Gas en licht vergelijken Munnekezijl Nu leveranciers vergelijken en bespaar tot €290


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een andere benaming voor aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht gebruik restulteert in de energienota. En dat is soms best een flink bedrag. In het bijzonder het gas waarmee je jouw huis verwarmt heeft veel invloed op jouw energierekening. Om die reden is het goed om na te gaan welke energiemaatschappij de beste aanbieding heeft. Onmiddellijk gas en licht leveranciers in Munnekezijl vergelijken? Geef je woongegevens & verbruiksgegevens in. Middels gaslichtafsluiten.nl kun jij onmiddellijk de kosten van gas licht berekenen. Daarop zie je vlug de goedkoopste energiemaatschappij. Overstappen is een fluitje van een cent. Gas en elektra vergelijken is transparant en ontzettend simpel.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Munnekezijl [Update mei 2024]

Ze worden nog vaak in een adem genoemd: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – veruit – de meest belangrijke voorzieningen voor jouw woning. Gas, water en licht kan je niet afnemen op basis van één compleet abonnement. Water wordt geregeld via het drinkwaterbedrijf actief in de buurt van Kollumerland en Nieuwkruisland (voorbeelden zijn Brabant Water). Gas en licht afsluiten in Munnekezijl doe je wel bij één maatschappij. Op basis van de gaslicht-vergelijker vind jij het meest betaalbare contract. Hoe kan ik hiermee aan de slag? Volg het bijgaande stappenplan (of bekijk energie van Vrijopnaam).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Geef je adresgegevens in (Friesland).
  2. Schat jouw energieverbruik.
  3. Selecteer een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Klik op het type energieopwekking (groen uit NL, grijs, groen uit EU, co2 gecompenseerd, zon).
  5. Vergelijk de gas en stroom tarieven voor mei 2024.
  6. Kies de goedkoopste energie aanbieder.
  7. Regel de aanvraag online, en geniet op korte termijn van de nieuwe voorwaarden.

Gas water licht aanvragen

Verhuizen? Het is niet dat je contract dan wordt opgezegd. Het pakket is namelijk persoonsgebonden, en niet op de woning. Wil je toch een ander pakket? Je kunt dan een opzegvergoeding krijgen van jullie energiemaatschappij uit Munnekezijl.

Betreft het nieuwbouw? Gas, water en elektriciteit aanvragen gaat via Mijnaansluiting.nl. Soms is dat uitbesteed aan de aannemer.

Stadsverwarming? Dan verstook je geen gas. Een pakket voor stroom is toereikend in het geval van een warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten mei 2024

Ken jij Eneco, NLE, Vattenfall, Pure Energie, Greenchoice of Powerpeers, ENGIE, Energiedirect.nl, Oxxio, Qurrent? In de kolommen hierna detecteer je diverse vaak gekozen energiecontracten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actieprijs
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 2 jaar
 • ENGIE – Groene stroom en gas 3 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Iedereen consumeert gas en elektriciteit. Deze kosten fluctueren enorm per gezin. Het doorsnee maandelijkse voorschot bedraagt tussen de €100 tot €180. Nu de gas licht kosten berekenen? Dat is mogelijk via de contract vergelijker. Voer jouw geschatte verbruik in, en bekijk wat je kwijt bent voor gas en elektra. Benieuwd naar gas water licht kosten, dan kan je energieprijzen Munnekezijl vegelijken. Hierna tref je de nominale prijzen voor diverse woningtypes en grootte van bewoners. Hoe verhoudt mijn energierekening? Bekijk jouw energienota, check de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Munnekezijl. Zijn jullie kosten hiermee vergelijkbaar? In het schema hieronder bekijk jij het geschatte energieverbruik in de regio Kollumerland en Nieuwkruisland.


Type woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €100,5 €123,25 €131,75 €140,75
Tussenwoning €106,25 €138,75 €153 €163
Hoekwoning €131,25 €152,25 €167,25 €179,25
2 onder 1 kap €144,25 €168,5 €182,75 €193,5
Landhuis €177 €200,25 €214 €221,75
Standaard €124,5 €145,5 €160,75 €169

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen is niets nieuws. In de meeste gevallen heeft dit te maken met de netbeheerder (bijv. RENDO Netwerken). Vaak wordt dit veroorzaakt door onderhoudswerkzaamheden. Gebruikelijk zijn stroomproblemen in no-time opgelost. In het geval je geen stroom kunt gebruiken is er al snel paniek. Is er sprake van een storing bij de netbeheerder in Munnekezijl? Dit is niet afhankelijk van Eneco en HVC: alle woningbezitters kunnen worden getroffen.

Bespaartips voor gas en stroom
Schrik jij van je energierekening? De energielasten minimaliseren is mogelijk op verschillende wijzes. Bijgaand detecteer je tips & tricks voor een lagere energierekening.

 1. Verminder je energieverbruik
  Gelijk profiteren? Jouw energieconsumptie reduceren resulteert direct in minder lasten. Mogelijkheden zijn “neem een waterbespaarder ” en “Je gaskachel goed onderhouden en ventileren.” Of installeer een HR-ketel van Atag, Intergas, Nefit, AWB of Vaillant.
 2. Energiecontracten vergelijken en overstappen
  Om de 12 maanden overstappen van energie moet je niet vergeten! Ga voor een 1 jaar abonnement inclusief aantrekkelijke wekomstvergoeding. Jij regelt dit eenvoudig op basis van onze tools.
 3. Wissel de CV in voor een duurzame (gratis) energiebron
  Je huis verwarmen is gewoon duur. Op dit moment kun jij gebruik maken van allerlei “groene” energiebronnen die veel minder stroom gebruiken. Zoals zonnepanelen, zonneboiler, infraroodpanelen, warmtepomp, pelletkachel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder past bij mij?

In ons land vind je diverse bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welke energiemaatschappij is het beste? Hiervoor moet je kijken naar jouw persoonlijke wensen. Hecht jij waarde aan uitstekende service, schone stroom, of is een lage prijs het enige dat telt? Lees nu verder over energiepakket Enkhuizen vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

De kwaliteit van gas en stroom is overal hetzelfde. Kijk jij vooral naar prijs? Kies dan meteen de betaalbaarste maatschappij van stroom en gas. Hoe doe ik dat? Vul jouw verbruik in, en sorteer de zoekresultaten op prijs. Jij detecteert moeiteloos de goedkoopste leverancier van gas en elektra (werkzaam in Friesland) passen bij je energiegebruik.

Groenste gas en elektriciteit

Hecht jij waarde aan het feit dat stroom wordt opgewekt met schone, onuitputtelijke bronnen. Dan is groene stroom en eventueel groen gas iets voor jou. Sorteer daarvoor de “duurzame energie” bron. Of zoek specifiek naar gas licht contracten met bronnen als groene stroom uit NL, groene stroom uit EU, CO2 gecompenseerd gas, zonne-energie.

Uitstekende waardering

Sommige huizenbezitters eisen een uitstekende klantenservice. 24/7 bereikbaarheid, vakbekwame experts, en heldere communicatie zijn belangrijk. Om hier achter te komen check je het klantcijfer en de laatste beoordelingen van andere consumenten voor energiebedrijven Munnekezijl.

Overstappen

Elke leverancier van energie is blij met nieuwe klanten. Overstappen naar een andere energiemaatschappij is soms niet toegestaan doordat je met een contract te maken hebt. Analyseer daarom de voorwaarden in het contract. Hierna kan jij pas het energiecontract oversluiten. Vroegtijdig overstappen kan worden bestraft met een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Wil je additionele details over zakelijk gas-licht? Ook voor zakelijke energie kan je alles op internet vinden. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Munnekezijl kan probleemloos online. Je vindt veel pakketten voor de zakelijke markt. De energiekosten kunnen gevonden worden zowel in als uit de BTW. Bedrijven kunnen de betaalde BTW terugvorderen. Vaak kunnen consumenten dat ook bij het aankopen van producten als zonnepanelen. De stroomtarieven van grootverbruik zijn soms scherper vergeleken met de reguliere prijzen. Het voordeel kan flink oplopen zodra je bovengemiddeld veel gas en elektriciteit gebruikt. Het grote voordeel aangaande ZZP’ers: ook stroom voor thuis / een privé aansluiting afnemen. Een gedeelte van je privégebruik kan jij als zakelijke kosten opvoeren. Nu ook online: gas en stroom in Willemstad afsluiten.

Het voordeel van duurzame energie voor zakelijk gebruik
Steeds meer bedrijven hebben interesse in windenergie en zonneparken. Besparen op energiekosten in Munnekezijl is ook mogelijk door te gaan voor groene installaties zoals bijvoorbeeld pelletkachels, zonneboilers, infraroodpanelen en warmtepompen. Over een aantal jaren zal ook de industrie van het gas afgaan. Kortom: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook op kantoor. Op basis daarvan neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor minder CO-2 uitstoot.

Energiepakketten Munnekezijl vergelijken Probleemloos een gas en licht abonnement afsluiten en aanvragen