Gas en licht vergelijken Harbrinkhoek Vergelijk alle energiebedrijven en bespaar €155


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht kom je ook wel tegen als aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht maakt samen de maandelijkse energienota. En dat is soms best een flink bedrag. In de eerste plaats het gasverbruik zie je terug in jouw energienota. Hierom is het goed om te bekijken welke energiemaatschappij het goedkoopste is. Binnen no-time gas en licht leveranciers in Harbrinkhoek vergelijken? Geef je woongegevens & verbruik in. Middels deze website kan je als consument eenvoudig de kosten van gas licht berekenen. Daarop tref je eenvoudig de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen is een fluitje van een cent. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Harbrinkhoek [Update maart 2023]

Ze worden nog vaak in een adem genoemd: gas, water en licht. Het betreft hier – veruit – de basis aansluitingen voor jouw huis. Gas, water en licht kan je niet afnemen in één compleet abonnement. Water krijg je van de betreffende leverancier actief in de buurt van Tubbergen (dit zijn organisaties als Brabant Water). Gas en licht afsluiten in Harbrinkhoek is gewoon mogelijk bij één maatschappij. Dankzij de energievergelijker ontdek je het meest betaalbare contract. Maar hoe kan ik dat doen? Volg het advies van onze experts (of lees verder over Innova Energie stroom).

Goedkope prijzen voor gas en licht vergelijken?

  1. Selecteer eerst je locatie (Overijssel).
  2. Bereken stroom- en gasverbruik.
  3. Bepaal een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Klik op het type energieopwekking (groen uit NL, co2 gecompenseerd, grijs, groen, wind).
  5. Check en vergelijk alle stroom en gastarieven voor maart 2023.
  6. Check de goedkoopste energiemaatschappij.
  7. Bestel het pakket online, en stap online over naar een ander contract.

Gas water licht aanvragen

Verhuizen? Je kan er dan voor kiezen een adreswijziging te doen. Deze is gelinkt aan jou, en niet op de woning. Toch overstappen? Hiervoor krijg je een boete / opzegvergoeding via de energiemaatschappij in Harbrinkhoek.

Een nieuw huis aan het bouwen? Gas water en stroom registreer je bij de website mijnaansluiting.nl. Zo af en toe is dat uitbesteed aan de aannemer.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een pakket voor elektriciteit is toereikend in het geval van een warmtenet.

Meest gekozen gas en stroom energiepakketten maart 2023

Ken jij Greenchoice, Vattenfall, Pure Energie, Eneco, Essent of Budget Energie, Powerpeers, Oxxio, Energiedirect.nl, ENGIE? Onderstaand bekijk je de huidige scherpe stroom en gas pakketten.

 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • EnergieFlex – 100% Sociaal Groen Gas en Groene Stroom 1 jaar vast
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 5 jaar Actie
 • ENGIE – Groene stroom en gas 3 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elk gezin verbruikt gas en elektriciteit. De kosten wisselen nogal per woning. Het doorsnee maandelijkse voorschot schommelt tussen €75 en €155. À la minute jullie gas licht kosten berekenen? Dat is mogelijk door gebruik te maken van onze vergelijker / tools. Geef jouw energieverbruik door, en je ziet direct wat jouw gas- en elektra kosten zijn. Weetgraag naar gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen Harbrinkhoek vegelijken. Onderstaand tref je de gemiddelde prijzen voor enkele type huizen en type gezinnen. Klopt dit met mijn lasten? Neem jouw rekening van de energiemaatschappij, bekijk de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Harbrinkhoek. Liggen jouw kosten hiermee op 1 lijn? In de tabel vind jij een gemiddelde van het energieverbruik in de regio Tubbergen.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €99,75 €121,5 €131 €141,5
Tussenwoning €108,75 €138,75 €153 €165,25
Hoekwoning €131,25 €150,75 €167,25 €179,25
2 onder 1 kap €147,5 €168,25 €181,25 €193,5
Villa €178,75 €198,5 €215 €223,25
Standaard €124 €147,5 €161,5 €169,75

Stroomstoring
Helaas, elektriciteitsproblemen komen nog steeds voor. Doorgaans is de boosdoener de netbeheerder (o.a. Endinet Groep). Dit is vaak toe te wijzen aan onderhoudswerkzaamheden. Doorgaans zijn elektriciteitsstoringen in enkele ogenblikken gefixt. In het geval je geen stroom kunt gebruiken is de impact direct groot. Heerst er een storing bij jouw netbeheerder in Harbrinkhoek? Of je nu klant bent bij Anode Energie of Innova Energie: iedereen wordt erdoor getroffen.

Bezuinigen op gas en stroom
Is jouw energierekening hoog? De energielasten beperken kan op verschillende manieren. Hierna vind je suggesties om meteen te besparen op energie.

 1. Verlaging van energiegebruik
  Nu starten? Jouw energieconsumptie reduceren is inherent aan een lagere nota. O.a. “de oven efficiënt gebruiken ” en “Niet meer water koken dan nodig voor je kopje thee.” Of bestel de HR-ketel van Vaillant, Remeha, Intergas, AWB of Atag.
 2. Energieleveranciers vergelijken en overstappen
  Structureel overstappen van energie is interessant! Selecteer een (kort) 1 jarig abonnement met een hoge welkomstkorting. Dat vind jij binnen no-time door gebruik van onze vergelijker.
 3. Wissel de CV in voor een duurzame (gratis) energiebron
  Je huis verwarmen kost veel (duur) gas. Vandaag de dag vind je interessante “groene” oplossingen die op lage kosten draaien. O.a. biomassaketel, warmtepomp, infraroodpanelen, warmtenet, zonneboiler.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke aanbieder van gas en elektra past bij mij?

Op dit moment hebben we een hele scala aan aanbieders van stroom en gas. Welke stroomaanbieder moet ik kiezen? Dit heeft te maken met je wensen en behoeften. Vind je zaken belangrijk als goede hulp en ondersteuning, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of is een lage prijs het enige dat telt? Ook interessant: energiepakket Zwartsluis vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom is overal hetzelfde. Kijk jij vooral naar prijs? Selecteer dan meteen de goedkoopste leverancier van gas en stroom. Hoe achterhaal ik die? Vul jouw verbruik in, en sorteer de zoekresultaten op prijs. Jij bekijkt à la minute de goedkoopste aanbieder van gas licht (actief in Overijssel) passen bij je energiegebruik.

Groenste gas en elektriciteit

Vind jij het belangrijk dat energie met duurzame energiebronnen wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom zijn het antwoord. Sorteer dan als bron “duurzame energie”. Tevens kun je uitkijken naar gas licht contracten op basis van bronnen zoals windenergie, zonne-energie, CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit NL.

Uitstekende beoordeling

Sommige contractanten hopen op een professionele klantenservice. 24/7 bereikbaarheid, medewerkers met kennis, en betrouwbare informatie zijn belangrijk. Om hier achter te komen lees je de totale beoordeling en recente comments van klanten voor energiebedrijven Harbrinkhoek.

Overstappen

Elke aanbieder is blij met nieuwe klanten. Overstappen naar een nieuw contract is soms niet toegestaan doordat je met een contract te maken hebt. Controleer als eerste de datum dat je contract afloopt. Ga pas daarna het energie-oversluiten regelen. Dit voorkomt dat je een boete krijgt.

Zakelijk energie vergelijken

Wil je meer informatie betreft zakelijk gas-licht? Ook voor het afsluiten van zakelijke energie vind je hier een hoop info. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Harbrinkhoek gaat simpelweg door het internet. Er bestaan hiervoor speciale zakelijke abonnementen. De energietarieven kunnen gevonden worden inclusief en exclusief BTW. Bedrijven kunnen de BTW zakelijk aftrekken. Dit wordt ook gedaan bij de aanschaf van bijv. zonnepanelen. De elektriciteitstarieven voor bedrijven zijn soms lager dan het tarief voor de normale consument. De bonus kan toenemen wanneer je een hoop gas en elektriciteit verbruikt. Het grote voordeel betreffende ZZP’ers: zakelijk een privé aansluiting inkopen. Een stukje van het privégebruik kan jij aftrekken als kosten voor het bedrijf. Andere regio? Begin nu direct met gas en stroom in Rockanje afsluiten.

Groene stroom + gas voor zakelijk gebruik
Het is een goede ontwikkeling: ondernemers zien heil in windenergie en zonneparken. Besparen op energiekosten in Harbrinkhoek gebeurt ook door een belang te nemen in duurzame oplossingen zoals bijvoorbeeld infraroodpanelen, pelletkachels, zonneboilers en warmtepompen. Binnen enkele jaren zullen ook bedrijven de gaskraan dicht moeten draaien. Oftewel: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook op kantoor. Door dit toe te passen neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor het verminderen van CO-2 uitstoot.

Energiepakketten Harbrinkhoek vergelijken Direct een gas & licht contract afsluiten en aanvragen