Gas en licht vergelijken Haps Nu energiemaatschappijen vergelijken en bespaar tot €165


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht noemen we ook wel aardgas en elektriciteit of stroom. Het verbruik van gaslicht resulteert in de maandelijkse energienota. Dit kan aardig in de papieren lopen. In de eerste plaats het gas dat je verstookt kom je weer tegen in jouw energiekosten. Hierdoor is het slim om te checken welke energieaanbieder het goedkoopste is. Meteen gas en licht leveranciers in Haps vergelijken? Voer je adres en ook energieverbruik in. Door middel van de gaslicht-vergelijker kan je nu de kosten van gas licht berekenen. Daarop tref jij direct de goedkoopste energieleverancier. Overstappen doe je in een paar minuten. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Haps [Update september 2023]

Je hoort het dikwijls om je heen: gas, water en licht. Het betreft hier – met afstand – de meest fundamentele voorzieningen voor jouw huis. Gas, water en licht kan je niet afnemen in een totaal abonnement. Water krijg je van de verantwoordelijke wateraanbieder actief in de buurt van Cuijk (voorbeelden zijn Brabant Water). Gas en licht afsluiten in Haps kan gelukkig wel bij één organisatie. Dankzij onze tool ontdek je het meest betaalbare contract. Maar hoe kan ik dat doen? Gebruik het advies van onze experts (of lees verder over HVC stroom).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Vul altijd eerst je postcode in (Noord-Brabant).
  2. Bereken de benodigde hoeveelheid energie.
  3. Selecteer een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Bekijk welke energiebron je wilt (zon, groen uit NL, grijs, groen, wind).
  5. Check en vergelijk alle stroom en gastarieven voor september 2023.
  6. Calculeer het voordeligste energiebedrijf.
  7. Sluit het pakket online af, de overstap regel je moeiteloos online.

Gas water licht aanvragen

Verhuizen? Je kan er dan voor kiezen een adreswijziging te doen. Het pakket is namelijk persoonsgebonden, en niet op jouw huis. Overstappen is altijd mogelijk. Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in Haps.

Nieuwbouw? Gas, stroom en water aanvragen gaat via de website mijnaansluiting.nl. Zo nu en dan is dat de taak van de aannemer.

Stadsverwarming? Een gas aanbieder is dan overbodig. Een stroompakket volstaat bij een warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten september 2023

Weet je alles al van Greenchoice, Vattenfall, NLE, Eneco, Essent of Budget Energie, Energiedirect.nl, ENGIE, Powerpeers, Qurrent? Hierna tref je actuele scherpe energiecontracten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actieprijs
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 2 jaar
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas Onbepaalde Tijd

Gas en licht kosten berekenen

Elke woning maakt gebruik van gas en elektriciteit. De kosten wisselen enorm per woning. De maandelijkse energielasten ligt in de range tussen de €95 en €155. Binnen no-time jullie gas licht kosten berekenen? Ook jij kan dit doen middels de contract vergelijker. Begroot jouw stroom- en gasverbruik, en bekijk wat je kwijt bent voor gas en elektra. Geïnteresseerd in gas water licht kosten, dan kan je energieprijzen Haps vegelijken. Hieronder achterhaal je de nominale energiekosten voor diverse soorten huizen en aantal inwoners. Is dit in in lijn met mijn uitgaven? Download jouw rekening van de energiemaatschappij, bekijk de gastarieven en stroomtarieven, en zet deze af tegen de gemiddelde gas licht tarieven in Haps. Betaal ik veel voor gas en elektra? Hierna tref jij het geschatte energieverbruik in de regio Cuijk.


Woningtype 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €98,5 €123 €130,75 €143,5
Tussenwoning €109 €140,5 €152,25 €163,5
Hoekwoning €132 €150,25 €168,75 €177
2 onder 1 kap €145,5 €168 €182 €192,5
Landhuis €179,5 €198,25 €212,75 €223
Modaal €122,25 €146 €158,5 €171,25

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. In de regel heeft dit te maken met de netbeheerder (zoals Coteq Netbeheer). Dit is vaak toe te wijzen aan werkzaamheden aan het netwerk. Gewoonlijk zijn elektriciteitsstoringen in no-time opgelost. Wanneer je zonder stroom zit is de impact direct groot. Heerst er een storing bij jouw netbeheerder in Haps? Of je nu klant bent bij DELTA of Noordelijk Lokaal Duurzaam: alle klanten krijgen ermee te maken.

Bespaartips voor gas en stroom
Schrik jij van je energierekening? De energiekosten verminderen kan door bewust een aantal keuzes te maken. Hieronder vind je tips & tricks om meteen te besparen op energie.

 1. Energiegebruik reduceren
  Direct besparen? Minder stroom consumeren resulteert direct in minder lasten. Voorbeelden zijn “gebruik alleen A++ producten ” en “Zorg dat je koelkast niet te dicht tegen de muur aan staat.” Of koop een HR-ketel van Vaillant, Remeha, Intergas, AWB of Nefit.
 2. Energiecontracten vergelijken en overstappen
  Jaarlijks overstappen van energie is erg raadzaam! Neem kortlopende energiecontracten met een hoge welkomstkorting. Dat zoek jij zonder problemen door gebruik te maken van ons zoekscript.
 3. CV-ketel vervangen door duurzame (gratis) energiebron
  Je huis verwarmen zorgt voor een hoge gasrekening. Vandaag de dag kun jij gebruik maken van meerdere milieuvriendelijke systemen die goedkoop verwarmen. Bijvoorbeeld warmtepomp, zonnepanelen, biomassaketel, zonneboiler, infraroodpanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke aanbieder van gas en elektra kiezen?

In ons land vind je veel aanbieders van gas en elektra. Welk stroombedrijf moet ik kiezen? Dit wordt bepaald door jouw persoonlijke wensen. Zoeken jullie goede hulp en ondersteuning, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of is een lage prijs het enige dat telt? Lees nu verder over energiepakket Zwartewaal vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Kijk jij alleen naar de prijs? Kies dan moeiteloos de scherpste energie-aanbieder van stroom en gas. Hoe doe ik dat? Voer jouw gegevens in, en kies voor “laagste prijs eerst”. Jij detecteert probleemloos de goedkoopste aanbieder van gas licht (werkzaam in Noord-Brabant) voor jullie verbruikt.

Groenste gas en elektriciteit

Vind jij het belangrijk dat energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Dan is groene stroom en eventueel groen gas iets voor jou. Sorteer dan de “duurzame energie” filter. Of willen jullie gas + stroom pakketten op basis van bronnen zoals windenergie, groene stroom uit EU, CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit NL.

Hoogste waardering

Meer en meer huizenbezitters willen de beste klantenservice. 24 uur per dag beschikbaar, vakbekwame experts, en betrouwbare informatie is onmisbaar. Daarvoor lees je de totale beoordeling en betrouwbare recensies van afnemers voor energiebedrijven Haps.

Overstappen

Elke leverancier van energie wil nieuwe gebruikers. Overstappen van energie kan soms lastig worden doordat je met een contract te maken hebt. Inspecteer als eerste de datum dat je contract afloopt. Hierna kan jij pas jullie nieuwe energiecontract aanvragen. Zo heb je een eventuele boete zelf in de hand.

Zakelijk energie vergelijken

Wens je aanvullende voorlichting m.b.t. zakelijk gas-licht? Ook omtrent zakelijke energie ben je hier aan het juiste adres. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Haps werkt direct door het internet. Er bestaan hiervoor abonnementen voor de zakelijke markt. De tarieven kun je vinden in bruto en netto prijzen. Een ondernemer mag de betaalde BTW terugvorderen. Dit is ook gebruikelijk als men een aankoop doet van bijvoorbeeld zonnepanelen. De gas en licht prijzen voor grootverbruikers zijn vaak gunstiger dan de particuliere tarieven. De bonus kan hoger worden wanneer je veel gas en elektriciteit gebruikt. Een pluspunt voor ZZP’ers: ook energie voor huishoudelijk gebruik en/of privé aansluiting afsluiten. Het aandeel van je privégebruik mag je aftrekken als kosten voor het bedrijf. Op gaslichtafsluiten.nl bekijk je ook gas en stroom in Ritthem afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
Het is een goede ontwikkeling: bedrijven gaan voor zonnecentrales en windparken. Besparen op energiekosten in Haps is ook mogelijk door te investeren in “groene” systemen zoals bijvoorbeeld biomassaketels, infraroodpanelen, zonneboilers en warmtepompen. Over een aantal jaren zal ook de zakelijke wereld afscheid nemen van het gas. Kortom: een gasvrije wereld voor zowel particulieren als op zakelijke locaties. Hierdoor kan de zakelijke wereld iets doen aan een duurzame toekomst.

Energiepakketten Haps vergelijken Snel een gas & elektra abonnement afsluiten en aanvragen