Gas en licht vergelijken Scheulder Direct leveranciers vergelijken en bespaar wel €110


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een andere benaming voor aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht gebruik restulteert in de energienota. En dat is elke maand weer een tegenvaller. Met name het gas dat jij gebruikt drukt zwaar op de energiekosten. Daarom is het verstandig om te bekijken welke energieleverancier het goedkoopste is. Binnen no-time gas en licht leveranciers in Scheulder vergelijken? Geef je huisnummer, postcode plus geschatte verbruik in. Op basis van de gaslicht-vergelijker kan je vandaag nog de kosten van gas licht berekenen. Hierna achterhaal jij moeiteloos de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen is kinderspel. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Scheulder [Update april 2024]

Je hoort het dikwijls om je heen: gas, water en licht. Het gaat hier om – met afstand – de meest cruciale aansluitingen in een woning. Gas, water en licht bestel je niet via een totaal abonnement. Het water sluit je af via een specifieke waterleverancier in de regio Eijsden-Margraten (dit zijn organisaties als Duneo). Gas en licht afsluiten in Scheulder kan gelukkig wel bij één maatschappij. Middels deze website bekijk je de voordeligste. Hoe dat werkt? Gebruik de stappen hieronder (of check abonnement bij Energiedirect.nl).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Voer je persoonsgegevens in (Limburg).
  2. Maak een inschatting van stroom- en gasverbruik.
  3. Geef je wensen door m.b.t. een kort- of lange termijn contract.
  4. Klik op het type energieopwekking (groen uit EU, grijs, wind, zon, groen).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor april 2024.
  6. Selecteer de voordeligste energieleverancier.
  7. Via internet kun je alle afsluiten, de overstap regel je moeiteloos online.

Gas water licht aanvragen

Ga je verhuizen? Het energiepakket verhuis je mee. Deze staat op naam, en is niet gebonden aan adres. Overstappen is altijd mogelijk. Hiervoor krijg je een boete / opzegvergoeding via de energiemaatschappij in Scheulder.

Bouw je een nieuw huis? Gas, stroom en water vraag je aan bij de website mijnaansluiting.nl. Zo af en toe kan de aannemer dat voor je doen.

Stadsverwarming? Dan verstook je geen gas. Een contract voor stroom is passend in het geval van een warmtenet.

Actuele gas en stroom energiepakketten april 2024

Kies jij voor NLE, Greenchoice, Essent, Vattenfall, Pure Energie of Qurrent, Powerpeers, Budget Energie, Energiedirect.nl, ENGIE? Hieronder zie je een aantal vaak gekozen gas licht pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 3 jaar
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast
 • Powerpeers – Modelcontract Groene Stroom en CO2-gecompenseerd Gas
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 1 Jaar Vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke consument consumeert gas en elektriciteit. De kosten schommelen aanzienlijk per woning. Gemiddelde maandafrekening ligt ergens tussen de €120 en €150. Onmiddellijk jullie gas licht kosten berekenen? Dit kan met behulp van de contract vergelijker. Maak een schatting van jouw stroom- en gasverbruik, en bekijk wat je kwijt bent voor gas en elektra. Meer weten over gas water licht kosten, dan kan je energieprijzen Scheulder vegelijken. In onderstaand schema vind je de gemiddelde prijzen voor verschillende woningtypes en type gezinnen. Scoor ik hoog of laag? Neem jouw energienota, bekijk de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk het met de gemiddelde gas licht tarieven in Scheulder. Betaal jij op dit moment te veel? In onderstaand schema achterhaal jij het verwachte energieverbruik in de regio Eijsden-Margraten.


Type woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €99,25 €123 €131,75 €143
Tussenwoning €107,5 €139,75 €155,5 €165,5
Hoekwoning €131,5 €152,5 €167,5 €179
2 onder 1 kap €144,25 €167,5 €181,25 €192,25
Villa €178,75 €199,25 €212,25 €223
Standaard €123,5 €144,5 €160,5 €169,75

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. Doorgaans ligt dit aan de netbeheerder (bijv. Cogas). De oorzaak kan zijn onderhoud aan de netwerken. Normaliter is zo’n storing binnen enkele uren verholpen. Op het moment dat er geen stroom is, schieten mensen gauw in de stress. Een storing bij de netbeheerder in Scheulder? Of je nu klant bent bij E.ON of MAIN Energie: alle contractanten kunnen problemen ondervinden.

Bespaartips voor gas en stroom
Vind jij dat je te veel betaalt? De energielasten reduceren kan door bewust een aantal keuzes te maken. Hieronder achterhaal je 3 adviezen die je direct kan toepassen.

 1. Verminder je energieverbruik
  Gelijk profiteren? Jouw energieconsumptie reduceren is het eerste wat je kunt doen. Voorbeelden zijn “beperkt elektrisch bijverwarmen ” en “Geen open haard gebruiken.” Of neem een HR-ketel van AWB, Vaillant, Remeha, Intergas of Nefit.
 2. Energiepakketten vergelijken en overstappen
  Structureel overstappen van energie is voor iedereen aan te raden! Bestel een 1 jaar abonnement met een hoge welkomstkorting. Deze vind je zonder problemen met onze zoekmachine.
 3. Wissel de CV in voor een duurzame (gratis) energiebron
  Water opwarmen kost veel (duur) gas. Heden ten dage kan je profiteren van meerdere groene energiebronnen waarbij je goedkoop uit bent. O.a. warmtepomp, warmtenet, zonneboiler, biomassaketel, infraroodpanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke aanbieder van gas en elektra moet ik kiezen?

In Nederland vind je diverse aanbieders van gas en elektra. Welke stroomaanbieder moet ik kiezen? Dit heeft te maken met jouw persoonlijke wensen. Vind je zaken belangrijk als vriendelijke klantenservice, groene stroom, of wil jij beslist de goedkoopste aanbieder? Bekijk ook de mogelijkheden voor: energiepakket Kiel-Windeweer vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

De kwaliteit van gas en stroom is overal hetzelfde. Wil jij niet teveel betalen voor je energie? Selecteer in dat geval zonder problemen de betaalbaarste energiemaatschappij van stroom en gas. Hoe vind ik die? Vul de gevraagde data in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Jij bekijkt vlug de goedkoopste aanbieder van gas licht (uit Limburg) passen bij je energiegebruik.

Groene stroom en gas

Is het voor jou prioriteit dat stroom wordt opgewekt met schone, onuitputtelijke bronnen. Kies dan voor groen gas en groene stroom. Kies hiervoor de mogelijkheid “duurzame energie”. Of willen jullie energiepakketten op basis van bronnen zoals windenergie, groene stroom uit EU, zonne-energie, groene stroom uit NL.

Uitstekende beoordeling

Een deel van de contractanten eisen een uitstekende klantenservice. 24/7 bereikbaarheid, deskundige specialisten, en duidelijke omschrijvingen is wenselijk. Daarvoor check je het cijfer en actuele comments van huidige contractanten voor energiebedrijven Scheulder.

Overstappen

Elke leverancier wil nieuwe gebruikers. Overstappen van energie kan niet altijd door de geldende opzegtermijn. Bestudeer dus de datum dat je contract afloopt. Ga pas daarna het energie-oversluiten regelen. Vroegtijdig overstappen kan worden bestraft met een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Op zoek naar additieve advies met betrekking tot zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie ben je hier aan het juiste adres. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Scheulder kan moeiteloos in een online omgeving. We zien steeds meer abonnementen voor de zakelijke markt. De kosten worden omschreven in bruto en netto prijzen. Ondernemers kunnen namelijk de betaalde BTW terugvorderen. Ook particulieren kunnen dat in het kader van bestelling voor bijvoorbeeld zonnepanelen. De elektra en gas tarieven voor zakelijke klanten zijn altijd betaalbaarder dan de particuliere tarieven. De compensatie kan flink oplopen als je een hele hoop gas en elektriciteit afneemt. Een leuke bijkomstigheid voor ZZP’ers: een zakelijk contract voor de privé aansluiting aanvragen. Het aandeel van het privégebruik mag je aftrekken van je winst. Wellicht ook beschikbaar: gas en stroom in Bunnik afsluiten.

Het voordeel van duurzame energie voor zakelijk gebruik
Meer en meer ondernemingen hebben interesse in zonnecellen en windturbines. Besparen op energiekosten in Scheulder? Dat kan door een belang te nemen in duurzame producten zoals bijvoorbeeld biomassaketels, pelletkachels, infraroodpanelen en warmtepompen. Binnen enkele jaren zal ook de zakelijke wereld het gasverbruik moeten terugdringen. Samengevat: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook bedrijfsgebouwen. Op deze manier draag jij je steentje bij aan een schoner milieu.

Energiepakketten Scheulder vergelijken Direct een gas & elektra contract aanvragen + afsluiten