Gas en licht vergelijken Asten Nu energiebedrijven vergelijken en bespaar wel €315


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is hetzelfde als aardgas en stroom / elektriciteit. Gaslicht vormt samen de energienota. En dat is soms best een flink bedrag. Overwegend het gas dat je verstookt beïnvloedt de energiekosten. Vandaar is het geen gek idee om te checken welke energieleverancier voor jou het voordeligst is. Snel gas en licht leveranciers in Asten vergelijken? Geef je woongegevens plus verbruik in. Op basis van de gaslicht-vergelijker kan jij zonder problemen de kosten van gas licht berekenen. Daarna ontdek je ogenblikkelijk de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen doe je gewoon online. Gas en elektra vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Asten [Update juni 2024]

Ze worden nog vaak in een adem genoemd: gas, water en licht. Het zijn dan ook – veruit – de basis voorzieningen in een woning. Gas, water en licht zijn niet verkrijgbaar door middel van een alles-in-één pakket. Het water sluit je af via de verantwoordelijke wateraanbieder in de provincie Asten (voorbeelden zijn WML). Gas en licht afsluiten in Asten kan gemakkelijk bij één maatschappij. Door gebruik te maken van deze website bekijk jij de voordeligste. Hoe dat werkt? Gebruik het bijgaande stappenplan (of bekijk abonnementen van Enexis).

Gas en licht afsluiten voor lage prijzen?

  1. Vul je postcode en huisnummer in (Noord-Brabant).
  2. Bereken je energieconsumptie.
  3. Bepaal de looptijd van je nieuwe contract.
  4. Bekijk welke energiebron je wilt (zon, groen, wind, grijs, co2 gecompenseerd).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor juni 2024.
  6. Kies het voordeligste energiebedrijf.
  7. Laat de bestelling online doorvoeren, en geniet op korte termijn van de nieuwe voorwaarden.

Gas water licht aanvragen

Hoe zit het met verhuizen? Jouw contract wordt dan niet ontbonden. Deze is gebonden aan de persoon, en niet op basis van een adres. Wil je toch een ander pakket? Houd dan rekening met een boete van je energiemaatschappij in Asten.

Bouw je een nieuw huis? Gas water en stroom aanvragen gaat via Mijnaansluiting.nl. Zo nu en dan doet de aannemer dit voor jou.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een stroompakket volstaat in het geval van een warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten juni 2024

Ben je al bekend met Eneco, NLE, Pure Energie, Essent, Vattenfall of Budget Energie, ENGIE, Oxxio, Qurrent, Energiedirect.nl? In de volgende lijst achterhaal jij onze top energiepakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actieprijs
 • Nederlandse Energie Maatschappij – Modelcontract Groene Stroom en Gas
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 1 jaar Actie

Gas en licht kosten berekenen

Elke woning verbruikt gas en elektriciteit. De kosten fluctueren enorm per woning. De maandelijkse energielasten ligt ergens tussen de €85 tot €210. À la minute de gas licht kosten berekenen? Dat kan met behulp van de vergelijker. Vul in wat jij aan gas en stroom verbruikt, en bekijk wat je kwijt bent voor gas en elektra. Geïnteresseerd in gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen Asten vegelijken. Via de volgende tabel detecteer je de nominale prijzen voor populaire soorten huizen en gezinssamenstellingen. Scoor ik hoog of laag? Check jouw rekening van de energiemaatschappij, analyseer de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk dit met de huidige gemiddelde gas licht tarieven in Asten. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? Onderstaand bekijk je het gemiddelde energieverbruik in de regio Asten.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €98,5 €121,25 €131,25 €142
Tussenwoning €109 €139,5 €155,25 €165
Hoekwoning €130 €150,5 €169,5 €176,75
2 onder 1 kap €146 €169 €184,5 €194,5
Bungalow €178,75 €200 €213,75 €221,25
Modaal €121,75 €145,5 €158,25 €169,75

Stroomstoring
Helaas, elektriciteitsproblemen komen nog steeds voor. Meestal heeft dit te maken met de netbeheerder (als. Stedin). Vaak wordt dit veroorzaakt door inspectie of onderhoud. In een doorsnee situatie is een stroomprobleem binnen enkele uren gefixt. Wanneer je zonder stroom zit is er al snel paniek. Is er sprake van een storing bij de netbeheerder in Asten? Het maakt niet uit of je zit bij Allure Energie en Pure Energie: alle contractanten kunnen problemen ondervinden.

Bespaartips voor gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De energierekening omlaag bijstellen is te doen op diverse manieren. Op deze pagina bekijk je aanwijzingen voor een lagere energierekening.

 1. Verminder je energieverbruik
  Direct besparen? Minder energie verbruiken is het meest voor de hand liggend. Mogelijkheden zijn “neem een waterbespaarder ” en “De eco-stand gebruiken met vieze was.” Of installeer een HR-ketel van AWB, Vaillant, Atag, Intergas of Remeha.
 2. Contracten vergelijken en overstappen
  Regelmatig overstappen van energie is zeker ons advies! Selecteer een 1 jaar abonnement met een hoge welkomstkorting. Deze vind je onmiddellijk door middel van onze adviseurs.
 3. Gebruik alternatieve (gratis) energiebronnen
  Centrale verwarming is niet goedkoop. Heden ten dage kun jij gebruik maken van interessante duurzame installaties waarbij je goedkoop uit bent. Zoals biomassaketel, zonnepanelen, pelletkachel, infraroodpanelen, warmtenet.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke leverancier van gas en elektra moet ik kiezen?

In Holland werken diverse aanbieders van gas en elektra. Welk bedrijf moet ik kiezen? Dit wordt bepaald door jouw persoonlijke wensen. Geef je de voorkeur aan een goede klantenservice, groen gas en groene stroom, of kijk jij enkel naar de prijs? Mensen zochten ook naar: energiepakket Sandfirden vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom is overal hetzelfde. Is prijs het enige dat telt? Selecteer dan moeiteloos de goedkoopste energie-aanbieder van gas en stroom. Hoe gaat dat in z’n werk? Vul jouw verbruik in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Jij doorzoekt à la minute de goedkoopste leverancier (actief in Noord-Brabant) die past bij jullie energieconsumptie.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Kijk jij vooral of energie met duurzame energiebronnen wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Neem daarvoor de mogelijkheid “duurzame energie”. Een andere optie is te zoeken naar energiepakketten op basis van bijv. groene stroom uit EU, groene stroom uit NL, windenergie, CO2 gecompenseerd gas.

Uitstekende waardering

Sommige huizenbezitters kiezen voor goede klantenservice. Ze willen op ieder moment telefonisch contact, medewerkers met kennis, en duidelijke voorwaarden is wenselijk. Hiervoor raadpleeg je het eindcijfer en actuele comments van andere consumenten voor energiebedrijven Asten.

Overstappen

Elke maatschappij zoekt niet consumenten. Overstappen naar een nieuw contract kan niet altijd door de geldende opzegtermijn. Bekijk eerst de datum dat je contract afloopt. Pas in de volgende stap ga je een nieuw energie-abonnement bestellen. Je kunt anders een boete krijgen.

Zakelijk energie vergelijken

Behoefte aan additionele informatie m.b.t. zakelijk gas-licht? Ook wanneer je op zoek bent naar zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Asten kan eenvoudig online. Je vindt veel unieke zakelijke abonnementen. De energiekosten kunnen gevonden worden inclusief en exclusief BTW. Ondernemers kunnen namelijk het BTW bedrag terugvragen. Doorgaans kan dat ook bij de aanschaf van bijv. zonnepanelen. De gas en licht prijzen voor grootverbruik zijn altijd voordeliger dan het tarief voor de normale consument. De bonus kan toenemen zodra je een hoop gas en elektriciteit gebruikt. Groot voordeel voor ZZP’ers: zakelijk een privé aansluiting inkopen. Een deel van het privégebruik kun men dan aftrekken als kosten voor het bedrijf. Wellicht ook beschikbaar: gas en stroom in Koog aan de Zaan afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
Opvallend veel zakelijke klanten hebben interesse in zonnecentrales en windparken. Besparen op energiekosten in Asten kan natuurlijk door te kiezen voor duurzame installaties zoals o.a. pelletkachels, infraroodpanelen, biomassaketels en warmtepompen. Binnen enkele jaren zullen ook bedrijven het gasverbruik moeten terugdringen. Oftewel: privé gasvrij wonen maar ook op kantoor. Op deze manier draag jij je steentje bij aan een ‘groener’ Holland.

Energiepakketten Asten vergelijken A la minute een gas en stroom contract aanvragen & afsluiten