Gas en licht vergelijken Kiel-Windeweer Direct energiemaatschappijen vergelijken en bespaar tot €205


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht noemen we ook wel aardgas en stroom of elektriciteit. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de maandelijkse energierekening. En energie is zeker niet goedkoop. Overwegend het gas waarmee je jouw huis verwarmt zie je terug in de energiekosten. Hierom is het slim om te bekijken welke energieaanbieder een aantrekkelijk contract aanbiedt. Probleemloos gas en licht leveranciers in Kiel-Windeweer vergelijken? Vul postcode + huisnummer plus geschatte verbruik in. Door gebruik te maken van gaslichtafsluiten.nl kan je nu de kosten van gas licht berekenen. Daarna vind je probleemloos de goedkoopste energieleverancier. Overstappen doe je in een paar minuten. Gas en elektra vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Kiel-Windeweer [Update juli 2024]

Je hoort het dikwijls om je heen: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – zonder twijfel – de meest elementaire voorzieningen voor jouw woning. Gas, water en licht zijn niet verkrijgbaar d.m.v. één compleet abonnement. Het water sluit je af via een specifieke waterleverancier uit de omgeving Hoogezand-Sappemeer (dit zijn organisaties als Waternet). Gas en licht afsluiten in Kiel-Windeweer doen de meesten bij één maatschappij. Door middel van de vergelijker tref je de voordeligste. Maar hoe gaat dat in z’n werk? Ga aan de slag met het bijgaande stappenplan (of bekijk Cogas kosten).

Gas en licht afsluiten voor lage prijzen?

  1. Vul je postcode en huisnummer in (Groningen).
  2. Schat stroom- en gasverbruik.
  3. Geef je wensen door m.b.t. het gewenste aantal jaren (looptijd).
  4. Kies het soort stroom (co2 gecompenseerd, zon, groen, groen uit EU, grijs).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor juli 2024.
  6. Bepaal de voordeligste energie aanbieder.
  7. Laat de bestelling online doorvoeren, en je kunt snel overstappen naar je nieuwe aanbieder.

Gas water licht aanvragen

Van plan te verhuizen? Grote kans dat je jullie contract kunt meenemen. Deze is gelinkt aan jou, en niet op jouw huis. Liever wel wisselen van pakket? Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in Kiel-Windeweer.

Betreft het nieuwbouw? Gas, water en elektriciteit aanvragen gaat via www.mijnaansluiting.nl. Zo nu en dan is dat uitbesteed aan de aannemer.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een elektriciteitspakket is gepast in het geval van een warmtenet.

Meest gekozen gas en stroom energiepakketten juli 2024

Kiezen jullie voor Greenchoice, Pure Energie, Essent, NLE, Eneco of Oxxio, ENGIE, Energiedirect.nl, Qurrent, Budget Energie? In de kolommen hierna vind je de huidige kwalitatieve pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas Variabel
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 2 jaar
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 1 jaar

Gas en licht kosten berekenen

Elke woning gebruikt gas en elektriciteit. De kosten variëren flink per woning. De maandelijkse energielasten varieert tussen €85 en €155. Vandaag nog de gas licht kosten berekenen? Dit kan via onze gaslicht-vergelijker. Maak een schatting van jouw stroom- en gasverbruik, en bekijk de kosten van gas en elektra. Meer weten over gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen Kiel-Windeweer vegelijken. In het schema hieronder bekijk jij de doorsnee energiekosten voor populaire soorten woningen en gezinssamenstellingen. Scoor ik hoog of laag? Check jouw energienota, zoek de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Kiel-Windeweer. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? In het schema hieronder detecteer je het doorsnee- energieverbruik in de regio Hoogezand-Sappemeer.


Type woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €99,5 €122,75 €130,75 €141
Tussenwoning €108,25 €141 €154 €164
Hoekwoning €130,75 €150,25 €168,5 €176,5
2 onder 1 kap €147,25 €168,5 €183 €191,75
Villa €177,75 €199 €212,5 €221,5
Standaard €122,75 €146,5 €159,25 €169,75

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen zijn van alle tijden. Meestal komt dit door de netbeheerder (als. Endinet Groep). Dit is vaak toe te wijzen aan onderhoudswerkzaamheden. Normaal is zo’n storing heel erg snel gefixt. Als de stroom uitvalt kan dat zorgen voor veel problemen. Heerst er een storing bij jouw netbeheerder in Kiel-Windeweer? Of je nu klant bent bij Allure Energie en/of UnitedConsumers: iedereen wordt erdoor getroffen.

Zo bespaar je op gas en stroom
Is jouw energierekening hoog? De maandelijkse energielasten omlaag bijstellen is te doen op diverse manieren. Op deze pagina bekijk je 3 adviezen om meteen te besparen op energie.

 1. Energiegebruik reduceren
  Direct besparen? Minder energie verbruiken is het meest voor de hand liggend. Mogelijkheden zijn “kouder douchen ” en “Let op het verbruik van energie als je een (nieuwe) vriezer koopt.” Of koop een HR-ketel van AWB, Atag, Intergas, Vaillant of Remeha.
 2. Pakketten vergelijken en overstappen
  Om de 12 maanden overstappen van energie is erg raadzaam! Bestel kortlopende energiecontracten met een hoge welkomstkorting. Dat vind jij probleemloos door het toepassen van onze adviseurs.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Warm water en een warm huis kost veel (duur) gas. Op dit moment bestaan er diverse “groene” installaties die op lage kosten draaien. Neem nou warmtenet, zonnepanelen, zonneboiler, biomassaketel, infraroodpanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke aanbieder van gas en elektra kiezen?

Tegenwoordig heb je de keuze uit veel maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welke stroom maatschappij past bij mij? Hiervoor moet je kijken naar jouw persoonlijke wensen. Zoeken jullie betrouwbare medewerkers, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of wil jij beslist de goedkoopste aanbieder? Lees nu verder over energiepakket Bornerbroek vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Wil jij vooral een goedkoop contract? Kies dan meteen de scherpste leverancier van stroom en gas. Hoe achterhaal ik die? Voer jouw gegevens in, en sorteer de zoekresultaten op prijs. Je ziet binnen no-time de goedkoopste leverancier van gas en elektra (die levert in Groningen) voor jullie verbruikt.

Groenste gas en elektriciteit

Vind jij het belangrijk dat stroom wordt opgewekt met schone, onuitputtelijke bronnen. Groen gas en groene stroom zijn het antwoord. Selecteer dan het filter “duurzame energie”. Tevens kun je uitkijken naar energiepakketten met bijv. CO2 gecompenseerd gas, windenergie, groene stroom uit EU, groene stroom uit NL.

Uitstekende beoordeling

Sommige huishoudens hopen op een professionele klantenservice. Ze willen op ieder moment telefonisch contact, medewerkers met kennis, en betrouwbare informatie zijn belangrijk. Om dit te weten te komen kijk je naar het cijfer en recentelijke meningen van andere consumenten voor energiebedrijven Kiel-Windeweer.

Overstappen

Elke energiemaatschappij is blij met nieuwe klanten. Overstappen naar een andere energiemaatschappij is soms niet toegestaan doordat je met een contract te maken hebt. Inspecteer om die reden de voorwaarden in het contract. Ga pas daarna een nieuw energie-abonnement bestellen. Anders riskeer je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Behoefte aan additieve voorlichting met betrekking tot zakelijk gas-licht? Ook omtrent zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Kiel-Windeweer gaat moeiteloos via de pc. Er bestaan hiervoor pakketten voor de zakelijke markt. De prijzen worden omschreven inclusief en exclusief BTW. Bedrijven mogen de BTW zakelijk aftrekken. Doorgaans kan dat ook als men een aankoop doet van bijvoorbeeld zonnepanelen. De stroomtarieven van bedrijven zijn regelmatig goedkoperdan het tarief voor de normale consument. De compensatie kan sterk oplopen zodra je een hele hoop gas en elektriciteit afneemt. Een leuke bijkomstigheid betreffende ZZP’ers: meteen ook het gas en stroom voor je huis / de privé aansluiting afsluiten. Het onderdeel van je privégebruik kan je opgeven als bedrijfskosten. Je treft hier ook uitgebreide info over gas en stroom in Ter Idzard afsluiten.

Groene stroom voor zakelijk gebruik
Meer en meer zakelijke gebruikers zien heil in zonnecentrales en windparken. Besparen op energiekosten in Kiel-Windeweer? Doe dit door te kiezen voor duurzame energiebronnen zoals bijv. infraroodpanelen, pelletkachels, biomassaketels en warmtepompen. Over niet al te lange tijd zullen ook bedrijven niet langer gebruik maken van gas. Samengevat: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook op zakelijke locaties. Zodoende neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor minder CO-2 uitstoot.

Energiepakketten Kiel-Windeweer vergelijken Snel online een gas & stroom abonnement aanvragen + afsluiten