Gas en licht vergelijken Rijsbergen Snel energieleveranciers vergelijken en bespaar €160


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht kom je ook wel tegen als aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht gebruik restulteert in de energienota. En dat is elke maand weer een tegenvaller. In het bijzonder het gas beïnvloedt je energierekening. Hierdoor is het geen gek idee om te achterhalen welke energiemaatschappij de laagste prijzen hanteert. Moeiteloos gas en licht leveranciers in Rijsbergen vergelijken? Voer je adres + geschatte verbruik in. Dankzij gaslichtafsluiten.nl kan je als consument moeiteloos de kosten van gas licht berekenen. Daarop achterhaal jij eenvoudig de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen is een fluitje van een cent. Gas en elektra vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Rijsbergen [Update mei 2024]

Je hoort het dikwijls om je heen: gas, water en licht. Het betreft hier – verreweg – de allerbelangrijkste voorzieningen in jouw huis. Gas, water en licht kan je niet afnemen d.m.v. één verzamel contract. Het water sluit je af via de betreffende leverancier in de regio Zundert (dit zijn organisaties als Waterbedrijf Groningen). Gas en licht afsluiten in Rijsbergen doe je wel bij één bedrijf. Middels deze website ontdek je het meest betaalbare contract. Maar op welke manier kan dat? Start direct met het 7-stappen model (of bezoek maandelijkse kosten De Vastelastenbond).

Goedkoopste gas en licht afsluiten?

  1. Vul altijd eerst je postcode in (Noord-Brabant).
  2. Geef een schatting van stroom- en gasverbruik.
  3. Kies de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Bepaal de energie afkomst (grijs, co2 gecompenseerd, groen uit EU, wind, groen).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor mei 2024.
  6. Bereken de goedkoopste energie aanbieder.
  7. Laat de bestelling online doorvoeren, en stap online over naar een ander contract.

Gas water licht aanvragen

Binnenkort verhuizen? Jouw contract wordt dan niet ontbonden. Contracten zijn namelijk afgesloten op individu, en is niet gebonden aan adres. Willen jullie wel een andere contract? Hiervoor krijg je een boete / opzegvergoeding via de energiemaatschappij in Rijsbergen.

Nieuwbouw? Gas, elektriciteit en water aanvragen gaat via de website mijnaansluiting.nl. Zo af en toe is de aannemer verplicht dat te doen.

Stadsverwarming? Dan verstook je geen gas. Een contract voor stroom is genoeg wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten mei 2024

Wil jij graag bij Pure Energie, Greenchoice, Vattenfall, Essent, Eneco of Energiedirect.nl, Budget Energie, Powerpeers, Oxxio, ENGIE? Hieronder detecteer je actuele top pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast
 • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel
 • Budget Energie – Modelcontract stroom en gas

Gas en licht kosten berekenen

Ieder huishouden nuttigt gas en elektriciteit. De energiekosten fluctueren behoorlijk per woning. De maandelijkse energierekening schommelt tussen €120 tot €175. Direct de gas licht kosten berekenen? Dat doe je met behulp van onze gaslicht-vergelijker. Maak een schatting van jouw stroom- en gasverbruik, en je ziet direct wat jouw gas- en elektra kosten zijn. Meer weten over gas water licht kosten, dan kan je energieprijzen Rijsbergen vegelijken. Onderstaand achterhaal jij de modale gas-licht kosten voor populaire type huizen en grootte van bewoners. Hoe verhoudt mijn energierekening? Check jouw rekening van de energieleverancier, check de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Rijsbergen. Zijn jullie kosten hiermee vergelijkbaar? Hierna zie je het doorsnee- energieverbruik in de regio Zundert.


Soort woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €100,5 €120,5 €131 €140,5
Tussenwoning €107,75 €140 €154,5 €165
Hoekwoning €130,5 €150 €167,75 €178,5
2 onder 1 kap €147 €170,5 €184 €191,75
Bungalow €176,25 €199,75 €215,25 €222,5
Modaal €123 €144,75 €159,25 €170,5

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen is niets nieuws. Dikwijls ligt dit aan de netbeheerder (bijvoorbeeld Stedin). De oorzaak is vaak te vinden in geplande onderbrekingen. Door de bank genomen zijn elektriciteitsstoringen in enkele ogenblikken beëindigd. Op het moment dat er geen stroom is, kun je nog maar weinig kanten op. Is er op dit moment een storing bij de netbeheerder in Rijsbergen? Dit is niet afhankelijk van Allure Energie of Oxxio: alle huishoudens vallen hieronder.

Bespaartips voor gas en stroom
Is jouw energienota aan de hoge kant? De energiekosten omlaag bijstellen kan op verschillende manieren. Op deze pagina detecteer je tips & tricks voor een lagere energierekening.

 1. Verlaging van energiegebruik
  Snel resultaat zien? Je energieverbruik verminderen is het meest voor de hand liggend. Zoals “gebruik de afwasmachine i.p.v. handwas ” en “Goed op het energieverbruik letten wanneer je een nieuw elektrisch apparaat koopt.” Of neem een HR-ketel van AWB, Intergas, Remeha, Vaillant of Nefit.
 2. Energieleveranciers vergelijken en overstappen
  Af en toe overstappen van energie is interessant! Selecteer kortlopende energiecontracten met aantrekkelijke kortingen / bonus voor starters. Jij regelt dit eenvoudig door het toepassen van onze vergelijker.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Warm water maken zorgt voor een hoge gasrekening. Op dit moment kun jij gebruik maken van velerlei “groene” energiebronnen die goedkoop verwarmen. O.a. zonneboiler, warmtepomp, zonnepanelen, warmtenet, pelletkachel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra leverancier moet ik kiezen?

In Nederland kan jij kiezen uit veel aanbieders van stroom en gas. Welke energiemaatschappij moet ik kiezen? Dit wordt bepaald door jouw persoonlijke wensen. Geef je de voorkeur aan betrouwbare medewerkers, groen gas en groene stroom, of juist het goedkoopste energiecontract? Vind alles uit over energiepakket Huissen vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Er bestaat niet zoiets als kwalitatieve gas en stroom. Kijk jij alleen naar de prijs? Kies in dat geval eenvoudig de scherpste energieleverancier van gas en stroom. Hoe achterhaal ik die? Vul de gevraagde data in, en filter vervolgens op prijs. Je achterhaalt eenvoudig de goedkoopste aanbieder van gas en elektra (uit Noord-Brabant) voor jouw situatie.

Groene stroom en gas

Hecht jij waarde aan het feit dat stroom wordt opgewekt met schone, onuitputtelijke bronnen. Groen gas en groene stroom zijn het antwoord. Kies hiervoor de “duurzame energie” filter. Tevens kun je uitkijken naar pakketten voor elektra en gas met o.a. windenergie, zonne-energie, groene stroom uit EU, groene stroom uit NL.

Beste beoordeling

Een groeiend aantal mensen hopen op een professionele klantenservice. 24 uur per dag beschikbaar, een adequate klantenservice, en heldere communicatie wil iedereen. Hiervoor lees je het eindcijfer en recente comments van andere consumenten voor energiebedrijven Rijsbergen.

Overstappen

Elke energieleverancier wil graag extra afnemers. Overstappen van energie kan niet altijd omdat de contracttermijn nog niet verlopen is. Inspecteer om die reden de einddatum van je contract. Vervolgens kan je pas een nieuw energie-abonnement bestellen. Dit voorkomt dat je een boete krijgt.

Zakelijk energie vergelijken

Op zoek naar meer details omtrent zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie ben je hier aan het juiste adres. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Rijsbergen is nu via internet. Je vindt veel speciale zakelijke abonnementen. De kosten zijn uitgesplitst inclusief en exclusief BTW. Bedrijven mogen de BTW aftrekken. Dit is ook gebruikelijk wanneer men investeert in onder andere zonnepanelen. De elektra en gas tarieven voor grootverbruikers zijn een stuk voordeliger dan het tarief voor de normale consument. De korting kan sterk oplopen op het moment dat je meer dan standaard gas en elektriciteit inkoopt. Het grote voordeel t.b.v. ZZP’ers: een zakelijk contract voor de privé aansluiting aanvragen. Een stukje van het privégebruik mag jij aftrekken van je winst. Andere regio? Begin nu direct met gas en stroom in Blitterswijck afsluiten.

Groene stroom voor zakelijk gebruik
Steeds meer zakelijke gebruikers investeren in windparken en zonneweides. Besparen op energiekosten in Rijsbergen kan natuurlijk door te investeren in duurzame systemen zoals o.a. pelletkachels, biomassaketels, infraroodpanelen en warmtepompen. In de nabije maanden zal de zakelijke markt niet langer gebruik maken van gas. Dus: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook ondernemingen. Hierdoor draagt iedereen bij aan een beter milieu.

Energiepakketten Rijsbergen vergelijken Zonder moeite een stroom en gas contract aanvragen en afsluiten