Gas en licht vergelijken Hartwerd Direct leveranciers vergelijken en bespaar tot €105


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een ander begrip voor aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht maakt samen de energienota. En dat is elke maand weer een tegenvaller. Met name het gasverbruik beïnvloedt je energierekening. Hierdoor is het beslist niet onverstandig om te checken welke energiemaatschappij het voordeligste energiepakket levert. Probleemloos gas en licht leveranciers in Hartwerd vergelijken? Vul postcode + huisnummer & verwachte gas-licht verbruik in. Door gebruik te maken van de gaslicht-vergelijker kan je als consument eenvoudig de kosten van gas licht berekenen. Naderhand achterhaal je ogenblikkelijk de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen is kinderspel. Gas en elektra vergelijken is nu voor iedereen mogelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Hartwerd [Update mei 2024]

Het is een ontzettend bekend begrip: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – overduidelijk – de meest essentiële aansluitingen in jouw huis. Gas, water en licht zijn alleen niet aan te vragen door middel van één compleet abonnement. De wateraansluiting bestel je bij het waterbedrijf in de provincie Súdwest-Fryslân (dat kan zijn Brabant Water). Gas en licht afsluiten in Hartwerd doen de meesten bij één partij. Door gebruik te maken van de vergelijker tref jij de meest aantrekkelijke. Hoe kan ik hiermee aan de slag? Begin nu met het 7-stappen model (of bezoek Liander stroom).

Voordeligste gas en licht contracten vergelijken?

  1. Geef je adresgegevens in (Friesland).
  2. Bereken stroom- en gasverbruik.
  3. Kies de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Klik op het type energieopwekking (wind, groen uit NL, groen, co2 gecompenseerd, grijs).
  5. Bekijk de stroom en gastarieven voor mei 2024.
  6. Spot het voordeligste energiebedrijf.
  7. Via internet kun je alle afsluiten, en geniet op korte termijn van de nieuwe voorwaarden.

Gas water licht aanvragen

Hoe zit het met verhuizen? Dan neem je het energiecontract mee. Deze is gelinkt aan jou, en niet gebonden aan het adres. Overstappen is altijd mogelijk. Je kunt dan een opzegvergoeding krijgen van jullie energiemaatschappij uit Hartwerd.

Nieuwbouw? Gas, stroom en water regel je via MijnAansluiting. Bijwijlen is de aannemer verplicht dat te doen.

Stadsverwarming? Gas is dan niet nodig. Een contract voor stroom is voldoende wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten mei 2024

Ben je al bekend met Essent, Eneco, Vattenfall, Pure Energie, NLE of Oxxio, ENGIE, Powerpeers, Qurrent, Budget Energie? In de opsomming tref jij een aantal veel gekozen pakketten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Oxxio – Stroom en Gas Modelcontract
 • UnitedConsumers – Windstroom en Gas Variabel 3 jaar
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 3 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elk gezin verbruikt gas en elektriciteit. Deze kosten schommelen aanmerkelijk per gezinssamenstelling. De kostenpost voor energie (maandelijks) varieert tussen €115 – €150. Binnen no-time jouw gas licht kosten berekenen? Doe dit aan de hand van de contract vergelijker. Vul in wat jij aan gas en stroom verbruikt, en check de kosten voor elektra en gas. Meer weten over gas water licht kosten, dan kan je energieprijzen Hartwerd vegelijken. Via de volgende tabel zie je aannemelijke kosten voor enkele soorten huizen en aantal inwoners. Klopt dit met mijn lasten? Bekijk jouw rekening van de energieaanbieder, bekijk de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Hartwerd. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? Onderstaand detecteer je het verwachte energieverbruik in de regio Súdwest-Fryslân.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €98,75 €120,75 €132 €141,5
Tussenwoning €108,25 €139 €152,25 €165
Hoekwoning €129,75 €149,5 €166,5 €177,25
2 onder 1 kap €146,5 €169,25 €181,75 €194
Villa €177,75 €199,25 €213,75 €224,5
Gemiddeld €122,75 €145,75 €161,25 €171

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen zijn van alle tijden. Dikwijls ligt dit aan de netbeheerder (zoals Liander). Vaak wordt dit veroorzaakt door werkzaamheden aan het netwerk. Vaak is een elektriciteitsprobleem in enkele ogenblikken weggewerkt. Als de stroom uitvalt is de impact direct groot. Een storing bij de netbeheerder in Hartwerd? Dit is nooit exclusief te wijten aan Essent of Noordelijk Lokaal Duurzaam: iedereen wordt erdoor getroffen.

Besparen op gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De maandelijkse energienota reduceren kan op verschillende manieren. Bijgaand tref je tips & tricks waarmee jij aan de slag kan.

 1. Gebruik energie verlagen
  Nu starten? Minder elektriciteit verbruiken resulteert direct in minder lasten. Onder andere “gebruik de afwasmachine i.p.v. handwas ” en “Een perlator (schuimstraalmondstuk) gebruiken.” Of neem een HR-ketel van Vaillant, Atag, Nefit, Intergas of AWB.
 2. Energiepakketten vergelijken en overstappen
  Structureel overstappen van energie is voor iedereen aan te raden! Ga voor een kort abonnement (1 jaar) inclusief aantrekkelijke wekomstvergoeding. Je zoekt dit binnen no-time aan de hand van onze tools.
 3. Stap over op een duurzame energiebron (gratis)
  Warm water maken zorgt voor een hoge gasrekening. Heden ten dage kan je profiteren van aantrekkelijke verantwoorde installaties die goedkoper in gebruik zijn. Neem nou warmtenet, warmtepomp, infraroodpanelen, biomassaketel, pelletkachel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke aanbieder van gas en elektra moet ik kiezen?

In Holland zijn er een hoop verschillende maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welk bedrijf past bij mij? Dit heeft te maken met wat jullie precies zoeken. Zoeken jullie goede hulp en ondersteuning, schone stroom, of juist het goedkoopste energiecontract? Bekijk ook de mogelijkheden voor: energiepakket Overijssel vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Wil jij vooral een goedkoop contract? Kies in dat geval moeiteloos de scherpste energieleverancier van stroom en gas. Hoe gaat dat in z’n werk? Vul de gevraagde data in, en filter vervolgens op prijs. Jij vindt probleemloos de goedkoopste maatschappij (uit Friesland) voor jullie verbruikt.

Groene stroom en milieuvriendelijk gas

Wil jij vooral dat energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Zoek dan een pakket met groene stroom en groen gas. Selecteer dan zeker de mogelijkheid “duurzame energie”. Een andere optie is te zoeken naar gas + stroom pakketten op basis van bijvoorbeeld CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit EU, groene stroom uit NL, windenergie.

Beste beoordeling

Een deel van de huizenbezitters hopen op een professionele klantenservice. 24 uur per dag beschikbaar, deskundige specialisten, en betrouwbare informatie is onmisbaar. Om hier achter te komen raadpleeg je de totale beoordeling en actuele meningen van afnemers voor energiebedrijven Hartwerd.

Overstappen

Elke leverancier zoekt natuurlijk meer contractanten. Overstappen naar een andere energiemaatschappij kan niet altijd doordat je met een contract te maken hebt. Inspecteer dus de datum dat je contract afloopt. Ga pas daarna een nieuw energie-abonnement bestellen. Vroegtijdig overstappen kan worden bestraft met een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Wil je aanvullende voorlichting aangaande zakelijk gas-licht? Ook voor zakelijke energie ben je hier aan het juiste adres. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Hartwerd is binnen no-time via de pc. Er zijn flink wat unieke zakelijke abonnementen. De energietarieven kun je vinden inclusief en exclusief BTW. Een ondernemer mag de 21% BTW weer terugvragen. Vaak kunnen consumenten dat ook in het kader van bestelling voor producten als zonnepanelen. De elektriciteitstarieven voor zakelijke klanten zijn doorgaans lager vergeleken met de reguliere prijzen. Kortingen kunnen flink oplopen zodra je meer dan gemiddeld gas en elektriciteit afneemt. Het grote voordeel voor ZZP’ers: meteen ook het gas en stroom voor je huis / de privé aansluiting aanvragen. Het onderdeel van eigen privégebruik kan je als zakelijke kosten opvoeren. Start nu ook met gas en stroom in Rossum afsluiten.

Groene stroom voor zakelijk gebruik
Het is een trend: ondernemingen hebben interesse in zonnecentrales en windparken. Besparen op energiekosten in Hartwerd is ook mogelijk door te kiezen voor “groene” installaties zoals pelletkachels, infraroodpanelen, biomassaketels en warmtepompen. In de toekomst zal ook de industrie niet langer gebruik maken van gas. Samengevat: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook de bedrijven. Op basis daarvan draag jij je steentje bij aan een schoner milieu.

Energiepakketten Hartwerd vergelijken A la minute een elektra & gas contract afsluiten en aanvragen