Gas en licht vergelijken Ouderkerk aan den IJssel Direct energiebedrijven vergelijken en bespaar tot €165


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht kom je ook wel tegen als aardgas en stroom / elektriciteit. Gaslicht vormt samen de maandelijkse energienota. Dit kan aardig in de papieren lopen. Overwegend het gas dat jij gebruikt kom je weer tegen in de energiekosten. Vandaar is het slim om te bekijken welke energieleverancier een aantrekkelijk contract aanbiedt. Probleemloos gas en licht leveranciers in Ouderkerk aan den IJssel vergelijken? Voer je adres en verwachte gas-licht verbruik in. Met behulp van de vergelijker kun je zonder problemen de kosten van gas licht berekenen. Daarop vind jij direct de goedkoopste energieleverancier. Overstappen doe je in een paar minuten. Gas en elektra vergelijken is transparant en ontzettend simpel.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Ouderkerk aan den IJssel [Update juni 2024]

Je hoort het dikwijls om je heen: gas, water en licht. Het zijn dan ook – zonder twijfel – de meest cruciale voorzieningen in een huis. Gas, water en licht zijn niet verkrijgbaar via een alles-in-één pakket. Water wordt geregeld via de verantwoordelijke wateraanbieder in de provincie Ouderkerk (bijv. Duneo). Gas en licht afsluiten in Ouderkerk aan den IJssel kan gemakkelijk bij één bedrijf. Aan de hand van gaslichtafsluiten.nl ontdek je de voordeligste. Maar op welke manier kan dat? Begin nu met het advies van onze experts (of lees verder over energiebedrijf E.ON).

Goedkope prijzen voor gas en licht vergelijken?

  1. Voer je persoonsgegevens in (Zuid-Holland).
  2. Geef een schatting van jouw energieverbruik.
  3. Kies de looptijd van je nieuwe contract.
  4. Bepaal de energie afkomst (grijs, zon, groen uit EU, groen uit NL, groen).
  5. Bekijk de stroom en gastarieven voor juni 2024.
  6. Bereken de voordeligste energie aanbieder.
  7. Laat de bestelling online doorvoeren, en geniet op korte termijn van de nieuwe voorwaarden.

Gas water licht aanvragen

Van plan te verhuizen? Dan neem je het energiecontract mee. Het pakket is namelijk persoonsgebonden, en niet op basis van een adres. Overstappen is altijd mogelijk. Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in Ouderkerk aan den IJssel.

Nieuwbouw? Gas, water en elektriciteit vraag je aan bij MijnAansluiting. Bijwijlen is dat de taak van de aannemer.

Stadsverwarming? Een gas aanbieder is dan overbodig. Een stroompakket volstaat in het geval van een warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten juni 2024

Wil jij graag bij Greenchoice, Essent, NLE, Vattenfall, Eneco of Qurrent, Budget Energie, ENGIE, Energiedirect.nl, Oxxio? In de volgende lijst vind je diverse veel gekozen energie-abonnementen.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Eneco – EcoStroom + AardGas 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Delta – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar Actie
 • Nederlandse Energie Maatschappij – Modelcontract Groene Stroom en Gas
 • HVC KringloopEnergie – Windstroom en CO2 Neutraal Gas 1 Jaar Vast Actie

Gas en licht kosten berekenen

Elke woning gebruikt gas en elektriciteit. De energiekosten variëren enorm per huis. De maandelijkse energierekening ligt in de range tussen de €90 en €160. Eenvoudig jouw gas licht kosten berekenen? Ook jij kan dit doen met behulp van de tariefvergelijker. Begroot jouw stroom- en gasverbruik, en check de kosten voor elektra en gas. Nieuwsgierig naar gas water licht kosten, dan kan je energieprijzen Ouderkerk aan den IJssel vegelijken. In onderstaand schema detecteer je de doorsnee kosten voor diverse soorten woningen en type gezinnen. Klopt dit met mijn lasten? Check jouw rekening van de energiemaatschappij, zoek de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk deze met de actuele gemiddelde gas licht tarieven in Ouderkerk aan den IJssel. Liggen jouw kosten hiermee op 1 lijn? Onderstaand achterhaal je het doorsnee- energieverbruik in de regio Ouderkerk.


Type huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €98,5 €121,75 €133,25 €143,5
Tussenwoning €108 €140,5 €153,25 €164
Hoekwoning €132 €151 €169 €177
2 onder 1 kap €144,5 €170,5 €181,5 €194,5
Landhuis €176,25 €198,25 €215,5 €222,75
Standaard €123 €147,5 €161 €171,5

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen is niets nieuws. Gewoonlijk is de “schuldige” de netbeheerder (zoals Coteq Netbeheer). Vaak wordt dit veroorzaakt door onderhoudswerkzaamheden. In de regel is een elektriciteitsprobleem binnen enkele uren verholpen. Als de stroom uitvalt kan dat zorgen voor veel problemen. Lees je over een storing bij de netbeheerder in Ouderkerk aan den IJssel? Of je nu stroom afneemt bij De Vastelastenbond of UnitedConsumers: alle klanten krijgen ermee te maken.

Besparen op gas en stroom
Schrik jij van je energierekening? De maandelijkse energierekening omlaag bijstellen is te doen op diverse manieren. Bijgaand ontdek je aanwijzingen die je direct kan toepassen.

 1. Verminder je energieverbruik
  Nu starten? Minder energie verbruiken is eigenlijk het meest belangrijk. O.a. “bewust met de waterkoker omgaan ” en “Niet een te grote koelkast kopen.” Of installeer een HR-ketel van Nefit, Intergas, Vaillant, Atag of AWB.
 2. Energieleveranciers vergelijken en overstappen
  Structureel overstappen van energie is zeker ons advies! Kies voor een kort abonnement (1 jaar) met hoge bonus voor nieuwe klanten. Dit zoek je vlug met onze zoekmachine.
 3. Wissel de CV in voor een duurzame (gratis) energiebron
  Warm water maken is niet goedkoop. Tegenwoordig kun jij gebruik maken van velerlei duurzame installaties waarbij je goedkoop uit bent. Zoals biomassaketel, zonneboiler, pelletkachel, zonnepanelen, infraroodpanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke leverancier van gas en elektra is het beste?

Tegenwoordig zien we steeds meer bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welke leverancier is voor jou geschikt? Dit wordt bepaald door je wensen en behoeften. Zoeken jullie betrouwbare medewerkers, schone stroom, of kijk jij enkel naar de prijs? Misschien vind je dit ook relevant: energiepakket Heiligerlee vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom is overal hetzelfde. Wil jij niet teveel betalen voor je energie? Selecteer dan onmiddellijk de scherpste energieleverancier van gas en stroom. Hoe gaat dat in z’n werk? Voer jouw gegevens in, en sorteer de zoekresultaten op prijs. Je spot simpelweg de goedkoopste leverancier van gas en elektra (die werken in Zuid-Holland) gebaseerd op jouw zoekfilters.

Groene stroom en gas

Kijk jij vooral of energie op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt? Kies dan voor groen gas en groene stroom. Selecteer dan zeker de “duurzame energie” bron. Een andere optie is te zoeken naar gas en elektra abonnementen op basis van bijv. zonne-energie, groene stroom uit NL, windenergie, groene stroom uit EU.

Goede recensies

Meer en meer mensen eisen een uitstekende klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, vakbekwame experts, en heldere communicatie wil iedereen. Daarvoor kijk je naar het cijfer en recentelijke meningen van klanten voor energiebedrijven Ouderkerk aan den IJssel.

Overstappen

Elke energiemaatschappij zoekt niet consumenten. Overstappen naar een nieuw contract is doorgaan niet voor iedereen geschikt door de geldende opzegtermijn. Inspecteer om die reden de einddatum van je contract. Hierna kan jij pas een nieuw energie-abonnement bestellen. Je kunt anders een boete krijgen.

Zakelijk energie vergelijken

Wil je additionele voorlichting betreft zakelijk gas-licht? Ook wanneer je op zoek bent naar zakelijke energie vind je hier een hoop info. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Ouderkerk aan den IJssel werkt vlug in een online omgeving. Als ondernemer heb je de keuze uit B2B contracten. De energiekosten worden weergegeven in bruto en netto prijzen. Bedrijven kunnen het BTW bedrag terugvragen. Dit is ook gebruikelijk bij het aankopen van producten als zonnepanelen. De energiekosten van bedrijven zijn een stuk goedkopervergeleken met de reguliere prijzen. De compensatie kan groter worden op het moment dat je meer gas en elektriciteit verbruikt. De meerwaarde voor ZZP’ers: meteen ook het gas en stroom voor je huis / de privé aansluiting inkopen. Het aandeel van het privégebruik kan jij aftrekken van je winst. Op gaslichtafsluiten.nl bekijk je ook gas en stroom in Baak afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
Opvallend veel zakelijke klanten willen investeren in windparken en zonneweides. Besparen op energiekosten in Ouderkerk aan den IJssel kan natuurlijk door te beleggen in groene systemen zoals bijv. pelletkachels, biomassaketels, infraroodpanelen en warmtepompen. Over een aantal jaren zullen ook bedrijven de gaskraan dicht moeten draaien. Dus: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook bedrijfsgebouwen. Zodoende neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor de energierevolutie.

Energiepakketten Ouderkerk aan den IJssel vergelijken Gemakkelijk een stroom en gas contract aanvragen & afsluiten