Gas en licht vergelijken Helenaveen Snel energiebedrijven vergelijken en bespaar tot €315


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht noemen we ook wel aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht gebruik restulteert in de energierekening. Dit kan aardig in de papieren lopen. Voornamelijk het verstookte gas kom je weer tegen in jouw energienota. Hierdoor is het slim om te bekijken welke energieleverancier de beste aanbieding heeft. Direct gas en licht leveranciers in Helenaveen vergelijken? Geef je huisnummer, postcode & energieverbruik in. Op basis van de gaslicht-vergelijker kan jij ogenblikkelijk de kosten van gas licht berekenen. Daarop vind je snel de goedkoopste energieleverancier. Overstappen is niet ingewikkeld. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Helenaveen [Update september 2023]

Vaak noemen we het in één zin: gas, water en licht. We praten dan ook over – veruit – de meest vitale aansluitingen in jouw woning. Gas, water en licht zijn niet verkrijgbaar aan de hand van een alles-in-één pakket. Het water sluit je af via het waterbedrijf in de regio Deurne (dat kan zijn Evides). Gas en licht afsluiten in Helenaveen doen de meesten bij één bedrijf. Middels de energievergelijker achterhaal je de goedkoopste. Hoe dat werkt? Begin nu met het bijgaande stappenplan (of bekijk De Vastelastenbond abonnement).

Gas en licht afsluiten voor lage prijzen?

  1. Voer je persoonsgegevens in (Noord-Brabant).
  2. Maak een inschatting van gas + stroom gebruik.
  3. Bepaal een kort- of lange termijn contract.
  4. Selecteer de gewenst stroombron (groen, wind, zon, grijs, groen uit NL).
  5. Vergelijk de gas en stroom tarieven voor september 2023.
  6. Bepaal het voordeligste energiebedrijf.
  7. Sluit het pakket online af, en geniet op korte termijn van de nieuwe voorwaarden.

Gas water licht aanvragen

Verhuizen? Je kan er dan voor kiezen een adreswijziging te doen. Deze staat op naam, en niet op de woning. Liever wel wisselen van pakket? Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in Helenaveen.

Ga je nieuwbouwen? Gas, water en elektra regel je via Mijn Aansluiting. Bijwijlen verzorgt de aannemer dat proces.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een contract voor stroom is genoeg bij een warmtenet.

Actuele gas en stroom energiepakketten september 2023

Ken jij Eneco, Essent, Vattenfall, NLE, Pure Energie of Oxxio, Qurrent, Energiedirect.nl, ENGIE, Powerpeers? Hierna tref jij de vaak gekozen pakketten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actieprijs
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 2 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar

Gas en licht kosten berekenen

Iedereen gebruikt gas en elektriciteit. Deze kosten fluctueren wel per gezinssamenstelling. Gemiddelde maandafrekening varieert tussen €120 – €165. Snel jullie gas licht kosten berekenen? Dat kan met behulp van de tariefvergelijker. Raam jouw stroom- en gasverbruik, en bekijk de kosten van gas en elektra. Benieuwd naar gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen Helenaveen vegelijken. Onderstaand bekijk jij de doorsnee gas-licht kosten voor populaire woningtypes en gezinssamenstellingen. Betaal ik nu relatief veel? Download jouw rekening van de energieaanbieder, analyseer de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk deze met de actuele gemiddelde gas licht tarieven in Helenaveen. Betaal ik veel voor gas en elektra? Onderstaand tref je het verwachte energieverbruik in de regio Deurne.


Type woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €99,25 €122 €131,75 €140,5
Tussenwoning €107 €140,25 €152,5 €164
Hoekwoning €132 €151,25 €168 €178,25
2 onder 1 kap €145,75 €170,25 €183,75 €191,25
Bungalow €176,75 €199,75 €212,25 €222,25
Modaal €122,25 €147,25 €160,5 €168,5

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen is niets nieuws. Dikwijls heeft dit te maken met de netbeheerder (bijvoorbeeld Cogas). De oorzaak kan zijn onderhoud en reconstructie. Normaal is een elektriciteitsprobleem binnen enkele uren beëindigd. In het geval je geen stroom kunt gebruiken schieten mensen gauw in de stress. Heerst er een storing bij jouw netbeheerder in Helenaveen? Dit is nooit exclusief te wijten aan Budget Energie en/of Qwint: alle huishoudens vallen hieronder.

Zo bespaar je op gas en stroom
Vind jij dat je te veel betaalt? De energienota reduceren kan door bewust een aantal keuzes te maken. Op deze pagina detecteer je aanwijzingen om meteen te besparen op energie.

 1. Verlaging van energiegebruik
  Gelijk profiteren? Jouw energieconsumptie reduceren is het meest voor de hand liggend. Bijv. “let op het energielabel ” en “Let op het energieverbruik als je een (nieuwe) droger koopt.” Of bestel de HR-ketel van Vaillant, AWB, Nefit, Intergas of Atag.
 2. Pakketten vergelijken en overstappen
  Om de 12 maanden overstappen van energie is interessant! Ga voor een 1 jaar abonnement inclusief aantrekkelijke wekomstvergoeding. Deze vind je direct door gebruik van onze vergelijker.
 3. CV-ketel vervangen door duurzame (gratis) energiebron
  Warm water maken is gewoon duur. Heden ten dage kun jij gebruik maken van verschillende milieuvriendelijke producten die goedkoper in gebruik zijn. O.a. infraroodpanelen, warmtepomp, zonnepanelen, zonneboiler, biomassaketel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke aanbieder van gas en elektra is voor mij geschikt?

In Nederland heb je de keuze uit veel aanbieders van stroom en gas. Welk bedrijf moet ik kiezen? Dit wordt bepaald door wat jullie precies zoeken. Vind je zaken belangrijk als uitstekende service, duurzame energie of is een lage prijs het enige dat telt? Wellicht spreekt dit je ook aan: energiepakket America vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Wil jij niet teveel betalen voor je energie? Selecteer dan probleemloos de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Hoe doe ik dat? Vul je postcode en het verbruik in, en kies voor “laagste prijs eerst”. Je achterhaalt gemakkelijk de goedkoopste aanbieder (die levert in Noord-Brabant) voor jouw situatie.

Groene stroom en gas

Hecht jij waarde aan het feit dat energie “schoon” wordt opgewekt met bijv. zon en wind? Kies dan voor groen gas en groene stroom. Kies hiervoor de “duurzame energie” bron. Tevens kun je uitkijken naar pakketten van gas en stroom met 0groene stroom uit EU, groene stroom uit NL, windenergie, zonne-energie.

Hoogste ratings

Steeds meer Nederlanders willen de beste klantenservice. Ze willen op ieder moment telefonisch contact, een snelle service, en transparantie zijn belangrijk. Om daarvan een goed beeld te krijgen kan je kijken naar de totale beoordeling en recentelijke comments van huidige contractanten voor energiebedrijven Helenaveen.

Overstappen

Elke maatschappij wil nieuwe gebruikers. Kiezen voor een nieuw contract (overstappen) kan soms lastig worden omdat de contracttermijn nog niet verlopen is. Analyseer eerst de einddatum van je contract. Pas in de volgende stap ga je een nieuw energie-abonnement bestellen. Zo voorkom je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Op zoek naar additionele voorlichting m.b.t. zakelijk gas-licht? Ook voor het afsluiten van zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Helenaveen kan binnen no-time via de pc. Er bestaan hiervoor speciale zakelijke abonnementen. De energietarieven worden weergegeven inclusief en exclusief BTW. Bedrijven mogen het BTW bedrag terugvragen. Vaak kunnen consumenten dat ook bij de aanschaf van bijvoorbeeld zonnepanelen. De energiekosten van grootverbruik zijn doorgaans betaalbaarder dan wat normale huishoudens betalen. De korting kan toenemen als je meer dan standaard gas en elektriciteit consumeert. Een leuke bijkomstigheid aangaande ZZP’ers: ook energie voor huishoudelijk gebruik en/of privé aansluiting inkopen. Het aandeel van het privégebruik mag jij opgeven als bedrijfskosten. Andere regio? Begin nu direct met gas en stroom in Scharwoude afsluiten.

Groene energie speciaal voor bedrijven
Opvallend veel ondernemingen zien heil in zonnecentrales en windparken. Besparen op energiekosten in Helenaveen? Dat kan door geld te steken in groene producten zoals bijvoorbeeld zonneboilers, biomassaketels, infraroodpanelen en warmtepompen. Over niet al te lange tijd zullen ook fabrieken de gaskraan dicht moeten draaien. Kortom: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook op kantoor. Op basis daarvan neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor een schonere wereld.

Energiepakketten Helenaveen vergelijken Direct een gas & stroom contract afsluiten en aanvragen