Gas en licht vergelijken Rotsterhaule Direct leveranciers vergelijken en bespaar tot €195


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een ander begrip voor aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht maakt samen de maandelijkse energierekening. Dit kan een flinke kostenpost zijn. Vooral het gas waarmee je jouw huis verwarmt zie je terug in je energierekening. Daarom is het beslist niet onverstandig om na te gaan welke energieleverancier de beste aanbieding heeft. Meteen gas en licht leveranciers in Rotsterhaule vergelijken? Voer je adres & energieverbruik in. Middels onze tool kun jij ogenblikkelijk de kosten van gas licht berekenen. Vervolgens vind je onmiddellijk de goedkoopste energieleverancier. Overstappen is kinderspel. Gas en elektra vergelijken is nu voor iedereen mogelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Rotsterhaule [Update april 2024]

Het is een ontzettend bekend begrip: gas, water en licht. Het betreft hier – zonder twijfel – de meest belangrijke aansluitingen in een huis. Gas, water en licht kan je niet afnemen via een alles-in-één pakket. Het water sluit je af via de betreffende leverancier uit de omgeving De Friese Meren (dit zijn organisaties als Waterleidingmaatschappij Drenthe). Gas en licht afsluiten in Rotsterhaule is gewoon mogelijk bij één maatschappij. Via de vergelijker bekijk jij de meest aantrekkelijke. Maar hoe gaat dat in z’n werk? Start direct met de stappen hieronder (of check maandelijkse kosten Vandebron).

Voordeligste gas en licht contracten vergelijken?

  1. Vul je postcode en huisnummer in (Friesland).
  2. Schat gas + stroom gebruik.
  3. Filter op het gewenste aantal jaren (looptijd).
  4. Bepaal de energie afkomst (wind, groen, groen uit EU, groen uit NL, grijs).
  5. Vergelijk de gas en stroom tarieven voor april 2024.
  6. Klik op de goedkoopste energieleverancier.
  7. Laat de bestelling online doorvoeren, en geniet op korte termijn van de nieuwe voorwaarden.

Gas water licht aanvragen

Van plan te verhuizen? Dan neem je het energiecontract mee. Deze is gebonden aan de persoon, en is niet gebonden aan adres. Toch overstappen? Houd dan rekening met een boete van je energiemaatschappij in Rotsterhaule.

Nieuwbouw? Gas, elektriciteit en water kan je aanvragen bij Mijn Aansluiting. Mogelijk is de aannemer verplicht dat te doen.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een abonnement voor stroom is genoeg in het geval van een warmtenet.

Meest gekozen gas en stroom energiepakketten april 2024

Kiezen jullie voor Greenchoice, Vattenfall, Pure Energie, Essent, NLE of Budget Energie, Oxxio, Qurrent, Powerpeers, Energiedirect.nl? Hieronder bekijk je de veel gekozen gas en stroom pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actieprijs
 • UnitedConsumers – Windstroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • ENGIE – Modelcontract Groene stroom en gas

Gas en licht kosten berekenen

Iedereen verbruikt gas en elektriciteit. De maandelijkse kosten wisselen aanmerkelijk per gezin. Gemiddelde maandafrekening schommelt tussen €100 tot €230. Probleemloos de gas licht kosten berekenen? Dit kan met onze vergelijker / tools. Voer jouw geschatte verbruik in, en je ziet direct wat jouw gas- en elektra kosten zijn. Weetgraag naar gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen Rotsterhaule vegelijken. In het schema hieronder vind je de nominale kosten voor verschillende soorten woningen en grootte van bewoners. Betaal ik nu relatief veel? Check jouw energienota, analyseer de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk dit met de huidige gemiddelde gas licht tarieven in Rotsterhaule. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? Hieronder tref jij een gemiddelde van het energieverbruik in de regio De Friese Meren.


Woningtype 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €99 €122,25 €131,5 €140,5
Tussenwoning €106,25 €140 €153 €164,5
Hoekwoning €132,25 €150,75 €169,5 €178,5
2 onder 1 kap €144,25 €170,5 €182,25 €192
Bungalow €178,75 €200,25 €213,25 €222,25
Doorsnee €124,25 €145,5 €160 €168,25

Stroomstoring
Je hebt vast wel eens te maken gehad met elektriciteitsproblemen. Dikwijls is de boosdoener de netbeheerder (bijv. Enduris). Vaak wordt dit veroorzaakt door inspectie of onderhoud. In de regel is zo’n storing binnen een paar minuten beëindigd. Wanneer je zonder stroom zit is de impact direct groot. Is er op dit moment een storing bij de netbeheerder in Rotsterhaule? Of je nu klant bent bij Clean Energy en Vandebron: alle klanten krijgen ermee te maken.

Besparen op gas en stroom
Schrik jij van je energierekening? De energiekosten omlaag bijstellen is mogelijk op verschillende wijzes. Hieronder detecteer je tips & tricks om meteen te besparen op energie.

 1. Verlaging van energiegebruik
  Vandaag nog aan de slag? Je energieverbruik verminderen resulteert direct in minder lasten. O.a. “het gebruik van lichtdimmers ” en “Geen gloeilampen gebruiken, maar spaarlampen of ledlampen.” Of plaats zo’n HR-ketel van AWB, Remeha, Intergas, Atag of Vaillant.
 2. Pakketten vergelijken en overstappen
  Om de 12 maanden overstappen van energie moet je niet vergeten! Ga voor een kort abonnement (1 jaar) waarbij je een welkomstbonus ontvangt. Je zoekt dit meteen d.m.v. onze adviestool.
 3. Stap over op een duurzame energiebron (gratis)
  Je huis verwarmen is gewoon duur. Tegenwoordig vind je aantrekkelijke duurzame energiebronnen die goedkoop verwarmen. Onder andere biomassaketel, warmtenet, zonnepanelen, warmtepomp, zonneboiler.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke aanbieder van gas en elektra past bij mij?

Tegenwoordig vind je veel maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welke stroomaanbieder past bij mij? Dat ligt aan jouw persoonlijke wensen. Zoeken jullie vriendelijke klantenservice, duurzame energie of juist het goedkoopste energiecontract? Vind alles uit over energiepakket IJzendoorn vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Kijk jij vooral naar prijs? Bezoek dan vandaag nog de scherpste energie-aanbieder van stroom en gas. Hoe doe ik dat? Vul de gevraagde data in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Je ontdekt onmiddellijk de goedkoopste maatschappij (uit Friesland) die past bij jullie energieconsumptie.

Duurzaam gas en groene stroom

Is het voor jou prioriteit dat stroom wordt opgewekt met schone, onuitputtelijke bronnen. Kies dan voor groen gas en groene stroom. Selecteer dan uiteraard de optie “duurzame energie”. Een andere optie is te zoeken naar gas en elektra abonnementen op basis van onder andere zonne-energie, windenergie, CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit NL.

Hoogste beoordeling

Enkele contractanten kiezen voor goede klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, een snelle service, en duidelijke omschrijvingen is wenselijk. Om dit te weten te komen kan je kijken naar de totale beoordeling en recentelijke recensies van klanten voor energiebedrijven Rotsterhaule.

Overstappen

Elke energieleverancier is blij met nieuwe klanten. Kiezen voor een nieuw contract (overstappen) is soms niet toegestaan door de geldende opzegtermijn. Bestudeer eerst de voorwaarden in het contract. Vervolgens kan je pas het oversluiten definitief maken. Vroegtijdig overstappen kan worden bestraft met een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Wens je extra informatie omtrent zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie vind je hier een hoop info. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Rotsterhaule kan vandaag nog in een online omgeving. Er zijn flink wat pakketten voor de zakelijke markt. De tarieven vind je uiteengezet zowel in als uit de BTW. Een ondernemer mag de 21% BTW weer terugvragen. Vaak kunnen consumenten dat ook wanneer men investeert in producten als zonnepanelen. De elektriciteitstarieven voor grootverbruikers zijn altijd scherper vergeleken met de reguliere prijzen. De bonus kan hoger worden op het moment dat je extra veel gas en elektriciteit afneemt. Een leuke bijkomstigheid betreffende ZZP’ers: ook stroom voor thuis / een privé aansluiting afnemen. Een deel van het privégebruik kun je dan aftrekken als kosten voor het bedrijf. Andere regio? Begin nu direct met gas en stroom in Bornerbroek afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
Het is een trend: ondernemingen kiezen voor windenergie en zonneparken. Besparen op energiekosten in Rotsterhaule? Doe dit door te gaan voor verantwoorde oplossingen als biomassaketels, zonneboilers, infraroodpanelen en warmtepompen. Binnen afzienbare tijd zal de zakelijke markt van het gas afgaan. Samengevat: een gasvrije wereld voor zowel particulieren als bedrijfsgebouwen. Zo neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor een duurzamer Nederland.

Energiepakketten Rotsterhaule vergelijken Vandaag nog een elektra en gas contract aanvragen en afsluiten