Gas en licht vergelijken Boazum Nu energiebedrijven vergelijken en bespaar €220


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is niet anders dan aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht maakt samen de maandelijkse energierekening. En dat is soms best een flink bedrag. Hoofdzakelijk het gas heeft veel invloed op jouw energierekening. Vandaar is het slim om te achterhalen welke energiemaatschappij voor jou voordelig is. Onmiddellijk gas en licht leveranciers in Boazum vergelijken? Vul postcode + huisnummer en ook verwachte gas-licht verbruik in. D.m.v. onze tool kan jij onmiddellijk de kosten van gas licht berekenen. Daarop detecteer je eenvoudig de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen doe je in een paar minuten. Gas en elektra vergelijken is nu voor iedereen mogelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Boazum [Update maart 2024]

Je hoort het regelmatig om je heen: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – overduidelijk – de meest belangrijke voorzieningen in een huis. Gas, water en licht kan je niet afnemen d.m.v. een alles-in-één pakket. Water krijg je van de verantwoordelijke wateraanbieder uit de omgeving Littenseradiel (denk hierbij aan Brabant Water). Gas en licht afsluiten in Boazum kan gelukkig wel bij één organisatie. Op basis van gaslichtafsluiten.nl bekijk je de meest aantrekkelijke. Hoe kan ik hiermee aan de slag? Start direct met de bijgaande 7 stappen (of zoek informatie over actie Clean Energy).

Gas en licht afsluiten voor lage prijzen?

  1. Vul altijd eerst je postcode in (Friesland).
  2. Bereken je energieconsumptie.
  3. Geef je wensen door m.b.t. de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Bekijk welke energiebron je wilt (zon, grijs, groen uit EU, groen, wind).
  5. Bekijk de stroom en gastarieven voor maart 2024.
  6. Zoek naar de goedkoopste energiemaatschappij.
  7. Laat de bestelling online doorvoeren, wat het overstappen erg eenvoudig maakt.

Gas water licht aanvragen

Binnenkort verhuizen? Jouw contract wordt dan niet ontbonden. Deze is gelinkt aan jou, en niet op jouw huis. Willen jullie wel een andere contract? Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in Boazum.

Een nieuw huis aan het bouwen? Gas, elektriciteit en water kan je aanvragen bij www.mijnaansluiting.nl. Bijwijlen verzorgt de aannemer dat proces.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een elektriciteitspakket kan volstaan wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten maart 2024

Ken jij Pure Energie, Eneco, NLE, Greenchoice, Vattenfall of Qurrent, Budget Energie, Oxxio, ENGIE, Powerpeers? In de volgende lijst achterhaal jij een aantal vaak gekozen energiecontracten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 2 jaar
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas Onbepaalde Tijd

Gas en licht kosten berekenen

Elk gezin maakt gebruik van gas en elektriciteit. De kosten voor energie fluctueren nogal per gezinssamenstelling. Het doorsnee maandelijkse voorschot schommelt tussen €80 en €185. Direct jullie gas licht kosten berekenen? Dat doe je met behulp van de tariefvergelijker. Vul in wat jij aan gas en stroom verbruikt, en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Meer weten over gas water licht kosten, dan kun jij energieprijzen Boazum vegelijken. In het schema hieronder bekijk je geschatte gas-licht kosten voor verschillende type huizen en huishoudens. Betaal ik nu relatief veel? Bekijk jouw rekening van de energieleverancier, check de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Boazum. Betaal ik veel voor gas en elektra? In de tabel vind jij het verwachte energieverbruik in de regio Littenseradiel.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €98,75 €123,25 €131,5 €143,25
Tussenwoning €108,75 €138,75 €154,5 €163,5
Hoekwoning €130,75 €151,5 €166,5 €177,25
2 onder 1 kap €145,5 €168,25 €183,75 €192
Vrijstaand €177,5 €199,5 €215 €221,75
Standaard €122,25 €146 €159,75 €171,5

Stroomstoring
Helaas, elektriciteitsproblemen komen nog steeds voor. Meestal komt dit door de netbeheerder (als. Enexis). Dit is vaak toe te wijzen aan onderhoudswerkzaamheden. Gewoonlijk is een stroomprobleem in no-time gefixt. Op het moment dat er geen stroom is, kan dat zorgen voor veel problemen. Is er sprake van een storing bij de netbeheerder in Boazum? Dit is nooit exclusief te wijten aan Essent en Vattenfall: alle klanten krijgen ermee te maken.

Besparen op gas en stroom
Vind jij dat je te veel betaalt? De energierekening reduceren kan op verschillende manieren. Hieronder achterhaal je 3 tips om meteen te besparen op energie.

 1. Minder energie gebruiken
  Vandaag nog aan de slag? Je energieverbruik verminderen is eigenlijk het meest belangrijk. Zoals “korter douchen ” en “Repareer je kraan als deze lekt.” Of koop een HR-ketel van Intergas, AWB, Atag, Remeha of Vaillant.
 2. Pakketten vergelijken en overstappen
  Jaarlijks overstappen van energie is interessant! Neem een 1 jarig contract waarbij je een welkomstbonus ontvangt. Deze bekijk jij ogenblikkelijk met onze vergelijker.
 3. Gebruik alternatieve (gratis) energiebronnen
  Warm water en een warm huis is een kostbaar proces. Vandaag de dag zijn er veel “groene” producten die goedkoper in gebruik zijn. Bijv. pelletkachel, warmtepomp, biomassaketel, zonneboiler, infraroodpanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder past bij mij?

In Holland zijn er flink wat leveranciers die gas en stroom leveren. Welk energiebedrijf past bij mij? Dat ligt aan jouw persoonlijke wensen. Wil jij graag vriendelijke klantenservice, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of wil jij beslist de goedkoopste aanbieder? Mensen zochten ook naar: energiepakket Spier vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Kijk jij vooral naar prijs? Selecteer in dat geval eenvoudig de goedkoopste energieleverancier van stroom en gas. Hoe achterhaal ik die? Vul de gevraagde data in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Je ontdekt meteen de goedkoopste leverancier van gas en elektra (uit Friesland) gebaseerd op jouw zoekfilters.

Groenste gas en elektriciteit

Wil jij vooral dat stroom wordt opgewekt met schone, onuitputtelijke bronnen. Dan is groene stroom en eventueel groen gas iets voor jou. Markeer dan natuurlijk de “duurzame energie” bron. Of willen jullie pakketten voor elektra en gas met bronnen zoals groene stroom uit EU, CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit NL, windenergie.

Uitstekende recensies

Enkele huishoudens willen de beste klantenservice. 24/7 bereikbaarheid, een adequate klantenservice, en transparantie zijn belangrijk. Hiervoor neem je als uitganspunt de gemiddelde cijfers en recente recensies van andere consumenten voor energiebedrijven Boazum.

Overstappen

Elke leverancier wil nieuwe gebruikers. Overstappen naar een andere energiemaatschappij is doorgaan niet voor iedereen geschikt doordat je met een contract te maken hebt. Inspecteer altijd de datum dat je contract afloopt. Vervolgens kan je pas het energiecontract oversluiten. Anders riskeer je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Behoefte aan extra voorlichting m.b.t. zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Boazum gaat onmiddellijk in een online omgeving. Je vindt veel B2B contracten. De prijzen kunnen gevonden worden met en zonder BTW. Een ondernemer mag de betaalde BTW terugvorderen. Doorgaans kan dat ook bij de aanschaf van producten als zonnepanelen. De stroomtarieven van bedrijven zijn regelmatig goedkoperdan wat normale huishoudens betalen. De korting kan hoger worden als je veel gas en elektriciteit verbruikt. De meerwaarde betreffende ZZP’ers: zakelijk een privé aansluiting inkopen. Een gedeelte van eigen privégebruik kan jij aftrekken van je winst. Andere regio? Begin nu direct met gas en stroom in Loerbeek afsluiten.

Groene energie speciaal voor bedrijven
Steeds meer zakelijke gebruikers hebben interesse in windenergie en zonneparken. Besparen op energiekosten in Boazum? Dat kan door te beleggen in “groene” oplossingen als biomassaketels, infraroodpanelen, pelletkachels en warmtepompen. In de toekomst zal de zakelijke markt het gasverbruik moeten terugdringen. Conclusie: zowel thuis gasvrij wonen als bedrijfsgebouwen. Zodoende neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor een duurzame toekomst.

Energiepakketten Boazum vergelijken Direct een gas & elektra contract afsluiten & aanvragen