Gas en licht vergelijken Heiligerlee Snel energiebedrijven vergelijken en bespaar wel €135


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is in feite hetzelfde als aardgas en elektriciteit of stroom. Het verbruik van gaslicht resulteert in de energiekosten. En dat is elke maand weer een tegenvaller. Overwegend het gas dat je verstookt drukt zwaar op jouw energiekosten. Daarom is het geen gek idee om te controleren welke energieleverancier de beste aanbieding heeft. Vandaag nog gas en licht leveranciers in Heiligerlee vergelijken? Geef je huisnummer, postcode & energieverbruik in. Middels gaslichtafsluiten.nl kun je simpelweg de kosten van gas licht berekenen. Vervolgens ontdek je vlug de goedkoopste energieleverancier. Overstappen is niet ingewikkeld. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Heiligerlee [Update juni 2024]

Het is een ontzettend bekend begrip: gas, water en licht. Het gaat hier om – zonder twijfel – de meest vitale aansluitingen in jouw huis. Gas, water en licht bestel je niet middels een totaal abonnement. Water wordt geregeld via het waterbedrijf in de provincie Oldambt (denk hierbij aan PWN). Gas en licht afsluiten in Heiligerlee doe je wel bij één maatschappij. Via deze website ontdek je de meest aantrekkelijke. Hoe dat werkt? Volg het advies van onze experts (of lees verder over Endinet Groep groene stroom).

Gas en licht afsluiten voor lage prijzen?

  1. Geef je adresgegevens in (Groningen).
  2. Bereken gas + stroom gebruik.
  3. Selecteer een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Bekijk welke energiebron je wilt (wind, groen uit EU, grijs, co2 gecompenseerd, groen uit NL).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor juni 2024.
  6. Calculeer de voordeligste energieleverancier.
  7. Laat de bestelling online doorvoeren, en je kunt snel overstappen naar je nieuwe aanbieder.

Gas water licht aanvragen

Hoe zit het met verhuizen? Dan neem je het energiecontract mee. Deze is gebonden aan de persoon, en is niet gebonden aan adres. Overstappen is altijd mogelijk. Je kunt dan een opzegvergoeding krijgen van jullie energiemaatschappij uit Heiligerlee.

Ga je nieuwbouwen? Gas, elektriciteit en water aanvragen gaat via de website mijnaansluiting.nl. Zo af en toe doet de aannemer dit voor jou.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een stroompakket voldoet wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten juni 2024

Weet je alles al van Eneco, Vattenfall, NLE, Essent, Greenchoice of Oxxio, ENGIE, Energiedirect.nl, Qurrent, Powerpeers? In de opsomming bekijk je de veel gekozen energie-abonnementen.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 3 jaar
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 4 jaar Actie
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 1 Jaar Vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke Nederlander gebruikt gas en elektriciteit. De kosten variëren aanmerkelijk per woning. Gemiddelde maandafrekening bedraagt tussen de €80 en €210. Moeiteloos de gas licht kosten berekenen? Dit kan met behulp van de vergelijker. Raam jouw stroom- en gasverbruik, en check de kosten voor elektra en gas. Nieuwsgierig naar gas water licht kosten, start dan met energieprijzen Heiligerlee vegelijken. Onderstaand bekijk je mogelijke tarieven voor veel voorkomende woningtypes en huishoudens. Klopt dit met mijn lasten? Check jouw energierekening, bekijk de stroomtarieven en gastarieven, en zet deze af tegen de gemiddelde gas licht tarieven in Heiligerlee. Liggen jouw kosten hiermee op 1 lijn? Hierna vind jij een gemiddelde van het energieverbruik in de regio Oldambt.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €101 €121 €133,5 €142,75
Tussenwoning €106,75 €138,5 €154,75 €164,75
Hoekwoning €132,25 €150,5 €167,75 €178
2 onder 1 kap €145 €169,75 €183,75 €191,75
Bungalow €178,25 €199 €214 €222,25
Gemiddeld €122,5 €147 €158,5 €168,25

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen zijn van alle tijden. Normaal is de “schuldige” de netbeheerder (zoals Enexis). De oorzaak kan zijn inspectie of onderhoud. Gewoonlijk zijn elektriciteitsstoringen binnen enkele uren beëindigd. Als de stroom uitvalt is de impact direct groot. Heerst er een storing bij jouw netbeheerder in Heiligerlee? Dit is niet afhankelijk van Fenor en/of Oxxio: iedereen wordt erdoor getroffen.

Bespaartips voor gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De uitgaven aan energie reduceren kan door bewust een aantal keuzes te maken. Op deze website tref je 3 tips om meteen te besparen op energie.

 1. Minder energie gebruiken
  Vandaag nog aan de slag? Jouw energieconsumptie reduceren resulteert direct in minder lasten. Opties zijn “beperkt elektrisch bijverwarmen ” en “Haal de opladers uit het stopcontact als je ze niet nodig hebt.” Of bestel de HR-ketel van Vaillant, AWB, Remeha, Nefit of Atag.
 2. Energiepakketten vergelijken en overstappen
  Regelmatig overstappen van energie is zeker ons advies! Kies voor een 1 jaar abonnement inclusief aantrekkelijke wekomstvergoeding. Deze vind je moeiteloos via onze tools.
 3. Stap over op een duurzame energiebron (gratis)
  Je huis verwarmen zorgt voor een hoge gasrekening. Op dit moment kan je profiteren van velerlei duurzame installaties die goedkoper in gebruik zijn. Bijv. biomassaketel, zonneboiler, infraroodpanelen, warmtenet, pelletkachel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder moet ik kiezen?

In Nederland zijn er verschillende maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welke energiemaatschappij is het beste? Dat ligt aan wat jij belangrijk vindt. Geef je de voorkeur aan goede hulp en ondersteuning, groene stroom, of is een lage prijs het enige dat telt? Wellicht spreekt dit je ook aan: energiepakket Almkerk vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Kijk jij vooral naar prijs? Selecteer dan nu de gunstigste energieleverancier van gas en stroom. Hoe achterhaal ik die? Vul jouw verbruik in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Jij detecteert probleemloos de goedkoopste aanbieder van gas en stroom (actief in Groningen) voor jullie verbruikt.

Groenste gas en elektriciteit

Hecht jij waarde aan het feit dat energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Dan is groene stroom en eventueel groen gas iets voor jou. Selecteer dan de optie “duurzame energie”. Ook heb je de mogelijkheid zelf te zoeken naar gas en elektra abonnementen op basis van bijv. CO2 gecompenseerd gas, windenergie, groene stroom uit EU, groene stroom uit NL.

Goede recensies

Enkele mensen gaan voor hoogstaande klantenservice. Altijd kunnen bellen voor vragen, een snelle service, en geen kleine lettertjes is wenselijk. Hiervoor lees je de totale beoordeling en de laatste beoordelingen van bestaande gebruikers voor energiebedrijven Heiligerlee.

Overstappen

Elke aanbieder van energie wil nieuwe gebruikers. Overstappen naar een nieuw contract kan soms lastig worden omdat je aan een contract vastzit. Controleer dus jouw huidige energiecontract. Ga pas daarna het energie-oversluiten regelen. Zo voorkom je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Verwacht jij extra info over zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie ben je hier aan het juiste adres. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Heiligerlee kan à la minute in een online omgeving. Je vindt veel speciale zakelijke abonnementen. De tarieven kunnen gevonden worden in bruto en netto prijzen. ZZP’ers mogen de BTW aftrekken. Dit is ook gebruikelijk bij de aanschaf van o.a. zonnepanelen. De elektriciteitstarieven voor grootverbruikers zijn altijd lager dan die voor consumenten. De bonus kan groter worden als je meer dan gemiddeld gas en elektriciteit gebruikt. De meerwaarde t.b.v. ZZP’ers: een zakelijk contract voor de privé aansluiting aanvragen. Het aandeel van eigen privégebruik kan jij opgeven als bedrijfskosten. Wellicht ook beschikbaar: gas en stroom in Schalkhaar afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
Het is een trend: bedrijven zijn geïnteresseerd in zonnepanelen of een eigen windmolen. Besparen op energiekosten in Heiligerlee gebeurt ook door een belang te nemen in “groene” energiebronnen zoals o.a. zonneboilers, biomassaketels, infraroodpanelen en warmtepompen. In de nabije maanden zullen ook bedrijven niet langer gebruik maken van gas. Samengevat: een gasvrije wereld voor zowel particulieren als op kantoor. Op basis daarvan neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor de energierevolutie.

Energiepakketten Heiligerlee vergelijken Zonder moeite een gas en elektra abonnement aanvragen + afsluiten