Gas en licht vergelijken Burgwerd Nu energieleveranciers vergelijken en bespaar tot €200


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is niet anders dan aardgas en stroom / elektriciteit. Gaslicht vormt samen de energienota. Dit kan een flinke kostenpost zijn. Bovenal het gasverbruik drukt zwaar op de energienota. Hierdoor is het verstandig om te checken welke energieaanbieder de laagste prijzen hanteert. Meteen gas en licht leveranciers in Burgwerd vergelijken? Voer je adres & verwachte gas-licht verbruik in. Middels de gaslicht-vergelijker kan je meteen de kosten van gas licht berekenen. Daarna bekijk je eenvoudig de goedkoopste energieaanbieder. Online overstappen is zo gepiept. Gas en elektra vergelijken is nu voor iedereen mogelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Burgwerd [Update mei 2024]

Je hoort het dikwijls om je heen: gas, water en licht. Het zijn dan ook – met afstand – de meest belangrijke voorzieningen in jouw woning. Gas, water en licht zijn niet verkrijgbaar via een alles-in-één pakket. Water krijg je van de verantwoordelijke wateraanbieder actief in de buurt van Súdwest-Fryslân (denk hierbij aan Oasen). Gas en licht afsluiten in Burgwerd kan gelukkig wel bij één maatschappij. Via de vergelijker vind je de goedkoopste. Hoe kan ik hiermee aan de slag? Volg de bijgaande 7 stappen (of zoek informatie over HVC contract mei 2024).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Geef je adresgegevens in (Friesland).
  2. Maak een schatting van stroom- en gasverbruik.
  3. Selecteer een kort- of lange termijn contract.
  4. Kies het soort stroom (groen, groen uit EU, groen uit NL, co2 gecompenseerd, zon).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor mei 2024.
  6. Selecteer de voordeligste energie aanbieder.
  7. Via internet kun je alle afsluiten, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Van plan te verhuizen? Grote kans dat je jullie contract kunt meenemen. Deze staat op naam, en niet op jouw huis. Wil je toch een ander pakket? Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in Burgwerd.

Betreft het nieuwbouw? Gas water en stroom aanvragen gaat via www.mijnaansluiting.nl. Bijwijlen kan de aannemer dat voor je doen.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een pakket voor stroom is passend wanneer je kiest voor het warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten mei 2024

Weet je alles al van NLE, Vattenfall, Greenchoice, Pure Energie, Essent of ENGIE, Energiedirect.nl, Qurrent, Powerpeers, Budget Energie? In de volgende lijst ontdek je een aantal scherpe energiepakketten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas Variabel 1 jaar
 • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie

Gas en licht kosten berekenen

Elke woning gebruikt gas en elektriciteit. De maandelijkse kosten wisselen enorm per woning. Gemiddelde maandafrekening schommelt tussen €80 tot €220. Probleemloos de gas licht kosten berekenen? Dat doe je met onze vergelijker / tools. Vul de totale energieverbruik in, en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Geïnteresseerd in gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen Burgwerd vegelijken. Hieronder tref jij de doorsnee gas-licht kosten voor diverse type huizen en grootte van bewoners. Is dit in in lijn met mijn uitgaven? Neem jouw rekening van de energieleverancier, analyseer de stroomtarieven en gastarieven, en zet deze af tegen de gemiddelde gas licht tarieven in Burgwerd. Betaal jij op dit moment te veel? In onderstaand schema tref je een inschatting van het energieverbruik in de regio Súdwest-Fryslân.


Soort woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €98,75 €121,25 €132,5 €143,5
Tussenwoning €107,75 €141,5 €152,5 €165
Hoekwoning €132,5 €151,25 €167,75 €178,5
2 onder 1 kap €147 €168,75 €184,25 €191,5
Bungalow €176,75 €198,25 €213,75 €221,5
Gemiddeld €121,25 €146 €158,75 €170,75

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen zijn van alle tijden. Normaliter komt dit door de netbeheerder (als. Enduris). Dit komt vaak door onderhoud aan de netwerken. Doorgaans zijn elektriciteitsstoringen in enkele ogenblikken gefixt. Wanneer je zonder stroom zit schieten mensen gauw in de stress. Heerst er een storing bij jouw netbeheerder in Burgwerd? Dit is niet afhankelijk van E.ON en Vattenfall: alle klanten krijgen ermee te maken.

Bespaartips voor gas en stroom
Schrik jij van je energierekening? De kosten van energie omlaag bijstellen is te doen op diverse manieren. Hieronder vind jij 3 tips die je direct kan toepassen.

 1. Minder energie gebruiken
  Direct besparen? Jouw energieconsumptie reduceren is inherent aan een lagere nota. Bijv. “een programmeerbare thermostaat ” en “Zoveel mogelijk apparaten uit het stopcontact halen als je op vakantie gaat.” Of installeer een HR-ketel van Remeha, Vaillant, Nefit, Intergas of AWB.
 2. Pakketten vergelijken en overstappen
  Af en toe overstappen van energie moet je niet vergeten! Neem een 1 jaar abonnement waarbij je een welkomstbonus ontvangt. Dit zoek je snel door middel van onze adviestool.
 3. CV-ketel vervangen door duurzame (gratis) energiebron
  Je huis verwarmen zorgt voor een hoge gasrekening. Heden ten dage is er keuzen uit interessante milieuvriendelijke installaties die goedkoop verwarmen. Neem nou zonneboiler, warmtepomp, zonnepanelen, infraroodpanelen, pelletkachel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder is voor mij geschikt?

In ons land hebben we een hele scala aan bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welke stroomleverancier past bij mij? Dat is sterk afhankelijk van waar jij waarde aan hecht. Vind je zaken belangrijk als een goede klantenservice, duurzame energie of juist het goedkoopste energiecontract? Wellicht spreekt dit je ook aan: energiepakket Termunterzijl vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Er bestaat niet zoiets als kwalitatieve gas en stroom. Wil jij vooral een goedkoop contract? Kies in dat geval moeiteloos de scherpste energie-aanbieder van gas en stroom. Hoe gaat dat in z’n werk? Vul de vergelijker volledig in, en sorteer de zoekresultaten op prijs. Jij bekijkt zonder problemen de goedkoopste aanbieder van gas licht (die werken in Friesland) die past bij jullie energieconsumptie.

Groenste gas en elektriciteit

Hecht jij waarde aan het feit dat energie met duurzame energiebronnen wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Neem dan uiteraard de optie “duurzame energie”. Tevens kun je uitkijken naar pakketten voor elektra en gas met onder andere groene stroom uit EU, zonne-energie, groene stroom uit NL, windenergie.

Beste reviews

Opvallend veel Nederlanders hopen op een professionele klantenservice. 24/7 bereikbaarheid, deskundige specialisten, en betrouwbare informatie wil iedereen. Hiervoor kan je kijken naar het eindcijfer en nieuwe recensies van afnemers voor energiebedrijven Burgwerd.

Overstappen

Elke leverancier is blij met nieuwe klanten. Een andere abonnement nemen (overstappen) kan soms lastig worden omdat je aan een contract vastzit. Controleer daarom de einddatum van je contract. Vervolgens kan je pas jullie nieuwe energiecontract aanvragen. Vroegtijdig overstappen kan worden bestraft met een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Verwacht jij meer advies omtrent zakelijk gas-licht? Ook voor het afsluiten van zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Burgwerd kan ogenblikkelijk door het internet. Er bestaan hiervoor B2B contracten. De tarieven worden omschreven in bruto en netto prijzen. Ondernemers kunnen namelijk de BTW aftrekken. Vaak kunnen consumenten dat ook bij de aanschaf van bijv. zonnepanelen. De energiekosten van grootverbruikers zijn altijd goedkoperdan het tarief voor de normale consument. De korting kan hoger worden zodra je veel gas en elektriciteit verbruikt. Een pluspunt aangaande ZZP’ers: meteen ook het gas en stroom voor je huis / de privé aansluiting afsluiten. Een gedeelte van je privégebruik kun je dan als zakelijke kosten opvoeren. Start nu ook met gas en stroom in Melick afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
Het is een goede ontwikkeling: ondernemingen maken de keuze voor zonnecellen en windturbines. Besparen op energiekosten in Burgwerd? Doe dit door te beleggen in verantwoorde producten zoals o.a. biomassaketels, zonneboilers, pelletkachels en warmtepompen. In de nabije maanden zal de zakelijke markt de gaskraan dicht moeten draaien. Dus: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook op zakelijke locaties. Hierdoor kan de zakelijke wereld iets doen aan een schonere wereld.

Energiepakketten Burgwerd vergelijken Direct een gas & licht contract afsluiten & aanvragen