Gas en licht vergelijken Rheden Direct energieleveranciers vergelijken en bespaar tot €330


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht kom je ook wel tegen als aardgas en elektriciteit of stroom. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de maandelijkse energierekening. En dat is elke maand weer een tegenvaller. Bovenal het gas dat jij gebruikt beïnvloedt de energienota. Daarom is het geen gek idee om na te gaan welke energiemaatschappij het voordeligste energiepakket levert. Snel gas en licht leveranciers in Rheden vergelijken? Geef je huisnummer, postcode + verwachte gas-licht verbruik in. D.m.v. gaslichtafsluiten.nl kan je als consument snel de kosten van gas licht berekenen. Vervolgens vind jij moeiteloos de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen is niet ingewikkeld. Gas en elektra vergelijken is nu voor iedereen mogelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Rheden [Update juni 2024]

Ze worden nog vaak in een adem genoemd: gas, water en licht. Het betreft hier – met afstand – de belangrijkste voorzieningen voor jouw woning. Gas, water en licht zijn niet verkrijgbaar via 1 combinatie abonnement. Het water sluit je af via het drinkwaterbedrijf in de regio Rheden (denk hierbij aan Duneo). Gas en licht afsluiten in Rheden kan gemakkelijk bij één bedrijf. Via de energievergelijker bekijk jij het pakket met de laagste prijs. Hoe kan ik hiermee aan de slag? Gebruik de stappen hieronder (of check groene stroom Pure Energie).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Voer je persoonsgegevens in (Gelderland).
  2. Maak een schatting van gas + stroom gebruik.
  3. Filter op de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Kies het soort stroom (co2 gecompenseerd, groen uit EU, groen, zon, grijs).
  5. Vergelijk de gas en stroom tarieven voor juni 2024.
  6. Bepaal de voordeligste energie aanbieder.
  7. Bestel het pakket online, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Binnenkort verhuizen? Je kan er dan voor kiezen een adreswijziging te doen. Deze is gelinkt aan jou, en niet op de woning. Liever wel wisselen van pakket? Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in Rheden.

Bouw je een nieuw huis? Gas, elektra en water regel je via Mijnaansluiting.nl. Soms doet de aannemer dit voor jou.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een stroompakket kan volstaan wanneer je kiest voor het warmtenet.

Meest gekozen gas en stroom energiepakketten juni 2024

Kiezen jullie voor Greenchoice, NLE, Eneco, Essent, Pure Energie of Budget Energie, Oxxio, Energiedirect.nl, Powerpeers, Qurrent? Hierna achterhaal jij onze vaak gekozen energie-abonnementen.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar Actie
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 1 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie

Gas en licht kosten berekenen

Iedereen maakt gebruik van gas en elektriciteit. Deze kosten wisselen behoorlijk per woning. De maandelijkse energierekening bedraagt tussen de €120 – €225. Eenvoudig jouw gas licht kosten berekenen? Dat doe je met behulp van onze handige energievergelijker. Voer jouw geschatte verbruik in, en bekijk de kosten van gas en elektra. Benieuwd naar gas water licht kosten, dan kun jij energieprijzen Rheden vegelijken. Onderstaand achterhaal jij de modale gas-licht kosten voor diverse klasse woningen en aantal inwoners. Is dit in in lijn met mijn uitgaven? Check jouw rekening van de energiemaatschappij, zoek de stroomtarieven en gastarieven, en zet deze af tegen de gemiddelde gas licht tarieven in Rheden. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? Via de volgende tabel zie je een inschatting van het energieverbruik in de regio Rheden.


Type woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €98,25 €121,5 €132,75 €143,25
Tussenwoning €106,25 €138,5 €155,25 €164,25
Hoekwoning €129,25 €151,75 €168,75 €177
2 onder 1 kap €147,25 €168,25 €183,5 €193,75
Landhuis €176,75 €197,5 €213,25 €222,75
Doorsnee €123 €147,5 €161 €168,75

Stroomstoring
Je hebt vast wel eens te maken gehad met elektriciteitsproblemen. Normaliter heeft dit te maken met de netbeheerder (denk aan Westland Infra). De oorzaak kan zijn netuitbreidingen. Vaak is zo’n storing binnen enkele uren weggewerkt. In het geval je geen stroom kunt gebruiken kan dat zorgen voor veel problemen. Een storing bij de netbeheerder in Rheden? Dit is niet afhankelijk van DELTA en Vrijopnaam: alle woningbezitters kunnen worden getroffen.

Zo bespaar je op gas en stroom
Schrik jij van je energierekening? De maandelijkse energielasten reduceren is te doen op diverse manieren. Hieronder bekijk je 3 tips om meteen te besparen op energie.

 1. Energiegebruik reduceren
  Nu starten? Minder elektriciteit verbruiken is het meest voor de hand liggend. O.a. “gebruik de afwasmachine i.p.v. handwas ” en “Korter douchen.” Of koop een HR-ketel van Nefit, AWB, Atag, Intergas of Remeha.
 2. Pakketten vergelijken en overstappen
  Om de 12 maanden overstappen van energie is voor iedereen aan te raden! Kies voor een (kort) 1 jarig abonnement met hoge bonus voor nieuwe klanten. Jij regelt dit à la minute via onze vergelijkingen.
 3. Stap over op een duurzame energiebron (gratis)
  Je huis verwarmen is niet goedkoop. Vandaag de dag zijn er allerlei verantwoorde producten die op lage kosten draaien. Onder andere warmtepomp, biomassaketel, warmtenet, zonnepanelen, pelletkachel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke aanbieder van gas en elektra moet ik kiezen?

In Holland zien we steeds meer maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welke maatschappij is het beste? Dat ligt aan waar jij waarde aan hecht. Vind je zaken belangrijk als vriendelijke klantenservice, groen gas en groene stroom, of is een lage prijs het enige dat telt? Misschien vind je dit ook relevant: energiepakket Hoogkarspel vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Wil jij niet teveel betalen voor je energie? Selecteer dan simpelweg de betaalbaarste maatschappij van stroom en gas. Hoe achterhaal ik die? Vul de vergelijker volledig in, en kies voor “laagste prijs eerst”. Je vindt ogenblikkelijk de goedkoopste maatschappij (die levert in Gelderland) voor jouw situatie.

Groene stroom en gas

Hecht jij waarde aan het feit dat energie met duurzame energiebronnen wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Selecteer hiervoor de “duurzame energie” filter. Of wil jij energiepakketten met onder andere groene stroom uit NL, groene stroom uit EU, zonne-energie, windenergie.

Beste klantervaring

Sommige huishoudens hopen op een professionele klantenservice. 24 uur per dag beschikbaar, een snelle service, en betrouwbare informatie is onmisbaar. Om hier achter te komen neem je als uitganspunt de totale beoordeling en recente comments van klanten voor energiebedrijven Rheden.

Overstappen

Elke energieleverancier wil graag extra afnemers. Overstappen naar een nieuw contract is niet altijd mogelijk omdat je aan een contract vastzit. Controleer eerst de einddatum van je contract. Pas in de volgende stap ga je het energiecontract oversluiten. Dit voorkomt dat je een boete krijgt.

Zakelijk energie vergelijken

Behoefte aan meer informatie betreft zakelijk gas-licht? Ook voor zakelijke energie vind je hier een hoop info. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Rheden is eenvoudig in een online omgeving. Je vindt veel unieke zakelijke abonnementen. De energietarieven worden omschreven met en zonder BTW. ZZP’ers mogen de betaalde BTW terugvorderen. Doorgaans kan dat ook bij het aankopen van bijvoorbeeld zonnepanelen. De elektra en gas tarieven voor zakelijke klanten zijn aanzienlijk goedkoperdan wat normale huishoudens betalen. De bonus kan hoger worden in het geval je een boel gas en elektriciteit gebruikt. Een leuke bijkomstigheid betreffende ZZP’ers: zakelijk een privé aansluiting afsluiten. Een deel van eigen privégebruik kun men dan aftrekken als kosten voor het bedrijf. Op gaslichtafsluiten.nl bekijk je ook gas en stroom in Biervliet afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
Opvallend veel zakelijke klanten zien heil in windenergie en zonneparken. Besparen op energiekosten in Rheden? Doe dit door te investeren in duurzame installaties zoals o.a. zonneboilers, infraroodpanelen, pelletkachels en warmtepompen. In de nabije maanden zal de zakelijke markt niet langer gebruik maken van gas. Conclusie: privé gasvrij wonen maar ook ondernemingen. Zo draagt iedereen bij aan een schoner milieu.

Energiepakketten Rheden vergelijken Direct een stroom en gas contract aanvragen en afsluiten