Gas en licht vergelijken Oudkarspel Vergelijk alle energiebedrijven en bespaar €245


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is in feite hetzelfde als aardgas en elektriciteit of stroom. Het verbruik van gaslicht resulteert in de energienota. En dat is elke maand weer een tegenvaller. Bovenal het gas heeft veel invloed op je energierekening. Hierom is het verstandig om te bekijken welke energieaanbieder een aantrekkelijk contract aanbiedt. Probleemloos gas en licht leveranciers in Oudkarspel vergelijken? Vul postcode + huisnummer + geschatte verbruik in. Door gebruik te maken van de energievergelijker kun je zonder problemen de kosten van gas licht berekenen. Daarna bekijk je vlug de goedkoopste energieleverancier. Overstappen is niet ingewikkeld. Gas en elektra vergelijken is transparant en ontzettend simpel.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Oudkarspel [Update juni 2024]

Vaak noemen we het in één zin: gas, water en licht. Het zijn dan ook – verreweg – de belangrijkste voorzieningen voor jouw woning. Gas, water en licht kan je alleen niet aanvragen middels een alles-in-één pakket. Water neem je af bij het waterbedrijf in de provincie Langedijk (dit zijn organisaties als Oasen). Gas en licht afsluiten in Oudkarspel doen de meesten bij één leverancier. Geholpen door de vergelijker bekijk jij het pakket met de laagste prijs. Maar hoe kan ik dat doen? Start direct met de stappen hieronder (of check energiebedrijf Huismerk Energie).

Goedkoopste gas en licht afsluiten?

  1. Voer je persoonsgegevens in (Noord-Holland).
  2. Bereken gas + stroom gebruik.
  3. Filter op de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Klik op het type energieopwekking (wind, zon, groen, grijs, groen uit EU).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor juni 2024.
  6. Kies de voordeligste energieleverancier.
  7. Via internet kun je alle afsluiten, en je kunt snel overstappen naar je nieuwe aanbieder.

Gas water licht aanvragen

Verhuizen? Jouw contract wordt dan niet ontbonden. Deze staat op naam, en niet op de woning. Willen jullie wel een andere contract? De kans bestaat dat je dan boetes moet betalen aan jouw energiemaatschappij uit Oudkarspel.

Bouw je een nieuw huis? Gas, elektriciteit en water registreer je bij Mijn Aansluiting. Bijwijlen is dat uitbesteed aan de aannemer.

Stadsverwarming? Een gas aanbieder is dan overbodig. Een pakket voor stroom is toereikend wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Meest gekozen gas en stroom energiepakketten juni 2024

Wil jij graag bij Vattenfall, Eneco, Pure Energie, Greenchoice, NLE of Energiedirect.nl, ENGIE, Oxxio, Powerpeers, Qurrent? In de opsomming achterhaal je de veel bestelde gas en stroom pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 1 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • EnergieFlex – Modelcontract Groene Stroom en Gas
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas variabel onbepaalde tijd
 • ENGIE – Groene stroom en gas 3 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Ieder mens gebruikt gas en elektriciteit. De maandelijkse kosten wisselen wel per huis. De kostenpost voor energie (maandelijks) schommelt tussen €95 en €250. Onmiddellijk jullie gas licht kosten berekenen? Dat is mogelijk door gebruik te maken van onze handige energievergelijker. Voer jouw geschatte verbruik in, en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Benieuwd naar gas water licht kosten, dan kun jij energieprijzen Oudkarspel vegelijken. In onderstaand schema achterhaal je de doorsnee tarieven voor diverse type huizen en grootte van bewoners. Is dit in in lijn met mijn uitgaven? Check jouw rekening van de energiemaatschappij, check de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk deze met de actuele gemiddelde gas licht tarieven in Oudkarspel. Zijn jullie kosten hiermee vergelijkbaar? In de tabel achterhaal jij een inschatting van het energieverbruik in de regio Langedijk.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €100,25 €123,25 €131 €143,25
Tussenwoning €107,5 €139,25 €153,5 €165,25
Hoekwoning €129,75 €149,75 €167,75 €178,75
2 onder 1 kap €144,5 €169,25 €183,25 €193,25
Vrijstaand €177 €199,75 €214,5 €223
Standaard €122,5 €145,75 €159,5 €169

Stroomstoring
Je hebt vast wel eens te maken gehad met elektriciteitsproblemen. Meestal is de boosdoener de netbeheerder (denk aan Westland Infra). De oorzaak kan zijn werkzaamheden aan het netwerk. In de regel zijn elektriciteitsstoringen in enkele ogenblikken opgelost. Als de stroom uitvalt is er al snel paniek. Is er sprake van een storing bij de netbeheerder in Oudkarspel? Of je nu klant bent bij Fenor of Qurrent: iedereen wordt erdoor getroffen.

Bezuinigen op gas en stroom
Is jouw energierekening hoog? De energierekening minimaliseren kan door bewust een aantal keuzes te maken. Op deze pagina detecteer je tips & tricks om vandaag nog te besparen.

 1. Energiegebruik reduceren
  Gelijk profiteren? Minder energie verbruiken is het meest voor de hand liggend. Bijvoorbeeld “gebruik alleen A++ producten ” en “Plaats je boiler, geiser of ketel op een zo strategisch mogelijke plek.” Of koop een HR-ketel van Nefit, Intergas, AWB, Vaillant of Remeha.
 2. Contracten vergelijken en overstappen
  Om de 12 maanden overstappen van energie is interessant! Kies voor een kort abonnement (1 jaar) met hoge bonus voor nieuwe klanten. Deze vind je moeiteloos door het toepassen van onze zoekmachine.
 3. Wissel de CV in voor een duurzame (gratis) energiebron
  Warm water maken kost veel (duur) gas. Tegenwoordig is er keuzen uit allerlei verantwoorde energiebronnen die op lage kosten draaien. O.a. pelletkachel, zonneboiler, warmtenet, zonnepanelen, infraroodpanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder is het beste?

In ons land kan jij kiezen uit veel aanbieders van gas en elektra. Welke stroomaanbieder moet ik kiezen? Dat ligt aan wat jij belangrijk vindt. Wil jij graag een goede klantenservice, schone stroom, of is een lage prijs het enige dat telt? Misschien vind je dit ook relevant: energiepakket Helenaveen vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom is overal hetzelfde. Kijk jij vooral naar prijs? Selecteer dan moeiteloos de gunstigste energie-aanbieder van gas en stroom. Hoe gaat dat in z’n werk? Voer jouw gegevens in, en sorteer de zoekresultaten op prijs. Jij treft simpelweg de goedkoopste leverancier van gas en elektra (die werken in Noord-Holland) voor jouw situatie.

Groene stroom en gas

Is het voor jou prioriteit dat energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Kies dan voor groen gas en groene stroom. Markeer hiervoor de “duurzame energie” filter. Tevens kun je uitkijken naar energiepakketten op basis van 0groene stroom uit EU, windenergie, zonne-energie, groene stroom uit NL.

Uitstekende klantervaring

Een groeiend aantal huishoudens eisen een uitstekende klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, een snelle service, en betrouwbare informatie is wenselijk. Om dit te weten te komen kan je kijken naar het cijfer en actuele recensies van afnemers voor energiebedrijven Oudkarspel.

Overstappen

Elke aanbieder van energie zoekt niet consumenten. Overstappen naar een andere energiemaatschappij kan soms lastig worden door de geldende opzegtermijn. Bestudeer altijd de voorwaarden in het contract. Ga pas daarna het energie-oversluiten regelen. Vroegtijdig overstappen kan worden bestraft met een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Wil je additionele info ten aanzien van zakelijk gas-licht? Ook voor zakelijke energie vind je hier een hoop info. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Oudkarspel gaat direct online. Je kunt kiezen uit speciale zakelijke abonnementen. De tarieven worden omschreven zowel in als uit de BTW. ZZP’ers mogen de BTW aftrekken. Vaak kunnen consumenten dat ook bij de aanschaf van bijv. zonnepanelen. De elektriciteitstarieven voor grootverbruikers zijn soms gunstiger dan die voor consumenten. De compensatie kan groter worden op het moment dat je een heleboel gas en elektriciteit gebruikt. Een pluspunt t.b.v. ZZP’ers: een zakelijk contract voor de privé aansluiting afnemen. Het onderdeel van je privégebruik mag je als zakelijke kosten opvoeren. Nu ook online: gas en stroom in Babberich afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
Een groeiend aantal zakelijke gebruikers zijn geïnteresseerd in windenergie en zonneparken. Besparen op energiekosten in Oudkarspel gebeurt ook door te beleggen in groene systemen zoals infraroodpanelen, zonneboilers, pelletkachels en warmtepompen. Over niet al te lange tijd zullen ook fabrieken van het gas afgaan. Kortom: zowel thuis gasvrij wonen als de bedrijven. Zodoende draag jij met jouw business bij aan een schonere wereld.

Energiepakketten Oudkarspel vergelijken Zonder moeite een gas en elektra contract aanvragen en afsluiten