Gas en licht vergelijken Kollumerpomp Snel energiemaatschappijen vergelijken en bespaar €190


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is in feite hetzelfde als aardgas en elektriciteit of stroom. Het verbruik van gaslicht resulteert in de energiekosten. Dit kan aardig in de papieren lopen. Met name het verstookte gas drukt zwaar op je energierekening. Om die reden is het beslist niet onverstandig om te checken welke energiemaatschappij voor jou voordelig is. Binnen no-time gas en licht leveranciers in Kollumerpomp vergelijken? Geef je huisnummer, postcode + energieverbruik in. Door middel van deze website kun je nu de kosten van gas licht berekenen. Hierna vind jij eenvoudig de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen is een fluitje van een cent. Gas en elektra vergelijken is nu voor iedereen mogelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Kollumerpomp [Update juni 2024]

Ze worden nog vaak in een adem genoemd: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – met afstand – de meest elementaire voorzieningen in jouw woning. Gas, water en licht zijn niet verkrijgbaar d.m.v. één compleet abonnement. Water wordt geregeld via de betreffende leverancier in de regio Kollumerland en Nieuwkruisland (dat kan zijn Oasen). Gas en licht afsluiten in Kollumerpomp is gewoon mogelijk bij één maatschappij. Op basis van de vergelijker achterhaal je de voordeligste. Maar op welke manier kan dat? Gebruik de tips van onze specialisten (of bekijk info over Qurrent oversluiten).

Gas en licht afsluiten voor lage prijzen?

  1. Selecteer eerst je locatie (Friesland).
  2. Schat stroom- en gasverbruik.
  3. Filter op een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Kies het soort stroom (grijs, groen uit EU, groen uit NL, wind, zon).
  5. Vergelijk de gas en stroom tarieven voor juni 2024.
  6. Klik op het voordeligste energiebedrijf.
  7. Sluit het pakket online af, en je kunt snel overstappen naar je nieuwe aanbieder.

Gas water licht aanvragen

Ga je verhuizen? Grote kans dat je jullie contract kunt meenemen. Het pakket is namelijk persoonsgebonden, en niet op de woning. Wil je toch een ander pakket? Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in Kollumerpomp.

Nieuwbouw? Gas, water en elektriciteit registreer je bij Mijn Aansluiting. Soms verzorgt de aannemer dat proces.

Stadsverwarming? Gas is dan niet nodig. Een abonnement voor stroom is toereikend in het geval van een warmtenet.

Actuele gas en stroom energiepakketten juni 2024

Ken jij Essent, Eneco, Vattenfall, Pure Energie, Greenchoice of Oxxio, Budget Energie, Qurrent, ENGIE, Energiedirect.nl? Hierna tref jij diverse scherpe energie-abonnementen.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actie
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 2 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie

Gas en licht kosten berekenen

Ieder gezin nuttigt gas en elektriciteit. De kosten fluctueren behoorlijk per woning. De maandelijkse tarieven / nota bedraagt tussen de €100 en €210. Vlug de gas licht kosten berekenen? Dit kan via onze vergelijker / tools. Vul de totale energieverbruik in, en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Meer weten over gas water licht kosten, ga dan energieprijzen Kollumerpomp vegelijken. Via de volgende tabel achterhaal jij de nominale tarieven voor enkele klasse woningen en grootte van bewoners. Scoor ik hoog of laag? Check jouw rekening van de energieaanbieder, check de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk dit met de huidige gemiddelde gas licht tarieven in Kollumerpomp. Betaal jij op dit moment te veel? In de tabel tref jij het geschatte energieverbruik in de regio Kollumerland en Nieuwkruisland.


Type woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €99 €120,5 €130,25 €142,75
Tussenwoning €108,25 €140,75 €152,25 €163,5
Hoekwoning €129,5 €150,5 €166,75 €178,75
2 onder 1 kap €144,25 €169 €183,5 €193,5
Landhuis €178,25 €200,5 €212,25 €221,75
Standaard €124 €146,25 €159,5 €171

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. Gewoonlijk ligt dit aan de netbeheerder (bijv. Cogas). Dit komt vaak door werkzaamheden aan het netwerk. Door de bank genomen zijn elektriciteitsstoringen binnen enkele uren gefixt. Als de stroom uitvalt is er al snel paniek. Is er sprake van een storing bij de netbeheerder in Kollumerpomp? Of je nu stroom afneemt bij Fenor en/of NLE: alle klanten krijgen ermee te maken.

Besparen op gas en stroom
Is jouw energierekening hoog? De energierekening minimaliseren is mogelijk op verschillende wijzes. Hieronder detecteer je 3 tips die je direct kan toepassen.

 1. Energiegebruik reduceren
  Snel resultaat zien? Minder energie verbruiken is inherent aan een lagere nota. Bijv. “kouder douchen ” en “Het beeldscherm uitzetten als je iets download.” Of bestel de HR-ketel van AWB, Vaillant, Remeha, Atag of Intergas.
 2. Pakketten vergelijken en overstappen
  Structureel overstappen van energie is zeker ons advies! Selecteer een (kort) 1 jarig abonnement met aantrekkelijke kortingen / bonus voor starters. Deze vind je moeiteloos door het toepassen van onze adviseurs.
 3. Wissel de CV in voor een duurzame (gratis) energiebron
  Warm water en een warm huis kost veel (duur) gas. Heden ten dage bestaan er veel milieuvriendelijke installaties die op lage kosten draaien. Onder andere warmtepomp, infraroodpanelen, pelletkachel, biomassaketel, warmtenet.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra leverancier moet ik kiezen?

Op dit moment werken diverse maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welke aanbieder is voor jou geschikt? Dat is sterk afhankelijk van jouw persoonlijke wensen. Geef je de voorkeur aan uitstekende service, groene stroom, of wil jij het goedkoopste pakket? Wellicht spreekt dit je ook aan: energiepakket Briltil vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Wil jij vooral een goedkoop contract? Bezoek dan snel de meest voordelig aanbieder van stroom en gas. Hoe vind ik de laagste prijs? Vul de gevraagde data in, en sorteer de zoekresultaten op prijs. Je detecteert simpelweg de goedkoopste leverancier van gas en stroom (werkzaam in Friesland) gebaseerd op jouw zoekfilters.

Duurzaam gas en groene stroom

Hecht jij waarde aan het feit dat energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Zoek dan een pakket met groene stroom en groen gas. Neem hiervoor de optie “duurzame energie”. Een andere optie is te zoeken naar pakketten voor elektra en gas op basis van 0zonne-energie, CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit NL, groene stroom uit EU.

Goede recensies

Steeds meer huishoudens gaan voor hoogstaande klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, deskundige specialisten, en transparantie is onmisbaar. Om hier achter te komen kijk je naar de gemiddelde cijfers en de laatste reviews van andere consumenten voor energiebedrijven Kollumerpomp.

Overstappen

Elke aanbieder van energie zoekt natuurlijk meer contractanten. Overstappen naar een andere energiemaatschappij kan soms lastig worden door de aanwezige opzegtermijn. Check hierom de einddatum van je contract. Start pas hierna met het energie-oversluiten regelen. Dit voorkomt dat je een boete krijgt.

Zakelijk energie vergelijken

Wens je aanvullende voorlichting aangaande zakelijk gas-licht? Ook omtrent zakelijke energie vind je hier een hoop info. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Kollumerpomp kan vlug via internet. We zien steeds meer abonnementen voor de zakelijke markt. De energietarieven vind je uiteengezet inclusief en exclusief BTW. Bedrijven kunnen het BTW bedrag terugvragen. Dit is ook gebruikelijk bij het aankopen van onder andere zonnepanelen. De elektra en gas tarieven voor grootverbruik zijn soms goedkoperdan die voor consumenten. De bonus kan flink oplopen op het moment dat je een heleboel gas en elektriciteit verbruikt. Het grote voordeel voor ZZP’ers: een zakelijk contract voor de privé aansluiting afnemen. Het onderdeel van het privégebruik mag jij aftrekken als kosten voor het bedrijf. Andere regio? Begin nu direct met gas en stroom in Tilligte afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
Een groeiend aantal zakelijke klanten kiezen voor zonnepanelen of een eigen windmolen. Besparen op energiekosten in Kollumerpomp is ook mogelijk door te investeren in groene installaties zoals bijv. zonneboilers, biomassaketels, pelletkachels en warmtepompen. In de toekomst zal ook de zakelijke wereld niet langer gebruik maken van gas. Oftewel: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook op zakelijke locaties. Door dit toe te passen neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor een beter milieu.

Energiepakketten Kollumerpomp vergelijken A la minute een stroom & gas contract aanvragen en afsluiten