Gas en licht vergelijken Oosthem Direct leveranciers vergelijken en bespaar tot €345


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is in feite hetzelfde als aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht vormt samen de maandelijkse energierekening. Dit kan aardig in de papieren lopen. Bovenal het gas waarmee je jouw huis verwarmt drukt zwaar op jouw energierekening. Hierdoor is het beslist niet onverstandig om te analyseren welke energieleverancier de beste aanbieding heeft. Onmiddellijk gas en licht leveranciers in Oosthem vergelijken? Geef je woongegevens & energieverbruik in. D.m.v. de vergelijker kun jij eenvoudig de kosten van gas licht berekenen. Naderhand tref je moeiteloos de goedkoopste energieleverancier. Overstappen is kinderspel. Gas en elektra vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk.



Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Oosthem [Update maart 2024]

Je hoort het dikwijls om je heen: gas, water en licht. Het gaat hier om – met afstand – de meest vitale aansluitingen in jouw woning. Gas, water en licht kan je niet afnemen d.m.v. een alles-in-één pakket. Water neem je af bij het drinkwaterbedrijf actief in de buurt van Súdwest-Fryslân (bijv. Waterleidingmaatschappij Drenthe). Gas en licht afsluiten in Oosthem kan gemakkelijk bij één maatschappij. D.m.v. de vergelijker ontdek je het meest betaalbare contract. Maar hoe gaat dat in z’n werk? Volg het bijgaande stappenplan (of bekijk vergelijk Qwint).

Goedkoopste gas en licht afsluiten?

  1. Geef je adresgegevens in (Friesland).
  2. Schat jouw energieverbruik.
  3. Bepaal de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Klik op het type energieopwekking (wind, groen uit EU, zon, co2 gecompenseerd, groen).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor maart 2024.
  6. Bepaal de goedkoopste energiemaatschappij.
  7. Sluit het pakket online af, wat het overstappen erg eenvoudig maakt.

Gas water licht aanvragen

Verhuizen? Je kan er dan voor kiezen een adreswijziging te doen. Deze is gelinkt aan jou, en niet op jouw huis. Overstappen is altijd mogelijk. Hiervoor krijg je een boete / opzegvergoeding via de energiemaatschappij in Oosthem.

Bouw je een nieuw huis? Gas, water en elektriciteit kan je aanvragen bij MijnAansluiting. Mogelijk verzorgt de aannemer dat proces.

Stadsverwarming? Gas is dan niet nodig. Een elektriciteitspakket volstaat wanneer je kiest voor het warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten maart 2024

Wil jij graag bij Vattenfall, Essent, NLE, Eneco, Pure Energie of ENGIE, Budget Energie, Qurrent, Energiedirect.nl, Oxxio? In de volgende lijst tref jij de huidige top pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 1 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas variabel onbepaalde tijd
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas Onbepaalde Tijd

Gas en licht kosten berekenen

Elk gezin gebruikt gas en elektriciteit. De kosten variëren aanzienlijk per huishouden. Het doorsnee maandelijkse voorschot varieert tussen €120 tot €160. Binnen no-time jouw gas licht kosten berekenen? Dit kan met behulp van de tariefvergelijker. Schat jouw verbruik (kWh stroom en m3 gas), en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Meer weten over gas water licht kosten, dan kan je energieprijzen Oosthem vegelijken. In onderstaand schema ontdek je de doorsnee kosten voor veel voorkomende klasse woningen en type gezinnen. Betaal ik nu relatief veel? Neem jouw energienota, bekijk de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Oosthem. Betaal ik veel voor gas en elektra? Hierna ontdek je het doorsnee- energieverbruik in de regio Súdwest-Fryslân.


Type woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €100,75 €122,25 €131,75 €140,75
Tussenwoning €107,5 €140,75 €152,5 €165
Hoekwoning €129,25 €150 €169 €177
2 onder 1 kap €147 €169,25 €183,75 €192
Landhuis €176,5 €198,75 €214,25 €221,5
Doorsnee €124,25 €146,25 €158,75 €170,75

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen is niets nieuws. Meestal heeft dit te maken met de netbeheerder (zoals Endinet Groep). De oorzaak kan zijn inspectie of onderhoud. Doorgaans is zo’n storing binnen een paar minuten opgelost. In het geval je geen stroom kunt gebruiken kun je nog maar weinig kanten op. Is er op dit moment een storing bij de netbeheerder in Oosthem? Dit is nooit exclusief te wijten aan Energiedirect.nl en Vrijopnaam: alle woningbezitters kunnen worden getroffen.

Besparen op gas en stroom
Is jouw energienota aan de hoge kant? De energiekosten verminderen kan door bewust een aantal keuzes te maken. Bijgaand bekijk jij 3 adviezen waarmee jij aan de slag kan.

 1. Verlaging van energiegebruik
  Snel resultaat zien? Minder stroom consumeren is het eerste wat je kunt doen. Onder andere “haal opladers uit het stopcontact ” en “Je vriezer af en toe ontdooien zodat er geen ijslaag ontstaat.” Of plaats zo’n HR-ketel van Vaillant, Nefit, Remeha, AWB of Atag.
 2. Energiecontracten vergelijken en overstappen
  Om de 12 maanden overstappen van energie moet je niet vergeten! Kies voor een kort abonnement (1 jaar) waarbij je een welkomstbonus ontvangt. Dat regel je vandaag nog door gebruik van onze vergelijkingen.
 3. Gebruik alternatieve (gratis) energiebronnen
  Warm water en een warm huis zorgt voor een hoge gasrekening. Op het ogenblik zijn er meerdere “groene” energiebronnen waarbij je goedkoop uit bent. Neem nou warmtenet, biomassaketel, pelletkachel, zonnepanelen, infraroodpanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra leverancier is het beste?

In ons land kan jij kiezen uit veel bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welke stroom maatschappij moet ik kiezen? Dit wordt bepaald door jouw persoonlijke wensen. Zoeken jullie een goede klantenservice, groene stroom, of wil jij beslist de goedkoopste aanbieder? Lees nu verder over energiepakket Harbrinkhoek vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

De kwaliteit van gas en stroom is overal hetzelfde. Is prijs het enige dat telt? Selecteer dan gemakkelijk de scherpste maatschappij van stroom en gas. Hoe vind ik de laagste prijs? Vul jouw verbruik in, en filter vervolgens op prijs. Jij treft direct de goedkoopste aanbieder (uit Friesland) voor jouw situatie.

Duurzaam gas en groene stroom

Vind jij het belangrijk dat energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Zoek dan een pakket met groene stroom en groen gas. Sorteer dan zeker als bron “duurzame energie”. Een andere optie is te zoeken naar gas licht contracten met onder andere windenergie, groene stroom uit EU, groene stroom uit NL, CO2 gecompenseerd gas.

Uitstekende waardering

Veel huizenbezitters gaan voor hoogstaande klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, vakbekwame experts, en betrouwbare informatie is wenselijk. Om dit te weten te komen kan je kijken naar het eindcijfer en de laatste recensies van andere consumenten voor energiebedrijven Oosthem.

Overstappen

Elke energieleverancier wil graag extra afnemers. Overstappen naar een andere energiemaatschappij kan niet altijd doordat je met een contract te maken hebt. Analyseer om die reden het einde van je contracttermijn. Start pas hierna met het energiecontract oversluiten. Zo voorkom je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Wil je meer advies betreft zakelijk gas-licht? Ook voor zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Oosthem is vlug online. Daarvoor zijn abonnementen voor de zakelijke markt. De energietarieven kun je vinden zowel in als uit de BTW. Een ondernemer mag de BTW zakelijk aftrekken. Dit is ook gebruikelijk in het kader van bestelling voor bijv. zonnepanelen. De elektra en gas tarieven voor grootverbruik zijn vaak scherper dan wat normale huishoudens betalen. Het voordeel kan toenemen als je veel gas en elektriciteit afneemt. De meerwaarde aangaande ZZP’ers: een zakelijk contract voor de privé aansluiting aanvragen. Een gedeelte van eigen privégebruik kan je als zakelijke kosten opvoeren. Nu ook online: gas en stroom in Almkerk afsluiten.

Groene stroom voor zakelijk gebruik
Steeds meer zakelijke klanten investeren in windenergie en zonneparken. Besparen op energiekosten in Oosthem? Doe dit door te beleggen in duurzame installaties zoals bijv. zonneboilers, pelletkachels, infraroodpanelen en warmtepompen. Binnen enkele jaren zullen ook bedrijven het gasverbruik moeten terugdringen. Samengevat: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook bedrijfsgebouwen. Zodoende draagt iedereen bij aan een duurzame toekomst.

Energiepakketten Oosthem vergelijken A la minute een gas en licht abonnement aanvragen & afsluiten