Gas en licht vergelijken Poortugaal Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar wel €105


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is hetzelfde als aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht vormt samen de maandelijkse energierekening. En energie is zeker niet goedkoop. In de eerste plaats het gas dat jij gebruikt zie je terug in jouw energierekening. Hierom is het verstandig om te controleren welke energiemaatschappij voor jou voordelig is. Ogenblikkelijk gas en licht leveranciers in Poortugaal vergelijken? Geef je woongegevens en verbruik in. Geholpen door gaslichtafsluiten.nl kan je probleemloos de kosten van gas licht berekenen. In de tweede stap bekijk jij eenvoudig de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen doe je in een paar minuten. Gas en elektra vergelijken is transparant en ontzettend simpel.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Poortugaal [Update mei 2024]

Ze worden nog vaak in een adem genoemd: gas, water en licht. Het betreft hier – zonder twijfel – de meest onmisbare voorzieningen voor jouw huis. Gas, water en licht zijn niet verkrijgbaar via 1 combinatie abonnement. Het water sluit je af via het drinkwaterbedrijf in de regio Albrandswaard (dit zijn organisaties als Waterleidingmaatschappij Drenthe). Gas en licht afsluiten in Poortugaal kan gemakkelijk bij één organisatie. D.m.v. de energievergelijker tref je het pakket met de laagste prijs. Maar hoe gaat dat in z’n werk? Begin nu met het advies van onze experts (of lees verder over energie-aanbieder NLE).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Voer je persoonsgegevens in (Zuid-Holland).
  2. Geef een schatting van de benodigde hoeveelheid energie.
  3. Selecteer de looptijd van je nieuwe contract.
  4. Bepaal de energie afkomst (groen uit NL, co2 gecompenseerd, groen, wind, zon).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor mei 2024.
  6. Klik op het goedkoopste energiebedrijf.
  7. Bestel het pakket online, en geniet op korte termijn van de nieuwe voorwaarden.

Gas water licht aanvragen

Van plan te verhuizen? Het is niet dat je contract dan wordt opgezegd. Contracten zijn namelijk afgesloten op individu, en niet gebonden aan het adres. Overstappen is altijd mogelijk. Hiervoor krijg je een boete / opzegvergoeding via de energiemaatschappij in Poortugaal.

Betreft het nieuwbouw? Gas, water en elektra kan je aanvragen bij de website mijnaansluiting.nl. Zo nu en dan doet de aannemer dit voor jou.

Stadsverwarming? Een gas aanbieder is dan overbodig. Een elektriciteitspakket is afdoende bij zo’n warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten mei 2024

Kies jij voor Pure Energie, Greenchoice, Vattenfall, Essent, Eneco of Powerpeers, Budget Energie, Oxxio, ENGIE, Energiedirect.nl? In de kolommen hierna tref jij actuele meest gekozen energiecontracten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 1 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • EnergieFlex – 100% Sociaal Groen Gas en Groene Stroom 3 jaar vast
 • Powerpeers – Modelcontract Groene Stroom en CO2-gecompenseerd Gas
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 3 Jaar Vast

Gas en licht kosten berekenen

Ieder huishouden verbruikt gas en elektriciteit. De kosten fluctueren behoorlijk per woning. De maandelijkse energielasten varieert tussen €110 en €250. Onmiddellijk de gas licht kosten berekenen? Ook jij kan dit doen via onze handige energievergelijker. Voer jouw geschatte verbruik in, en check de kosten voor elektra en gas. Weetgraag naar gas water licht kosten, start dan met energieprijzen Poortugaal vegelijken. Hieronder tref jij de gemiddelde tarieven voor populaire soorten woningen en aantal inwoners. Is dit in in lijn met mijn uitgaven? Download jouw energienota, bekijk de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Poortugaal. Betaal jij op dit moment te veel? Hierna vind jij het geschatte energieverbruik in de regio Albrandswaard.


Soort woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €100 €121 €131,25 €142,5
Tussenwoning €107,5 €138,75 €154,5 €163,5
Hoekwoning €130,25 €150 €169,5 €177
2 onder 1 kap €146,25 €169,25 €183,75 €192,5
Landhuis €178,25 €199,25 €212,25 €221,25
Standaard €124 €144,75 €159,25 €171

Stroomstoring
Je hebt vast wel eens te maken gehad met elektriciteitsproblemen. In de regel komt dit door de netbeheerder (als. Stedin). Dit is vaak toe te wijzen aan onderhoudswerkzaamheden. Normaliter zijn elektriciteitsstoringen binnen enkele uren verholpen. Wanneer je zonder stroom zit is de impact direct groot. Lees je over een storing bij de netbeheerder in Poortugaal? Het maakt niet uit of je zit bij Engie en Vattenfall: alle contractanten kunnen problemen ondervinden.

Zo bespaar je op gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De energielasten reduceren kan door bewust een aantal keuzes te maken. Hierna achterhaal jij tips & tricks voor een lagere energierekening.

 1. Verlaging van energiegebruik
  Vandaag nog aan de slag? Je energieverbruik verminderen is het eerste wat je kunt doen. Onder andere “gebruik alleen A++ producten ” en “De gevels isoleren.” Of bestel de HR-ketel van Nefit, Atag, Vaillant, Remeha of AWB.
 2. Pakketten vergelijken en overstappen
  Structureel overstappen van energie is erg raadzaam! Kies voor een (kort) 1 jarig abonnement met aantrekkelijke kortingen / bonus voor starters. Dat vind jij onmiddellijk middels ons zoekscript.
 3. Gebruik alternatieve (gratis) energiebronnen
  Je huis verwarmen kost veel (duur) gas. Heden ten dage kan je profiteren van verschillende milieuvriendelijke energiebronnen waarbij je goedkoop uit bent. Bijvoorbeeld zonneboiler, warmtenet, infraroodpanelen, zonnepanelen, warmtepomp.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke leverancier van gas en elektra kiezen?

Tegenwoordig zien we steeds meer aanbieders van stroom en gas. Welke energie-aanbieder past bij mij? Hiervoor moet je kijken naar wat jij belangrijk vindt. Geef je de voorkeur aan goede hulp en ondersteuning, groene stroom, of wil jij het goedkoopste pakket? Zoek ook naar energiepakket Hillegom vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Er bestaat niet zoiets als kwalitatieve gas en stroom. Kijk jij alleen naar de prijs? Bezoek dan vlug de gunstigste energiemaatschappij van gas en stroom. Hoe achterhaal ik die? Vul jouw verbruik in, en filter vervolgens op prijs. Jij ziet moeiteloos de goedkoopste leverancier van gas en stroom (die levert in Zuid-Holland) passen bij je energiegebruik.

Duurzaam gas en groene stroom

Kijk jij vooral of energie “schoon” wordt opgewekt met bijv. zon en wind? Zoek dan een pakket met groene stroom en groen gas. Neem dan uiteraard de “duurzame energie” optie. Tevens kun je uitkijken naar pakketten voor elektra en gas met o.a. groene stroom uit EU, groene stroom uit NL, zonne-energie, windenergie.

Uitstekende ratings

Sommige contractanten hopen op een professionele klantenservice. 24 uur per dag beschikbaar, een snelle service, en transparantie is onmisbaar. Om daarvan een goed beeld te krijgen kijk je naar het eindcijfer en de laatste beoordelingen van huidige contractanten voor energiebedrijven Poortugaal.

Overstappen

Elke energieleverancier zoekt niet consumenten. Overstappen naar een andere energiemaatschappij is soms niet toegestaan door de geldende opzegtermijn. Inspecteer daarom het einde van je contracttermijn. Start pas hierna met een nieuw energie-abonnement bestellen. Zo voorkom je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Behoefte aan meer advies aangaande zakelijk gas-licht? Ook voor het afsluiten van zakelijke energie kan je alles op internet vinden. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Poortugaal gaat moeiteloos online. We zien steeds meer speciale zakelijke abonnementen. De tarieven kun je vinden zowel in als uit de BTW. Bedrijven kunnen de BTW zakelijk aftrekken. Doorgaans kan dat ook bij het aankopen van bijv. zonnepanelen. De gas en licht prijzen voor grootverbruik zijn soms voordeliger dan die voor consumenten. Het voordeel kan hoger worden wanneer je een boel gas en elektriciteit verbruikt. Een pluspunt aangaande ZZP’ers: een zakelijk contract voor de privé aansluiting inkopen. Een deel van eigen privégebruik mag je aftrekken als kosten voor het bedrijf. Je treft hier ook uitgebreide info over gas en stroom in Beilen afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
Steeds meer ondernemers maken de keuze voor windenergie en zonneparken. Besparen op energiekosten in Poortugaal kan natuurlijk door geld te steken in verantwoorde producten zoals pelletkachels, biomassaketels, infraroodpanelen en warmtepompen. Binnen enkele jaren zullen ook fabrieken niet langer gebruik maken van gas. Dus: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook op zakelijke locaties. Door dit toe te passen draagt iedereen bij aan een duurzame toekomst.

Energiepakketten Poortugaal vergelijken Snel online een gas & elektra contract aanvragen + afsluiten