Gas en licht vergelijken Baaium Snel energiemaatschappijen vergelijken en bespaar €165


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht kom je ook wel tegen als aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht vormt samen de energienota. En dat is elke maand weer een tegenvaller. In de eerste plaats het gas waarmee je jouw huis verwarmt heeft veel invloed op je energierekening. Daarom is het verstandig om te analyseren welke energieaanbieder het voordeligste energiepakket levert. À la minute gas en licht leveranciers in Baaium vergelijken? Geef je woongegevens en ook verbruik in. Via de energievergelijker kan jij zonder problemen de kosten van gas licht berekenen. Daarop zie je direct de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen is een fluitje van een cent. Gas en elektra vergelijken kan nu iedereen doen!Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Baaium [Update september 2023]

Je hoort het dikwijls om je heen: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – overduidelijk – de meest onmisbare aansluitingen in jouw woning. Gas, water en licht zijn niet verkrijgbaar via een totaal abonnement. Water neem je af bij een specifieke waterleverancier actief in de buurt van Littenseradiel (dit zijn organisaties als Waterleidingmaatschappij Drenthe). Gas en licht afsluiten in Baaium kan gelukkig wel bij één bedrijf. Met behulp van de energievergelijker achterhaal jij de voordeligste. Maar hoe kan ik dat doen? Ga aan de slag met het advies van onze experts (of lees verder over opzeggen Allure Energie).

Voordeligste gas en licht contracten vergelijken?

  1. Vul je postcode en huisnummer in (Friesland).
  2. Bereken gas + stroom gebruik.
  3. Bepaal de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Klik op het type energieopwekking (groen uit EU, grijs, groen uit NL, wind, groen).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor september 2023.
  6. Klik op het goedkoopste energiebedrijf.
  7. Bestel het pakket online, en geniet op korte termijn van de nieuwe voorwaarden.

Gas water licht aanvragen

Binnenkort verhuizen? Het energiepakket verhuis je mee. Deze staat op naam, en niet gebonden aan het adres. Overstappen is altijd mogelijk. Hiervoor krijg je een boete / opzegvergoeding via de energiemaatschappij in Baaium.

Bouw je een nieuw huis? Gas, water en elektriciteit registreer je bij Mijnaansluiting.nl. Zo nu en dan is dat uitbesteed aan de aannemer.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een elektriciteitspakket is genoeg wanneer je kiest voor het warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten september 2023

Kiezen jullie voor Vattenfall, NLE, Essent, Greenchoice, Pure Energie of Energiedirect.nl, Qurrent, Budget Energie, ENGIE, Oxxio? Hierna ontdek je onze meest gekozen energiepakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 1 jaar
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 1 jaar
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 1 jaar

Gas en licht kosten berekenen

Elke consument consumeert gas en elektriciteit. De kosten fluctueren behoorlijk per huis. De maandelijkse energielasten ligt in de range tussen de €120 en €235. Vandaag nog jouw gas licht kosten berekenen? Ook jij kan dit doen met behulp van de tariefvergelijker. Vul de totale energieverbruik in, en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Benieuwd naar gas water licht kosten, ga dan energieprijzen Baaium vegelijken. Hierna tref jij aannemelijke energiekosten voor populaire soorten woningen en type gezinnen. Betaal ik nu relatief veel? Bekijk jouw rekening van de energiemaatschappij, bekijk de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk dit met de huidige gemiddelde gas licht tarieven in Baaium. Zijn jullie kosten hiermee vergelijkbaar? In onderstaand schema bekijk jij het doorsnee- energieverbruik in de regio Littenseradiel.


Woningtype 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €101,5 €122,25 €133 €142,75
Tussenwoning €107,5 €138,25 €155 €165,5
Hoekwoning €130,75 €150 €167,25 €179,5
2 onder 1 kap €145,25 €168 €182,75 €193
Landhuis €177,5 €200,25 €212,5 €224
Doorsnee €121,5 €144,75 €158,25 €169

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen is niets nieuws. Meestal komt dit door de netbeheerder (denk aan Enexis). Vaak wordt dit veroorzaakt door werkzaamheden aan het netwerk. In een doorsnee situatie is zo’n elektriciteitsstoring in no-time gefixt. Op het moment dat er geen stroom is, kan dat zorgen voor veel problemen. Heerst er een storing bij jouw netbeheerder in Baaium? Of je nu stroom afneemt bij Greenchoice en Oxxio: alle contractanten kunnen problemen ondervinden.

Bespaartips voor gas en stroom
Vind jij dat je te veel betaalt? De maandelijkse energienota minimaliseren is te doen op diverse manieren. Hieronder achterhaal je 3 adviezen om vandaag nog te besparen.

 1. Minder energie gebruiken
  Direct besparen? Minder stroom consumeren resulteert direct in minder lasten. Zoals “een programmeerbare thermostaat ” en “Minder vaak een warm bad nemen.” Of installeer een HR-ketel van AWB, Nefit, Intergas, Remeha of Atag.
 2. Energiecontracten vergelijken en overstappen
  Jaarlijks overstappen van energie is voor iedereen aan te raden! Ga voor kortlopende energiecontracten met een hoge welkomstkorting. Dat zoek jij zonder problemen door het toepassen van onze zoekmachine.
 3. CV-ketel vervangen door duurzame (gratis) energiebron
  Warm water en een warm huis zorgt voor een hoge gasrekening. Tegenwoordig vind je allerlei groene systemen die veel minder stroom gebruiken. O.a. zonneboiler, biomassaketel, warmtepomp, pelletkachel, warmtenet.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder is het beste?

In ons land zijn er flink wat bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welke stroomleverancier is het beste? Dat is sterk afhankelijk van waar jij waarde aan hecht. Hecht jij waarde aan betrouwbare medewerkers, groene stroom, of is een lage prijs het enige dat telt? Mensen zochten ook naar: energiepakket Schaijk vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Kijk jij vooral naar prijs? Bezoek dan snel de goedkoopste energie-aanbieder van stroom en gas. Hoe achterhaal ik die? Vul de gevraagde data in, en filter vervolgens op prijs. Je vindt ogenblikkelijk de goedkoopste leverancier van gas licht (werkzaam in Friesland) voor jullie verbruikt.

Groene stroom en milieuvriendelijk gas

Vind jij het belangrijk dat energie met duurzame energiebronnen wordt opgewekt? Dan is groene stroom en eventueel groen gas iets voor jou. Kies dan natuurlijk de “duurzame energie” optie. Of zoek specifiek naar gas licht contracten met bijvoorbeeld CO2 gecompenseerd gas, zonne-energie, windenergie, groene stroom uit EU.

Beste klantervaring

Een deel van de consumenten gaan voor hoogstaande klantenservice. 24 uur per dag beschikbaar, deskundige specialisten, en betrouwbare informatie wil iedereen. Daarvoor raadpleeg je de totale beoordeling en nieuwe recensies van andere consumenten voor energiebedrijven Baaium.

Overstappen

Elke energieleverancier wil nieuwe gebruikers. Overstappen naar een andere energiemaatschappij is soms niet toegestaan omdat je aan een contract vastzit. Analyseer eerst de datum dat je contract afloopt. Start pas hierna met het oversluiten definitief maken. Je kunt anders een boete krijgen.

Zakelijk energie vergelijken

Wil je additionele voorlichting betreft zakelijk gas-licht? Ook voor het afsluiten van zakelijke energie kan je alles op internet vinden. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Baaium werkt vandaag nog in een online omgeving. Daarvoor zijn speciale zakelijke abonnementen. De prijzen zijn uitgesplitst inclusief en exclusief BTW. Bedrijven mogen het BTW bedrag terugvragen. Dit is ook gebruikelijk bij de aanschaf van o.a. zonnepanelen. De elektriciteitstarieven voor grootverbruikers zijn vaak goedkoperdan wat normale huishoudens betalen. Het voordeel kan hoger worden als je een heleboel gas en elektriciteit inkoopt. Het grote voordeel aangaande ZZP’ers: zakelijk een privé aansluiting aanvragen. Het aandeel van het privégebruik mag jij als zakelijke kosten opvoeren. Andere regio? Begin nu direct met gas en stroom in Kortgene afsluiten.

Het voordeel van duurzame energie voor zakelijk gebruik
We zien het steeds vaker: zakelijke klanten zijn geïnteresseerd in zonne-energie en windenergie. Besparen op energiekosten in Baaium? Dat kan door te investeren in “groene” oplossingen zoals bijv. infraroodpanelen, zonneboilers, biomassaketels en warmtepompen. Binnen enkele jaren zullen ook bedrijven van het gas afgaan. Samengevat: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook de bedrijven. Op deze manier neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor een ‘groener’ Holland.

Energiepakketten Baaium vergelijken Snel een gas & licht abonnement afsluiten en aanvragen