Gas en licht vergelijken Oudehorne Snel energieleveranciers vergelijken en bespaar tot €350


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is eigenlijk een synoniem voor aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht gebruik restulteert in de maandelijkse energienota. Dit kan een flinke kostenpost zijn. Overwegend het gas dat je verstookt beïnvloedt jouw energierekening. Daarom is het geen gek idee om te controleren welke energieleverancier het goedkoopste is. Ogenblikkelijk gas en licht leveranciers in Oudehorne vergelijken? Geef je woongegevens & verbruik in. Geholpen door de vergelijker kan je als consument à la minute de kosten van gas licht berekenen. Hierna bekijk je probleemloos de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen doe je gewoon online. Gas en elektra vergelijken is nu voor iedereen mogelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Oudehorne [Update februari 2024]

Het is een ontzettend bekend begrip: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – veruit – de basis voorzieningen in een woning. Gas, water en licht kan je niet afnemen op basis van één compleet abonnement. Water neem je af bij het waterbedrijf actief in de buurt van Heerenveen (voorbeelden zijn Waterleidingmaatschappij Drenthe). Gas en licht afsluiten in Oudehorne doen de meesten bij één aanbieder. Geholpen door de gaslicht-vergelijker vind je de goedkoopste. Maar hoe gaat dat in z’n werk? Volg het advies van onze experts (of lees verder over energieleverancier Cogas).

Gas en licht afsluiten voor lage prijzen?

  1. Selecteer eerst je locatie (Friesland).
  2. Maak een inschatting van je energieconsumptie.
  3. Filter op een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Bekijk welke energiebron je wilt (grijs, co2 gecompenseerd, groen uit EU, groen, zon).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor februari 2024.
  6. Selecteer de goedkoopste energiemaatschappij.
  7. Via internet kun je alle afsluiten, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Hoe zit het met verhuizen? Het energiepakket verhuis je mee. Deze staat op naam, en niet op de woning. Willen jullie wel een andere contract? Hiervoor krijg je een boete / opzegvergoeding via de energiemaatschappij in Oudehorne.

Een nieuw huis aan het bouwen? Gas, water en elektra kan je aanvragen bij de website mijnaansluiting.nl. Zo nu en dan is dat de taak van de aannemer.

Stadsverwarming? Gas is dan niet nodig. Een contract voor stroom is toereikend in het geval van een warmtenet.

Actuele gas en stroom energiepakketten februari 2024

Kies jij voor Eneco, Greenchoice, Pure Energie, Vattenfall, Essent of Oxxio, Energiedirect.nl, Budget Energie, ENGIE, Powerpeers? Onderstaand achterhaal je een aantal populaire energiepakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – HollandseWind + AardGas vast 3 jaar
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Delta – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar Actie
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas onbepaalde tijd
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie

Gas en licht kosten berekenen

Iedereen gebruikt gas en elektriciteit. De kosten voor energie fluctueren wel per woning. Gemiddelde maandafrekening bedraagt tussen de €95 tot €170. Vlug jullie gas licht kosten berekenen? Dat doe je middels onze gaslicht-vergelijker. Vul jouw actuele verbruik in, en check de kosten voor elektra en gas. Benieuwd naar gas water licht kosten, ga dan energieprijzen Oudehorne vegelijken. In de tabel achterhaal je geschatte kosten voor populaire type huizen en type gezinnen. Scoor ik hoog of laag? Neem jouw rekening van de energieaanbieder, check de gastarieven en stroomtarieven, en zet deze af tegen de gemiddelde gas licht tarieven in Oudehorne. Liggen jouw kosten hiermee op 1 lijn? Hierna vind je het verwachte energieverbruik in de regio Heerenveen.


Soort woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €99,75 €122,25 €130,75 €140,75
Tussenwoning €108 €139 €153,75 €162,25
Hoekwoning €132,5 €149,75 €167 €178,5
2 onder 1 kap €144,5 €168,5 €184,25 €193,75
Vrijstaand €177,5 €198,25 €212,5 €224,5
Standaard €124,5 €146 €158,75 €170,5

Stroomstoring
Helaas, elektriciteitsproblemen komen nog steeds voor. In de meeste gevallen ligt dit aan de netbeheerder (als. Cogas). De oorzaak is vaak te vinden in netuitbreidingen. Vaak is zo’n elektriciteitsstoring in no-time gefixt. Als je geen stroom hebt is er al snel paniek. Heerst er een storing bij jouw netbeheerder in Oudehorne? Het maakt niet uit of je zit bij Anode Energie of Powerpeers: alle huishoudens vallen hieronder.

Zo bespaar je op gas en stroom
Vind jij dat je te veel betaalt? De maandelijkse energierekening beperken is te doen op diverse manieren. Hieronder detecteer je suggesties waarmee jij aan de slag kan.

 1. Gebruik energie verlagen
  Nu starten? Je energieverbruik verminderen resulteert direct in minder lasten. Voorbeelden zijn “led-lampen gebruiken ” en “De oven open zetten nadat je hem hebt gebruikt.” Of installeer een HR-ketel van Nefit, Intergas, Remeha, Atag of Vaillant.
 2. Aanbieders vergelijken en overstappen
  Om de 12 maanden overstappen van energie is voor iedereen aan te raden! Selecteer een (kort) 1 jarig abonnement met hoge bonus voor nieuwe klanten. Je zoekt dit ogenblikkelijk op basis van onze tools.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Je huis verwarmen verstookt een hoop duur gas. Heden ten dage kan je profiteren van diverse verantwoorde systemen die op lage kosten draaien. Zoals warmtenet, zonnepanelen, pelletkachel, zonneboiler, warmtepomp.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder is het beste?

In Holland zijn er flink wat maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welke stroomaanbieder past bij mij? Dat is sterk afhankelijk van wat jullie precies zoeken. Geef je de voorkeur aan een goede klantenservice, duurzame energie of wil jij het goedkoopste pakket? Misschien vind je dit ook relevant: energiepakket Hei- en Boeicop vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Er bestaat niet zoiets als kwalitatieve gas en stroom. Kijk jij alleen naar de prijs? Kies dan probleemloos de goedkoopste energieleverancier van gas en stroom. Hoe vind ik de laagste prijs? Voer jouw gegevens in, en sorteer de zoekresultaten op prijs. Jij treft snel de goedkoopste leverancier van gas en elektra (die werken in Friesland) voor jullie verbruikt.

Groene stroom en milieuvriendelijk gas

Hecht jij waarde aan het feit dat stroom wordt opgewekt met schone, onuitputtelijke bronnen. Groen gas en groene stroom zijn het antwoord. Sorteer daarvoor de “duurzame energie” bron. Een andere optie is te zoeken naar gas en elektra abonnementen met 0CO2 gecompenseerd gas, zonne-energie, groene stroom uit EU, windenergie.

Goede recensies

Een groeiend aantal contractanten gaan voor hoogstaande klantenservice. Altijd kunnen bellen voor vragen, medewerkers met kennis, en duidelijke voorwaarden is wenselijk. Om daarvan een goed beeld te krijgen neem je als uitganspunt het eindcijfer en de laatste meningen van andere consumenten voor energiebedrijven Oudehorne.

Overstappen

Elke leverancier van energie is blij met nieuwe klanten. Overstappen naar een nieuw contract is soms niet toegestaan omdat je aan een contract vastzit. Controleer daarom de voorwaarden in het contract. Hierna kan jij pas jullie nieuwe energiecontract aanvragen. Vroegtijdig overstappen kan worden bestraft met een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Wens je aanvullende info over zakelijk gas-licht? Ook omtrent zakelijke energie vind je hier een hoop info. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Oudehorne kan ogenblikkelijk via internet. Als ondernemer heb je de keuze uit speciale zakelijke abonnementen. De kosten kun je vinden met en zonder BTW. Een ondernemer mag de betaalde BTW terugvorderen. Dit wordt ook gedaan wanneer men investeert in bijv. zonnepanelen. De elektriciteitstarieven voor grootverbruikers zijn soms lager dan wat normale huishoudens betalen. De korting kan sterk oplopen als je meer dan gemiddeld gas en elektriciteit gebruikt. Een pluspunt bij ZZP’ers: meteen ook het gas en stroom voor je huis / de privé aansluiting bestellen. Een deel van het privégebruik kan jij aftrekken als kosten voor het bedrijf. Je treft hier ook uitgebreide info over gas en stroom in Augsbuurt afsluiten.

Groene energie speciaal voor bedrijven
Het is een trend: bedrijven kiezen voor zonne-energie en windenergie. Besparen op energiekosten in Oudehorne gebeurt ook door te investeren in groene producten zoals bijv. biomassaketels, pelletkachels, infraroodpanelen en warmtepompen. Over een aantal jaren zal de zakelijke markt de gaskraan dicht moeten draaien. Dus: zowel thuis gasvrij wonen als fabrieken en kantoren. Op basis daarvan kan de zakelijke wereld iets doen aan een duurzamer Nederland.

Energiepakketten Oudehorne vergelijken Snel een gas en licht contract aanvragen + afsluiten