Gas en licht vergelijken Raerd Direct energiebedrijven vergelijken en bespaar tot €190


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een andere benaming voor aardgas en stroom / elektriciteit. Het verbruik van gaslicht resulteert in de maandelijkse energienota. En energie is zeker niet goedkoop. In het bijzonder het gas dat jij gebruikt heeft veel invloed op de energiekosten. Vandaar is het verstandig om na te gaan welke energieaanbieder het goedkoopste is. Direct gas en licht leveranciers in Raerd vergelijken? Geef je huisnummer, postcode en verbruiksgegevens in. Door gebruik te maken van gaslichtafsluiten.nl kan jij binnen no-time de kosten van gas licht berekenen. Daarna zie je vlug de goedkoopste energieleverancier. Overstappen doe je in een paar minuten. Gas en elektra vergelijken kan nu iedereen doen!Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Raerd [Update december 2023]

Je hoort het dikwijls om je heen: gas, water en licht. Het zijn dan ook – verreweg – de basis aansluitingen voor jouw huis. Gas, water en licht zijn alleen niet aan te vragen via een alles-in-één pakket. Water krijg je van de betreffende leverancier in de regio Súdwest-Fryslân (dit zijn organisaties als Waternet). Gas en licht afsluiten in Raerd doe je wel bij één partij. Via deze website bekijk jij het pakket met de laagste prijs. Maar hoe gaat dat in z’n werk? Ga aan de slag met het advies van onze experts (of lees verder over groene stroom Allure Energie).

Gas en licht afsluiten voor lage prijzen?

  1. Selecteer eerst je locatie (Friesland).
  2. Bereken je energieconsumptie.
  3. Filter op het gewenste aantal jaren (looptijd).
  4. Bekijk welke energiebron je wilt (wind, groen uit EU, zon, grijs, co2 gecompenseerd).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor december 2023.
  6. Selecteer de voordeligste energie aanbieder.
  7. Via internet kun je alle afsluiten, en geniet op korte termijn van de nieuwe voorwaarden.

Gas water licht aanvragen

Ga je verhuizen? Jouw contract wordt dan niet ontbonden. Deze is gebonden aan de persoon, en niet op jouw huis. Overstappen is altijd mogelijk. Hiervoor krijg je een boete / opzegvergoeding via de energiemaatschappij in Raerd.

Betreft het nieuwbouw? Gas, water en elektra regel je via Mijnaansluiting.nl. Mogelijk doet de aannemer dit voor jou.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een abonnement voor stroom voldoet bij zo’n warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten december 2023

Kiezen jullie voor Pure Energie, Vattenfall, Greenchoice, NLE, Eneco of Budget Energie, ENGIE, Qurrent, Powerpeers, Energiedirect.nl? Onderstaand zie je actuele vaak gekozen gas en stroom pakketten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Eneco – EcoStroom + AardGas 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • EnergieFlex – Modelcontract Groene Stroom en Gas
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 1 jaar
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 3 Jaar Vast

Gas en licht kosten berekenen

Elk huishouden verbruikt gas en elektriciteit. De maandelijkse kosten schommelen nogal per gezinssamenstelling. Het doorsnee maandelijkse voorschot ligt ergens tussen de €120 tot €230. Probleemloos jouw gas licht kosten berekenen? Doe dit met de tariefvergelijker. Vul de totale energieverbruik in, en check de kosten voor elektra en gas. Meer weten over gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen Raerd vegelijken. In de tabel tref jij aannemelijke prijzen voor veel voorkomende soorten woningen en type gezinnen. Klopt dit met mijn lasten? Download jouw rekening van de energiemaatschappij, bekijk de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk dit met de huidige gemiddelde gas licht tarieven in Raerd. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? Hieronder achterhaal jij het gemiddelde energieverbruik in de regio Súdwest-Fryslân.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €99 €122,5 €130,25 €140,75
Tussenwoning €109,5 €140 €154,75 €164,25
Hoekwoning €131,25 €152,25 €166,25 €179,5
2 onder 1 kap €147 €169,25 €183,25 €194
Vrijstaand €178 €197,25 €212,25 €222,75
Modaal €124,5 €146,5 €159,25 €170,25

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen zijn van alle tijden. Normaal is de “schuldige” de netbeheerder (als. Enexis). De oorzaak kan zijn inspectie of onderhoud. Gewoonlijk is zo’n storing binnen een paar minuten weggewerkt. Als de stroom uitvalt is de impact direct groot. Heerst er een storing bij jouw netbeheerder in Raerd? Of je nu stroom afneemt bij Budget Energie en Qwint: alle woningbezitters kunnen worden getroffen.

Besparen op gas en stroom
Is jouw energienota aan de hoge kant? De maandelijkse energierekening verminderen kan door bewust een aantal keuzes te maken. Hieronder tref je aanwijzingen om vandaag nog te besparen.

 1. Minder energie gebruiken
  Direct besparen? Minder elektriciteit verbruiken is het meest voor de hand liggend. Zoals “de verwarming omlaag doen ” en “Niet een te grote vriezer kopen.” Of installeer een HR-ketel van Nefit, Vaillant, Atag, Remeha of AWB.
 2. Aanbieders vergelijken en overstappen
  Structureel overstappen van energie kan snel uit! Kies voor een kort abonnement (1 jaar) met een hoge welkomstkorting. Dat vind jij vandaag nog middels onze vergelijker.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Water opwarmen zorgt voor een hoge gasrekening. Tegenwoordig kan je profiteren van diverse verantwoorde energiebronnen die op lage kosten draaien. Onder andere warmtenet, biomassaketel, pelletkachel, zonneboiler, warmtepomp.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder is voor mij geschikt?

Op dit moment zien we steeds meer bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welke stroomaanbieder moet ik kiezen? Dit wordt bepaald door je wensen en behoeften. Zoeken jullie een goede klantenservice, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of wil jij het goedkoopste pakket? Misschien vind je dit ook relevant: energiepakket Holten vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Wil jij niet teveel betalen voor je energie? Selecteer dan gemakkelijk de gunstigste energie-aanbieder van stroom en gas. Hoe achterhaal ik die? Voer jouw gegevens in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Je bekijkt eenvoudig de goedkoopste leverancier (die werken in Friesland) die past bij jullie energieconsumptie.

Groene stroom en gas

Kijk jij vooral of energie op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt? Kies dan voor groen gas en groene stroom. Sorteer dan uiteraard de optie “duurzame energie”. Tevens kun je uitkijken naar pakketten van gas en stroom op basis van 0CO2 gecompenseerd gas, zonne-energie, groene stroom uit NL, groene stroom uit EU.

Hoogste ratings

Enkele Nederlanders willen de beste klantenservice. 24/7 bereikbaarheid, vakbekwame experts, en transparantie is noodzakelijk. Om daarvan een goed beeld te krijgen check je het klantcijfer en betrouwbare comments van klanten voor energiebedrijven Raerd.

Overstappen

Elke energieleverancier wil nieuwe gebruikers. Overstappen naar een andere energiemaatschappij kan niet altijd doordat je met een contract te maken hebt. Bekijk altijd jouw huidige energiecontract. Vervolgens kan je pas het energie-oversluiten regelen. Vroegtijdig overstappen kan worden bestraft met een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Op zoek naar aanvullende details ten aanzien van zakelijk gas-licht? Ook voor zakelijke energie kan je alles op internet vinden. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Raerd kan nu online. Je vindt veel unieke zakelijke abonnementen. De tarieven worden omschreven in bruto en netto prijzen. Een ondernemer mag de BTW zakelijk aftrekken. Vaak kunnen consumenten dat ook wanneer men investeert in onder andere zonnepanelen. De elektriciteitstarieven voor bedrijven zijn soms lager vergeleken met de reguliere prijzen. De bonus kan flink oplopen zodra je bovengemiddeld veel gas en elektriciteit gebruikt. Een pluspunt bij ZZP’ers: zakelijk een privé aansluiting bestellen. Een gedeelte van je privégebruik kan men opgeven als bedrijfskosten. Op gaslichtafsluiten.nl bekijk je ook gas en stroom in Bergeijk afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
Het is een goede ontwikkeling: bedrijven hebben interesse in zonne-energie en windenergie. Besparen op energiekosten in Raerd gebeurt ook door geld te steken in verantwoorde installaties zoals infraroodpanelen, biomassaketels, zonneboilers en warmtepompen. Binnen afzienbare tijd zullen ook fabrieken het gasverbruik moeten terugdringen. Conclusie: privé gasvrij wonen maar ook op kantoor. Zodoende kan de zakelijke wereld iets doen aan een beter milieu.

Energiepakketten Raerd vergelijken Simpel een licht en gas contract aanvragen + afsluiten