Gas en licht vergelijken Beilen Nu leveranciers vergelijken en bespaar wel €120


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een andere benaming voor aardgas en stroom of elektriciteit. Het verbruik van gaslicht resulteert in de maandelijkse energienota. Dit kan aardig in de papieren lopen. In het bijzonder het verstookte gas drukt zwaar op de energiekosten. Daarom is het verstandig om te vergelijken welke energieleverancier de beste aanbieding heeft. Ogenblikkelijk gas en licht leveranciers in Beilen vergelijken? Geef je huisnummer, postcode + verwachte gas-licht verbruik in. Door gebruik te maken van de vergelijker kan je als consument à la minute de kosten van gas licht berekenen. Vervolgens tref jij binnen no-time de goedkoopste energiemaatschappij. Overstappen is niet ingewikkeld. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Beilen [Update maart 2024]

Je hoort het dikwijls om je heen: gas, water en licht. We praten dan ook over – zonder twijfel – de meest elementaire aansluitingen voor jouw huis. Gas, water en licht zijn niet verkrijgbaar middels een totaal abonnement. Water wordt geregeld via het drinkwaterbedrijf actief in de buurt van Midden-Drenthe (dit zijn organisaties als Evides). Gas en licht afsluiten in Beilen kan gemakkelijk bij één leverancier. Aan de hand van deze website ontdek je de meest aantrekkelijke. Maar hoe kan ik dat doen? Doorloop snel de tips van onze specialisten (of bekijk info over overstappen Huismerk Energie).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Vul je postcode en huisnummer in (Drenthe).
  2. Geef een schatting van gas + stroom gebruik.
  3. Selecteer het gewenste aantal jaren (looptijd).
  4. Klik op het type energieopwekking (grijs, groen, wind, groen uit NL, co2 gecompenseerd).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor maart 2024.
  6. Spot de voordeligste energiemaatschappij.
  7. Via internet kun je alle afsluiten, en je kunt snel overstappen naar je nieuwe aanbieder.

Gas water licht aanvragen

Ga je verhuizen? Jouw contract wordt dan niet ontbonden. Deze staat op naam, en niet gebonden aan het adres. Liever wel wisselen van pakket? De kans bestaat dat je dan boetes moet betalen aan jouw energiemaatschappij uit Beilen.

Ga je nieuwbouwen? Gas, elektra en water regel je via Mijnaansluiting.nl. Bijwijlen doet de aannemer dit voor jou.

Stadsverwarming? Een gas aanbieder is dan overbodig. Een stroompakket kan volstaan wanneer je kiest voor het warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten maart 2024

Ben je al bekend met Pure Energie, NLE, Vattenfall, Essent, Greenchoice of Oxxio, Budget Energie, Powerpeers, Energiedirect.nl, ENGIE? Hierna achterhaal jij actuele populaire stroom en gas pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actieprijs
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas variabel onbepaalde tijd
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 3 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elk huishouden maakt gebruik van gas en elektriciteit. De kosten schommelen aanzienlijk per gezinssamenstelling. De maandelijkse energielasten ligt ergens tussen de €75 en €235. Meteen jouw gas licht kosten berekenen? Doe dit met de vergelijker. Vul jouw actuele verbruik in, en bekijk wat je kwijt bent voor gas en elektra. Geïnteresseerd in gas water licht kosten, dan kan je energieprijzen Beilen vegelijken. In de tabel bekijk je de doorsnee kosten voor populaire type huizen en aantal inwoners. Hoe verhoudt mijn energierekening? Download jouw rekening van de energieaanbieder, zoek de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Beilen. Betaal jij op dit moment te veel? Onderstaand bekijk jij het geschatte energieverbruik in de regio Midden-Drenthe.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €99 €120,5 €133,25 €141,25
Tussenwoning €107,5 €141,5 €155,5 €164
Hoekwoning €131,25 €151,75 €169,5 €179,25
2 onder 1 kap €144,25 €168 €183 €194
Bungalow €177,5 €199,75 €215,5 €221,25
Modaal €123,75 €147,5 €158,75 €169,75

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen zijn van alle tijden. Doorgaans ligt dit aan de netbeheerder (denk aan Enexis). Dit is vaak toe te wijzen aan onderhoud en reconstructie. In een doorsnee situatie zijn stroomproblemen in enkele ogenblikken beëindigd. In het geval je geen stroom kunt gebruiken is er al snel paniek. Lees je over een storing bij de netbeheerder in Beilen? Of je nu klant bent bij Engie en Noordelijk Lokaal Duurzaam: alle contractanten kunnen problemen ondervinden.

Zo bespaar je op gas en stroom
Is jouw energierekening hoog? De maandelijkse energierekening reduceren kan jij bereiken aan de hand van meerdere opties. Hierna bekijk je 3 adviezen om vandaag nog te besparen.

 1. Verminder je energieverbruik
  Direct besparen? Minder stroom consumeren is inherent aan een lagere nota. Voorbeelden zijn “haal opladers uit het stopcontact ” en “Zet het klokje op elektrische apparaten uit.” Of bestel de HR-ketel van Intergas, Atag, Nefit, AWB of Vaillant.
 2. Contracten vergelijken en overstappen
  Jaarlijks overstappen van energie moet je niet vergeten! Bestel een kort abonnement (1 jaar) inclusief aantrekkelijke wekomstvergoeding. Dit zoek je eenvoudig met onze vergelijkingen.
 3. Stap over op een duurzame energiebron (gratis)
  Warm water maken kost veel (duur) gas. Heden ten dage zijn er velerlei duurzame systemen die veel minder stroom gebruiken. Bijvoorbeeld infraroodpanelen, biomassaketel, zonneboiler, warmtepomp, zonnepanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke aanbieder van gas en elektra past bij mij?

In Holland vind je diverse bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welke maatschappij moet ik kiezen? Hiervoor moet je kijken naar jouw persoonlijke wensen. Zoeken jullie betrouwbare medewerkers, duurzame energie of is een lage prijs het enige dat telt? Ook interessant: energiepakket Siebengewald vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Er bestaat niet zoiets als kwalitatieve gas en stroom. Wil jij niet teveel betalen voor je energie? Kies in dat geval simpelweg de gunstigste maatschappij van gas en stroom. Hoe doe ik dat? Vul je postcode en het verbruik in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Je achterhaalt meteen de goedkoopste aanbieder van gas en stroom (die werken in Drenthe) voor jouw situatie.

Groene stroom en gas

Kijk jij vooral of energie met duurzame energiebronnen wordt opgewekt? Dan is groene stroom en eventueel groen gas iets voor jou. Kies hiervoor de mogelijkheid “duurzame energie”. Ook heb je de mogelijkheid zelf te zoeken naar pakketten voor elektra en gas op basis van o.a. windenergie, zonne-energie, groene stroom uit NL, groene stroom uit EU.

Beste beoordeling

Steeds meer huishoudens kiezen voor goede klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, deskundige specialisten, en duidelijke omschrijvingen is noodzakelijk. Hiervoor neem je als uitganspunt de totale beoordeling en recentelijke beoordelingen van klanten voor energiebedrijven Beilen.

Overstappen

Elke leverancier zoekt niet consumenten. Een andere abonnement nemen (overstappen) is niet altijd mogelijk omdat je aan een contract vastzit. Bekijk als eerste de einddatum van je contract. Pas in de volgende stap ga je een nieuw energie-abonnement bestellen. Dit voorkomt dat je een boete krijgt.

Zakelijk energie vergelijken

Op zoek naar meer info omtrent zakelijk gas-licht? Ook voor zakelijke energie vind je hier een hoop info. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Beilen gaat eenvoudig via internet. Men kan kiezen uit abonnementen voor de zakelijke markt. De kosten kun je vinden inclusief en exclusief BTW. Een ondernemer mag het BTW bedrag terugvragen. Vaak kunnen consumenten dat ook bij de aanschaf van onder andere zonnepanelen. De energiekosten van grootverbruik zijn altijd scherper dan de particuliere tarieven. Kortingen kunnen flink oplopen in het geval je veel gas en elektriciteit verbruikt. De meerwaarde voor ZZP’ers: een zakelijk contract voor de privé aansluiting afsluiten. Een deel van het privégebruik kan jij aftrekken van je winst. Op gaslichtafsluiten.nl bekijk je ook gas en stroom in Leende afsluiten.

Groene stroom + gas voor zakelijk gebruik
Het is een trend: ondernemingen investeren in zonnecentrales en windparken. Besparen op energiekosten in Beilen kan natuurlijk door te beleggen in milieuvriendelijke energiebronnen zoals o.a. biomassaketels, zonneboilers, pelletkachels en warmtepompen. In de toekomst zullen ook fabrieken afscheid nemen van het gas. Oftewel: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook op zakelijke locaties. Op basis daarvan kan de zakelijke wereld iets doen aan de energierevolutie.

Energiepakketten Beilen vergelijken Eenvoudig een licht en gas abonnement afsluiten + aanvragen