Gas en licht vergelijken Ovezande Direct leveranciers vergelijken en bespaar tot €240


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een ander begrip voor aardgas en stroom of elektriciteit. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de energierekening. Dit kan een flinke kostenpost zijn. Overwegend het gas dat jij gebruikt kom je weer tegen in jouw energierekening. Vandaar is het beslist niet onverstandig om te checken welke energiemaatschappij het voordeligste energiepakket levert. Meteen gas en licht leveranciers in Ovezande vergelijken? Voer je adres en ook verbruik in. Geholpen door gaslichtafsluiten.nl kan je onmiddellijk de kosten van gas licht berekenen. Hierna detecteer je meteen de goedkoopste energieleverancier. Overstappen doe je gewoon online. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Ovezande [Update maart 2023]

Ze worden nog vaak in een adem genoemd: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – verreweg – de allerbelangrijkste aansluitingen in jouw huis. Gas, water en licht zijn alleen niet aan te vragen in een totaal abonnement. De wateraansluiting bestel je bij de verantwoordelijke wateraanbieder in de regio Borsele (bijv. Duneo). Gas en licht afsluiten in Ovezande doen de meesten bij één leverancier. Met behulp van onze tool bekijk je het pakket met de laagste prijs. Maar hoe gaat dat in z’n werk? Start direct met het bijgaande stappenplan (of bekijk energiebedrijf UnitedConsumers).

Goedkoopste gas en licht afsluiten?

  1. Geef je adresgegevens in (Zeeland).
  2. Schat gas + stroom gebruik.
  3. Geef je wensen door m.b.t. de looptijd van je nieuwe contract.
  4. Bepaal de energie afkomst (groen, grijs, groen uit NL, zon, co2 gecompenseerd).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor maart 2023.
  6. Klik op de voordeligste energieleverancier.
  7. Regel de aanvraag online, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Binnenkort verhuizen? Het is niet dat je contract dan wordt opgezegd. Het pakket is namelijk persoonsgebonden, en niet gebonden aan het adres. Liever wel wisselen van pakket? De kans bestaat dat je dan boetes moet betalen aan jouw energiemaatschappij uit Ovezande.

Betreft het nieuwbouw? Gas, water en elektra regel je via Mijn Aansluiting. Zo af en toe is dat de taak van de aannemer.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een abonnement voor stroom is genoeg in het geval van een warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten maart 2023

Weet je alles al van Pure Energie, Vattenfall, Eneco, NLE, Greenchoice of Budget Energie, Powerpeers, Oxxio, Qurrent, ENGIE? In de volgende lijst achterhaal je onze veel bestelde pakketten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 4 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actieprijs
 • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 1 jaar

Gas en licht kosten berekenen

Elk gezin verbruikt gas en elektriciteit. Deze kosten fluctueren aanzienlijk per huishouden. De maandelijkse energierekening schommelt tussen €75 en €215. Probleemloos jouw gas licht kosten berekenen? Doe dit via onze handige energievergelijker. Schat jouw verbruik (kWh stroom en m3 gas), en je ziet direct wat jouw gas- en elektra kosten zijn. Nieuwsgierig naar gas water licht kosten, ga dan energieprijzen Ovezande vegelijken. Onderstaand bekijk jij de doorsnee gas-licht kosten voor verschillende woningtypes en grootte van bewoners. Hoe verhoudt mijn energierekening? Check jouw energienota, check de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk deze met de actuele gemiddelde gas licht tarieven in Ovezande. Zijn jullie kosten hiermee vergelijkbaar? Via de volgende tabel achterhaal je het gemiddelde energieverbruik in de regio Borsele.


Type woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €98,5 €120,25 €130,25 €142,75
Tussenwoning €107,75 €140,5 €154 €163,5
Hoekwoning €129,75 €151,75 €168,75 €176,75
2 onder 1 kap €144,25 €170 €183 €194,25
Vrijstaand €179,25 €200 €215 €224,25
Modaal €122 €146,75 €160,5 €169,75

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen zijn van alle tijden. In de meeste gevallen komt dit door de netbeheerder (denk aan Stedin). De oorzaak is vaak te vinden in netuitbreidingen. In de regel is een elektriciteitsprobleem in enkele ogenblikken gefixt. Wanneer je zonder stroom zit schieten mensen gauw in de stress. Is er sprake van een storing bij de netbeheerder in Ovezande? Of je nu stroom afneemt bij Clean Energy en Powerpeers: alle huishoudens vallen hieronder.

Besparen op gas en stroom
Vind jij dat je te veel betaalt? De uitgaven aan energie verminderen kan jij bereiken aan de hand van meerdere opties. Op deze pagina detecteer je tips & tricks waarmee jij aan de slag kan.

 1. Verlaging van energiegebruik
  Vandaag nog aan de slag? Minder elektriciteit verbruiken resulteert direct in minder lasten. Zoals “zet elektrische apparaten helemaal uit ” en “Zo min mogelijk halogeenverlichting gebruiken.” Of koop een HR-ketel van Nefit, Remeha, Atag, Vaillant of Intergas.
 2. Pakketten vergelijken en overstappen
  Af en toe overstappen van energie kan snel uit! Ga voor kortlopende energiecontracten waarbij je een welkomstbonus ontvangt. Jij regelt dit vandaag nog op basis van onze adviseurs.
 3. Wissel de CV in voor een duurzame (gratis) energiebron
  Je huis verwarmen is een kostbaar proces. Op het ogenblik is er keuzen uit veel duurzame energiebronnen waarbij je goedkoop uit bent. O.a. warmtepomp, zonnepanelen, biomassaketel, pelletkachel, zonneboiler.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke leverancier van gas en elektra is het beste?

Op dit moment vind je veel maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welke aanbieder past bij mij? Dit heeft te maken met wat jij belangrijk vindt. Wil jij graag goede hulp en ondersteuning, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of kijk jij enkel naar de prijs? Bekijk ook de mogelijkheden voor: energiepakket Hengelo vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Kijk jij vooral naar prijs? Bezoek dan moeiteloos de gunstigste energieleverancier van gas en stroom. Hoe achterhaal ik die? Vul de gevraagde data in, en kies voor “laagste prijs eerst”. Jij detecteert eenvoudig de goedkoopste leverancier van gas en stroom (actief in Zeeland) die past bij jullie energieconsumptie.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Kijk jij vooral of energie op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt? Zoek dan een pakket met groene stroom en groen gas. Kies daarvoor de “duurzame energie” optie. Tevens kun je uitkijken naar gas licht contracten op basis van bronnen zoals groene stroom uit NL, groene stroom uit EU, windenergie, CO2 gecompenseerd gas.

Beste recensies

Opvallend veel huizenbezitters gaan voor hoogstaande klantenservice. Ze willen op ieder moment telefonisch contact, vakbekwame experts, en duidelijke voorwaarden zijn belangrijk. Om dit te weten te komen lees je de totale beoordeling en recente beoordelingen van afnemers voor energiebedrijven Ovezande.

Overstappen

Elk energiebedrijf zoekt natuurlijk meer contractanten. Overstappen naar een nieuw contract kan soms lastig worden doordat je met een contract te maken hebt. Analyseer altijd de voorwaarden in het contract. Pas in de volgende stap ga je het oversluiten definitief maken. Vroegtijdig overstappen kan worden bestraft met een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Op zoek naar additieve info betreft zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie kan je alles op internet vinden. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Ovezande gaat direct via de pc. Er bestaan hiervoor abonnementen voor de zakelijke markt. De energietarieven kun je vinden inclusief en exclusief BTW. Bedrijven mogen de betaalde BTW terugvorderen. Dit is ook gebruikelijk als men een aankoop doet van producten als zonnepanelen. De energiekosten van grootverbruikers zijn soms lager dan de particuliere tarieven. Kortingen kunnen hoger worden als je een hoop gas en elektriciteit verbruikt. De meerwaarde aangaande ZZP’ers: meteen ook het gas en stroom voor je huis / de privé aansluiting inkopen. Een gedeelte van het privégebruik kan men als zakelijke kosten opvoeren. Start nu ook met gas en stroom in Balloërveld afsluiten.

Groene stroom + gas voor zakelijk gebruik
Het is een trend: ondernemingen gaan voor zonne-energie en windenergie. Besparen op energiekosten in Ovezande gebeurt ook door geld te steken in milieuvriendelijke producten als infraroodpanelen, zonneboilers, biomassaketels en warmtepompen. Binnen enkele jaren zal de zakelijke markt afscheid nemen van het gas. Dus: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook de bedrijven. Op basis daarvan draag jij je steentje bij aan een duurzame toekomst.

Energiepakketten Ovezande vergelijken Vandaag nog een stroom & gas contract aanvragen en afsluiten