Gas en licht vergelijken Akmarijp Nu energieleveranciers vergelijken en bespaar tot €175


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is hetzelfde als aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht gebruik restulteert in de maandelijkse energierekening. Dit kan aardig in de papieren lopen. Met name het gas dat je verstookt drukt zwaar op jouw energiekosten. Hierom is het beslist niet onverstandig om te bekijken welke energiemaatschappij voor jou voordelig is. Eenvoudig gas en licht leveranciers in Akmarijp vergelijken? Vul jouw locatie plus geschatte verbruik in. Op basis van onze tool kun je eenvoudig de kosten van gas licht berekenen. Daarop ontdek je direct de goedkoopste energieleverancier. Overstappen is kinderspel. Gas en elektra vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Akmarijp [Update september 2023]

Je hoort het dikwijls om je heen: gas, water en licht. We praten dan ook over – met afstand – de meest cruciale voorzieningen in een huis. Gas, water en licht zijn alleen niet aan te vragen door middel van een totaal abonnement. Water krijg je van de betreffende leverancier actief in de buurt van De Friese Meren (denk hierbij aan Waternet). Gas en licht afsluiten in Akmarijp doe je wel bij één maatschappij. Op basis van de vergelijker bekijk jij de meest aantrekkelijke. Hoe dat werkt? Begin nu met de tips van onze specialisten (of bekijk info over gas licht Energieflex).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Geef je adresgegevens in (Friesland).
  2. Maak een schatting van jouw energieverbruik.
  3. Selecteer de looptijd van je nieuwe contract.
  4. Bekijk welke energiebron je wilt (groen uit EU, wind, groen, grijs, zon).
  5. Bekijk de stroom en gastarieven voor september 2023.
  6. Kies het voordeligste energiebedrijf.
  7. Via internet kun je alle afsluiten, en geniet op korte termijn van de nieuwe voorwaarden.

Gas water licht aanvragen

Binnenkort verhuizen? Het energiepakket verhuis je mee. Deze is gelinkt aan jou, en is niet gebonden aan adres. Toch overstappen? Hiervoor krijg je een boete / opzegvergoeding via de energiemaatschappij in Akmarijp.

Ga je nieuwbouwen? Gas, stroom en water kan je aanvragen bij MijnAansluiting. Soms is dat uitbesteed aan de aannemer.

Stadsverwarming? Dan verstook je geen gas. Een contract voor stroom is afdoende in het geval van een warmtenet.

Meest gekozen gas en stroom energiepakketten september 2023

Weet je alles al van Essent, Eneco, Pure Energie, NLE, Vattenfall of Budget Energie, Powerpeers, Qurrent, ENGIE, Oxxio? Hierna vind jij de vaak gekozen gas licht pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actieprijs
 • Nederlandse Energie Maatschappij – Modelcontract Groene Stroom en Gas
 • ENGIE – Modelcontract Groene stroom en gas

Gas en licht kosten berekenen

Elke consument gebruikt gas en elektriciteit. De energiekosten wisselen flink per woning. De maandelijkse tarieven / nota ligt ergens tussen de €90 tot €235. Meteen de gas licht kosten berekenen? Dat doe je aan de hand van de vergelijker. Vul de totale energieverbruik in, en check de kosten voor elektra en gas. Benieuwd naar gas water licht kosten, ga dan energieprijzen Akmarijp vegelijken. Onderstaand zie je de nominale energiekosten voor diverse soorten huizen en aantal inwoners. Betaal ik nu relatief veel? Bekijk jouw energierekening, check de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk het met de gemiddelde gas licht tarieven in Akmarijp. Betaal ik veel voor gas en elektra? Onderstaand zie je het doorsnee- energieverbruik in de regio De Friese Meren.


Woningtype 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €99,5 €120,75 €130,5 €141
Tussenwoning €106,75 €139 €152,25 €163,5
Hoekwoning €132,5 €150,75 €169,25 €177,25
2 onder 1 kap €144,25 €169,25 €184,5 €193
Landhuis €178,25 €198,25 €212,25 €223,5
Standaard €122,5 €145,25 €160,75 €169,75

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen is niets nieuws. In de regel heeft dit te maken met de netbeheerder (bijv. Liander). Dit komt vaak door geplande onderbrekingen. Doorgaans is een stroomprobleem in enkele ogenblikken weggewerkt. Op het moment dat er geen stroom is, is de impact direct groot. Is er op dit moment een storing bij de netbeheerder in Akmarijp? Dit is niet afhankelijk van Essent en Vattenfall: iedereen wordt erdoor getroffen.

Bezuinigen op gas en stroom
Vind jij dat je te veel betaalt? De maandelijkse energienota reduceren kan jij bereiken aan de hand van meerdere opties. Bijgaand vind je 3 adviezen om meteen te besparen op energie.

 1. Verminder je energieverbruik
  Vandaag nog aan de slag? Minder stroom consumeren is het eerste wat je kunt doen. Mogelijkheden zijn “een efficiënte douchekop kopen ” en “Niet meer water gebruiken dan noodzakelijk bij het koken.” Of koop een HR-ketel van AWB, Remeha, Intergas, Nefit of Vaillant.
 2. Pakketten vergelijken en overstappen
  Aan het eind van je contract overstappen van energie is zeker ons advies! Kies voor een (kort) 1 jarig abonnement waarbij je een welkomstbonus ontvangt. Dat regel je vandaag nog door gebruik te maken van onze zoekmachine.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Warm water en een warm huis is niet goedkoop. Vandaag de dag kan je profiteren van aantrekkelijke verantwoorde energiebronnen die goedkoop verwarmen. Onder andere zonnepanelen, infraroodpanelen, zonneboiler, warmtepomp, warmtenet.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra leverancier kiezen?

In Nederland hebben we een hele scala aan leveranciers die gas en stroom leveren. Welke energieleverancier is het beste? Dit wordt bepaald door wat jij belangrijk vindt. Zoeken jullie vriendelijke klantenservice, duurzame energie of wil jij beslist de goedkoopste aanbieder? Bekijk ook de mogelijkheden voor: energiepakket Rijkevoort vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom is overal hetzelfde. Kijk jij vooral naar prijs? Kies in dat geval probleemloos de gunstigste energiemaatschappij van stroom en gas. Hoe achterhaal ik die? Voer jouw gegevens in, en sorteer de zoekresultaten op prijs. Je treft eenvoudig de goedkoopste leverancier van gas licht (die levert in Friesland) die past bij jullie energieconsumptie.

Groene stroom en gas

Vind jij het belangrijk dat stroom wordt opgewekt met schone, onuitputtelijke bronnen. Dan is groene stroom en eventueel groen gas iets voor jou. Sorteer dan uiteraard de “duurzame energie” bron. Een andere optie is te zoeken naar energiepakketten op basis van 0groene stroom uit EU, windenergie, CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit NL.

Uitstekende klantervaring

Steeds meer Nederlanders kiezen voor goede klantenservice. 24/7 bereikbaarheid, medewerkers met kennis, en transparantie is onmisbaar. Om dit te weten te komen check je de gemiddelde cijfers en recentelijke reviews van bestaande gebruikers voor energiebedrijven Akmarijp.

Overstappen

Elke leverancier van energie wil graag extra afnemers. Overstappen van energie is soms niet toegestaan doordat je met een contract te maken hebt. Check eerst de einddatum van je contract. Pas in de volgende stap ga je het energiecontract oversluiten. Vroegtijdig overstappen kan worden bestraft met een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Verwacht jij additionele details over zakelijk gas-licht? Ook voor zakelijke energie kan je alles op internet vinden. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Akmarijp kan simpelweg via internet. Als ondernemer heb je de keuze uit B2B contracten. De prijzen vind je uiteengezet inclusief en exclusief BTW. Bedrijven mogen het BTW bedrag terugvragen. Doorgaans kan dat ook als men een aankoop doet van producten als zonnepanelen. De stroomtarieven van bedrijven zijn soms betaalbaarder dan die voor consumenten. De bonus kan flink oplopen in het geval je een hoop gas en elektriciteit gebruikt. Groot voordeel betreffende ZZP’ers: ook energie voor huishoudelijk gebruik en/of privé aansluiting afnemen. Een stukje van het privégebruik mag jij opvoeren als bedrijfskosten. Je treft hier ook uitgebreide info over gas en stroom in Kaard afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
Opvallend veel zakelijke klanten hebben interesse in zonnecellen en windturbines. Besparen op energiekosten in Akmarijp is ook mogelijk door te investeren in milieuvriendelijke installaties zoals o.a. pelletkachels, infraroodpanelen, zonneboilers en warmtepompen. Over een aantal jaren zullen ook bedrijven het gasverbruik moeten terugdringen. Oftewel: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook bedrijfsgebouwen. Hierdoor neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor minder CO-2 uitstoot.

Energiepakketten Akmarijp vergelijken Zonder moeite een gas & stroom contract afsluiten + aanvragen