Gas en licht vergelijken Sellingen Direct energiemaatschappijen vergelijken en bespaar €330


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is in feite hetzelfde als aardgas en elektriciteit of stroom. Het verbruik van gaslicht resulteert in de energienota. En energie is zeker niet goedkoop. Met name het gasverbruik heeft veel invloed op je energierekening. Vandaar is het verstandig om na te gaan welke energieaanbieder de beste aanbieding heeft. Nu gas en licht leveranciers in Sellingen vergelijken? Vul jouw locatie + energieverbruik in. Middels de vergelijker kun je meteen de kosten van gas licht berekenen. Daarop tref je binnen no-time de goedkoopste energieleverancier. Overstappen doe je in een paar minuten. Gas en elektra vergelijken kan nu iedereen doen!Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Sellingen [Update februari 2024]

Je hoort het dikwijls om je heen: gas, water en licht. Het gaat hier om – zonder twijfel – de meest onmisbare aansluitingen in een huis. Gas, water en licht kan je niet afnemen in een alles-in-één pakket. Het water sluit je af via het waterbedrijf in de provincie Vlagtwedde (bijv. Waternet). Gas en licht afsluiten in Sellingen doen de meesten bij één leverancier. Aan de hand van onze tool vind jij het pakket met de laagste prijs. Maar op welke manier kan dat? Start direct met het 7-stappen model (of bezoek abonnement bij Endinet Groep).

Gas en licht afsluiten voor lage prijzen?

  1. Vul je postcode en huisnummer in (Groningen).
  2. Maak een inschatting van de benodigde hoeveelheid energie.
  3. Filter op de looptijd van je nieuwe contract.
  4. Klik op het type energieopwekking (groen, groen uit EU, grijs, zon, co2 gecompenseerd).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor februari 2024.
  6. Calculeer de voordeligste energieleverancier.
  7. Sluit het pakket online af, de overstap regel je moeiteloos online.

Gas water licht aanvragen

Verhuizen? Je kan er dan voor kiezen een adreswijziging te doen. Het pakket is namelijk persoonsgebonden, en niet op de woning. Liever wel wisselen van pakket? Je kunt dan een opzegvergoeding krijgen van jullie energiemaatschappij uit Sellingen.

Een nieuw huis aan het bouwen? Gas water en stroom aanvragen gaat via Mijnaansluiting.nl. Zo af en toe is dat uitbesteed aan de aannemer.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een abonnement voor elektriciteit kan volstaan in het geval van een warmtenet.

Meest gekozen gas en stroom energiepakketten februari 2024

Wil jij graag bij Pure Energie, Greenchoice, Essent, NLE, Vattenfall of Qurrent, ENGIE, Energiedirect.nl, Oxxio, Budget Energie? Hierna achterhaal je een aantal kwalitatieve pakketten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Eneco – EcoStroom + AardGas 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Delta – Groene Stroom en Gas Variabel
 • Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 3 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke woning nuttigt gas en elektriciteit. Deze kosten schommelen flink per gezinssamenstelling. De kostenpost voor energie (maandelijks) bedraagt tussen de €80 en €220. Ogenblikkelijk jouw gas licht kosten berekenen? Ook jij kan dit doen met onze handige energievergelijker. Maak een schatting van jouw stroom- en gasverbruik, en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Nieuwsgierig naar gas water licht kosten, dan kan je energieprijzen Sellingen vegelijken. Hierna vind jij geschatte tarieven voor diverse type huizen en aantal inwoners. Scoor ik hoog of laag? Neem jouw energierekening, check de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk het met de gemiddelde gas licht tarieven in Sellingen. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? Onderstaand achterhaal jij het geschatte energieverbruik in de regio Vlagtwedde.


Soort woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €99,5 €120,5 €133,5 €142
Tussenwoning €107 €141,25 €154,25 €165,25
Hoekwoning €130 €150,25 €166,5 €176,75
2 onder 1 kap €147 €169,5 €183 €192,5
Vrijstaand €176,75 €199,25 €213 €222,75
Gemiddeld €122 €144,75 €160,5 €171,5

Stroomstoring
Helaas, elektriciteitsproblemen komen nog steeds voor. Meestal is de “schuldige” de netbeheerder (zoals Westland Infra). De oorzaak is vaak te vinden in inspectie of onderhoud. Normaal is een stroomprobleem in enkele ogenblikken verholpen. Als de stroom uitvalt schieten mensen gauw in de stress. Heerst er een storing bij jouw netbeheerder in Sellingen? Of je nu klant bent bij De Vastelastenbond en Vrijopnaam: alle woningbezitters kunnen worden getroffen.

Zo bespaar je op gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De energierekening omlaag bijstellen is te doen op diverse manieren. Hierna bekijk jij tips & tricks voor een lagere energierekening.

 1. Gebruik energie verlagen
  Snel resultaat zien? Jouw energieconsumptie reduceren is het eerste wat je kunt doen. Bijv. “de was ophangen i.p.v. de droger gebruiken ” en “Niet een te grote vriezer kopen.” Of installeer een HR-ketel van AWB, Nefit, Atag, Remeha of Vaillant.
 2. Energiepakketten vergelijken en overstappen
  Om de 12 maanden overstappen van energie is voor iedereen aan te raden! Kies voor kortlopende energiecontracten met hoge bonus voor nieuwe klanten. Jij regelt dit probleemloos op basis van ons zoekscript.
 3. Gebruik alternatieve (gratis) energiebronnen
  Centrale verwarming is niet goedkoop. Heden ten dage zijn er meerdere “groene” oplossingen die op lage kosten draaien. Bijvoorbeeld zonneboiler, biomassaketel, warmtenet, warmtepomp, infraroodpanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke leverancier van gas en elektra is het beste?

Op dit moment werken diverse maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welke stroomleverancier moet ik kiezen? Hiervoor moet je kijken naar jouw persoonlijke wensen. Vind je zaken belangrijk als vriendelijke klantenservice, duurzame energie of is een lage prijs het enige dat telt? Misschien vind je dit ook relevant: energiepakket Kollumerpomp vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

De kwaliteit van gas en stroom is overal hetzelfde. Kijk jij alleen naar de prijs? Selecteer dan simpelweg de goedkoopste energieleverancier van stroom en gas. Hoe gaat dat in z’n werk? Vul jouw verbruik in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Jij ziet onmiddellijk de goedkoopste leverancier van gas en stroom (werkzaam in Groningen) die past bij jullie energieconsumptie.

Groene stroom en gas

Hecht jij waarde aan het feit dat energie op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt? Kies dan voor groen gas en groene stroom. Selecteer daarvoor het filter “duurzame energie”. Tevens kun je uitkijken naar energiepakketten met bronnen als groene stroom uit EU, groene stroom uit NL, zonne-energie, CO2 gecompenseerd gas.

Beste ratings

Een deel van de consumenten eisen een uitstekende klantenservice. Ze willen op ieder moment telefonisch contact, deskundige specialisten, en duidelijke omschrijvingen wil iedereen. Om hier achter te komen check je het klantcijfer en actuele meningen van afnemers voor energiebedrijven Sellingen.

Overstappen

Elke energiemaatschappij zoekt niet consumenten. Kiezen voor een nieuw contract (overstappen) is doorgaan niet voor iedereen geschikt door de geldende opzegtermijn. Inspecteer eerst het einde van je contracttermijn. Ga pas daarna een nieuw energie-abonnement bestellen. Zo voorkom je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Wil je aanvullende details betreft zakelijk gas-licht? Ook omtrent zakelijke energie kan je alles op internet vinden. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Sellingen werkt onmiddellijk door het internet. We zien steeds meer pakketten voor de zakelijke markt. De energietarieven vind je uiteengezet inclusief en exclusief BTW. Ondernemers kunnen namelijk de BTW zakelijk aftrekken. Dit is ook gebruikelijk bij de aanschaf van bijvoorbeeld zonnepanelen. De elektra en gas tarieven voor grootverbruikers zijn doorgaans scherper dan het tarief voor de normale consument. Het voordeel kan hoger worden zodra je een boel gas en elektriciteit afneemt. De meerwaarde t.b.v. ZZP’ers: zakelijk een privé aansluiting afnemen. Het aandeel van eigen privégebruik kan jij als zakelijke kosten opvoeren. Nu ook online: gas en stroom in Cothen afsluiten.

Groene energie speciaal voor bedrijven
Een groeiend aantal ondernemingen zijn geïnteresseerd in zonnecentrales en windparken. Besparen op energiekosten in Sellingen? Doe dit door geld te steken in verantwoorde systemen zoals bijv. pelletkachels, biomassaketels, zonneboilers en warmtepompen. In de nabije maanden zullen ook fabrieken het gasverbruik moeten terugdringen. Samengevat: een gasvrije wereld voor zowel particulieren als op kantoor. Door dit toe te passen draagt iedereen bij aan een duurzame toekomst.

Energiepakketten Sellingen vergelijken Moeiteloos een gas & elektra contract aanvragen + afsluiten