Gas en licht vergelijken Oosterzee Vergelijk alle leveranciers en bespaar tot €120


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht kom je ook wel tegen als aardgas en stroom / elektriciteit. Gaslicht gebruik restulteert in de maandelijkse energierekening. En dat is soms best een flink bedrag. In het bijzonder het verstookte gas zie je terug in de energienota. Om die reden loont het om te achterhalen welke energiemaatschappij het goedkoopste is. Ogenblikkelijk gas en licht leveranciers in Oosterzee vergelijken? Geef je huisnummer, postcode en ook verbruik in. Door middel van de vergelijker kan je direct de kosten van gas licht berekenen. In de tweede stap bekijk jij binnen no-time de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen is kinderspel. Gas en elektra vergelijken kan nu iedereen doen!Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Oosterzee [Update mei 2024]

Vaak noemen we het in één zin: gas, water en licht. Het zijn dan ook – zonder twijfel – de belangrijkste voorzieningen in een huis. Gas, water en licht zijn niet verkrijgbaar via een totaal abonnement. Water neem je af bij een specifieke waterleverancier uit de omgeving De Friese Meren (dit zijn organisaties als Waterleidingmaatschappij Drenthe). Gas en licht afsluiten in Oosterzee kan gemakkelijk bij één aanbieder. Door gebruik te maken van gaslichtafsluiten.nl bekijk je het pakket met de laagste prijs. Maar op welke manier kan dat? Ga aan de slag met de tips van onze specialisten (of bekijk info over vergelijk Qurrent).

Goedkope prijzen voor gas en licht vergelijken?

  1. Vul altijd eerst je postcode in (Friesland).
  2. Schat de benodigde hoeveelheid energie.
  3. Filter op de looptijd van je nieuwe contract.
  4. Klik op het type energieopwekking (grijs, wind, co2 gecompenseerd, zon, groen).
  5. Vergelijk de gas en stroom tarieven voor mei 2024.
  6. Kies het goedkoopste energiebedrijf.
  7. Bestel het pakket online, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Binnenkort verhuizen? Jouw contract wordt dan niet ontbonden. Contracten zijn namelijk afgesloten op individu, en niet gebonden aan het adres. Liever wel wisselen van pakket? De kans bestaat dat je dan boetes moet betalen aan jouw energiemaatschappij uit Oosterzee.

Ga je nieuwbouwen? Gas, water en elektriciteit aanvragen gaat via Mijn Aansluiting. Zo nu en dan is dat uitbesteed aan de aannemer.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een contract voor stroom voldoet in het geval van een warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten mei 2024

Ken jij Vattenfall, Essent, Greenchoice, NLE, Eneco of Oxxio, Powerpeers, Budget Energie, Qurrent, ENGIE? Hierna tref je de huidige veel gekozen energie-abonnementen.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Eneco – Ecostroom + Gas
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Delta – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar Actie
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas Onbepaalde tijd
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie

Gas en licht kosten berekenen

Ieder mens consumeert gas en elektriciteit. De maandelijkse kosten variëren wel per gezinssamenstelling. De kostenpost voor energie (maandelijks) varieert tussen €115 en €150. Nu jullie gas licht kosten berekenen? Dit kan middels de tariefvergelijker. Vul de totale energieverbruik in, en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Geïnteresseerd in gas water licht kosten, ga dan energieprijzen Oosterzee vegelijken. Via de volgende tabel vind je de doorsnee energiekosten voor enkele klasse woningen en huishoudens. Is dit in in lijn met mijn uitgaven? Bekijk jouw energienota, check de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Oosterzee. Betaal jij op dit moment te veel? Onderstaand achterhaal jij het geschatte energieverbruik in de regio De Friese Meren.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €101 €122,25 €133 €141
Tussenwoning €106,25 €138,5 €153,5 €164
Hoekwoning €130 €149,25 €169,5 €176,5
2 onder 1 kap €146,5 €167,75 €181,75 €193,25
Villa €178,25 €197,25 €213,25 €222,25
Standaard €122,25 €145 €160,5 €170,5

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen is niets nieuws. In de regel komt dit door de netbeheerder (bijvoorbeeld Cogas). Dit is vaak toe te wijzen aan onderhoudswerkzaamheden. Gewoonlijk is zo’n storing in enkele ogenblikken beëindigd. Wanneer je zonder stroom zit is er al snel paniek. Is er op dit moment een storing bij de netbeheerder in Oosterzee? Dit is nooit exclusief te wijten aan Allure Energie en Noordelijk Lokaal Duurzaam: alle klanten krijgen ermee te maken.

Besparen op gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De energierekening minimaliseren is mogelijk op verschillende wijzes. Hierna vind je 3 tips waarmee jij aan de slag kan.

 1. Minder energie gebruiken
  Vandaag nog aan de slag? Minder stroom consumeren is het meest voor de hand liggend. O.a. “gebruik de afwasmachine i.p.v. handwas ” en “De verwarming niet hoog aan zetten als je weg bent.” Of plaats zo’n HR-ketel van Vaillant, Nefit, Remeha, Atag of Intergas.
 2. Energiepakketten vergelijken en overstappen
  Structureel overstappen van energie is voor iedereen aan te raden! Kies voor een (kort) 1 jarig abonnement met een hoge welkomstkorting. Je regelt dat snel middels ons zoekscript.
 3. CV-ketel vervangen door duurzame (gratis) energiebron
  Centrale verwarming kost veel (duur) gas. Vandaag de dag vind je velerlei groene installaties die goedkoop verwarmen. Zoals warmtepomp, zonnepanelen, biomassaketel, zonneboiler, pelletkachel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder is het beste?

In Holland zijn er verschillende aanbieders van stroom en gas. Welke stroom maatschappij moet ik kiezen? Hiervoor moet je kijken naar wat jullie precies zoeken. Zoeken jullie goede hulp en ondersteuning, schone stroom, of wil jij het goedkoopste pakket? Bekijk ook de mogelijkheden voor: energiepakket Haps vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Er bestaat niet zoiets als kwalitatieve gas en stroom. Kijk jij vooral naar prijs? Kies dan nu de scherpste energiemaatschappij van stroom en gas. Hoe doe ik dat? Voer jouw gegevens in, en filter vervolgens op prijs. Je vindt nu de goedkoopste aanbieder van gas en stroom (die levert in Friesland) gebaseerd op jouw zoekfilters.

Groene stroom en milieuvriendelijk gas

Is het voor jou prioriteit dat energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Zoek dan een pakket met groene stroom en groen gas. Kies dan uiteraard de “duurzame energie” filter. Of willen jullie pakketten van gas en stroom met bijvoorbeeld CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit NL, groene stroom uit EU, windenergie.

Goede reviews

Een deel van de consumenten kiezen voor goede klantenservice. 24 uur per dag beschikbaar, deskundige specialisten, en heldere communicatie is wenselijk. Om daarvan een goed beeld te krijgen check je het klantcijfer en nieuwe comments van afnemers voor energiebedrijven Oosterzee.

Overstappen

Elke energiemaatschappij wil nieuwe gebruikers. Kiezen voor een nieuw contract (overstappen) is soms niet toegestaan omdat de contracttermijn nog niet verlopen is. Inspecteer eerst jouw huidige energiecontract. Hierna kan jij pas het energie-oversluiten regelen. Zo voorkom je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Wil je extra voorlichting aangaande zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie ben je hier aan het juiste adres. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Oosterzee kan moeiteloos via de pc. Als ondernemer heb je de keuze uit B2B contracten. De energietarieven worden omschreven zowel in als uit de BTW. Bedrijven kunnen de 21% BTW weer terugvragen. Dit is ook gebruikelijk wanneer men investeert in producten als zonnepanelen. De elektriciteitstarieven voor grootverbruikers zijn vaak voordeliger dan die voor consumenten. De compensatie kan sterk oplopen in het geval je meer gas en elektriciteit consumeert. Groot voordeel betreffende ZZP’ers: ook energie voor huishoudelijk gebruik en/of privé aansluiting afsluiten. Een stukje van je privégebruik kun men dan aftrekken als kosten voor het bedrijf. Andere regio? Begin nu direct met gas en stroom in Almere afsluiten.

Groene energie speciaal voor bedrijven
Meer en meer zakelijke klanten gaan voor windenergie en zonneparken. Besparen op energiekosten in Oosterzee is ook mogelijk door te gaan voor milieuvriendelijke energiebronnen zoals bijvoorbeeld pelletkachels, biomassaketels, infraroodpanelen en warmtepompen. In de nabije maanden zullen ook bedrijven van het gas afgaan. Conclusie: privé gasvrij wonen maar ook op zakelijke locaties. Op deze manier draag jij met jouw business bij aan een beter milieu.

Energiepakketten Oosterzee vergelijken Nu een gas & stroom abonnement aanvragen & afsluiten