Gas en licht vergelijken Oosterend Nu energieleveranciers vergelijken en bespaar €335


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht kom je ook wel tegen als aardgas en elektriciteit of stroom. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de energienota. En energie is zeker niet goedkoop. Met name het verstookte gas beïnvloedt de energienota. Hierom is het goed om te controleren welke energiemaatschappij het voordeligste energiepakket levert. Direct gas en licht leveranciers in Oosterend vergelijken? Geef je woongegevens en geschatte verbruik in. Geholpen door gaslichtafsluiten.nl kan je binnen no-time de kosten van gas licht berekenen. In de tweede stap achterhaal jij snel de goedkoopste energieleverancier. Overstappen is een fluitje van een cent. Gas en elektra vergelijken is transparant en ontzettend simpel.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Oosterend [Update april 2024]

Je hoort het dikwijls om je heen: gas, water en licht. Het gaat hier om – met afstand – de allerbelangrijkste voorzieningen in een huis. Gas, water en licht bestel je niet door middel van een alles-in-één pakket. Water krijg je van het waterbedrijf in de regio Texel (denk hierbij aan Duneo). Gas en licht afsluiten in Oosterend doe je wel bij één organisatie. Middels onze tool vind je de voordeligste. Hoe doe ik dit? Gebruik de bijgaande 7 stappen (of zoek informatie over vergelijk Huismerk Energie).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Vul altijd eerst je postcode in (Noord-Holland).
  2. Bereken je energieconsumptie.
  3. Filter op een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Bekijk welke energiebron je wilt (grijs, zon, wind, groen uit EU, groen uit NL).
  5. Vergelijk de gas en stroom tarieven voor april 2024.
  6. Bereken het voordeligste energiebedrijf.
  7. Via internet kun je alle afsluiten, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Van plan te verhuizen? Het energiepakket verhuis je mee. Het pakket is namelijk persoonsgebonden, en niet op jouw huis. Toch overstappen? Hiervoor krijg je een boete / opzegvergoeding via de energiemaatschappij in Oosterend.

Een nieuw huis aan het bouwen? Gas, stroom en water kan je aanvragen bij MijnAansluiting. Soms is dat uitbesteed aan de aannemer.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een pakket voor stroom is gepast wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Actuele gas en stroom energiepakketten april 2024

Ben je al bekend met Greenchoice, NLE, Pure Energie, Essent, Vattenfall of Budget Energie, Qurrent, ENGIE, Oxxio, Energiedirect.nl? Hierna vind je actuele kwalitatieve energiecontracten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast
 • Powerpeers – Modelcontract Groene Stroom en CO2-gecompenseerd Gas
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie

Gas en licht kosten berekenen

Elke woning verbruikt gas en elektriciteit. De energiekosten fluctueren enorm per woning. De maandelijkse energierekening ligt ergens tussen de €105 – €185. Nu jouw gas licht kosten berekenen? Dit kan aan de hand van onze handige energievergelijker. Schat jouw verbruik (kWh stroom en m3 gas), en check de kosten voor elektra en gas. Meer weten over gas water licht kosten, dan kan je energieprijzen Oosterend vegelijken. In de tabel zie je geschatte tarieven voor verschillende klasse woningen en type gezinnen. Scoor ik hoog of laag? Bekijk jouw rekening van de energiemaatschappij, bekijk de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk deze met de actuele gemiddelde gas licht tarieven in Oosterend. Zijn jullie kosten hiermee vergelijkbaar? In onderstaand schema detecteer je het doorsnee- energieverbruik in de regio Texel.


Soort woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €99 €121 €133,25 €142,5
Tussenwoning €107 €138,75 €153,5 €164,5
Hoekwoning €131,75 €152 €166,75 €176,25
2 onder 1 kap €145,75 €169,25 €181,75 €192,75
Vrijstaand €178,25 €198,75 €214 €223,25
Modaal €122,75 €145,75 €159 €170,75

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen zijn van alle tijden. Gewoonlijk komt dit door de netbeheerder (als. Enduris). De oorzaak is vaak te vinden in geplande onderbrekingen. Gebruikelijk is een stroomprobleem binnen een paar minuten beëindigd. Als de stroom uitvalt is er al snel paniek. Is er op dit moment een storing bij de netbeheerder in Oosterend? Het maakt niet uit of je zit bij Huismerk Energie en HVC: iedereen wordt erdoor getroffen.

Besparen op gas en stroom
Vind jij dat je te veel betaalt? De kosten van energie minimaliseren kan jij bereiken aan de hand van meerdere opties. Hieronder zie je 3 tips waarmee jij aan de slag kan.

 1. Energiegebruik reduceren
  Snel resultaat zien? Jouw energieconsumptie reduceren is het eerste wat je kunt doen. Mogelijkheden zijn “gebruik alleen A++ producten ” en “Stekkerdozen gebruiken waarmee je veel apparaten in één keer kunt uitschakelen.” Of bestel de HR-ketel van Vaillant, Atag, AWB, Intergas of Nefit.
 2. Energieaanbieders vergelijken en overstappen
  Jaarlijks overstappen van energie is interessant! Kies voor een 1 jarig contract met hoge bonus voor nieuwe klanten. Deze vind je direct door gebruik van onze zoekmachine.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Centrale verwarming kost veel (duur) gas. Heden ten dage is er keuzen uit verschillende “groene” energiebronnen die goedkoper in gebruik zijn. Denk aan zonneboiler, zonnepanelen, infraroodpanelen, biomassaketel, warmtepomp.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder past bij mij?

Op dit moment zien we steeds meer maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welk stroombedrijf past bij mij? Hiervoor moet je kijken naar wat jij belangrijk vindt. Vind je zaken belangrijk als goede hulp en ondersteuning, schone stroom, of juist het goedkoopste energiecontract? Mensen zochten ook naar: energiepakket Hall vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Kijk jij vooral naar prijs? Selecteer in dat geval eenvoudig de goedkoopste maatschappij van gas en stroom. Hoe vind ik die? Voer jouw gegevens in, en kies voor “laagste prijs eerst”. Jij treft eenvoudig de goedkoopste aanbieder van gas en elektra (die levert in Noord-Holland) passen bij je energiegebruik.

Groene stroom en gas

Vind jij het belangrijk dat energie met duurzame energiebronnen wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom zijn het antwoord. Selecteer dan de “duurzame energie” optie. Ook heb je de mogelijkheid zelf te zoeken naar stroom en gascontracten met o.a. groene stroom uit NL, CO2 gecompenseerd gas, zonne-energie, groene stroom uit EU.

Beste klantervaring

Een groeiend aantal consumenten willen de beste klantenservice. 24/7 bereikbaarheid, een snelle service, en duidelijke omschrijvingen is noodzakelijk. Om daarvan een goed beeld te krijgen neem je als uitganspunt het eindcijfer en betrouwbare recensies van andere consumenten voor energiebedrijven Oosterend.

Overstappen

Elke aanbieder is blij met nieuwe klanten. Een andere abonnement nemen (overstappen) is soms niet toegestaan doordat je met een contract te maken hebt. Bestudeer altijd de einddatum van je contract. Pas in de volgende stap ga je het energie-oversluiten regelen. Vroegtijdig overstappen kan worden bestraft met een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Behoefte aan aanvullende details ten aanzien van zakelijk gas-licht? Ook omtrent zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Oosterend is snel via internet. Er bestaan hiervoor B2B contracten. De tarieven kunnen gevonden worden zowel in als uit de BTW. Bedrijven mogen de BTW aftrekken. Vaak kunnen consumenten dat ook wanneer men investeert in onder andere zonnepanelen. De stroomtarieven van zakelijke klanten zijn doorgaans goedkoperdan het tarief voor de normale consument. De compensatie kan hoger worden zodra je extra veel gas en elektriciteit consumeert. Groot voordeel bij ZZP’ers: zakelijk een privé aansluiting bestellen. Het onderdeel van je privégebruik mag je aftrekken van je winst. Nu ook online: gas en stroom in Akmarijp afsluiten.

Groene stroom + gas voor zakelijk gebruik
Steeds meer zakelijke klanten willen investeren in windenergie en zonneparken. Besparen op energiekosten in Oosterend gebeurt ook door een belang te nemen in milieuvriendelijke producten zoals zonneboilers, pelletkachels, biomassaketels en warmtepompen. Binnen afzienbare tijd zullen ook fabrieken het gasverbruik moeten terugdringen. Conclusie: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook de bedrijven. Door dit toe te passen draagt iedereen bij aan een duurzamer Nederland.

Energiepakketten Oosterend vergelijken Gemakkelijk een elektra en gas contract aanvragen + afsluiten