Gas en licht vergelijken Rilland Nu leveranciers vergelijken en bespaar tot €240


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een ander begrip voor aardgas en stroom of elektriciteit. Het verbruik van gaslicht resulteert in de energierekening. Dit kan aardig in de papieren lopen. In het bijzonder het gasverbruik beïnvloedt de energiekosten. Om die reden is het slim om te controleren welke energiemaatschappij de beste aanbieding heeft. Vlug gas en licht leveranciers in Rilland vergelijken? Vul jouw locatie plus geschatte verbruik in. Door gebruik te maken van de vergelijker kun jij binnen no-time de kosten van gas licht berekenen. Hierna bekijk jij onmiddellijk de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen is een fluitje van een cent. Gas en elektra vergelijken kan nu iedereen doen!Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Rilland [Update april 2024]

Je hoort het regelmatig om je heen: gas, water en licht. Het betreft hier – verreweg – de allerbelangrijkste voorzieningen voor jouw huis. Gas, water en licht bestel je niet door middel van 1 combinatie abonnement. Het water sluit je af via de verantwoordelijke wateraanbieder werkzaam rondom Reimerswaal (denk hierbij aan Duneo). Gas en licht afsluiten in Rilland is gewoon mogelijk bij één bedrijf. D.m.v. de gaslicht-vergelijker tref je de voordeligste. Hoe doe ik dit? Begin nu met de bijgaande 7 stappen (of zoek informatie over maandelijkse kosten Energiedirect.nl).

Goedkoopste gas en licht afsluiten?

  1. Geef je adresgegevens in (Zeeland).
  2. Maak een schatting van je energieconsumptie.
  3. Kies de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Klik op het type energieopwekking (groen uit EU, co2 gecompenseerd, wind, groen uit NL, grijs).
  5. Check en vergelijk alle stroom en gastarieven voor april 2024.
  6. Calculeer de goedkoopste energieleverancier.
  7. Laat de bestelling online doorvoeren, wat het overstappen erg eenvoudig maakt.

Gas water licht aanvragen

Ga je verhuizen? Grote kans dat je jullie contract kunt meenemen. Het pakket is namelijk persoonsgebonden, en niet op de woning. Wil je toch een ander pakket? Hiervoor krijg je een boete / opzegvergoeding via de energiemaatschappij in Rilland.

Een nieuw huis aan het bouwen? Gas, water en elektra vraag je aan bij Mijnaansluiting.nl. Mogelijk is dat de taak van de aannemer.

Stadsverwarming? Een gas aanbieder is dan overbodig. Een abonnement voor elektriciteit is passend wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten april 2024

Kies jij voor Pure Energie, NLE, Vattenfall, Essent, Greenchoice of Qurrent, ENGIE, Energiedirect.nl, Oxxio, Budget Energie? In de kolommen hierna zie je een aantal top pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – HollandseWind en EcoGas
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas Budget Vast 1 jaar
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas Onbepaalde tijd
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 1 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke Nederlander verbruikt gas en elektriciteit. De maandelijkse kosten wisselen wel per gezinssamenstelling. De maandelijkse tarieven / nota ligt ergens tussen de €95 – €150. Eenvoudig de gas licht kosten berekenen? Dat doe je aan de hand van onze handige energievergelijker. Raam jouw stroom- en gasverbruik, en je ziet direct wat jouw gas- en elektra kosten zijn. Geïnteresseerd in gas water licht kosten, ga dan energieprijzen Rilland vegelijken. In onderstaand schema ontdek je de nominale prijzen voor veel voorkomende soorten huizen en huishoudens. Scoor ik hoog of laag? Download jouw rekening van de energieleverancier, zoek de stroomtarieven en gastarieven, en zet deze af tegen de gemiddelde gas licht tarieven in Rilland. Betaal jij op dit moment te veel? In de tabel ontdek je een inschatting van het energieverbruik in de regio Reimerswaal.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €100 €123 €132,5 €142,75
Tussenwoning €109,5 €140 €153,75 €163,75
Hoekwoning €131,75 €149,5 €169 €178,25
2 onder 1 kap €146,5 €167,25 €182,75 €192,25
Vrijstaand €178,25 €197,25 €215,25 €223,5
Gemiddeld €124,25 €147,5 €160,75 €170,5

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen zijn van alle tijden. Dikwijls komt dit door de netbeheerder (zoals RENDO Netwerken). Vaak wordt dit veroorzaakt door netuitbreidingen. Vaak zijn elektriciteitsstoringen heel erg snel weggewerkt. Als de stroom uitvalt is de impact direct groot. Heerst er een storing bij jouw netbeheerder in Rilland? Dit is nooit exclusief te wijten aan Engie of Leon Zeewolde: alle contractanten kunnen problemen ondervinden.

Bespaartips voor gas en stroom
Is jouw energierekening hoog? De maandelijkse energierekening reduceren kan op verschillende manieren. Op deze pagina bekijk je suggesties voor een lagere energierekening.

 1. Energiegebruik reduceren
  Direct besparen? Minder stroom consumeren is het eerste wat je kunt doen. Onder andere “zet de verwarming uit in ruimte waar je niet bent ” en “Doe je wasmachine zo vol mogelijk.” Of bestel de HR-ketel van AWB, Intergas, Remeha, Atag of Vaillant.
 2. Contracten vergelijken en overstappen
  Regelmatig overstappen van energie is zeker ons advies! Neem een 1 jarig contract met aantrekkelijke kortingen / bonus voor starters. Jij zoekt dat moeiteloos aan de hand van ons zoekscript.
 3. Stap over op een duurzame energiebron (gratis)
  Warm water en een warm huis zorgt voor een hoge gasrekening. Tegenwoordig is er keuzen uit veel “groene” systemen die veel minder stroom gebruiken. Neem nou pelletkachel, zonnepanelen, warmtenet, zonneboiler, infraroodpanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke aanbieder van gas en elektra is voor mij geschikt?

In Holland hebben we een hele scala aan leveranciers die gas en stroom leveren. Welke energie-aanbieder past bij mij? Dat is sterk afhankelijk van je wensen en behoeften. Vind je zaken belangrijk als uitstekende service, groene stroom, of is een lage prijs het enige dat telt? Ook interessant: energiepakket Hulsel vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom is overal hetzelfde. Kijk jij vooral naar prijs? Bezoek dan onmiddellijk de gunstigste energie-aanbieder van gas en stroom. Hoe vind ik die? Voer jouw gegevens in, en sorteer de zoekresultaten op prijs. Je vindt binnen no-time de goedkoopste leverancier van gas en stroom (uit Zeeland) die past bij jullie energieconsumptie.

Groene stroom en gas

Wil jij vooral dat stroom wordt opgewekt met schone, onuitputtelijke bronnen. Zoek dan een pakket met groene stroom en groen gas. Kies dan zeker de “duurzame energie” optie. Een andere optie is te zoeken naar pakketten voor elektra en gas op basis van onder andere groene stroom uit EU, CO2 gecompenseerd gas, windenergie, groene stroom uit NL.

Goede reviews

Steeds meer contractanten eisen een uitstekende klantenservice. Ze willen op ieder moment telefonisch contact, deskundige specialisten, en transparantie is noodzakelijk. Om daarvan een goed beeld te krijgen kan je kijken naar de totale beoordeling en betrouwbare comments van klanten voor energiebedrijven Rilland.

Overstappen

Elke leverancier wil nieuwe gebruikers. Een andere abonnement nemen (overstappen) is soms niet toegestaan omdat de contracttermijn nog niet verlopen is. Bestudeer altijd de einddatum van je contract. Vervolgens kan je pas het energie-oversluiten regelen. Zo voorkom je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Behoefte aan extra voorlichting aangaande zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie ben je hier aan het juiste adres. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Rilland gaat nu in een online omgeving. Men kan kiezen uit speciale zakelijke abonnementen. De energiekosten zijn uitgesplitst zowel in als uit de BTW. Bedrijven mogen het BTW bedrag terugvragen. Vaak kunnen consumenten dat ook wanneer men investeert in bijvoorbeeld zonnepanelen. De energiekosten van grootverbruikers zijn soms voordeliger dan het tarief voor de normale consument. Het voordeel kan groter worden op het moment dat je een hoop gas en elektriciteit consumeert. Groot voordeel bij ZZP’ers: meteen ook het gas en stroom voor je huis / de privé aansluiting aanvragen. Een deel van eigen privégebruik kan men aftrekken van je winst. Wellicht ook beschikbaar: gas en stroom in Boazum afsluiten.

Groene energie speciaal voor bedrijven
Meer en meer ondernemers kiezen voor zonnecentrales en windparken. Besparen op energiekosten in Rilland is ook mogelijk door te kiezen voor duurzame energiebronnen zoals bijvoorbeeld infraroodpanelen, zonneboilers, pelletkachels en warmtepompen. In de nabije maanden zal ook de industrie de gaskraan dicht moeten draaien. Samengevat: een gasvrije wereld voor zowel particulieren als ondernemingen. Op deze manier kan de zakelijke wereld iets doen aan het verminderen van CO-2 uitstoot.

Energiepakketten Rilland vergelijken Zonder moeite een gas & stroom contract afsluiten & aanvragen