Gas en licht vergelijken Ouderkerk aan de Amstel Nu energiebedrijven vergelijken en bespaar tot €135


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht kom je ook wel tegen als aardgas en stroom of elektriciteit. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de energierekening. Dit kan aardig in de papieren lopen. In de eerste plaats het gas waarmee je jouw huis verwarmt heeft veel invloed op je energierekening. Vandaar loont het om na te gaan welke energiemaatschappij de laagste prijzen hanteert. Eenvoudig gas en licht leveranciers in Ouderkerk aan de Amstel vergelijken? Vul postcode + huisnummer + verbruiksgegevens in. Geholpen door gaslichtafsluiten.nl kun jij probleemloos de kosten van gas licht berekenen. Hierna achterhaal je onmiddellijk de goedkoopste energieleverancier. Overstappen doe je gewoon online. Gas en elektra vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Ouderkerk aan de Amstel [Update april 2024]

Ze worden nog vaak in een adem genoemd: gas, water en licht. Het gaat hier om – verreweg – de meest essentiële voorzieningen voor jouw huis. Gas, water en licht kan je niet afnemen d.m.v. 1 combinatie abonnement. De wateraansluiting bestel je bij het waterbedrijf in de provincie Ouder-Amstel (dat kan zijn Brabant Water). Gas en licht afsluiten in Ouderkerk aan de Amstel kan gelukkig wel bij één partij. Met behulp van onze tool vind je de voordeligste. Maar hoe gaat dat in z’n werk? Ga aan de slag met het 7-stappen model (of bezoek energiebedrijf DELTA).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Voer je persoonsgegevens in (Noord-Holland).
  2. Maak een inschatting van gas + stroom gebruik.
  3. Bepaal een kort- of lange termijn contract.
  4. Bekijk welke energiebron je wilt (groen uit NL, groen uit EU, groen, wind, grijs).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor april 2024.
  6. Check de goedkoopste energieleverancier.
  7. Laat de bestelling online doorvoeren, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Binnenkort verhuizen? Je kan er dan voor kiezen een adreswijziging te doen. Deze is gebonden aan de persoon, en niet op jouw huis. Toch overstappen? Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in Ouderkerk aan de Amstel.

Ga je nieuwbouwen? Gas, water en elektriciteit kan je aanvragen bij Mijnaansluiting.nl. Bijwijlen is de aannemer verplicht dat te doen.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een abonnement voor elektriciteit is genoeg wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten april 2024

Weet je alles al van Greenchoice, Eneco, Pure Energie, Vattenfall, Essent of Budget Energie, ENGIE, Oxxio, Qurrent, Energiedirect.nl? Hieronder achterhaal je onze veel bestelde energie-abonnementen.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actieprijs
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas 1 jaar vast Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 1 jaar

Gas en licht kosten berekenen

Elke persoon maakt gebruik van gas en elektriciteit. De kosten wisselen flink per woning. Gemiddelde maandafrekening bedraagt tussen de €75 tot €200. Binnen no-time de gas licht kosten berekenen? Dit kan middels de tariefvergelijker. Vul de totale energieverbruik in, en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Weetgraag naar gas water licht kosten, dan kan je energieprijzen Ouderkerk aan de Amstel vegelijken. In het schema hieronder zie je de gemiddelde gas-licht kosten voor veel voorkomende woningtypes en aantal inwoners. Is dit in in lijn met mijn uitgaven? Neem jouw rekening van de energieleverancier, bekijk de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk het met de gemiddelde gas licht tarieven in Ouderkerk aan de Amstel. Betaal ik veel voor gas en elektra? Via de volgende tabel bekijk je het doorsnee- energieverbruik in de regio Ouder-Amstel.


Type huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €99,75 €121,25 €130,75 €143,25
Tussenwoning €106,5 €140,25 €153,5 €163,25
Hoekwoning €130,5 €151,75 €167,5 €178,25
2 onder 1 kap €145,75 €169,5 €183 €192,25
Bungalow €178 €198,25 €215,25 €221,5
Doorsnee €123,75 €144,5 €161,5 €170,5

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. In de regel is de boosdoener de netbeheerder (bijv. RENDO Netwerken). De oorzaak kan zijn werkzaamheden aan het netwerk. Meestal is zo’n elektriciteitsstoring heel erg snel beëindigd. In het geval je geen stroom kunt gebruiken schieten mensen gauw in de stress. Lees je over een storing bij de netbeheerder in Ouderkerk aan de Amstel? Of je nu klant bent bij Energiedirect.nl en Vrijopnaam: alle contractanten kunnen problemen ondervinden.

Bezuinigen op gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De kosten van energie beperken kan door bewust een aantal keuzes te maken. Bijgaand zie je 3 adviezen die je direct kan toepassen.

 1. Energiegebruik reduceren
  Direct besparen? Je energieverbruik verminderen is het eerste wat je kunt doen. Voorbeelden zijn “led-lampen gebruiken ” en “Laat je eten eerst koud worden voordat je het in de koelkast zet.” Of bestel de HR-ketel van Nefit, Intergas, Atag, Remeha of Vaillant.
 2. Pakketten vergelijken en overstappen
  Jaarlijks overstappen van energie is zeker ons advies! Selecteer een kort abonnement (1 jaar) met hoge bonus voor nieuwe klanten. Je zoekt dit probleemloos met onze adviseurs.
 3. Wissel de CV in voor een duurzame (gratis) energiebron
  Je huis verwarmen is een kostbaar proces. Op dit moment is er keuzen uit allerlei duurzame oplossingen die goedkoper in gebruik zijn. Denk aan zonnepanelen, biomassaketel, infraroodpanelen, warmtepomp, zonneboiler.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra leverancier is het beste?

In Nederland hebben we een hele scala aan aanbieders van gas en elektra. Welk bedrijf past bij mij? Dat is sterk afhankelijk van wat jullie precies zoeken. Geef je de voorkeur aan goede hulp en ondersteuning, schone stroom, of wil jij het goedkoopste pakket? Ook interessant: energiepakket Heilig Landstichting vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Er bestaat niet zoiets als kwalitatieve gas en stroom. Kijk jij alleen naar de prijs? Bezoek dan nu de scherpste energieleverancier van gas en stroom. Hoe gaat dat in z’n werk? Voer jouw gegevens in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Jij ziet eenvoudig de goedkoopste aanbieder van gas en stroom (actief in Noord-Holland) voor jullie verbruikt.

Groene stroom en gas

Kijk jij vooral of stroom wordt opgewekt met schone, onuitputtelijke bronnen. Zoek dan een pakket met groene stroom en groen gas. Markeer daarvoor de “duurzame energie” bron. Of willen jullie energiepakketten met o.a. zonne-energie, CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit NL, groene stroom uit EU.

Uitstekende ratings

Enkele mensen willen de beste klantenservice. Altijd kunnen bellen voor vragen, een snelle service, en transparantie is onmisbaar. Hiervoor kan je kijken naar de gemiddelde cijfers en actuele reviews van klanten voor energiebedrijven Ouderkerk aan de Amstel.

Overstappen

Elke leverancier wil graag extra afnemers. Overstappen naar een andere energiemaatschappij is doorgaan niet voor iedereen geschikt omdat de contracttermijn nog niet verlopen is. Bestudeer altijd de einddatum van je contract. Vervolgens kan je pas het energie-oversluiten regelen. Je kunt anders een boete krijgen.

Zakelijk energie vergelijken

Wens je extra advies met betrekking tot zakelijk gas-licht? Ook voor het afsluiten van zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Ouderkerk aan de Amstel werkt moeiteloos via internet. Er bestaan hiervoor speciale zakelijke abonnementen. De prijzen vind je uiteengezet zowel in als uit de BTW. Bedrijven kunnen de BTW zakelijk aftrekken. Vaak kunnen consumenten dat ook in het kader van bestelling voor bijvoorbeeld zonnepanelen. De elektra en gas tarieven voor grootverbruikers zijn altijd lager vergeleken met de reguliere prijzen. De bonus kan flink oplopen zodra je een boel gas en elektriciteit verbruikt. Het grote voordeel voor ZZP’ers: ook stroom voor thuis / een privé aansluiting afnemen. Een stukje van je privégebruik kan je opvoeren als bedrijfskosten. Wellicht ook beschikbaar: gas en stroom in Baaium afsluiten.

Groene energie speciaal voor bedrijven
Het is een trend: bedrijven zien heil in zonnecellen en windturbines. Besparen op energiekosten in Ouderkerk aan de Amstel gebeurt ook door geld te steken in milieuvriendelijke producten zoals biomassaketels, zonneboilers, infraroodpanelen en warmtepompen. In de nabije maanden zal ook de zakelijke wereld van het gas afgaan. Conclusie: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook op zakelijke locaties. Hierdoor draag jij je steentje bij aan minder CO-2 uitstoot.

Energiepakketten Ouderkerk aan de Amstel vergelijken Vandaag nog een gas & stroom contract aanvragen & afsluiten