTW aftrekken. Doorgaans kan dat ook in het kader van bestelling voor producten als zonnepanelen. De energiekosten van grootverbruikers zijn doorgaans voordeliger vergeleken met de reguliere prijzen. Het voordeel kan groter worden in het geval je meer dan gemiddeld gas en elektriciteit gebruikt. Een pluspunt bij ZZP’ers: ook stroom voor thuis / een privé aansluiting afnemen. Het onderdeel van het privégebruik mag jij aftrekken van je winst. Andere regio? Begin nu direct met gas en stroom in Munnekezijl afsluiten.

Groene energie speciaal voor bedrijven
We zien het steeds vaker: zakelijke gebruikers willen investeren in windenergie en zonneparken. Besparen op energiekosten in De Pol? Doe dit door een belang te nemen in duurzame energiebronnen zoals o.a. zonneboilers, biomassaketels, pelletkachels en warmtepompen. In de toekomst zullen ook fabrieken niet langer gebruik maken van gas. Dus: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook ondernemingen. Zodoende neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor een duurzame toekomst.

Energiepakketten De Pol vergelijken Snel online een gas & stroom contract aanvragen + afsluiten