Gas en licht vergelijken Balloërveld Snel energiebedrijven vergelijken en bespaar wel €120


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht noemen we ook wel aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht maakt samen de energienota. En dat is elke maand weer een tegenvaller. Hoofdzakelijk het gas dat jij gebruikt drukt zwaar op jouw energienota. Hierdoor loont het om te achterhalen welke energiemaatschappij voor jou het voordeligst is. Ogenblikkelijk gas en licht leveranciers in Balloërveld vergelijken? Geef je woongegevens en ook verbruik in. D.m.v. de energievergelijker kun jij meteen de kosten van gas licht berekenen. Naderhand tref jij à la minute de goedkoopste energiemaatschappij. Overstappen is niet ingewikkeld. Gas en elektra vergelijken kan nu iedereen doen!Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Balloërveld [Update mei 2024]

Het is een ontzettend bekend begrip: gas, water en licht. Het betreft hier – overduidelijk – de meest belangrijke aansluitingen in een woning. Gas, water en licht zijn niet verkrijgbaar d.m.v. één verzamel contract. Het water sluit je af via het drinkwaterbedrijf in de provincie Aa en Hunze (bijv. Vitens). Gas en licht afsluiten in Balloërveld kan gelukkig wel bij één leverancier. Met behulp van gaslichtafsluiten.nl achterhaal jij de meest aantrekkelijke. Maar op welke manier kan dat? Volg het advies van onze experts (of lees verder over opzeggen Oxxio).

Voordeligste gas en licht contracten vergelijken?

  1. Geef je adresgegevens in (Drenthe).
  2. Maak een schatting van de benodigde hoeveelheid energie.
  3. Filter op een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Klik op het type energieopwekking (grijs, groen uit EU, groen uit NL, groen, zon).
  5. Check en vergelijk alle stroom en gastarieven voor mei 2024.
  6. Check het goedkoopste energiebedrijf.
  7. Bestel het pakket online, wat het overstappen erg eenvoudig maakt.

Gas water licht aanvragen

Ga je verhuizen? Jouw contract wordt dan niet ontbonden. Het pakket is namelijk persoonsgebonden, en niet op basis van een adres. Willen jullie wel een andere contract? Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in Balloërveld.

Ga je nieuwbouwen? Gas, elektriciteit en water vraag je aan bij MijnAansluiting. Zo af en toe is de aannemer verplicht dat te doen.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een pakket voor elektriciteit is passend wanneer je kiest voor het warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten mei 2024

Wil jij graag bij Greenchoice, Pure Energie, Eneco, Essent, Vattenfall of Qurrent, ENGIE, Energiedirect.nl, Powerpeers, Budget Energie? In de volgende lijst achterhaal jij diverse top energie-abonnementen.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – HollandseWind + AardGas vast 3 jaar
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 1 jaar Actie
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 1 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Ieder mens nuttigt gas en elektriciteit. De maandelijkse kosten wisselen wel per huis. De maandelijkse energierekening bedraagt tussen de €120 – €190. Onmiddellijk de gas licht kosten berekenen? Dat kan met de tariefvergelijker. Begroot jouw stroom- en gasverbruik, en bekijk de kosten van gas en elektra. Meer weten over gas water licht kosten, dan kun jij energieprijzen Balloërveld vegelijken. Onderstaand bekijk je mogelijke tarieven voor enkele type huizen en grootte van bewoners. Hoe verhoudt mijn energierekening? Check jouw rekening van de energieaanbieder, zoek de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk dit met de huidige gemiddelde gas licht tarieven in Balloërveld. Betaal jij op dit moment te veel? In onderstaand schema tref je een inschatting van het energieverbruik in de regio Aa en Hunze.


Type huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €100 €122,25 €133,5 €143
Tussenwoning €106,25 €139,5 €153 €162,5
Hoekwoning €129,25 €152,5 €168,5 €178,25
2 onder 1 kap €146,5 €170 €183,5 €192,5
Villa €177 €199,5 €213 €223,25
Modaal €121,25 €145,5 €161,25 €169,5

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen zijn van alle tijden. Doorgaans is de “schuldige” de netbeheerder (bijv. Stedin). Dit is vaak toe te wijzen aan netuitbreidingen. In de regel is zo’n elektriciteitsstoring in no-time opgelost. Op het moment dat er geen stroom is, kan dat zorgen voor veel problemen. Heerst er een storing bij jouw netbeheerder in Balloërveld? Of je nu klant bent bij Budget Energie of Vandebron: alle klanten krijgen ermee te maken.

Bezuinigen op gas en stroom
Is jouw energienota aan de hoge kant? De kosten van energie beperken is te doen op diverse manieren. Bijgaand bekijk je 3 tips om meteen te besparen op energie.

 1. Gebruik energie verlagen
  Nu starten? Minder elektriciteit verbruiken is het eerste wat je kunt doen. Voorbeelden zijn “het gebruik van lichtdimmers ” en “Let op het verbruik van energie als je een (nieuwe) vriezer koopt.” Of plaats zo’n HR-ketel van Intergas, Remeha, Vaillant, Atag of AWB.
 2. Contracten vergelijken en overstappen
  Aan het eind van je contract overstappen van energie kan snel uit! Neem kortlopende energiecontracten met een hoge welkomstkorting. Deze vind je vlug met ons zoekscript.
 3. Gebruik alternatieve (gratis) energiebronnen
  Warm water en een warm huis zorgt voor een hoge gasrekening. Tegenwoordig kun jij gebruik maken van aantrekkelijke duurzame installaties waarbij je goedkoop uit bent. Bijvoorbeeld zonnepanelen, pelletkachel, biomassaketel, warmtepomp, infraroodpanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke aanbieder van gas en elektra kiezen?

In Holland zien we steeds meer aanbieders van gas en elektra. Welk stroombedrijf past bij mij? Dat is sterk afhankelijk van jouw persoonlijke wensen. Wil jij graag vriendelijke klantenservice, duurzame energie of kijk jij enkel naar de prijs? Misschien vind je dit ook relevant: energiepakket Schijndel vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Kijk jij alleen naar de prijs? Selecteer dan vandaag nog de betaalbaarste energiemaatschappij van stroom en gas. Hoe doe ik dat? Vul de vergelijker volledig in, en kies voor “laagste prijs eerst”. Jij ontdekt à la minute de goedkoopste leverancier van gas en elektra (die levert in Drenthe) passen bij je energiegebruik.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Hecht jij waarde aan het feit dat energie “schoon” wordt opgewekt met bijv. zon en wind? Kies dan voor groen gas en groene stroom. Neem hiervoor de “duurzame energie” filter. Tevens kun je uitkijken naar energiepakketten op basis van o.a. groene stroom uit NL, groene stroom uit EU, zonne-energie, windenergie.

Hoogste waardering

Veel contractanten willen de beste klantenservice. Ze willen op ieder moment telefonisch contact, een snelle service, en transparantie zijn belangrijk. Om daarvan een goed beeld te krijgen raadpleeg je de gemiddelde cijfers en recentelijke reviews van afnemers voor energiebedrijven Balloërveld.

Overstappen

Elke aanbieder is blij met nieuwe klanten. Overstappen van energie is niet altijd mogelijk omdat de contracttermijn nog niet verlopen is. Bestudeer eerst de datum dat je contract afloopt. Ga pas daarna een nieuw energie-abonnement bestellen. Zo voorkom je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Wil je meer details aangaande zakelijk gas-licht? Ook omtrent zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Balloërveld gaat nu via de pc. We zien steeds meer pakketten voor de zakelijke markt. De tarieven kunnen gevonden worden inclusief en exclusief BTW. ZZP’ers mogen de betaalde BTW terugvorderen. Dit is ook gebruikelijk bij het aankopen van producten als zonnepanelen. De stroomtarieven van bedrijven zijn soms gunstiger dan wat normale huishoudens betalen. De bonus kan flink oplopen op het moment dat je een boel gas en elektriciteit consumeert. Een leuke bijkomstigheid betreffende ZZP’ers: ook energie voor huishoudelijk gebruik en/of privé aansluiting inkopen. Een deel van het privégebruik kan jij als zakelijke kosten opvoeren. Wellicht ook beschikbaar: gas en stroom in Kwintsheul afsluiten.

Groene stroom voor zakelijk gebruik
Het is een goede ontwikkeling: bedrijven zijn geïnteresseerd in zonnecentrales en windparken. Besparen op energiekosten in Balloërveld kan natuurlijk door te gaan voor groene producten zoals o.a. zonneboilers, infraroodpanelen, biomassaketels en warmtepompen. Binnen enkele jaren zullen ook fabrieken van het gas afgaan. Kortom: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook ondernemingen. Door dit toe te passen neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor een duurzamer Nederland.

Energiepakketten Balloërveld vergelijken Simpel een stroom en gas abonnement afsluiten + aanvragen