Gas en licht vergelijken Oudehaske Direct energiebedrijven vergelijken en bespaar tot €110


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is eigenlijk een synoniem voor aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht gebruik restulteert in de maandelijkse energierekening. En dat is elke maand weer een tegenvaller. Bovenal het gasverbruik beïnvloedt je energierekening. Vandaar is het slim om te bekijken welke energieaanbieder de laagste prijzen hanteert. À la minute gas en licht leveranciers in Oudehaske vergelijken? Geef je huisnummer, postcode en ook geschatte verbruik in. Door middel van deze website kun jij ogenblikkelijk de kosten van gas licht berekenen. Aansluitend detecteer je probleemloos de goedkoopste energieleverancier. Overstappen is kinderspel. Gas en elektra vergelijken is nu voor iedereen mogelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Oudehaske [Update juni 2024]

Vaak noemen we het in één zin: gas, water en licht. Het betreft hier – veruit – de meest belangrijke aansluitingen voor jouw huis. Gas, water en licht zijn alleen niet aan te vragen door middel van een totaal abonnement. Water krijg je van een specifieke waterleverancier in de provincie De Friese Meren (denk hierbij aan Waterleidingmaatschappij Drenthe). Gas en licht afsluiten in Oudehaske kan gelukkig wel bij één partij. Met behulp van gaslichtafsluiten.nl vind jij de voordeligste. Maar hoe kan ik dat doen? Ga aan de slag met de stappen hieronder (of check energieleverancier RENDO Netwerken).

Voordeligste gas en licht contracten vergelijken?

  1. Geef je adresgegevens in (Friesland).
  2. Schat stroom- en gasverbruik.
  3. Selecteer de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Kies het soort stroom (grijs, groen uit NL, wind, groen, groen uit EU).
  5. Bekijk de stroom en gastarieven voor juni 2024.
  6. Calculeer de goedkoopste energiemaatschappij.
  7. Sluit het pakket online af, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Binnenkort verhuizen? Grote kans dat je jullie contract kunt meenemen. Deze is gebonden aan de persoon, en is niet gebonden aan adres. Willen jullie wel een andere contract? Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in Oudehaske.

Bouw je een nieuw huis? Gas water en stroom aanvragen gaat via Mijn Aansluiting. Bijwijlen is de aannemer verplicht dat te doen.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een elektriciteitspakket is passend bij een warmtenet.

Meest gekozen gas en stroom energiepakketten juni 2024

Weet je alles al van Vattenfall, Eneco, NLE, Pure Energie, Greenchoice of Qurrent, Energiedirect.nl, ENGIE, Budget Energie, Powerpeers? Hierna tref je actuele veel afgesloten gas en stroom pakketten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actie
 • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar

Gas en licht kosten berekenen

Elk gezin nuttigt gas en elektriciteit. Deze kosten wisselen wel per huishouden. De maandelijkse energielasten varieert tussen €75 – €245. Ogenblikkelijk jullie gas licht kosten berekenen? Dat kan met onze vergelijker / tools. Raam jouw stroom- en gasverbruik, en bekijk de kosten van gas en elektra. Weetgraag naar gas water licht kosten, dan kan je energieprijzen Oudehaske vegelijken. In het schema hieronder achterhaal jij de doorsnee tarieven voor populaire woningtypes en gezinssamenstellingen. Is dit in in lijn met mijn uitgaven? Bekijk jouw rekening van de energieaanbieder, bekijk de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Oudehaske. Liggen jouw kosten hiermee op 1 lijn? Hierna bekijk jij het verwachte energieverbruik in de regio De Friese Meren.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €98,25 €123 €132 €142,25
Tussenwoning €106,25 €139,75 €155,25 €165,25
Hoekwoning €131 €151,5 €167,25 €179,25
2 onder 1 kap €147 €169 €182,5 €192,5
Landhuis €178 €200,5 €212,5 €222,25
Doorsnee €121,75 €146,5 €160 €171,25

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. Normaliter heeft dit te maken met de netbeheerder (o.a. RENDO Netwerken). Vaak wordt dit veroorzaakt door onderhoud en reconstructie. Normaliter is een elektriciteitsprobleem in enkele ogenblikken gefixt. Op het moment dat er geen stroom is, is de impact direct groot. Is er op dit moment een storing bij de netbeheerder in Oudehaske? Of je nu klant bent bij Engie en/of Qwint: alle klanten krijgen ermee te maken.

Besparen op gas en stroom
Is jouw energienota aan de hoge kant? De maandelijkse energierekening minimaliseren kan door bewust een aantal keuzes te maken. Bijgaand achterhaal jij tips & tricks die je direct kan toepassen.

 1. Verminder je energieverbruik
  Direct besparen? Je energieverbruik verminderen is inherent aan een lagere nota. Mogelijkheden zijn “niet alle radiatoren open zetten ” en “Gebruik een tijdschakelaar om je close-in boiler uit te schakelen.” Of koop een HR-ketel van Nefit, Intergas, Remeha, AWB of Atag.
 2. Energiecontracten vergelijken en overstappen
  Structureel overstappen van energie is interessant! Kies voor een (kort) 1 jarig abonnement met een hoge welkomstkorting. Deze bekijk jij gemakkelijk door gebruik te maken van onze tools.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Warm water maken kost veel (duur) gas. Vandaag de dag vind je aantrekkelijke duurzame producten die goedkoper in gebruik zijn. Onder andere pelletkachel, infraroodpanelen, zonneboiler, biomassaketel, zonnepanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke leverancier van gas en elektra moet ik kiezen?

In Holland zijn er flink wat aanbieders van gas en elektra. Welke stroomaanbieder moet ik kiezen? Dat is sterk afhankelijk van wat jullie precies zoeken. Hecht jij waarde aan vriendelijke klantenservice, duurzame energie of is een lage prijs het enige dat telt? Ook interessant: energiepakket Hegelsom vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Kijk jij vooral naar prijs? Selecteer in dat geval ogenblikkelijk de betaalbaarste energiemaatschappij van stroom en gas. Hoe achterhaal ik die? Vul je postcode en het verbruik in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Jij ziet binnen no-time de goedkoopste aanbieder van gas licht (actief in Friesland) gebaseerd op jouw zoekfilters.

Groenste gas en elektriciteit

Hecht jij waarde aan het feit dat energie op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Sorteer dan als bron “duurzame energie”. Ook heb je de mogelijkheid zelf te zoeken naar gas + stroom pakketten met bronnen als windenergie, groene stroom uit NL, CO2 gecompenseerd gas, zonne-energie.

Beste beoordeling

Enkele huishoudens hopen op een professionele klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, deskundige specialisten, en duidelijke omschrijvingen is onmisbaar. Hiervoor kan je kijken naar het klantcijfer en recentelijke recensies van bestaande gebruikers voor energiebedrijven Oudehaske.

Overstappen

Elk energiebedrijf is blij met nieuwe klanten. Een andere abonnement nemen (overstappen) kan niet altijd door de geldende opzegtermijn. Controleer hierom jouw huidige energiecontract. Start pas hierna met jullie nieuwe energiecontract aanvragen. Zo voorkom je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Wens je additionele voorlichting betreft zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie ben je hier aan het juiste adres. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Oudehaske werkt gemakkelijk in een online omgeving. Als ondernemer heb je de keuze uit abonnementen voor de zakelijke markt. De kosten kun je vinden in bruto en netto prijzen. Een ondernemer mag de BTW zakelijk aftrekken. Dit wordt ook gedaan als men een aankoop doet van o.a. zonnepanelen. De elektra en gas tarieven voor grootverbruik zijn aanzienlijk betaalbaarder dan de particuliere tarieven. De compensatie kan hoger worden zodra je meer dan standaard gas en elektriciteit consumeert. Een pluspunt aangaande ZZP’ers: ook stroom voor thuis / een privé aansluiting aanvragen. Het aandeel van je privégebruik mag jij opgeven als bedrijfskosten. Start nu ook met gas en stroom in Asten afsluiten.

Groene stroom + gas voor zakelijk gebruik
Het is een trend: ondernemers gaan voor zonnepanelen of een eigen windmolen. Besparen op energiekosten in Oudehaske? Dat kan door te beleggen in verantwoorde oplossingen zoals zonneboilers, pelletkachels, biomassaketels en warmtepompen. In de nabije maanden zullen ook bedrijven het gasverbruik moeten terugdringen. Oftewel: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook ondernemingen. Door dit toe te passen draagt iedereen bij aan een ‘groener’ Holland.

Energiepakketten Oudehaske vergelijken Makkelijk & snel een elektra en gas contract afsluiten en aanvragen