Gas en licht vergelijken Rijen Nu energiebedrijven vergelijken en bespaar tot €170


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een andere benaming voor aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht gebruik restulteert in de maandelijkse energienota. Dit kan aardig in de papieren lopen. Overwegend het verstookte gas drukt zwaar op de energienota. Hierom is het beslist niet onverstandig om te bekijken welke energieaanbieder voor jou het voordeligst is. Probleemloos gas en licht leveranciers in Rijen vergelijken? Geef je woongegevens + geschatte verbruik in. Aan de hand van de energievergelijker kan jij probleemloos de kosten van gas licht berekenen. Daarna bekijk jij onmiddellijk de goedkoopste energieleverancier. Overstappen is een fluitje van een cent. Gas en elektra vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Rijen [Update mei 2024]

Vaak noemen we het in één zin: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – zonder twijfel – de meest vitale voorzieningen voor jouw woning. Gas, water en licht bestel je niet in één compleet abonnement. Water krijg je van een specifieke waterleverancier in de regio Gilze en Rijen (bijv. Waterbedrijf Groningen). Gas en licht afsluiten in Rijen is gewoon mogelijk bij één leverancier. Middels deze website tref je de voordeligste. Hoe doe ik dit? Gebruik de bijgaande 7 stappen (of zoek informatie over groene stroom Cogas).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Geef je adresgegevens in (Noord-Brabant).
  2. Geef een schatting van gas + stroom gebruik.
  3. Geef je wensen door m.b.t. het gewenste aantal jaren (looptijd).
  4. Kies het soort stroom (wind, grijs, groen uit EU, groen, groen uit NL).
  5. Check en vergelijk alle stroom en gastarieven voor mei 2024.
  6. Calculeer de goedkoopste energiemaatschappij.
  7. Bestel het pakket online, en je kunt snel overstappen naar je nieuwe aanbieder.

Gas water licht aanvragen

Ga je verhuizen? Dan neem je het energiecontract mee. Deze is gebonden aan de persoon, en niet gebonden aan het adres. Willen jullie wel een andere contract? Hiervoor krijg je een boete / opzegvergoeding via de energiemaatschappij in Rijen.

Bouw je een nieuw huis? Gas, water en elektra aanvragen gaat via Mijn Aansluiting. Soms is dat de taak van de aannemer.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een contract voor elektriciteit is afdoende bij zo’n warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten mei 2024

Kiezen jullie voor Essent, Vattenfall, Eneco, Greenchoice, NLE of Powerpeers, Energiedirect.nl, Oxxio, Budget Energie, ENGIE? In de kolommen hierna vind je een aantal scherpe gas licht pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actieprijs
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 2 jaar
 • ENGIE – Groene stroom en gas 3 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke consument gebruikt gas en elektriciteit. De energiekosten verschillen wel per woning. De maandelijkse tarieven / nota ligt tussen de €75 – €155. Direct jullie gas licht kosten berekenen? Dat doe je door gebruik te maken van onze handige energievergelijker. Vul de totale energieverbruik in, en je ziet direct wat jouw gas- en elektra kosten zijn. Weetgraag naar gas water licht kosten, ga dan energieprijzen Rijen vegelijken. In onderstaand schema ontdek je mogelijke kosten voor verschillende type huizen en huishoudens. Betaal ik nu relatief veel? Neem jouw rekening van de energieleverancier, analyseer de stroomtarieven en gastarieven, en zet deze af tegen de gemiddelde gas licht tarieven in Rijen. Betaal jij op dit moment te veel? In het schema hieronder vind jij het geschatte energieverbruik in de regio Gilze en Rijen.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €100,25 €120,25 €132 €141
Tussenwoning €107 €140 €152,25 €163,75
Hoekwoning €129,75 €150,25 €169,5 €178,5
2 onder 1 kap €147,5 €167,75 €182 €194,5
Bungalow €177,75 €198 €214,25 €222,75
Modaal €121,75 €147,25 €161,25 €170,75

Stroomstoring
Je hebt vast wel eens te maken gehad met elektriciteitsproblemen. Normaal is de “schuldige” de netbeheerder (bijvoorbeeld Coteq Netbeheer). De oorzaak kan zijn netuitbreidingen. Gewoonlijk is een elektriciteitsprobleem heel erg snel gefixt. Als je geen stroom hebt schieten mensen gauw in de stress. Lees je over een storing bij de netbeheerder in Rijen? Of je nu klant bent bij Energieflex en NLE: alle huishoudens vallen hieronder.

Bespaartips voor gas en stroom
Is jouw energienota aan de hoge kant? De energielasten minimaliseren kan op verschillende manieren. Hieronder tref jij 3 adviezen om meteen te besparen op energie.

 1. Minder energie gebruiken
  Snel resultaat zien? Je energieverbruik verminderen is inherent aan een lagere nota. Opties zijn “gebruik uitsluiten A+ apparaten ” en “Zet het klokje op elektrische apparaten uit.” Of installeer een HR-ketel van AWB, Intergas, Nefit, Vaillant of Atag.
 2. Energieleveranciers vergelijken en overstappen
  Aan het eind van je contract overstappen van energie moet je niet vergeten! Neem een 1 jarig contract met hoge bonus voor nieuwe klanten. Je zoekt dit eenvoudig met onze adviestool.
 3. Stap over op een duurzame energiebron (gratis)
  Warm water en een warm huis verstookt een hoop duur gas. Vandaag de dag is er keuzen uit allerlei groene systemen die veel minder stroom gebruiken. Bijvoorbeeld zonnepanelen, warmtepomp, zonneboiler, pelletkachel, infraroodpanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke leverancier van gas en elektra kiezen?

In Holland vind je veel bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welke leverancier past bij mij? Dit wordt bepaald door je wensen en behoeften. Wil jij graag betrouwbare medewerkers, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of wil jij beslist de goedkoopste aanbieder? Bekijk ook de mogelijkheden voor: energiepakket Houten vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Er bestaat niet zoiets als kwalitatieve gas en stroom. Wil jij vooral een goedkoop contract? Selecteer in dat geval moeiteloos de scherpste leverancier van stroom en gas. Hoe doe ik dat? Vul de vergelijker volledig in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Je ontdekt simpelweg de goedkoopste aanbieder van gas en stroom (die werken in Noord-Brabant) passen bij je energiegebruik.

Groene stroom en milieuvriendelijk gas

Hecht jij waarde aan het feit dat energie op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom zijn het antwoord. Neem dan natuurlijk de “duurzame energie” bron. Of willen jullie energiepakketten op basis van bijvoorbeeld CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit EU, groene stroom uit NL, zonne-energie.

Uitstekende beoordeling

Opvallend veel consumenten eisen een uitstekende klantenservice. 24/7 bereikbaarheid, vakbekwame experts, en transparantie wil iedereen. Hiervoor neem je als uitganspunt de totale beoordeling en actuele meningen van klanten voor energiebedrijven Rijen.

Overstappen

Elke leverancier van energie wil nieuwe gebruikers. Overstappen naar een andere energiemaatschappij kan soms lastig worden omdat de contracttermijn nog niet verlopen is. Check dus de einddatum van je contract. Start pas hierna met het energiecontract oversluiten. Zo voorkom je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Behoefte aan additieve info ten aanzien van zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie ben je hier aan het juiste adres. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Rijen kan nu online. Men kan kiezen uit abonnementen voor de zakelijke markt. De energiekosten worden weergegeven in bruto en netto prijzen. Bedrijven mogen de betaalde BTW terugvorderen. Ook particulieren kunnen dat wanneer men investeert in bijv. zonnepanelen. De elektra en gas tarieven voor bedrijven zijn regelmatig betaalbaarder vergeleken met de reguliere prijzen. De bonus kan groter worden in het geval je een hele hoop gas en elektriciteit verbruikt. Het grote voordeel aangaande ZZP’ers: zakelijk een privé aansluiting bestellen. Een deel van je privégebruik mag men opvoeren als bedrijfskosten. Andere regio? Begin nu direct met gas en stroom in Bleiswijk afsluiten.

Het voordeel van duurzame energie voor zakelijk gebruik
Opvallend veel ondernemers zien heil in zonnecellen en windturbines. Besparen op energiekosten in Rijen kan natuurlijk door een belang te nemen in groene systemen zoals bijvoorbeeld biomassaketels, infraroodpanelen, zonneboilers en warmtepompen. Binnen afzienbare tijd zullen ook fabrieken het gasverbruik moeten terugdringen. Dus: privé gasvrij wonen maar ook op zakelijke locaties. Op deze manier draag jij met jouw business bij aan een ‘groener’ Holland.

Energiepakketten Rijen vergelijken Moeiteloos een stroom en gas contract afsluiten + aanvragen