Gas en licht vergelijken Rijnsaterwoude Snel energiebedrijven vergelijken en bespaar wel €170


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een andere benaming voor aardgas en stroom of elektriciteit. Het verbruik van gaslicht resulteert in de maandelijkse energienota. Dit kan een flinke kostenpost zijn. In de eerste plaats het gas heeft veel invloed op de energienota. Daarom is het verstandig om na te gaan welke energieleverancier het goedkoopste is. Vandaag nog gas en licht leveranciers in Rijnsaterwoude vergelijken? Vul postcode + huisnummer en ook energieverbruik in. Geholpen door onze tool kan je als consument à la minute de kosten van gas licht berekenen. Daarop vind jij eenvoudig de goedkoopste energieleverancier. Overstappen doe je in een paar minuten. Gas en elektra vergelijken kan nu iedereen doen!Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Rijnsaterwoude [Update mei 2024]

Het is een ontzettend bekend begrip: gas, water en licht. Het zijn dan ook – overduidelijk – de meest vitale voorzieningen in een huis. Gas, water en licht kan je niet afnemen op basis van 1 combinatie abonnement. Water wordt geregeld via een specifieke waterleverancier in de regio Kaag en Braassem (denk hierbij aan PWN). Gas en licht afsluiten in Rijnsaterwoude doe je wel bij één organisatie. D.m.v. de gaslicht-vergelijker zie je het pakket met de laagste prijs. Hoe dat werkt? Doorloop snel de tips van onze specialisten (of bekijk info over maandelijkse kosten Allure Energie).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Vul altijd eerst je postcode in (Zuid-Holland).
  2. Schat de benodigde hoeveelheid energie.
  3. Kies een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Kies het soort stroom (groen uit NL, zon, wind, co2 gecompenseerd, grijs).
  5. Bekijk de stroom en gastarieven voor mei 2024.
  6. Bereken de goedkoopste energie aanbieder.
  7. Regel de aanvraag online, wat het overstappen erg eenvoudig maakt.

Gas water licht aanvragen

Verhuizen? Dan neem je het energiecontract mee. Contracten zijn namelijk afgesloten op individu, en niet gebonden aan het adres. Willen jullie wel een andere contract? Houd dan rekening met een boete van je energiemaatschappij in Rijnsaterwoude.

Een nieuw huis aan het bouwen? Gas, stroom en water aanvragen gaat via Mijn Aansluiting. Zo nu en dan kan de aannemer dat voor je doen.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een contract voor elektriciteit is passend bij een warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten mei 2024

Kies jij voor NLE, Greenchoice, Essent, Vattenfall, Pure Energie of Powerpeers, Budget Energie, Oxxio, Energiedirect.nl, ENGIE? In de kolommen hierna vind je onze kwalitatieve energiecontracten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 1 jaar
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • EnergieFlex – 100% Sociaal Groen Gas en Groene Stroom 1 jaar vast
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 2 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Actie 1 jaar Vast

Gas en licht kosten berekenen

Iedereen gebruikt gas en elektriciteit. De kosten voor energie wisselen enorm per woning. De maandelijkse energielasten bedraagt tussen de €90 tot €250. Probleemloos jouw gas licht kosten berekenen? Dat is mogelijk via onze gaslicht-vergelijker. Begroot jouw stroom- en gasverbruik, en bekijk de kosten van gas en elektra. Meer weten over gas water licht kosten, start dan met energieprijzen Rijnsaterwoude vegelijken. Onderstaand achterhaal je geschatte energiekosten voor diverse soorten huizen en huishoudens. Hoe verhoudt mijn energierekening? Bekijk jouw energienota, check de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk deze met de actuele gemiddelde gas licht tarieven in Rijnsaterwoude. Betaal ik veel voor gas en elektra? In het schema hieronder vind je het gemiddelde energieverbruik in de regio Kaag en Braassem.


Type huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €100,75 €121,75 €133 €142,5
Tussenwoning €108,25 €138,25 €155 €162,5
Hoekwoning €130,5 €149,5 €167 €178,5
2 onder 1 kap €147,5 €170 €182,25 €192,5
Bungalow €176,25 €199,75 €213,75 €221,75
Standaard €121,75 €146,75 €158,75 €170,75

Stroomstoring
Je hebt vast wel eens te maken gehad met elektriciteitsproblemen. In de regel komt dit door de netbeheerder (als. Enduris). De oorzaak kan zijn inspectie of onderhoud. Normaal is een stroomprobleem heel erg snel weggewerkt. Op het moment dat er geen stroom is, kun je nog maar weinig kanten op. Is er op dit moment een storing bij de netbeheerder in Rijnsaterwoude? Dit is nooit exclusief te wijten aan Essent of UnitedConsumers: alle contractanten kunnen problemen ondervinden.

Bezuinigen op gas en stroom
Is jouw energierekening hoog? De energielasten omlaag bijstellen kan op verschillende manieren. Hieronder detecteer je suggesties voor een lagere energierekening.

 1. Verlaging van energiegebruik
  Vandaag nog aan de slag? Je energieverbruik verminderen is het meest voor de hand liggend. Bijvoorbeeld “nemen van ledverlichting ” en “Was op een lagere temperatuur.” Of neem een HR-ketel van AWB, Intergas, Nefit, Remeha of Atag.
 2. Pakketten vergelijken en overstappen
  Jaarlijks overstappen van energie loont! Selecteer kortlopende energiecontracten met hoge bonus voor nieuwe klanten. Je regelt dat moeiteloos aan de hand van onze adviestool.
 3. Stap over op een duurzame energiebron (gratis)
  Water opwarmen zorgt voor een hoge gasrekening. Op dit moment is er keuzen uit verschillende verantwoorde systemen die goedkoop verwarmen. Bijv. biomassaketel, zonnepanelen, warmtepomp, warmtenet, pelletkachel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke leverancier van gas en elektra past bij mij?

Tegenwoordig zijn er een hoop verschillende bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welke stroom maatschappij is het beste? Hiervoor moet je kijken naar wat jullie precies zoeken. Vind je zaken belangrijk als goede hulp en ondersteuning, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of juist het goedkoopste energiecontract? Ook interessant: energiepakket Houwerzijl vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Kijk jij alleen naar de prijs? Selecteer dan eenvoudig de gunstigste aanbieder van gas en stroom. Hoe vind ik de laagste prijs? Voer jouw gegevens in, en kies voor “laagste prijs eerst”. Jij ontdekt eenvoudig de goedkoopste leverancier (werkzaam in Zuid-Holland) die past bij jullie energieconsumptie.

Groene stroom en milieuvriendelijk gas

Is het voor jou prioriteit dat energie “schoon” wordt opgewekt met bijv. zon en wind? Zoek dan een pakket met groene stroom en groen gas. Neem dan zeker als bron “duurzame energie”. Of zoek specifiek naar gas + stroom pakketten op basis van bronnen als CO2 gecompenseerd gas, zonne-energie, groene stroom uit NL, windenergie.

Uitstekende recensies

Steeds meer consumenten kiezen voor goede klantenservice. 24/7 bereikbaarheid, een snelle service, en duidelijke voorwaarden is wenselijk. Hiervoor kan je kijken naar de gemiddelde cijfers en nieuwe beoordelingen van huidige contractanten voor energiebedrijven Rijnsaterwoude.

Overstappen

Elke energieleverancier wil nieuwe gebruikers. Overstappen naar een nieuw contract kan soms lastig worden doordat je met een contract te maken hebt. Bekijk daarom jouw huidige energiecontract. Vervolgens kan je pas het energie-oversluiten regelen. Dit voorkomt dat je een boete krijgt.

Zakelijk energie vergelijken

Wil je extra advies inzake zakelijk gas-licht? Ook voor zakelijke energie ben je hier aan het juiste adres. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Rijnsaterwoude kan probleemloos via internet. Je vindt veel pakketten voor de zakelijke markt. De energietarieven worden omschreven inclusief en exclusief BTW. ZZP’ers mogen de 21% BTW weer terugvragen. Dit is ook gebruikelijk als men een aankoop doet van bijv. zonnepanelen. De energiekosten van zakelijke klanten zijn regelmatig scherper dan het tarief voor de normale consument. Kortingen kunnen sterk oplopen wanneer je veel gas en elektriciteit consumeert. Een pluspunt aangaande ZZP’ers: zakelijk een privé aansluiting bestellen. Het onderdeel van eigen privégebruik mag je aftrekken van je winst. Start nu ook met gas en stroom in Bleskensgraaf afsluiten.

Het voordeel van duurzame energie voor zakelijk gebruik
Een groeiend aantal bedrijven zijn geïnteresseerd in windenergie en zonneparken. Besparen op energiekosten in Rijnsaterwoude? Dat kan door geld te steken in “groene” systemen zoals bijv. zonneboilers, pelletkachels, biomassaketels en warmtepompen. In de nabije maanden zal ook de industrie het gasverbruik moeten terugdringen. Samengevat: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook bedrijfsgebouwen. Zodoende draagt iedereen bij aan het verminderen van CO-2 uitstoot.

Energiepakketten Rijnsaterwoude vergelijken Vandaag nog een gas & elektra abonnement aanvragen + afsluiten