Gas en licht vergelijken Schinnen Nu leveranciers vergelijken en bespaar tot €240


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een andere benaming voor aardgas en stroom / elektriciteit. Het verbruik van gaslicht resulteert in de energiekosten. En dat is elke maand weer een tegenvaller. In de eerste plaats het gas waarmee je jouw huis verwarmt beïnvloedt de energiekosten. Hierom is het geen gek idee om te achterhalen welke energiemaatschappij een aantrekkelijk contract aanbiedt. Meteen gas en licht leveranciers in Schinnen vergelijken? Geef je huisnummer, postcode en verbruik in. Via de energievergelijker kan jij vandaag nog de kosten van gas licht berekenen. Aansluitend detecteer je eenvoudig de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen is niet ingewikkeld. Gas en elektra vergelijken is transparant en ontzettend simpel.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Schinnen [Update maart 2024]

Vaak noemen we het in één zin: gas, water en licht. Het zijn dan ook – zonder twijfel – de meest cruciale aansluitingen voor jouw woning. Gas, water en licht kan je alleen niet aanvragen op basis van één verzamel contract. Water krijg je van de verantwoordelijke wateraanbieder actief in de buurt van Schinnen (dat kan zijn Evides). Gas en licht afsluiten in Schinnen is gewoon mogelijk bij één bedrijf. Geholpen door de vergelijker detecteer je de meest aantrekkelijke. Maar hoe gaat dat in z’n werk? Start direct met de stappen hieronder (of check abonnement bij Innova Energie).

Voordeligste gas en licht contracten vergelijken?

  1. Vul altijd eerst je postcode in (Limburg).
  2. Maak een schatting van gas + stroom gebruik.
  3. Geef je wensen door m.b.t. de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Klik op het type energieopwekking (zon, grijs, groen uit EU, groen, wind).
  5. Bekijk de stroom en gastarieven voor maart 2024.
  6. Check de goedkoopste energieleverancier.
  7. Bestel het pakket online, en stap online over naar een ander contract.

Gas water licht aanvragen

Binnenkort verhuizen? Je kan er dan voor kiezen een adreswijziging te doen. Het pakket is namelijk persoonsgebonden, en niet op jouw huis. Toch overstappen? De kans bestaat dat je dan boetes moet betalen aan jouw energiemaatschappij uit Schinnen.

Ga je nieuwbouwen? Gas, elektra en water aanvragen gaat via www.mijnaansluiting.nl. Bijwijlen is dat uitbesteed aan de aannemer.

Stadsverwarming? Gas is dan niet nodig. Een abonnement voor stroom is passend bij een warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten maart 2024

Ken jij Greenchoice, Vattenfall, Eneco, NLE, Pure Energie of Energiedirect.nl, Budget Energie, Oxxio, Qurrent, ENGIE? In de kolommen hierna bekijk je onze top stroom en gas pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – HollandseWind + AardGas vast 3 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 2 jaar
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Actie 1 jaar Vast

Gas en licht kosten berekenen

Elk huishouden verbruikt gas en elektriciteit. De kosten voor energie schommelen flink per woning. De maandelijkse tarieven / nota varieert tussen €120 tot €225. Snel jouw gas licht kosten berekenen? Dit kan aan de hand van de contract vergelijker. Vul de totale energieverbruik in, en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Geïnteresseerd in gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen Schinnen vegelijken. Onderstaand bekijk jij geschatte prijzen voor veel voorkomende klasse woningen en gezinssamenstellingen. Klopt dit met mijn lasten? Neem jouw rekening van de energieleverancier, bekijk de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk het met de gemiddelde gas licht tarieven in Schinnen. Betaal ik veel voor gas en elektra? In de tabel tref je het gemiddelde energieverbruik in de regio Schinnen.


Soort woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €99 €120,75 €130,75 €141,25
Tussenwoning €107,25 €140,5 €153 €163,5
Hoekwoning €130,5 €151,75 €168,75 €177
2 onder 1 kap €145,75 €167,75 €183,75 €191,25
Landhuis €177,25 €200,25 €213,25 €223
Standaard €123,25 €146,5 €160 €170,5

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. Meestal is de “schuldige” de netbeheerder (bijv. Cogas). Dit komt vaak door inspectie of onderhoud. Doorgaans zijn elektriciteitsstoringen binnen enkele uren gefixt. In het geval je geen stroom kunt gebruiken is de impact direct groot. Is er op dit moment een storing bij de netbeheerder in Schinnen? Dit is niet afhankelijk van Eneco en MAIN Energie: alle huishoudens vallen hieronder.

Zo bespaar je op gas en stroom
Schrik jij van je energierekening? De energierekening beperken is mogelijk op verschillende wijzes. Op deze pagina ontdek je tips & tricks voor een lagere energierekening.

 1. Minder energie gebruiken
  Vandaag nog aan de slag? Minder energie verbruiken is eigenlijk het meest belangrijk. Opties zijn “apparaten uitschakelen ” en “Zorg dat de was die je strijkt niet te droog wordt.” Of installeer een HR-ketel van AWB, Nefit, Vaillant, Remeha of Intergas.
 2. Energieleveranciers vergelijken en overstappen
  Aan het eind van je contract overstappen van energie is interessant! Selecteer een (kort) 1 jarig abonnement met een hoge welkomstkorting. Dat vind jij direct door middel van onze specialisten.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Water opwarmen verstookt een hoop duur gas. Vandaag de dag zijn er interessante “groene” energiebronnen die op lage kosten draaien. Bijv. infraroodpanelen, warmtepomp, zonnepanelen, biomassaketel, warmtenet.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke leverancier van gas en elektra kiezen?

In Holland zijn er verschillende bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welk energiebedrijf past bij mij? Dat is sterk afhankelijk van wat jij belangrijk vindt. Wil jij graag betrouwbare medewerkers, groen gas en groene stroom, of is een lage prijs het enige dat telt? Bekijk ook de mogelijkheden voor: energiepakket Klein Zundert vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Wil jij vooral een goedkoop contract? Kies dan direct de meest voordelig maatschappij van gas en stroom. Hoe vind ik de laagste prijs? Vul de vergelijker volledig in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Je ziet vlug de goedkoopste aanbieder van gas en stroom (werkzaam in Limburg) gebaseerd op jouw zoekfilters.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Wil jij vooral dat energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Kies dan voor groen gas en groene stroom. Sorteer dan natuurlijk het filter “duurzame energie”. Een andere optie is te zoeken naar gas en elektra abonnementen op basis van 0groene stroom uit NL, windenergie, CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit EU.

Uitstekende reviews

Een deel van de contractanten gaan voor hoogstaande klantenservice. Ze willen op ieder moment telefonisch contact, deskundige specialisten, en duidelijke voorwaarden zijn belangrijk. Om daarvan een goed beeld te krijgen raadpleeg je het klantcijfer en betrouwbare reviews van klanten voor energiebedrijven Schinnen.

Overstappen

Elke leverancier van energie is blij met nieuwe klanten. Overstappen naar een nieuw contract is niet altijd mogelijk omdat je aan een contract vastzit. Controleer als eerste het einde van je contracttermijn. Ga pas daarna het energie-oversluiten regelen. Je kunt anders een boete krijgen.

Zakelijk energie vergelijken

Verwacht jij aanvullende advies betreft zakelijk gas-licht? Ook voor het afsluiten van zakelijke energie ben je hier aan het juiste adres. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Schinnen is probleemloos in een online omgeving. Je kunt kiezen uit abonnementen voor de zakelijke markt. De energietarieven worden weergegeven inclusief en exclusief BTW. Ondernemers kunnen namelijk de BTW aftrekken. Ook particulieren kunnen dat in het kader van bestelling voor o.a. zonnepanelen. De elektriciteitstarieven voor grootverbruikers zijn een stuk betaalbaarder dan die voor consumenten. De compensatie kan toenemen in het geval je meer gas en elektriciteit inkoopt. De meerwaarde t.b.v. ZZP’ers: zakelijk een privé aansluiting inkopen. Het onderdeel van je privégebruik kun je dan opvoeren als bedrijfskosten. Andere regio? Begin nu direct met gas en stroom in Burgwerd afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
Steeds meer zakelijke gebruikers hebben interesse in windenergie en zonneparken. Besparen op energiekosten in Schinnen? Doe dit door te investeren in milieuvriendelijke installaties zoals infraroodpanelen, zonneboilers, pelletkachels en warmtepompen. In de nabije maanden zal ook de industrie van het gas afgaan. Oftewel: zowel thuis gasvrij wonen als fabrieken en kantoren. Hierdoor draagt iedereen bij aan het verminderen van CO-2 uitstoot.

Energiepakketten Schinnen vergelijken Moeiteloos een gas & elektra contract aanvragen en afsluiten