Gas en licht vergelijken Opijnen Snel energiebedrijven vergelijken en bespaar tot €310


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is niet anders dan aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht vormt samen de energierekening. En dat is soms best een flink bedrag. Overwegend het gas dat je verstookt heeft veel invloed op de energiekosten. Hierom loont het om te zien welke energieleverancier een aantrekkelijk contract aanbiedt. Probleemloos gas en licht leveranciers in Opijnen vergelijken? Voer je adres en verbruiksgegevens in. Via de gaslicht-vergelijker kun jij eenvoudig de kosten van gas licht berekenen. Hierna bekijk jij binnen no-time de goedkoopste energieleverancier. Overstappen is niet ingewikkeld. Gas en elektra vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Opijnen [Update maart 2024]

Je hoort het dikwijls om je heen: gas, water en licht. We praten dan ook over – verreweg – de meest cruciale voorzieningen voor jouw woning. Gas, water en licht zijn niet verkrijgbaar door middel van een alles-in-één pakket. Water wordt geregeld via de verantwoordelijke wateraanbieder in de provincie Neerijnen (voorbeelden zijn Evides). Gas en licht afsluiten in Opijnen doe je wel bij één leverancier. Dankzij deze website bekijk je het meest betaalbare contract. Hoe kan ik hiermee aan de slag? Doorloop snel het 7-stappen model (of bezoek energieleverancier Anode Energie).

Voordeligste gas en licht contracten vergelijken?

  1. Vul je postcode en huisnummer in (Gelderland).
  2. Bereken je energieconsumptie.
  3. Kies de looptijd van je nieuwe contract.
  4. Klik op het type energieopwekking (co2 gecompenseerd, zon, groen, grijs, groen uit EU).
  5. Check en vergelijk alle stroom en gastarieven voor maart 2024.
  6. Check de goedkoopste energie aanbieder.
  7. Laat de bestelling online doorvoeren, en je kunt snel overstappen naar je nieuwe aanbieder.

Gas water licht aanvragen

Hoe zit het met verhuizen? Het energiepakket verhuis je mee. Het pakket is namelijk persoonsgebonden, en niet op de woning. Overstappen is altijd mogelijk. Je kunt dan een opzegvergoeding krijgen van jullie energiemaatschappij uit Opijnen.

Bouw je een nieuw huis? Gas water en stroom registreer je bij MijnAansluiting. Bijwijlen is dat uitbesteed aan de aannemer.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een abonnement voor stroom is passend wanneer je kiest voor het warmtenet.

Actuele gas en stroom energiepakketten maart 2024

Weet je alles al van Greenchoice, NLE, Pure Energie, Essent, Eneco of Budget Energie, ENGIE, Qurrent, Oxxio, Energiedirect.nl? Onderstaand ontdek je actuele populaire energiepakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • EnergieFlex – 100% Sociaal Groen Gas en Groene Stroom 1 jaar vast
 • Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 1 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke persoon gebruikt gas en elektriciteit. De kosten voor energie wisselen wel per woning. De maandelijkse tarieven / nota ligt tussen de €110 en €175. Eenvoudig de gas licht kosten berekenen? Doe dit met de vergelijker. Voer jouw geschatte verbruik in, en je ziet direct wat jouw gas- en elektra kosten zijn. Nieuwsgierig naar gas water licht kosten, dan kan je energieprijzen Opijnen vegelijken. In onderstaand schema bekijk jij de modale prijzen voor veel voorkomende soorten huizen en type gezinnen. Hoe verhoudt mijn energierekening? Neem jouw rekening van de energieaanbieder, check de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk deze met de actuele gemiddelde gas licht tarieven in Opijnen. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? Hieronder bekijk je het doorsnee- energieverbruik in de regio Neerijnen.


Type woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €101,5 €123 €133,5 €140,5
Tussenwoning €107,75 €141 €154,75 €162,75
Hoekwoning €129,25 €151,25 €168,25 €179,5
2 onder 1 kap €145,75 €169,75 €183,5 €192
Landhuis €176,5 €197,5 €212,25 €222,75
Modaal €122,5 €145,5 €159,75 €169,75

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. Meestal komt dit door de netbeheerder (o.a. Westland Infra). De oorzaak kan zijn geplande onderbrekingen. Normaliter zijn elektriciteitsstoringen in no-time gefixt. Wanneer je zonder stroom zit kun je nog maar weinig kanten op. Een storing bij de netbeheerder in Opijnen? Of je nu stroom afneemt bij Fenor en Oxxio: iedereen wordt erdoor getroffen.

Bezuinigen op gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De kosten van energie verminderen kan op verschillende manieren. Hieronder zie je suggesties om vandaag nog te besparen.

 1. Verlaging van energiegebruik
  Vandaag nog aan de slag? Jouw energieconsumptie reduceren resulteert direct in minder lasten. Voorbeelden zijn “neem een waterbespaarder ” en “Af en toe de condensor aan de achterkant van de koelkast schoon maken.” Of koop een HR-ketel van Vaillant, Nefit, AWB, Intergas of Remeha.
 2. Aanbieders vergelijken en overstappen
  Af en toe overstappen van energie is erg raadzaam! Kies voor een (kort) 1 jarig abonnement waarbij je een welkomstbonus ontvangt. Je zoekt dit ogenblikkelijk via onze zoekmachine.
 3. Gebruik alternatieve (gratis) energiebronnen
  Warm water en een warm huis is een kostbaar proces. Op het ogenblik is er keuzen uit verschillende groene installaties die op lage kosten draaien. Bijv. zonnepanelen, zonneboiler, pelletkachel, infraroodpanelen, biomassaketel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke leverancier van gas en elektra past bij mij?

Op dit moment hebben we een hele scala aan bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welk energiebedrijf past bij mij? Dat ligt aan je wensen en behoeften. Vind je zaken belangrijk als uitstekende service, schone stroom, of juist het goedkoopste energiecontract? Zoek ook naar energiepakket Hartwerd vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Kijk jij alleen naar de prijs? Selecteer dan ogenblikkelijk de gunstigste energie-aanbieder van stroom en gas. Hoe doe ik dat? Voer jouw gegevens in, en kies voor “laagste prijs eerst”. Jij achterhaald vlug de goedkoopste aanbieder van gas licht (die werken in Gelderland) passen bij je energiegebruik.

Groenste gas en elektriciteit

Vind jij het belangrijk dat energie “schoon” wordt opgewekt met bijv. zon en wind? Zoek dan een pakket met groene stroom en groen gas. Selecteer dan natuurlijk de optie “duurzame energie”. Of wil jij stroom en gascontracten op basis van 0zonne-energie, groene stroom uit EU, CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit NL.

Uitstekende recensies

Een groeiend aantal mensen kiezen voor goede klantenservice. 24/7 bereikbaarheid, een adequate klantenservice, en duidelijke omschrijvingen zijn belangrijk. Om daarvan een goed beeld te krijgen neem je als uitganspunt het klantcijfer en recente beoordelingen van afnemers voor energiebedrijven Opijnen.

Overstappen

Elk energiebedrijf wil graag extra afnemers. Overstappen naar een andere energiemaatschappij kan soms lastig worden omdat de contracttermijn nog niet verlopen is. Bekijk daarom de einddatum van je contract. Vervolgens kan je pas het energiecontract oversluiten. Dit voorkomt dat je een boete krijgt.

Zakelijk energie vergelijken

Behoefte aan extra voorlichting aangaande zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Opijnen is moeiteloos online. Je vindt veel unieke zakelijke abonnementen. De energietarieven vind je uiteengezet inclusief en exclusief BTW. ZZP’ers mogen de betaalde BTW terugvorderen. Dit is ook gebruikelijk wanneer men investeert in o.a. zonnepanelen. De gas en licht prijzen voor bedrijven zijn vaak lager dan het tarief voor de normale consument. Het voordeel kan groter worden in het geval je veel gas en elektriciteit consumeert. Een pluspunt aangaande ZZP’ers: meteen ook het gas en stroom voor je huis / de privé aansluiting afsluiten. Een gedeelte van het privégebruik kan men opgeven als bedrijfskosten. Je treft hier ook uitgebreide info over gas en stroom in Amstelveen afsluiten.

Groene stroom + gas voor zakelijk gebruik
Het is een goede ontwikkeling: zakelijke klanten gaan voor windparken en zonneweides. Besparen op energiekosten in Opijnen kan natuurlijk door te beleggen in duurzame oplossingen als infraroodpanelen, zonneboilers, biomassaketels en warmtepompen. In de nabije maanden zal ook de zakelijke wereld afscheid nemen van het gas. Oftewel: een gasvrije wereld voor zowel particulieren als op zakelijke locaties. Zodoende draagt iedereen bij aan minder CO-2 uitstoot.

Energiepakketten Opijnen vergelijken Snel online een elektra & gas abonnement aanvragen + afsluiten