Gas en licht vergelijken Augsbuurt Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar wel €105


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht noemen we ook wel aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht vormt samen de maandelijkse energierekening. En dat is elke maand weer een tegenvaller. In de eerste plaats het gas waarmee je jouw huis verwarmt drukt zwaar op de energienota. Vandaar is het goed om te zien welke energiemaatschappij het voordeligste energiepakket levert. Meteen gas en licht leveranciers in Augsbuurt vergelijken? Geef je huisnummer, postcode en geschatte verbruik in. Via deze website kan jij ogenblikkelijk de kosten van gas licht berekenen. Daarop tref je onmiddellijk de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen doe je gewoon online. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Augsbuurt [Update juni 2024]

Je hoort het dikwijls om je heen: gas, water en licht. We praten dan ook over – verreweg – de basis aansluitingen voor jouw huis. Gas, water en licht kan je alleen niet aanvragen door middel van één compleet abonnement. Het water sluit je af via een specifieke waterleverancier in de regio Kollumerland en Nieuwkruisland (dit zijn organisaties als Vitens). Gas en licht afsluiten in Augsbuurt kan gelukkig wel bij één maatschappij. Dankzij de gaslicht-vergelijker tref jij het pakket met de laagste prijs. Hoe doe ik dit? Volg de bijgaande 7 stappen (of zoek informatie over abonnementen van Stedin).

Gas en licht afsluiten voor lage prijzen?

  1. Geef je adresgegevens in (Friesland).
  2. Schat jouw energieverbruik.
  3. Filter op het gewenste aantal jaren (looptijd).
  4. Kies het soort stroom (groen, grijs, groen uit EU, groen uit NL, zon).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor juni 2024.
  6. Calculeer de goedkoopste energiemaatschappij.
  7. Laat de bestelling online doorvoeren, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Hoe zit het met verhuizen? Grote kans dat je jullie contract kunt meenemen. Deze is gebonden aan de persoon, en niet op basis van een adres. Liever wel wisselen van pakket? Je kunt dan een opzegvergoeding krijgen van jullie energiemaatschappij uit Augsbuurt.

Een nieuw huis aan het bouwen? Gas water en stroom aanvragen gaat via Mijn Aansluiting. Bijwijlen kan de aannemer dat voor je doen.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een abonnement voor stroom is passend in het geval van een warmtenet.

Meest gekozen gas en stroom energiepakketten juni 2024

Ken jij Essent, Pure Energie, NLE, Vattenfall, Eneco of Qurrent, Energiedirect.nl, Powerpeers, Budget Energie, ENGIE? In de kolommen hierna achterhaal je een aantal top gas licht pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 4 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Oxxio – Stroom en Gas Modelcontract
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 2 jaar Actie
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas Onbepaalde Tijd

Gas en licht kosten berekenen

Ieder huishouden gebruikt gas en elektriciteit. De maandelijkse kosten fluctueren aanzienlijk per huis. De maandelijkse energielasten ligt in de range tussen de €95 tot €240. Meteen jouw gas licht kosten berekenen? Dat doe je aan de hand van onze gaslicht-vergelijker. Vul jouw actuele verbruik in, en je ziet direct wat jouw gas- en elektra kosten zijn. Benieuwd naar gas water licht kosten, dan kan je energieprijzen Augsbuurt vegelijken. In de tabel achterhaal jij de nominale tarieven voor veel voorkomende klasse woningen en huishoudens. Betaal ik nu relatief veel? Bekijk jouw rekening van de energiemaatschappij, analyseer de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk dit met de huidige gemiddelde gas licht tarieven in Augsbuurt. Zijn jullie kosten hiermee vergelijkbaar? In het schema hieronder detecteer je het verwachte energieverbruik in de regio Kollumerland en Nieuwkruisland.


Soort woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €98,75 €120,25 €130,5 €140,5
Tussenwoning €108 €138,75 €153,25 €163,5
Hoekwoning €130,25 €152,25 €167,75 €179
2 onder 1 kap €147 €167,75 €183 €193,25
Vrijstaand €179,5 €200 €213,5 €223,5
Doorsnee €123,5 €144,5 €160,5 €168,25

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. Meestal ligt dit aan de netbeheerder (bijv. Liander). Vaak wordt dit veroorzaakt door netuitbreidingen. Gewoonlijk zijn elektriciteitsstoringen in enkele ogenblikken verholpen. Als je geen stroom hebt kan dat zorgen voor veel problemen. Is er sprake van een storing bij de netbeheerder in Augsbuurt? Dit is nooit exclusief te wijten aan Eneco of Powerpeers: alle klanten krijgen ermee te maken.

Besparen op gas en stroom
Is jouw energierekening hoog? De energiekosten verminderen is mogelijk op verschillende wijzes. Bijgaand tref je 3 tips waarmee jij aan de slag kan.

 1. Verminder je energieverbruik
  Direct besparen? Minder energie verbruiken is het meest voor de hand liggend. Zoals “alleen wassen met volle wasmachine ” en “Dekens op de bank leggen.” Of koop een HR-ketel van AWB, Nefit, Vaillant, Remeha of Atag.
 2. Energiecontracten vergelijken en overstappen
  Regelmatig overstappen van energie loont! Neem een (kort) 1 jarig abonnement waarbij je een welkomstbonus ontvangt. Je regelt dat à la minute door het toepassen van onze adviseurs.
 3. CV-ketel vervangen door duurzame (gratis) energiebron
  Warm water maken zorgt voor een hoge gasrekening. Vandaag de dag kun jij gebruik maken van meerdere verantwoorde producten waarbij je goedkoop uit bent. Zoals pelletkachel, warmtenet, biomassaketel, infraroodpanelen, zonneboiler.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder kiezen?

In Holland zijn er verschillende bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welke stroomleverancier is voor jou geschikt? Dit wordt bepaald door wat jullie precies zoeken. Vind je zaken belangrijk als een goede klantenservice, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of wil jij beslist de goedkoopste aanbieder? Vind alles uit over energiepakket Santpoort vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Er bestaat niet zoiets als kwalitatieve gas en stroom. Kijk jij vooral naar prijs? Bezoek dan vlug de betaalbaarste leverancier van stroom en gas. Hoe achterhaal ik die? Vul de vergelijker volledig in, en kies voor “laagste prijs eerst”. Jij treft probleemloos de goedkoopste leverancier van gas en stroom (werkzaam in Friesland) passen bij je energiegebruik.

Groene stroom en gas

Hecht jij waarde aan het feit dat energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Selecteer dan zeker het filter “duurzame energie”. Of zoek specifiek naar gas licht contracten met 0windenergie, groene stroom uit NL, zonne-energie, CO2 gecompenseerd gas.

Goede reviews

Een groeiend aantal Nederlanders eisen een uitstekende klantenservice. 24 uur per dag beschikbaar, vakbekwame experts, en geen kleine lettertjes zijn belangrijk. Hiervoor check je het eindcijfer en actuele recensies van bestaande gebruikers voor energiebedrijven Augsbuurt.

Overstappen

Elke maatschappij zoekt niet consumenten. Een andere abonnement nemen (overstappen) kan soms lastig worden omdat de contracttermijn nog niet verlopen is. Inspecteer als eerste de einddatum van je contract. Hierna kan jij pas het energiecontract oversluiten. Zo heb je een eventuele boete zelf in de hand.

Zakelijk energie vergelijken

Wil je aanvullende voorlichting over zakelijk gas-licht? Ook omtrent zakelijke energie vind je hier een hoop info. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Augsbuurt kan moeiteloos in een online omgeving. Er bestaan hiervoor B2B contracten. De energietarieven worden weergegeven met en zonder BTW. ZZP’ers mogen de betaalde BTW terugvorderen. Dit is ook gebruikelijk bij het aankopen van bijvoorbeeld zonnepanelen. De energiekosten van grootverbruikers zijn aanzienlijk scherper dan de particuliere tarieven. De compensatie kan sterk oplopen wanneer je extra veel gas en elektriciteit inkoopt. De meerwaarde aangaande ZZP’ers: ook stroom voor thuis / een privé aansluiting inkopen. Een stukje van het privégebruik kan men opvoeren als bedrijfskosten. Op gaslichtafsluiten.nl bekijk je ook gas en stroom in Kootstertille afsluiten.

Groene stroom voor zakelijk gebruik
Het is een goede ontwikkeling: ondernemingen kiezen voor zonne-energie en windenergie. Besparen op energiekosten in Augsbuurt kan natuurlijk door te investeren in groene installaties zoals bijv. pelletkachels, infraroodpanelen, biomassaketels en warmtepompen. Over niet al te lange tijd zullen ook bedrijven van het gas afgaan. Samengevat: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook op kantoor. Hierdoor draag jij je steentje bij aan de energierevolutie.

Energiepakketten Augsbuurt vergelijken Direct een gas en stroom abonnement aanvragen + afsluiten